VasilisSam Δημ. Χθες στς 09:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:18 πμ Σίγουρα δεν το δίνουν γιατί δεν λειτουργεί πάντα σωστά.. οπότε μάλλον καλύτερα ούτως ή άλλως πραγματικά δεν μπορώ να αναγνωρίσω ακόμα τα οφέλη του. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Χθες στς 09:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:29 πμ 1 hour ago, cmvr said: Και αυτό με το sa στην cosmote για να ανοίξει σε όλες τις συσκευές έχει καταντήσει γελοιότητα πια. Μην κοροϊδεύουμε μόνο τις άλλες. έχεις δίκιο κάπου φταίω εγώ γιατί ξύπνησα το νήμα με αυτό πού πήρα καινούρια συσκευή 5G & αναρωτιόμουν τι παίζει ... πέρασε η κάψα ... γενικά αναμένουμε και όταν το δώσουν πού πιστεύω θα το πρώτο δώσει η κοσμοτε, συνήθως πρωτοπορεί 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. Χθες στς 10:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:34 πμ Βέβαια έχω να πω ότι στη πρώτη μεγάλη συγκέντρωση για τα Τέμπη τις προάλλες στο άγαλμα του Βενιζέλου που ήταν το σημείο συνάντησης με τόσο κόσμο έκανε εναλλαγές μεταξύ κοντινών και μακρινών κεραιών χωρίς να δουλεύει τίποτα τη περισσότερη ώρα, και βάζοντας σε sa λειτουργούσαν τα data από την 700αρα της Καρόλου Ντηλ για όσο το κρατούσε πριν αρχίσει πάλι τις εναλλαγές. Τώρα σε άλλα σημεία που μπουκωνει έτσι πχ σε συναυλίες είναι θέμα κάλυψης δεν σώζει κανένα sa αν δεν μπουν κεραίες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 11:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:45 πμ 2 ώρες πριν, babis3g said: έχεις δίκιο κάπου φταίω εγώ γιατί ξύπνησα το νήμα με αυτό πού πήρα καινούρια συσκευή 5G & αναρωτιόμουν τι παίζει ... πέρασε η κάψα ... γενικά αναμένουμε και όταν το δώσουν πού πιστεύω θα το πρώτο δώσει η κοσμοτε, συνήθως πρωτοπορεί Ήδη το χει ανοίξει 1η αλλά δεν το έχει δώσει σε όλους. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Χθες στς 06:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:24 μμ 10 ώρες πριν, doganos said: RCS εχει η κοσμοτε; επισης, εννοεις πως την εβαλες και δεν εχει SA; Δεν έχει ακόμα RCS σε iPhone. Η μαμά Telekom έχει, οπότε ίσως το ανοίξουν και εδώ. Δοκιμή με iPhone απευθείας δεν μπορώ να κάνω, μένω πλέον στο εξωτερικό. Μπορώ όμως να δω τι δηλώνει το carrier bundle όταν κυκλοφορήσει η RC1 και να σας πω τι να περιμένετε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 06:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:27 μμ Telekom Γερμανία δίνει εκτός από RCS και 5G SA στα iPhone; ή στα ίδια μοντέλο που μας δίνει η COSMOTE είναι και εκεί; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Χθες στς 06:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:31 μμ Just now, elkons said: Telekom Γερμανία δίνει εκτός από RCS και 5G SA στα iPhone; ή στα ίδια μοντέλο που μας δίνει η COSMOTE είναι και εκεί; Έχει ρυθμίσεις για SA στα iPhone, αλλά ελέγχει μέσω του provisioning server το ποιος το έχει. Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιους δίνει από τα iPhone. Για τα Samsung δίνει μέσω του gaming pass που έχει dedicated slice για low latency. Εδώ σας έχω, έτσι είναι το configuration της Telekom, όταν κουνηθεί η Cosmote θα πρέπει να βλέπετε κάτι ανάλογο στα iPhone 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. Χθες στς 09:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:44 μμ (edited) Βαρθολομιό (εσωτερικός χώρος με κλειστές πόρτες και παράθυρα). Απόσταση απο κεραία περίπου 4-5Km. MU5001 https://www.speedtest.net/result/17480010544 https://www.speedtest.net/result/17480020414 Edited Χθες στς 09:44 μμ by Mitsos_The_Great 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 09:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:47 μμ 2 minutes ago, Mitsos_The_Great said: Βαρθολομιό (εσωτερικός χώρος με κλειστές πόρτες και παράθυρα). Απόσταση απο κεραία περίπου 4-5Km. MU5001 https://www.speedtest.net/result/17480010544 https://www.speedtest.net/result/17480020414 Φαντάσου έχει και RSRQ-16 και βαράει τέτοιες ταχύτητες σε αυτή την απόσταση, και το σήμα δυνατό κλειστά παράθυρα 👌 Πένα φίλε Δεν είχα ιδέα ότι εκεί θα έχει N78 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. Χθες στς 09:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:59 μμ 7 minutes ago, elkons said: Φαντάσου έχει και RSRQ-16 και βαράει τέτοιες ταχύτητες σε αυτή την απόσταση, και το σήμα δυνατό κλειστά παράθυρα 👌 Πένα φίλε Δεν είχα ιδέα ότι εκεί θα έχει N78 Καλύπτουν αρκετές περιοχές στο Νομό Ηλείας με N78. Η συγκεκριμένη κεραία 105550 επειδή είναι σε λόφο καλύπτει αποστάσεις σε χωριά του κάμπου ακόμα και 15km μακριά με ταχύτητες 300-600mbps. Όπως έχω πει υπάρχει άλλη μια κεραία τύπου omni στο κτήριο του ΟΤΕ εδώ στο βαρθολομιό (5263) που παίζει ακόμα με Ν1. Βρέθηκα πρόσφατα σε ένα χωριό τέρμα Θεού (Άσπρα Σπίτια) στα σύνορα Ηλείας - Αρκαδίας και έκανα για πλάκα speedtest και είδα και εκεί Ν78 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 10:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:04 μμ Μια χαρά καλά είστε εκεί ,αναβάθμισαν τις βασικές ξέρουν τι κάνουν. Την Omni όμως πέταμα. Α να δούμε αύριο εγώ στα Γρεβενά..τι ψάρια πιάνει το δίκτυο 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν (edited) 9 ώρες πριν, elkons said: Μια χαρά καλά είστε εκεί ,αναβάθμισαν τις βασικές ξέρουν τι κάνουν. Την Omni όμως πέταμα. Α να δούμε αύριο εγώ στα Γρεβενά..τι ψάρια πιάνει το δίκτυο Ωπ ωραίος, ταξιδάκι; Καλή φαίνεται στο cellmapper η Κοντ εκεί, για να δούμε 😏 9 ώρες πριν, Mitsos_The_Great said: Καλύπτουν αρκετές περιοχές στο Νομό Ηλείας με N78. Η συγκεκριμένη κεραία 105550 επειδή είναι σε λόφο καλύπτει αποστάσεις σε χωριά του κάμπου ακόμα και 15km μακριά με ταχύτητες 300-600mbps. Όπως έχω πει υπάρχει άλλη μια κεραία τύπου omni στο κτήριο του ΟΤΕ εδώ στο βαρθολομιό (5263) που παίζει ακόμα με Ν1. Βρέθηκα πρόσφατα σε ένα χωριό τέρμα Θεού (Άσπρα Σπίτια) στα σύνορα Ηλείας - Αρκαδίας και έκανα για πλάκα speedtest και είδα και εκεί Ν78 Δεν είναι omni απ όσο θυμάμαι, αλλά τύπου pipe, δεν είναι το ίδιο 😜 Γενικά Ηλεία είστε πολύ κομπλέ με την Κοντ 😏 Edited 15 ώρες πριν by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 10 ώρες πριν, elkons said: Μια χαρά καλά είστε εκεί ,αναβάθμισαν τις βασικές ξέρουν τι κάνουν. Την Omni όμως πέταμα. Α να δούμε αύριο εγώ στα Γρεβενά..τι ψάρια πιάνει το δίκτυο Καλά να περάσετε, προτείνω κοντοσούβλι να δοκιμάσετε. 😊 1 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) Καλησπέρα είχα ένα ταξίδι σήμερα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις του δικτύου της COSMOTE Χαλκίδα- Γρεβενά Σε όλη τη διαδρομή είχε καρφωμένο 5G εκτός από τον Βενετικό Ποταμό που είχε Ε 0 γραμμές χωρίς κλήσεις η COSMOTE. Ούτε οι άλλοι δεν είχαν 4G/5G όμως για κλήσεις δε ξέρω δε ρώτησα. Λαμία Μετά τη Λαμία σε ένα μεγάλο τούνελ (Άγιος Στέφανος) Τρίκαλα 💥 Βενετικός ποταμός ✨️EDGE 0 γραμμές χωρίς κλήσεις ✨️ Αν και οι υπόλοιποι με Nova/VF E είχαν αλλά λογικό είναι εκει.. Γρεβενά πριν το κέντρο (N78 είχε πρι μπει Disconnected άμα δείτε 100MHz) Crepito Κεντρο Γρεβενών για πρόχειρο φαγητό Ελπίζω να πιάνει τίμια στο ξενοδοχείο έξω από τα Γρεβενά. Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αφού είδα μόνο μια φορά Ε 🙂 Αυτά από εμένα,έκανα και λίγο CellMapper γτ και εδώ έχει σβήσει μπάντες ο άλλος.. 103296 δεν είναι περασμένη CellMapper αλλά υπάρχει άμα δείτε nm....Γρεβενά. εκτός κ αν είναι σβησμένη. Edited 10 ώρες πριν by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 18 minutes ago, elkons said: Καλησπέρα είχα ένα ταξίδι σήμερα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις του δικτύου της COSMOTE Χαλκίδα- Γρεβενά Σε όλη τη διαδρομή είχε καρφωμένο 5G εκτός από τον Βενετικό Ποταμό που είχε Ε 0 γραμμές χωρίς κλήσεις η COSMOTE. Ούτε οι άλλοι δεν είχαν 4G/5G όμως για κλήσεις δε ξέρω δε ρώτησα. Λαμία Μετά τη Λαμία σε ένα μεγάλο τούνελ (Άγιος Στέφανος) Τρίκαλα 💥 Βενετικός ποταμός ✨️EDGE 0 γραμμές χωρίς κλήσεις ✨️ Αν και οι υπόλοιποι με Nova/VF E είχαν αλλά λογικό είναι εκει.. Γρεβενά πριν το κέντρο (N78 είχε πρι μπει Disconnected άμα δείτε 100MHz) Crepito Κεντρο Γρεβενών για πρόχειρο φαγητό Ελπίζω να πιάνει τίμια στο ξενοδοχείο έξω από τα Γρεβενά. Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αφού είδα μόνο μια φορά Ε 🙂 Αυτά από εμένα,έκανα και λίγο CellMapper γτ και εδώ έχει σβήσει μπάντες ο άλλος.. 103296 δεν είναι περασμένη CellMapper αλλά υπάρχει άμα δείτε nm....Γρεβενά. εκτός κ αν είναι σβησμένη. Γενικά είναι να απορείς με τον τύπο.. Ωραίος μαν 👌🏻 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 minute ago, johnny_htc said: Γενικά είναι να απορείς με τον τύπο.. Ωραίος μαν 👌🏻 Ναι με νευριάζει ώρες ώρες ότι να ναι έχει κάνει... 🙂 Περίμενα του EDGE το κάγκελο αλλά τελικά καμιά σχέση με αυτό που περίμενα, δεν με κρέμασε ευτυχώς. Μέχρι στιγμής. Τις επόμενες μέρες θα έχετε και εικόνα COSMOTE 5G Μέτσοβο και Σιάτιστα 😊 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Ναι με νευριάζει ώρες ώρες ότι να ναι έχει κάνει... 🙂 Περίμενα του EDGE το κάγκελο αλλά τελικά καμιά σχέση με αυτό που περίμενα, δεν με κρέμασε ευτυχώς. Μέχρι στιγμής. Τις επόμενες μέρες θα έχετε και εικόνα COSMOTE 5G Μέτσοβο και Σιάτιστα 😊 Ναι ρε συ.. Φαίνεται κομπλέ εκεί. Αντε περιμένουμε 😎 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Πλατεία Κεντρο Γρεβενών Μηλιές πιο πάνω από τα Γρεβενά COSMOTE 5G στο μουσείο των Μαμούθ 20mbps.. Β1 5G 700αρα NOVA είχε 4G σκέτο B20 αλλά δεν άνοιγε τίποτα, από ένα Poco το είδα ενός συναδέλφου 5G δεν ξέρω καν μοντέλο 2 ώρες πριν, elkons said: Καλησπέρα είχα ένα ταξίδι σήμερα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις του δικτύου της COSMOTE Χαλκίδα- Γρεβενά Σε όλη τη διαδρομή είχε καρφωμένο 5G εκτός από τον Βενετικό Ποταμό που είχε Ε 0 γραμμές χωρίς κλήσεις η COSMOTE. Ούτε οι άλλοι δεν είχαν 4G/5G όμως για κλήσεις δε ξέρω δε ρώτησα. Λαμία Μετά τη Λαμία σε ένα μεγάλο τούνελ (Άγιος Στέφανος) Τρίκαλα 💥 Βενετικός ποταμός ✨️EDGE 0 γραμμές χωρίς κλήσεις ✨️ Αν και οι υπόλοιποι με Nova/VF E είχαν αλλά λογικό είναι εκει.. Γρεβενά πριν το κέντρο (N78 είχε πρι μπει Disconnected άμα δείτε 100MHz) Crepito Κεντρο Γρεβενών για πρόχειρο φαγητό Ελπίζω να πιάνει τίμια στο ξενοδοχείο έξω από τα Γρεβενά. Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αφού είδα μόνο μια φορά Ε 🙂 Αυτά από εμένα,έκανα και λίγο CellMapper γτ και εδώ έχει σβήσει μπάντες ο άλλος.. 103296 δεν είναι περασμένη CellMapper αλλά υπάρχει άμα δείτε nm....Γρεβενά. εκτός κ αν είναι σβησμένη. Βενετικό Ποταμό EDIT NOVA είχε 4G φουλ COSMOTE EDGE χωρίς κλήσεις τελικά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Στο ulefone armor μου 26 εμφάνισε σήμερα την επιλογή vonr, ήταν κλειστός ο διακόπτης και τον άνοιξα, χωρίς όμως να μπορεί να συνδεθεί το κινητό ακόμη σε sa.Μολις ξανά συνδέθηκε σε nsa εξαφανίστηκε πάλι η επιλογή. Edited 8 ώρες πριν by cocu 5 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 hour ago, cocu said: Στο ulefone armor μου 26 εμφάνισε σήμερα την επιλογή vonr, ήταν κλειστός ο διακόπτης και τον άνοιξα, χωρίς όμως να μπορεί να συνδεθεί το κινητό ακόμη σε sa.Μολις ξανά συνδέθηκε σε nsa εξαφανίστηκε πάλι η επιλογή. Ενδιαφέρον...συνήθως ο πάροχος τα εμφανίζει αυτά αυτόματα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts