MIKU Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Όποιος γνωρίζει, θα με καλύψει η Cosmote στην Αίγινα; Θα έχω μαζί και την κάρτα της Vf, αλλά δεν έχω βάλει χρήματα, γιατί δεν την χρησιμοποιώ. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 7 minutes ago, MIKU said: Όποιος γνωρίζει, θα με καλύψει η Cosmote στην Αίγινα; Θα έχω μαζί και την κάρτα της Vf, αλλά δεν έχω βάλει χρήματα, γιατί δεν την χρησιμοποιώ. Εγώ για δίκτυα δε θυμάμαι τόσο καιρό σε παίζει καν να συμμετείχα στο Myphone θα έχουν αλλάξει τα δίκτυα. Πάντως αυτό που έχω να πω πάρε από εκεί φιστίκια Αιγίνης δεν έχουν σχέση με του σούπερ μάρκετ 😝 Καλά να περάσεις πάντως. Βρήκα μια καλοκαιρινή μέτρηση καταπληκτική σε ένα μέρος της Αίγινας βέβαια δε θα χει την ίδια κίνηση Τέλεια https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7292594 Κέντρο το 19 με Vodafone (πριν καν το 5G φαντάσου) έκανα τη δουλειά μου αλλά μιλάμε για πριν 6 χρονια 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 9 minutes ago, elkons said: Εγώ για δίκτυα δε θυμάμαι τόσο καιρό σε παίζει καν να συμμετείχα στο Myphone θα έχουν αλλάξει τα δίκτυα. Πάντως αυτό που έχω να πω πάρε από εκεί φιστίκια Αιγίνης δεν έχουν σχέση με του σούπερ μάρκετ 😝 Καλά να περάσεις πάντως. Βρήκα μια καλοκαιρινή μέτρηση καταπληκτική σε ένα μέρος της Αίγινας βέβαια δε θα χει την ίδια κίνηση Τέλεια https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7292594 Κέντρο το 19 με Vodafone (πριν καν το 5G φαντάσου) έκανα τη δουλειά μου αλλά μιλάμε για πριν 6 χρονια Έχω να πάω από εποχές 3G, σκέψου. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι η WIND δεν έπιανε. Θα έχω μαζί την Vodafone, ελπίζω να με σώσει, αν χρειαστεί. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Θυμάμαι μια περίοδο εδώ μέσα πάρα πολλά μέλη έπιαναν κάτι 1,5αρια 2αρια Gbps με Cosmote..τώρα τι γίνεται που πήγαν ρε παιδιά τι έκαναν στο δίκτυο 😅 https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7255992 Και Ν Φιλαδέλφεια τότε έπιανε φουλ καλύτερα από σήμερα https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7254712 Γενικά εκείνη πήγαινε μια χαρά τώρα γιατί έχει ρίξει τις επιδόσεις; το SA λέτε να είναι ένας παράγοντας ή όχι; ειδικά το 4G+ κάνει κάτι κουλά να έχεις ώρες αιχμής 30mbps και το πρωί 200+.. 4 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 6 ώρες πριν, MIKU said: Όποιος γνωρίζει, θα με καλύψει η Cosmote στην Αίγινα; Θα έχω μαζί και την κάρτα της Vf, αλλά δεν έχω βάλει χρήματα, γιατί δεν την χρησιμοποιώ. Έχω πάει την τελευταία διετία μόνο με Cosmote και ήταν αποδεκτό. Υπάρχουν σημεία με πρόβλημα, αλλά εν γένει δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Εξάλλου έκανα σύγκριση με Nova και Vodafone άλλων, και ενώ υπάρχουν σημεία που είχαν λίγο καλύτερο σήμα, και αυτές είχαν αλλού προβλήματα κάλυψης. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) 10 ώρες πριν, elkons said: Θυμάμαι μια περίοδο εδώ μέσα πάρα πολλά μέλη έπιαναν κάτι 1,5αρια 2αρια Gbps με Cosmote..τώρα τι γίνεται που πήγαν ρε παιδιά τι έκαναν στο δίκτυο 😅 https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7255992 Και Ν Φιλαδέλφεια τότε έπιανε φουλ καλύτερα από σήμερα https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7254712 Γενικά εκείνη πήγαινε μια χαρά τώρα γιατί έχει ρίξει τις επιδόσεις; το SA λέτε να είναι ένας παράγοντας ή όχι; ειδικά το 4G+ κάνει κάτι κουλά να έχεις ώρες αιχμής 30mbps και το πρωί 200+.. Το SA όταν γίνεται deploy μαζί με NSA έχει λίγο overhead στα FDD bands, αλλά τίποτα δραματικό. Γενικά μιλώντας, έχει αυξηθεί η κίνηση δραματικά. Αργήσαμε σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες, αλλά πλέον κάνουμε συγκρίσιμα νούμερα GB ανά κάρτα. Τέλος έχει αυξηθεί το ποσοστό 5G συσκευών, δεν είναι πια άδειο το 5G και γονατισμένο το LTE. Αδειάζει σιγά-σιγά το LTE, παίρνει το 5G το βάρος του δικτύου. Παλιά έκανες speedtest σε κεντρικές κεραίες και ήσουν ο μόνος 5G χρήστης... Edited 31 Μαρτίου by georgemv 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 31 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 20 minutes ago, georgemv said: Το SA όταν γίνεται deploy μαζί με NSA έχει λίγο overhead στα FDD bands, αλλά τίποτα δραματικό. Γενικά μιλώντας, έχει αυξηθεί η κίνηση δραματικά. Αργήσαμε σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες, αλλά πλέον κάνουμε συγκρίσιμα νούμερα GB ανά κάρτα. Τέλος έχει αυξηθεί το ποσοστό 5G συσκευών, δεν είναι πια άδειο το 5G και γονατισμένο το LTE. Αδειάζει σιγά-σιγά το LTE, παίρνει το 5G το βάρος του δικτύου. Παλιά έκανες speedtest σε κεντρικές κεραίες και ήσουν ο μόνος 5G χρήστης... Το MU MIMO έπρεπε να κάνει compensate αλλά όλο προβλήματα έχει. Κάθε κατασκευαστής τοποθετεί τις κεραίες στα κινητά του όπου τον βολεύει, χωρίς να checkarei correlation. Μια apple το κάνει σωστά αλλά ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη. Πληροφοριακά στη Σουηδία που έχουμε 80% apple συσκευές το MU MIMO μας δίνει πολύ καλό gain. 7 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) Βγήκε πρίν λίγο άδεια για νέα συνεγκατάσταση της cosmote στον ιστό της nova στην Ξυνόβρυση Νοτίου Πηλίου. Και άλλη 1 άδεια για καινούργια κεραία: Edited 31 Μαρτίου by marios239 8 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO F4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 31 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 19 minutes ago, marios239 said: Βγήκε πρίν λίγο άδεια για νέα συνεγκατάσταση της cosmote στον ιστό της nova στην Ξυνόβρυση Νοτίου Πηλίου. Και άλλη 1 άδεια για καινούργια κεραία: Στην Ξυνοβρυση έπρεπε να γίνει για λόγους κάλυψης και χωρητικότητας. Η κεραία στη Σκιάθο πέρυσι τα είχε δει όλα με τον κόσμο στις παραλίες του Πηλίου. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) 3 minutes ago, mixtri said: Στην Ξυνοβρυση έπρεπε να γίνει για λόγους κάλυψης και χωρητικότητας. Η κεραία στη Σκιάθο πέρυσι τα είχε δει όλα με τον κόσμο στις παραλίες του Πηλίου. Πλέον η κοσμοτε έχει αφήσει καμιά τρύπα στο Πήλιο; Μου φαίνεται ότι τα έχει καλύψει όλα για όλα. Edited 31 Μαρτίου by marios239 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO F4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 1 ώρα πριν, marios239 said: Βγήκε πρίν λίγο άδεια για νέα συνεγκατάσταση της cosmote στον ιστό της nova στην Ξυνόβρυση Νοτίου Πηλίου. Και άλλη 1 άδεια για καινούργια κεραία: Και Ανατολική Αττική τελευταία βάζουν αβέρτα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) Και Βόρεια Προάστια γιατί υπάρχουν κενά κάλυψης ειδικά σε εσωτερικούς χώρους... Αναμένουμε κλιμάκωση των ενεργειών για νέες άδειες σταθμών... Edited 31 Μαρτίου by Chrischal1908 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Γενικά σε εσωτερικούς χώρους δε το χει η Cosmote άμα δεν έχεις κοντά τη κεραία.. 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 31 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 4 ώρες πριν, marios239 said: Πλέον η κοσμοτε έχει αφήσει καμιά τρύπα στο Πήλιο; Μου φαίνεται ότι τα έχει καλύψει όλα για όλα. Θεωρώ ότι έχει τρύπες αλλά εσύ ξέρεις καλυτερα 🙂 Έχω πολλά χρόνια να γυρίσω καλά το Πηλιο. 1 ώρα πριν, elkons said: Γενικά σε εσωτερικούς χώρους δε το χει η Cosmote άμα δεν έχεις κοντά τη κεραία.. Λογικό είναι αφού ακολουθεί την ένταση. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 2 minutes ago, mixtri said: .Λογικό είναι αφού ακολουθεί την ένταση. Και μάλλον η μοναδική 😛 Είναι ικανή να παίζει και πιο χαμηλά ειδικά σε σταθμούς με sleeping cell για power saving..η νονταρα δεν τη νοιάζει τπ ρέμα είχα δει πέρυσι RSRQ -4 B7 και έπιανα 4G+ 300mbps 🤣🤣 1 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Λεωφόρος Κηφισίας. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 1 ώρα πριν, mixtri said: Θεωρώ ότι έχει τρύπες αλλά εσύ ξέρεις καλυτερα 🙂 Έχω πολλά χρόνια να γυρίσω καλά το Πηλιο. Όσο έχω γυρίσει το Πήλιο, μόνο σημείο που θυμάμαι να μην έχω ίντερνετ με την κοσμοτε είναι στη διαδρομή Τσαγκαράδα - Μηλιές, που είναι όλες τραγικές (φαντάζομαι λόγω μορφολογίας). Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα, νομίζω όμως ότι είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO F4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Το αναρτώ γιατί αυτό είναι το μέγιστο που έχω βρει στο Πειραιά σε ταχύτητα. Δεν έχω μετρήσει στον ηλεκτρικό σταθμό/μετρό για να δω κι εκεί ταχύτητες στο σημείο αυτό. Σε όλα τα υπόλοιπα σημεία του κέντρου του Πειραιά, το μέγιστο είναι των κάτωθι εικόνων. 4 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Καλό μήνα σε όλους Καλή πρωταπριλιά 🥰 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου ios 18.4 και SA υποστήριξη ούτε για δείγμα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 7 ώρες πριν, CaptainNickGR said: ios 18.4 και SA υποστήριξη ούτε για δείγμα. Το είπαμε πριν μερικές σελίδες, πάνε για iOS 19 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) Σαν ψέμα! Κορινός Πιερίας enb 3048 ξεκίνησε η εγκατάσταση Ν78! Ετοιμάζουν την περιοχή για το καλοκαίρι. Για να δούμε..... Edited 1 Απριλίου by Cris4524 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 4 minutes ago, Cris4524 said: Σαν ψέμα! Κορινός Πιερίας enb 3048 ξεκίνησε η εγκατάσταση Ν78! Ετοιμάζουν την περιοχή για το καλοκαίρι. Για να δούμε..... Βάζουν παντού εκεί; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 3 minutes ago, Chrischal1908 said: Βάζουν παντού εκεί; Δεν έχει πάρει κάτι άλλο το μάτι μου προς το παρόν. Ακόμα δεν εκπέμπει, απλώς το είδα καθώς περνούσα από το δρόμο. Λογικά μέχρι τέλος της εβδομάδας και εφόσον το επιτρέψει και ο καιρός θα το τελειώσουν. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 4 minutes ago, Cris4524 said: Δεν έχει πάρει κάτι άλλο το μάτι μου προς το παρόν. Ακόμα δεν εκπέμπει, απλώς το είδα καθώς περνούσα από το δρόμο. Λογικά μέχρι τέλος της εβδομάδας και εφόσον το επιτρέψει και ο καιρός θα το τελειώσουν. 1 σέκτορ;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts