Arinos Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Βόλος Κωνσταντά μπροστά από το my market https://maps.app.goo.gl/NQLcac38YRD7ok1A8?g_st=ac Χατζηαργύρη και 28ης Οκτωβρίου https://maps.app.goo.gl/KGtdea3hAyDgoPFV8?g_st=ac Λιμάνι στο έξω στο καράβι 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου (edited) Φαίνεται να έκλεισε το device configuration για το iOS18, η Cosmote δεν έβαλε το SA μέσα, οπότε περιμένω τον Σεπτέμβρη το iOS 18 να μην έχει SA σε Cosmote. Πάντα μπορούν να μας εκλπήξουν με κάποιο update βέβαια. 15 ώρες πριν, georgemv said: Ενδιαφέρον! Λες να γύρισαν καμία band3 σε NR ή DSS για Test? Στον Βόλο έχουν development center Το παίρνω πίσω, μάλλον είναι ο 2ος NR carrier που βάζουν σε μερικά μέρη. Θυμήθηκα ότι και στη Χαλκίδα έτσι είναι. Τρία τα σενάρια γιατί το κάνουν: 1. Οικονομία στα E/// licenses 2. Οικονομία στο ρεύμα 3. Δεν έχουν άδεια σε όλη τη χώρα για μερικές συχνότητες ή διαμαρτυρήθηκε η ΕΕΤΤ ότι κάνουν παρεμβολές κάπου Edited 10 Αυγούστου by georgemv 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 10 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Σε αεροπλάνο της Aegean με δωρεάν wifi (1.5mbps) με τη θρυλική DT. Κάνεις πολλά πράγματα με αυτήν την ταχύτητα. Πραγματική απόλαυση στην πτήση. Κρίμα που δεν πήρα το ipad μαζί μου 4 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 2 minutes ago, mixtri said: Σε αεροπλάνο της Aegean με δωρεάν wifi (1.5mbps) με τη θρυλική DT. Κάνεις πολλά πράγματα με αυτήν την ταχύτητα. Πραγματική απόλαυση στην πτήση. Κρίμα που δεν πήρα το ipad μαζί μου Έχει και όριο ΜΒ; 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 3 minutes ago, mixtri said: Σε αεροπλάνο της Aegean με δωρεάν wifi (1.5mbps) με τη θρυλική DT. Κάνεις πολλά πράγματα με αυτήν την ταχύτητα. Πραγματική απόλαυση στην πτήση. Κρίμα που δεν πήρα το ipad μαζί μου Έρχεσαι Ελλάδα;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου (edited) 8 minutes ago, mixtri said: Σε αεροπλάνο της Aegean με δωρεάν wifi (1.5mbps) με τη θρυλική DT. Κάνεις πολλά πράγματα με αυτήν την ταχύτητα. Πραγματική απόλαυση στην πτήση. Κρίμα που δεν πήρα το ipad μαζί μου 5 minutes ago, MIKU said: Έχει και όριο ΜΒ; Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ . Την απολαύμανω συνέχεια . Δωρεάν σε οπούς του miles and bonus χρήστες , στα 1.5 Mbps που είναι πολύ ικανές για streaming σε 480p . Αν ξεκλειδώσεις το 15 αρι (το έχω δοκιμάσει ) ατιμάσεις άνετα και 1440p. DT for the win. Δεν έχει οριο Edited 10 Αυγούστου by georgebad 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 7 minutes ago, mixtri said: Σε αεροπλάνο της Aegean με δωρεάν wifi (1.5mbps) με τη θρυλική DT. Κάνεις πολλά πράγματα με αυτήν την ταχύτητα. Πραγματική απόλαυση στην πτήση. Κρίμα που δεν πήρα το ipad μαζί μου Αυτό δεν έβαλες? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 10 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Έχω miles and bonus και είναι δωρεάν. Αν πληρώσεις πάει τέρμα τα γκάζια. Πολύ σταθερό και καλό. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Μπράβο! Ναι έρχομαι Ελλάδα @aektzhs 1 24 minutes ago, mixtri said: Σε αεροπλάνο της Aegean με δωρεάν wifi (1.5mbps) με τη θρυλική DT. Κάνεις πολλά πράγματα με αυτήν την ταχύτητα. Πραγματική απόλαυση στην πτήση. Κρίμα που δεν πήρα το ipad μαζί μου Δε το είπα ειρωνικά βρε παιδιά. Είναι πολυτέλεια να έχεις ίντερνετ στην πτήση. Καμία απαίτηση για ταχύτητα. Αναχωρήσεις πύλη Β Βενιζέλος Τέρμα κόσμος Παραλαβή αποσκευών 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 3 ώρες πριν, mixtri said: Σε αεροπλάνο της Aegean με δωρεάν wifi (1.5mbps) με τη θρυλική DT. Κάνεις πολλά πράγματα με αυτήν την ταχύτητα. Πραγματική απόλαυση στην πτήση. Κρίμα που δεν πήρα το ipad μαζί μου Τ8 θρυλική μ'άρεσε! Να ήταν η Saudi Telecom που προέρχεται από το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας να το κατανοήσω! Αλλά φαίνεται ότι θα πάει άλλο πάροχο στην χώρα μας! Μακάρι! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου (edited) 12 minutes ago, Chrischal1908 said: Τ8 θρυλική μ'άρεσε! Να ήταν η Saudi Telecom που προέρχεται από το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας να το κατανοήσω! Αλλά φαίνεται ότι θα πάει άλλο πάροχο στην χώρα μας! Μακάρι! Η απάντηση σου σε αυτό που μας είπε ο συνφορουμίτης δεν νομίζω να είναι τοσο σχετική με αυτό που είπε, μπορεί να προτιμάς έναν νέο παίκτη όπως η Saudi Telecom, αλλά η υποτίμηση της DT δεν είναι δικαιολογημένη. Έχει αφήσει το στίγμα της στην αγορά, ακόμα και αν δεν είναι τέλεια. Ας περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με τη Nova, αφού δεν είναι μόνο οι Άραβες που ενδιαφέρονται. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός, και όποιος κι αν είναι ο νέος ιδιοκτήτης, ελπίζουμε να φέρει βελτιώσεις στην εταιρεία, δεν μπορούμε όμως να προβλέψουμε ακόμη την πορεία της. Edited 10 Αυγούστου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 10 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου ΚΤΕΛ Λιοσίων εσωτερικός χώρος Και μια με roaming για το φίλο μου @georgemv !!! 6 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Παραλία Μπούρτζι, στο Castillo View Σήμερα πάλι τέρμα τα γκάζια η πράσινη και πιάνει από Αυλίδα! για τη μαυρη είχα ανεβάσει όταν είχα ξανα πάει ,5G στα 21 mbps ήταν, η πράσινη σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα έχει. Η μαύρη δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι ακόμα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 10 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Μου έπεσαν τα μαλλιά με το combo @Notus ΣΕΑ Καπανδρίτι 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 33 minutes ago, mixtri said: Μου έπεσαν τα μαλλιά με το combo @Notus ΣΕΑ Καπανδρίτι Τι εχει το combo; στάνταρ είναι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 10 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 4 minutes ago, georgemv said: Τι εχει το combo; στάνταρ είναι 150mhz παντου; Αλλιώς το είχα αφήσει. Goody’s Αυλωνα. Εν κινήσει…Ν1. Εν κινήσει έξω από Θήβα (εθνική) 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Πρώην Eva Camping, παραλία. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 1 minute ago, elkons said: Πρώην Eva Camping, παραλία. Τρομερή κίνηση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 4 minutes ago, Gv2008 said: Τρομερή κίνηση Έχει πολύ κίνηση αλλά δίνει γκάζι σε σχέση τις άλλες 2 ,Vodafone θα κάνω αργότερα αν τα καταφέρω πάω στην σελίδα του speedtest του φίλου και δεν φορτώνει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Σπίτι της γιαγιάς μου πλέον NSA https://www.speedtest.net/my-result/a/10299498356 LTE από την 101260 και 5G από την πρόσφατα αναβαθμισμένη 101112. Σε SA λίγο χειρότερα από 3700 συχνότητα https://www.speedtest.net/my-result/a/10299503198 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 2 minutes ago, VasilisSam said: Σπίτι της γιαγιάς μου πλέον NSA https://www.speedtest.net/my-result/a/10299498356 LTE από την 101260 και 5G από την πρόσφατα αναβαθμισμένη 101112. Σε SA λίγο χειρότερα από 3700 συχνότητα https://www.speedtest.net/my-result/a/10299503198 Σφαίρα το NSA Για τις άλλες 2 γνωρίζουμε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 10 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Στη στάση Μακεδονία κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο (ΕΟ) 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Λιμάνι Αγίου Κωνσταντίνου 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 24 minutes ago, elkons said: Σφαίρα το NSA Για τις άλλες 2 γνωρίζουμε; Οι nova μέτρια πολύ σε κάλυψη σε εσωτερικό χώρο gsm έχει η γιαγιά μου και βλέπω τα χάλια. Η voda που είχε παλιότερα για χρόνια εντός σπιτιού ούτε κλήσεις είχε μεγάλη τρύπα εδώ (Βότση-Βυζάντιο Καλαμαριάς) βέβαια πρόσφατα έβαλε κεραία στο δίπλα στενό αλλά δεν ξέρω αν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Στο cellmapper δεν την βλέπω ίσως δεν έχει περάσει και κανείς αλλά είναι κεντρικός δρόμος στην Εθνικής Αντιστάσεως. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 10 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 52 minutes ago, Arinos said: Λιμάνι Αγίου Κωνσταντίνου Από τον ίδιο σταθμό κάναμε τεστ; 😂😂😂 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 2 minutes ago, mixtri said: Από τον ίδιο σταθμό κάναμε τεστ; 😂😂😂 Ναι ναι Εσύ ανέβαινες κι εγώ κατέβαινα Η σούπερ μόκα χθες καταπληκτική! https://goo.gl/maps/nYdYTqzdfJeHmDPQA?g_st=ac https://goo.gl/maps/fUZn7RdGGyXSd56z6?g_st=ac 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts