memoriesradio Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 14 ώρες πριν, georgemv said: Μοιάζει τυπικό N78 με καλό σήμα. Ανάλογα τον carrier, μερικοί δεν αφήνουν τα 12άρια για SA Πιθανόν επειδή δεν υποστηρίζει carrier aggregation σε SA mode και αν πέσει σε άλλη μπάντα εκτός της N78 κλάφτα Χαράλαμπε. Με φώναξε κανείς; 😀 1 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Ιταλία Ρώμη 5G και voLTE κανονικά μέσω TIM όπως με ενημέρωσε συνεργάτης. Θα πήγαινα κι εγώ αλλά συγγενής μου μπήκε στο νοσοκομείο και αναγκάστηκα να μείνω στην Αθήνα. Του ζήτησα όμως να κάνει καμία μέτρηση που και που. Αν καταφέρω τις επόμενες μέρες να πετάξω κι εγώ για Ρώμη θα ανεβάσω μετρήσεις 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 19 minutes ago, Gv2008 said: Ιταλία Ρώμη 5G και voLTE κανονικά μέσω TIM όπως με ενημέρωσε συνεργάτης. Θα πήγαινα κι εγώ αλλά συγγενής μου μπήκε στο νοσοκομείο και αναγκάστηκα να μείνω στην Αθήνα. Του ζήτησα όμως να κάνει καμία μέτρηση που και που. Αν καταφέρω τις επόμενες μέρες να πετάξω κι εγώ για Ρώμη θα ανεβάσω μετρήσεις Τέλεια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Επιβεβαιώνω volte roaming σε : Ολλανδία Βέλγιο Αυστρία Γερμανία Πολωνία . Ακραία εμπειρία το VoLTE roaming . Τέλεια ποιότητα ήχου κλείσεις βγαίνουν αστραπιαία και εννοείτε έχεις δεδομένα ενώ μιλάς 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 4 minutes ago, georgebad said: Επιβεβαιώνω volte roaming σε : Ολλανδία Βέλγιο Αυστρία Γερμανία Πολωνία . Ακραία εμπειρία το VoLTE roaming . Τέλεια ποιότητα ήχου κλείσεις βγαίνουν αστραπιαία και εννοείτε έχεις δεδομένα ενώ μιλάς Βέλγιο με ποια εταιρεία; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 4 minutes ago, panos.k2 said: Βέλγιο με ποια εταιρεία; BASE και ORANGE 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 (edited) Έχουμε κινητικότητα στα Γιάννενα μου φαινεται. Λογικα ειδαν την αίτηση μου για ολα απεριόριστα στο Cosmote Neo και έπιασαν δουλειά😁 Στους Αμπελοκήπους Ιωαννίνων, τώρα πιάνει σημα από την 104671 όλο το σπίτι. Προηγουμένως το μισο επιανε από 4052 και με το ζόρι έστελνε sms. Μετρησεις από το εταιρικό νούμερο της συντρόφου(iPhone 15) σε σημείο που επιανε από 4052. Edited December 17, 2023 by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Επομένως έγινε αναβάθμιση 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 (edited) 6 minutes ago, p_k said: Επομένως έγινε αναβάθμιση Δεν αναβαθμίστηκε κάποια κεραια, κάτι πρέπει να πείραξαν και τα κινητά προτιμούν την κοντινή κεραια, όχι αυτή των λιγκιαδων. Πριν λιγες ώρες το μισο σπίτι επιανε από 104671 γύρω στα 150mbps και το άλλο μισο από 4052 γύρω στα 0.2 Edited December 17, 2023 by panos.k2 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Μήπως αναβαθμίζουν τις Λιγκιάδες και είναι προσωρινά off? 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 (edited) 1 minute ago, georgeavl3 said: Μήπως αναβαθμίζουν τις Λιγκιάδες και είναι προσωρινά off? Σε λίγο θα βγω κέντρο. Θα περάσω από μεγάλου Αλεξάνδρου που πιάνει μόνο από λιγκιαδες και δεν φορτωνει Χριστο. Θα σας ενημερωσω αν είναι off οι λιγκιαδες. Edited December 17, 2023 by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 1 hour ago, panos.k2 said: Σε λίγο θα βγω κέντρο. Θα περάσω από μεγάλου Αλεξάνδρου που πιάνει μόνο από λιγκιαδες και δεν φορτωνει Χριστο. Θα σας ενημερωσω αν είναι off οι λιγκιαδες. Κοντεύουν την πανελλαδική κάλυψη 5G σιγά σιγά... Πάμε και για το SA! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, georgeavl3 said: Μήπως αναβαθμίζουν τις Λιγκιάδες και είναι προσωρινά off? 15 minutes ago, Chrischal1908 said: Κοντεύουν την πανελλαδική κάλυψη 5G σιγά σιγά... Πάμε και για το SA! Όπως φαινεται όχι. Οι λιγκαδες ανοιχτοί. Μεγαλου Αλεξάνδρου-στον δρόμο. Γαζώνει όταν περνάς πάνω από την Βορείου Ηπείρου που έχει 5G Micro. Μετα, μέχρι να φτάσεις στα εβραϊκά μνήματα, τραγωδία. Σπυρου Λάμπρου μια χαρά Edited December 17, 2023 by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Κατέγραψα 5G SA στο Ελευθέριος Βενιζέλος και τώρα περιμένω από την Αλεξανδρούπολη. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Μεταγωγών Αμπελοκήποι πρωινή μέτρηση https://www.speedtest.net/result/i/5905136372 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 (edited) Με πήρε τηλ ο άνθρωπος από την ανατολική Μακεδονία και Θράκη και η μονή που δεν επανήλθε είναι η 103877 νότια της Ξάνθης στις άλλες πόλεις κομπλέ όλα (Καβάλα, Κομοτηνή). Η 103877 είναι της Vodafone και είναι συνεγκατάσταση. Οι άλλες από ότι μου είπε είχαν επανέλθει σε 5-6 ώρες ή cosmote όχι. Τα έχουν δηλώσει βλάβη και αναμένουν. Edited December 18, 2023 by cmvr 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 On 17/12/2023 at 12:58 ΠΜ, waeo said: @georgemv ca TDD & TDD νομίζω γίνεται στο 12άρι σωστά; Πχ Ν78x2 ή Ν78 & Ν38 (αν το δώσουν ως επιλογή) Όχι, δεν έχει NR-CA το iPhone 12 Μπορεί να κάνει αρκετά combos με Ν78, N38, αλλά όχι συνδιασμό. Το ίδιο και με N78C, δεν υποστηρίζεται. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Βλέπω το μόνο SA band που μπορεί να παίξει είναι το Ν78. Ξενέρα https://cacombos.com/device/A2407 https://cacombos.com/device/A2399 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 5 minutes ago, zurabi_97 said: Βλέπω το μόνο SA band που μπορεί να παίξει είναι το Ν78. Ξενέρα https://cacombos.com/device/A2407 https://cacombos.com/device/A2399 Έχει και Ν41, το Ν41 είναι υπερσύνολο του Ν38, άρα θα μπορούσε και Ν38 με μια απλή αλλαγή στο configuration από το δίκτυο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Με πήρε τηλ ο άνθρωπος από την ανατολική Μακεδονία και Θράκη και η μονή που δεν επανήλθε είναι η 103877 νότια της Ξάνθης στις άλλες πόλεις κομπλέ όλα (Καβάλα, Κομοτηνή). Η 103877 είναι της Vodafone και είναι συνεγκατάσταση. Οι άλλες από ότι μου είπε είχαν επανέλθει σε 5-6 ώρες ή cosmote όχι. Τα έχουν δηλώσει βλάβη και αναμένουν.Παίζει η 103877 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Έχουν ανέβει και κάποια καινούργια gnbs δυτικά Αττικής και κατά μήκος του Κηφισού από τον χθεσινό γυρισμό. Παρατήρησα ότι άμα πιάσει μια μπάντα πχ N78, σε κρατάει εκεί και μόνο άμα πάει να βγει τελείως εκτός σήματος, θα σε γυρίσει σε N28, που απλά λόγω πιο εύκολης διείσδυσης, θα λοκαρει εκεί το κινητό. Αλλιώς άμα ξεκινήσεις με N28, σε κρατάει για πάντα εκεί και ενώ περνάς από σταθμό με N78, δεν σε συνδέει. Μόνο με λειτουργία πτήσης και ξανά άνοιγμα. Προφανώς δεν έχουν ρυθμίσει ακόμα την ισχύ της κάθε μπάντας, άρα υποθέτω έχουν δρόμο ακόμα. Γιατί primary N28 και λοιπά ca με N78, δε νομίζω να παίξει, εκτός και αν κάνουν κάποιο πάντρεμα άλλο, να κρατήσουν δλδ το NSA όπως δουλεύουν τώρα όταν έχεις καλή στάθμη σήματος και να σε γυρνάει στο SA όταν δυσκολεύουν τα πράματα και να είναι πάνω κάτω ομοιογενές ας το πούμε από άποψη ταχυτήτων, κάπως έτσι. Μπορεί και να μην είναι τόσο περίπλοκο όπως το λέω και να δουλεύει τελείως διαφορετικά, δεν ξέρω. Τι γνώμη έχουν οι πιο επί του θέματος, άμα θέλετε να μας πείτε. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαίζει η 103877Δεν σου κάνει ca ή είσαι με nova συνδεδεμένος; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 5 minutes ago, georgeavl3 said: Παίζει η 103877 Γιατί χωρίς CA? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Κάνει CA, είχα ανοιχτή την SIM της Nova η οποία περιέργως δεν έκανε CA 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 17 minutes ago, Gv2008 said: Γιατί χωρίς CA? 4 minutes ago, georgeavl3 said: Κάνει CA, είχα ανοιχτή την SIM της Nova η οποία περιέργως δεν έκανε CA Πολύ κίνηση η Cosmote 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Κάνει CA, είχα ανοιχτή την SIM της Nova η οποία περιέργως δεν έκανε CA Γιατί είχε πέσει ο ιστός; Είχε κοπεί η γραμμή ρεύματος της Cosmote να υποθέσω; (λογικά έχουν διαφορετικό ρολόγια) Ή παίζει με ασυρματικά και τα παιξαν λόγω καιρού; Ρωτάω πολλά, αν τυχόν έχεις περάσει ποτέ από κει να δεις. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts