MIKU Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Γυμναστήριο alterlife Μελισσίων, εξωτερικός χώρος. 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 7 ώρες πριν, georgebad said: Πάρτι ή COSMOTE roaming στην Αγγλία 3 ΕΕ και O2 και volte και 5G Περιμένω να κάνουν το μπαμ με SA roaming με τη μαμά Τέλεκομ Ντόιτς-λαντ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, georgemv said: Περιμένω να κάνουν το μπαμ με SA roaming με τη μαμά Τέλεκομ Ντόιτς-λαντ Δεν ξέρω αν θα κάνουν μπαμ με SA, πάντως άρχισε να χτίζει κτίρια με το λογότυπο της και στην Ελλάδα! Βλέπω να ξυπνάμε κάνα πρωί και να δούμε να γράφει Telekom επάνω το κινητό. Edited 19 Μαρτίου by evris2013 3 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Το έλεγαν από παλιά αλλά δε παίζει να γίνει, ο Κώστας Νεμπής το έχει πει το brand COSMOTE δεν θα χαθεί είναι ένα ισχυρό brand στην Ελλάδα απλά θα ενσωματώνει και της Telekom ταυτόχρονα. Ίσως δούμε πχ τα πακέτα Gigamax να λέγονται Magenta και στο κινητό από COSMOTE σε COSMOTE-T- δεν είναι κάτι. Απλά ένα site είπε και καλά θα φύγει η COSMOTE και όλοι αντέγραψαν αυτό, σύνηθες φαινόμενο. 5 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Έτσι πιο αποδεκτό θα είναι. Να εμφανίζει το -Τ- στο τέλος. 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 6 ώρες πριν, elkons said: Το έλεγαν από παλιά αλλά δε παίζει να γίνει, ο Κώστας Νεμπής το έχει πει το brand COSMOTE δεν θα χαθεί είναι ένα ισχυρό brand στην Ελλάδα απλά θα ενσωματώνει και της Telekom ταυτόχρονα. Ίσως δούμε πχ τα πακέτα Gigamax να λέγονται Magenta και στο κινητό από COSMOTE σε COSMOTE-T- δεν είναι κάτι. Απλά ένα site είπε και καλά θα φύγει η COSMOTE και όλοι αντέγραψαν αυτό, σύνηθες φαινόμενο. Η κανένα COSMOTelecom. Αλήθεια, δεν θα με χάλαγε να έγραφε Telekom Hellas ή T-Mobile Hellas. Edited 20 Μαρτίου by zurabi_97 4 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Just now, zurabi_97 said: Η κανένα COSMOTelecom. Telekom είναι, υπάρχει όμως η Q Telecom της Nova 🗿 Το -Τ- συμβολίζει τη Telekom δεν νομίζω ολόκληρη ονομασία είναι τεράστια και Αυστρία τη Magenta Telekom την εμφανίζει Magenta-T- Καλά ας αλλάξει πρώτα και θα δούμε αλλά αφού λέει δεν πρόκειται να φύγει η Cosmote οκ 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 2 minutes ago, elkons said: Telekom είναι, υπάρχει όμως η Q Telecom της Nova 🗿 Το -Τ- συμβολίζει τη Telekom δεν νομίζω ολόκληρη ονομασία είναι τεράστια και Αυστρία τη Magenta Telekom την εμφανίζει Magenta-T- Καλά ας αλλάξει πρώτα και θα δούμε αλλά αφού λέει δεν πρόκειται να φύγει η Cosmote οκ Πριν από την ονομασία •T• Magenta (Magenta Telekom), ήταν Telekablel Wien, αργότερα max mobil, και με την εξαγορά της από τον όμιλο Telekom, στην αρχή ως T-Mobile Austria και μετέπειτα Magenta Telekom (σύμφωνα με τη πολύ έμπιστη Wikipedia xD). Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πάρει δρόμο το όνομα Cosmote και πάρει τη θέση της το T-Mobile. 4 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 13 minutes ago, zurabi_97 said: Πριν από την ονομασία •T• Magenta (Magenta Telekom), ήταν Telekablel Wien, αργότερα max mobil, και με την εξαγορά της από τον όμιλο Telekom, στην αρχή ως T-Mobile Austria και μετέπειτα Magenta Telekom (σύμφωνα με τη πολύ έμπιστη Wikipedia xD). Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πάρει δρόμο το όνομα Cosmote και πάρει τη θέση της το T-Mobile. Σύμφωνα με όσα λένε όμως, το Cosmote είναι ισχυρό brand name, άρα να το αποχωριστεί ολόκληρο σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, το αποκλείουμε. Γενικά τα άρθρα είναι ο, τι να ναι για να γίνεται νταβαντουρι απ ο, τι φαίνεται και δεν συνάδουν με αυτά που λέει η εταιρεία μάλλον 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, zurabi_97 said: Η κανένα COSMOTelecom. Αλήθεια, δεν θα με χάλαγε να έγραφε Telekom Hellas ή T-Mobile Hellas. Το καλύτερο θα ήταν TelecOTE.. 😂😂😂 Edited 20 Μαρτίου by cu2goup 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 19 minutes ago, cu2goup said: Το καλύτερο θα ήταν TelecOTE.. 😂😂😂 TeleKont 😏🤣 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 2 minutes ago, johnny_htc said: TeleKont 😏🤣 Ε, πες το ολόκληρο.. TeleKontOnly.. 😂 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 3 ώρες πριν, elkons said: Telekom είναι, υπάρχει όμως η Q Telecom της Nova 🗿 Το -Τ- συμβολίζει τη Telekom δεν νομίζω ολόκληρη ονομασία είναι τεράστια και Αυστρία τη Magenta Telekom την εμφανίζει Magenta-T- Καλά ας αλλάξει πρώτα και θα δούμε αλλά αφού λέει δεν πρόκειται να φύγει η Cosmote οκ Της Nova γράφετε με "c" και το γερμανικό με "k". 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 8 minutes ago, evris2013 said: Της Nova γράφετε με "c" και το γερμανικό με "k". Και εγώ αυτό είπα. Δεν λέω κάτι διαφορετικό. 4 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 1 ώρα πριν, elkons said: Και εγώ αυτό είπα. Δεν λέω κάτι διαφορετικό. Που ακριβώς το είπες; Γιατί μόνο για το -T- είδα να γράφεις. 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Είπε Telecom το παιδί και του είπα Telekom και απλά ανέφερα ότι η Q είναι Q Telecom, δεν σχετίζεται με τη Γερμανική Telekom. 5 ώρες πριν, elkons said: Telekom είναι, υπάρχει όμως η Q Telecom της Nova 🗿 . 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) Έχει μια εβδομάδα που δεν πιάνει 5g n78 και πιάνει μόνο n1 και απο 50-70 που είχα την τελευταία εβδομάδα, σήμερα έχω αυτές τις ταχύτητες.... Λαμία Edited 20 Μαρτίου by dreaming 2 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 9 ώρες πριν, dreaming said: Έχει μια εβδομάδα που δεν πιάνει 5g n78 και πιάνει μόνο n1 και απο 50-70 που είχα την τελευταία εβδομάδα, σήμερα έχω αυτές τις ταχύτητες.... Λαμία Μίλησες καθόλου με εξυπηρέτηση; Και με Ν78 στο μεταξύ, τι ταχύτητες είχες περίπου; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Eίναι γενικό το πρόβλημα γιατί γύρισα όλη την Λαμία να τεστάρω ταχύτητα . Και στη Λάρισα που μου είπες φίλος και απο τι διαβάζω και σε περιοχές της Αθήνας. Έπιανα το έλαχιστο 400/35 σε n78. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 7 minutes ago, dreaming said: Eίναι γενικό το πρόβλημα γιατί γύρισα όλη την Λαμία να τεστάρω ταχύτητα . Και στη Λάρισα που μου είπες φίλος και απο τι διαβάζω και σε περιοχές της Αθήνας. Έπιανα το έλαχιστο 400/35 σε n78. Οκ. Φορτώθηκε πολύ το δίκτυο φαίνεται, η Ν1 κατέρρευσε" κιόλας με αυτό που ανεβασες. Τι στο καλό να έχει συμβεί 🤔 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Οκ. Φορτώθηκε πολύ το δίκτυο φαίνεται, η Ν1 κατέρρευσε" κιόλας με αυτό που ανεβασες. Τι στο καλό να έχει συμβεί 🤔 Τελικά η Νονταρα με το μισό σεκτορ επειδή είναι άδεια και γεμάτη κόφτες πετάει σε αρκετά κεντρικά σημεία σε σχέση και με την Κοντ που έχει γεμίσει κάργα 😀 Απλά αυτό με τρομάζει με την κοσμοτε είναι στα εκτός πόλης πλέον έχουν γεμίσει οι 2100. Κάτι πρέπει να κάνει άμεσα. Edited 21 Μαρτίου by cmvr 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 11 minutes ago, cmvr said: Τελικά η Νονταρα με το μισό σεκτορ επειδή είναι άδεια και γεμάτη κόφτες πετάει σε αρκετά κεντρικά σημεία σε σχέση και με την Κοντ που έχει γεμίσει κάργα 😀 Απλά αυτό με τρομάζει με την κοσμοτε είναι στα εκτός πόλης πλέον έχουν γεμίσει οι 2100. Κάτι πρέπει να κάνει άμεσα. Βασικά εδώ εννοούσα ότι επειδή δεν δουλεύει η Ν78, η Ν1 βαράει υπερωρίες. Πάλι καλά που δουλεύει και έτσι, γιατί όλοι οι χρήστες έπεσαν πάνω της λογικά με το κοκομπλοκο που έπαθε το δίκτυο. Κατ άλλα ναι, προσωπικά περίμενα σε κάποιες τρανταχτες Ν1 πχ Ναύπλιο στο βουνό, να έχει βάλει μέχρι τώρα η Κοντ και να είναι έτοιμη για το καλοκαίρι, άσχετα άμα πηγαίνει κομπλέ τώρα , αλλά δεν βλέπω να σκιαζονται και πολύ.. 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Καλησπέρα λοιπόν στη περιοχή μου γίνονται έργα οπτικών ινών, η 102041 έχει σβήσει τελείως το σήμα είναι πάρα πολύ χαμηλό έφτασα σπίτι ούτε ίντερνετ Λόγω του έργου είναι πιστεύετε σωστά; Απλά το ρουτερ έχει 2 φωτάκια ανοιχτά https://ibb.co/mVnxSjDw Στο σπίτι 😃🥰 απο 300 στο σαλόνι με ανοιχτά παράθυρα αυτό. Έχει κανείς ιδέα πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό; ******** Ήρθε, 2 ώρες κράτησε η διακοπή:] 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 10 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 21 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 20 ώρες πριν, dreaming said: Έχει μια εβδομάδα που δεν πιάνει 5g n78 και πιάνει μόνο n1 και απο 50-70 που είχα την τελευταία εβδομάδα, σήμερα έχω αυτές τις ταχύτητες.... Λαμία Έχει κλείσει η Ν78 στη Λαμία; Για ποιο λόγο; Περίεργο. 22 ώρες πριν, dreaming said: Έχει μια εβδομάδα που δεν πιάνει 5g n78 και πιάνει μόνο n1 και απο 50-70 που είχα την τελευταία εβδομάδα, σήμερα έχω αυτές τις ταχύτητες.... Λαμία Μπορώ να ρωτήσω με ποια συσκευή είσαι; Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι που έχει να κάνει με εξοικονόμηση ενέργειας; Μπορεί να είναι κάτι σε 5g auto ή κάτι παρόμοιο; 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts