Aggelos41 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 2 minutes ago, elkons said: Φαίνεται πως είχες και Nova,αυτή πως ήταν? Χαμηλα ειναι η νοβα σε αυτες τις περιοχες. Μεσα στην πολη της κατερινης και στον κορινο ειναι πολυ καλυτερα 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Για πόσο ακόμα το gsm θα έχει καλύτερο σήμα από το 4g? 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 1 minute ago, VasilisSam said: Για πόσο ακόμα το gsm θα έχει καλύτερο σήμα από το 4g? Και το EDGE επίσης 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Εξαιρετική ερώτηση, αυτήν την απορία την έχω και εγώ, όμως πιστεύω είναι θέμα τεχνολογιών και πάντα θα έχει καλύτερο. 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 16 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 4 minutes ago, VasilisSam said: Για πόσο ακόμα το gsm θα έχει καλύτερο σήμα από το 4g? RSSI φαίνεται ισχυρότερο. Αυτά συγκρίνεις. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 2 minutes ago, p_k said: Εξαιρετική ερώτηση, αυτήν την απορία την έχω και εγώ, όμως πιστεύω είναι θέμα τεχνολογιών και πάντα θα έχει καλύτερο. Ε ναι. Σπίτι μου πχ έχω EDGE και GSM φουλ ενώ 4G/+/5G 1,0 μπάρες. Όπως και στην περίπτωση που δεν έχουμε σήμα πάντα γυρνάει σε EDGE και συνήθως είναι δυνατό σήμα..άσε που έχει παντού κάλυψη 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 44 minutes ago, VasilisSam said: Για πόσο ακόμα το gsm θα έχει καλύτερο σήμα από το 4g? Για πάντα. Είναι base layer και η κάλυψη GSM θα είναι >= της κάλυψης των άλλων τεχνολογιών μέχρι να καταργηθεί. Ο λόγος είναι ότι νομικά κάθε δίκτυο οφείλει να παρέχει κλήσεις έκτακτης ανάγκης εφόσον υπάρχει σήμα. Κάθε συσκευή μπορεί να κάνει κλήση έκτακτης ανάγκης μέσω GSM, λιγότερες μπορούν μέσω VoLTE, ακόμα λιγότερες από roamers. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 24 minutes ago, georgemv said: Για πάντα. Είναι base layer και η κάλυψη GSM θα είναι >= της κάλυψης των άλλων τεχνολογιών μέχρι να καταργηθεί. Ο λόγος είναι ότι νομικά κάθε δίκτυο οφείλει να παρέχει κλήσεις έκτακτης ανάγκης εφόσον υπάρχει σήμα. Κάθε συσκευή μπορεί να κάνει κλήση έκτακτης ανάγκης μέσω GSM, λιγότερες μπορούν μέσω VoLTE, ακόμα λιγότερες από roamers. Άρα δεν θα καταργηθεί :). Ουσιαστικά , θα πρέπει να έρθουν όλοι οι πάροχοι με ολουες σε agreement για volte roaming , ετσι ωστε να φτασουμε στην καταργηση του GSM. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 16 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 44 minutes ago, georgemv said: Για πάντα. Είναι base layer και η κάλυψη GSM θα είναι >= της κάλυψης των άλλων τεχνολογιών μέχρι να καταργηθεί. Ο λόγος είναι ότι νομικά κάθε δίκτυο οφείλει να παρέχει κλήσεις έκτακτης ανάγκης εφόσον υπάρχει σήμα. Κάθε συσκευή μπορεί να κάνει κλήση έκτακτης ανάγκης μέσω GSM, λιγότερες μπορούν μέσω VoLTE, ακόμα λιγότερες από roamers. Από πλευράς τεχνικής δε νομίζω ότι το 4g ειναι χειρότερο από gsm ειδικά σε χαμηλό σήμα. Το GSM θέλει πιο πολύ ισχύ για να παίξει σωστά και είναι πολύ ευαίσθητο στο θόρυβο. 8 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 45 minutes ago, georgebad said: Άρα δεν θα καταργηθεί :). Ουσιαστικά , θα πρέπει να έρθουν όλοι οι πάροχοι με ολουες σε agreement για volte roaming , ετσι ωστε να φτασουμε στην καταργηση του GSM. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω Σε άλλες χώρες έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο δηλαδή;;;; 25 minutes ago, mixtri said: Από πλευράς τεχνικής δε νομίζω ότι το 4g ειναι χειρότερο από gsm ειδικά σε χαμηλό σήμα. Το GSM θέλει πιο πολύ ισχύ για να παίξει σωστά και είναι πολύ ευαίσθητο στο θόρυβο. Συμφωνούμε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Για να κρατήσει το 4g η δεύτερη κάρτα βέβαια το κλείδωσα σε lte και λειτουργούσε μόνο αν το κρατούσα στο χέρι. Μόλις μπει τσέπη χάνεται εμένα αυτό με ενοχλεί. Από Μεσημέρι (χωριό) προς Επανομή σε ένα σημείο που χάνει το σήμα έπιασα από Όλυμπο καταφύγιο Ζολώτα!! Γράφτηκε και στο cellmapper. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Just now, VasilisSam said: Για να κρατήσει το 4g η δεύτερη κάρτα βέβαια το κλείδωσα σε lte και λειτουργούσε μόνο αν το κρατούσα στο χέρι. Μόλις μπει τσέπη χάνεται εμένα αυτό με ενοχλεί. Από Μεσημέρι (χωριό) προς Επανομή σε ένα σημείο που χάνει το σήμα έπιασα από Όλυμπο καταφύγιο Ζολώτα!! Γράφτηκε και στο cellmapper. Εννοείς στις στροφές μετά το ελαιοτριβείο; Κάπου εκεί; 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Ναι ναι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Άλλη μυστήρια περιοχή αυτή... 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 1 ώρα πριν, georgebad said: Άρα δεν θα καταργηθεί :). Ουσιαστικά , θα πρέπει να έρθουν όλοι οι πάροχοι με ολουες σε agreement για volte roaming , ετσι ωστε να φτασουμε στην καταργηση του GSM. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω Θα καταργηθεί, αλλά αρκετά αργά, όταν έχουν 95%++ inbound VoLTE roaming Είναι και στη εξίσωση το IoT που στην Ελλάδα είναι σχεδόν αποκλειστικά GSM. Αυτό και αν αργήσει να περάσει σε 5G... 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Τώρα ρεαλιστικά με την πύκνωση δικτύου που έχει πιστεύουν κάποιοι ότι παντού θα έχουν 300mhz CA ; 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 9 minutes ago, cmvr said: Τώρα ρεαλιστικά με την πύκνωση δικτύου που έχει πιστεύουν κάποιοι ότι παντού θα έχουν 300mhz CA ; Οι επενδύσεις του ομίλου είναι υψηλές! Παντού όχι, σχεδόν παντού ΝΑΙ! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Καστράκι-Πολίχνι Νάξου: Ανάστατοι οι κάτοικοι για τη νέα κεραία του OTE - Ζητούν την απομάκρυνσή της (φώτος) https://naxostimes.gr/naxos/161956/kastraki-polichni-naxoy-anastatoi-oi-katoikoi-ti-nea-keraia-ote/ Δεν αντέχω τα βλέπω και νευριάζω με τις βλακειες τους! Εγώ παρακαλάω να έχω μια κεραία καθώς υπάρχει τρύπα σε Ν.Λάμψακο κ Μύτικα αλλά μόνο στα όνειρά. 5 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 10 minutes ago, elkons said: Καστράκι-Πολίχνι Νάξου: Ανάστατοι οι κάτοικοι για τη νέα κεραία του OTE - Ζητούν την απομάκρυνσή της (φώτος) https://naxostimes.gr/naxos/161956/kastraki-polichni-naxoy-anastatoi-oi-katoikoi-ti-nea-keraia-ote/ Δεν αντέχω τα βλέπω και νευριάζω με τις βλακειες τους! Εγώ παρακαλάω να έχω μια κεραία καθώς υπάρχει τρύπα σε Ν.Λάμψακο κ Μύτικα αλλά μόνο στα όνειρά. Έπρεπε να την είχαν καμουφλάρει. Ειδικά εντός κατοικημένων περιοχών, η μόνη λύση! 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 1 minute ago, Chrischal1908 said: Έπρεπε να την είχαν καμουφλάρει. Ειδικά εντός κατοικημένων περιοχών, η μόνη λύση! Μετά θα λένε πως έβαλαν τζάκι στο κτίριο του ΟΤΕ 🤣 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 1 hour ago, Chrischal1908 said: Οι επενδύσεις του ομίλου είναι υψηλές! Παντού όχι, σχεδόν παντού ΝΑΙ! πλανάσαι πλάνην οικτράν 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 5 ώρες πριν, elkons said: Καστράκι-Πολίχνι Νάξου: Ανάστατοι οι κάτοικοι για τη νέα κεραία του OTE - Ζητούν την απομάκρυνσή της (φώτος) https://naxostimes.gr/naxos/161956/kastraki-polichni-naxoy-anastatoi-oi-katoikoi-ti-nea-keraia-ote/ Δεν αντέχω τα βλέπω και νευριάζω με τις βλακειες τους! Εγώ παρακαλάω να έχω μια κεραία καθώς υπάρχει τρύπα σε Ν.Λάμψακο κ Μύτικα αλλά μόνο στα όνειρά. Πολύ συμαντικη κεραία . Πρόπερσι που ήμουν στην περιοχή το καλοκαίρι υπήρχε θέμα . Για να δούμε φέτος τι ψάρια θα πιάνει που έχει βάλει 2-3 σταθμούς 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 10 minutes ago, georgebad said: Πολύ συμαντικη κεραία . Πρόπερσι που ήμουν στην περιοχή το καλοκαίρι υπήρχε θέμα . Για να δούμε φέτος τι ψάρια θα πιάνει που έχει βάλει 2-3 σταθμούς Βέβαια πρώτα ας μείνει γιατί κάνουν παράπονα βέβαια είναι σε κτήριο του ΟΤΕ ίσως δεν γίνει και κάτι. Αν έχεις παρατηρήσει μερικοί μιλούν στο τηλέφωνο στην φωτογραφία... παίρνοντας σήμα από αυτή πιθανότατα 🥲 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 17 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 7 ώρες πριν, elkons said: Καστράκι-Πολίχνι Νάξου: Ανάστατοι οι κάτοικοι για τη νέα κεραία του OTE - Ζητούν την απομάκρυνσή της (φώτος) https://naxostimes.gr/naxos/161956/kastraki-polichni-naxoy-anastatoi-oi-katoikoi-ti-nea-keraia-ote/ Δεν αντέχω τα βλέπω και νευριάζω με τις βλακειες τους! Εγώ παρακαλάω να έχω μια κεραία καθώς υπάρχει τρύπα σε Ν.Λάμψακο κ Μύτικα αλλά μόνο στα όνειρά. Θα μείνουν στις υπογραφές. Η κεραία έχει άδεια και πληρεί προδιαγραφές. Ας κάνουν ένα κύκλο και να χορέψουν γύρω της. 10 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 46 minutes ago, mixtri said: Θα μείνουν στις υπογραφές. Η κεραία έχει άδεια και πληρεί προδιαγραφές. Ας κάνουν ένα κύκλο και να χορέψουν γύρω της. Εν τω μεταξύ: "«Υπάρχουν ήδη τρεις κεραίες στο βουνό και κανείς δεν έχει μιλήσει. Θα μπορούσαν να την εγκαταστήσουν κι αυτή εκεί κι όχι μέσα σε κατοικημένη περιοχή, εντός του οικισμού. Δεν είμαστε κατά της τεχνολογίας αλλά κατά του σημείου που επιλέχτηκε να τοποθετηθεί η κεραία» σημειώνουν στο naxostimes.gr κάτοικοι." ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΥΓ: Στις φωτό κρατάνε κινητά 🤣 1 10 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts