cmvr Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 7 minutes ago, drdedus said: ασχετο αλλα πως και δεν πετανε micro επανω σε καμπινες πχ οτε απλα στο στυλο που παιρνει ρευμα σε σημεια που βολευει και χρειαζετε ? Δεν είναι τόσο απλό να πετάξεις όπου θέλεις κεραία. Γίνονται μελέτες πολυεπίπεδες για περιβαλλοντικά κλπ 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Φυσιολογικο σε αγγιξε το πεταξεις" και εχασες την ερωτηση. Δινεις μια λογικοτατη αχρηστη απαντηση που αν πω την ηξερα δεν νομιζω να μην με πιστεψεις. η ερωτηση ειναι πως και δεν γινονται μελετες και προς τα εκει απο την στιγμη που τα εχει ολα η καμπινα? μηπως παρα τις πολυεπιπεδες μπαινει ευκολοτερα στην καφετερια που ειναι διπλα στην καμπινα αδηλωτη? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 44 minutes ago, drdedus said: Φυσιολογικο σε αγγιξε το πεταξεις" και εχασες την ερωτηση. Δινεις μια λογικοτατη αχρηστη απαντηση που αν πω την ηξερα δεν νομιζω να μην με πιστεψεις. η ερωτηση ειναι πως και δεν γινονται μελετες και προς τα εκει απο την στιγμη που τα εχει ολα η καμπινα? μηπως παρα τις πολυεπιπεδες μπαινει ευκολοτερα στην καφετερια που ειναι διπλα στην καμπινα αδηλωτη? Η ερώτηση που έκανες πήρε την ανάλογη απάντηση που ήξερες και το ερώτημα που κάνεις πάλι θα πάρει την ανάλογη απάντηση την οποία ξέρεις ήδη και δεν χρειάζεται να σου απαντήσω 🤣🤣🤣🤣 Τα παράπονα στον αρχαίο φιλόσοφο Σωκράτη 🤣🤣🤣🤣 Οι παράνομες είναι πια μεγάλο ρίσκο και αν τους πιάσουν όμως την πατάνε άσχημα αλλά είναι λύση αν δεν έχουν ούτε μισό σταθμό στην περιοχή και θέλουν micro. Οι κανονικές ενώ έχει επιταχυνθεί ο χρόνος που χρειάζεται είναι πολύ αυστηροί οι νόμοι σε ολά τα επίπεδα. Δεν μπορώ εδώ να σου απαντήσω αναλυτικά γιατί πρώτον θα κουράσουμε τον κόσμο και είναι πιο απλό να ανατρέξεις και να διαβάσεις την νομοθεσία για να δεις το ποιες είναι οι προϋποθέσεις όλων αυτών που ζητήσαμε με απόλυτη σαφήνεια. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Μια χαρά. Αντε με το καλό. Κάτι τέτοια είναι που αργούν πολύ τις περαιτέρω ενέργειες για διεκπεραίωση των διαδικασιών.Οπότε έχουν σκοπό να καλύψουν όλη την περιοχή την ευρύτερη με αυτόν τον σταθμό. Όμως πραγματικά είναι κρίμα να πηγαίνει στράφι τέτοιος εξοπλισμός στο κτίριο του ΟΤΕ που έχουν βάλει, καθώς τον προοριζουν από την αρχή για μικρές ακτίνες φαίνεται και δεν ρίχνουν παραπάνω λεφτά, αλλά... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠεράστηκε και η οπτική ίνα για τον νέο σταθμό KORINOS-X. Μου φαίνεται είναι θέμα ημερών μέχρι να σηκωθεί ο σταθμός. Είναι σχεδόν όλα έτοιμα!Λέτε να παρει οπτική και ο σταθμός της victus δίπλα; ή θα πρέπει να τραβήξει δικιά της οπτική; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 13 ώρες πριν, drdedus said: ασχετο αλλα πως και δεν πετανε micro επανω σε καμπινες πχ οτε απλα στο στυλο που παιρνει ρευμα σε σημεια που βολευει και χρειαζετε ? Στο περίπου κάαατι τέτοιο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 ρωταω δεν ξερω και οι απάντηση ειναι σαν να την δίνει πολιτικός. Απλα το θεώρησα/θεωρώ και θα το θεωρώ λογικό σαν ερώτημα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 KORINOS-X under construction.... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Κάτι είναι και αυτό από το τίποτα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 29 minutes ago, Cris4524 said: KORINOS-X under construction.... Αν έχουμε φωτογραφίες μέρα με την μέρα θα έχει τρομερό ενδιαφέρον !! Αν μπορείς φυσικά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Χανιά Καλαμάκι.Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Αν έχουμε φωτογραφίες μέρα με την μέρα θα έχει τρομερό ενδιαφέρον !! Αν μπορείς φυσικά Θα το ήθελα πολύ αλλά δεν είναι εφικτό να πηγαίνω κάθε μέρα. Μπορώ να πάω όμως το επόμενο ΣΚ να δω αν προχώρησε καθόλου. Ευελπιστώ να έχει καλό καιρό.Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hameleon Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Η Cosmote συνεχίζει την αναβάθμιση των σταθμών στην Αθήνα. Χτες υπήρχε γερανός στην Λ.Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού και πρόσθεταν Ν78 panels στο σταθμό 1402927. Δεν πρόλαβα να δω εάν άλλαξαν και τα υπόλοιπα panels. Αν μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφία από την νέα κεραία. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 6 ώρες πριν, Hameleon said: Η Cosmote συνεχίζει την αναβάθμιση των σταθμών στην Αθήνα. Χτες υπήρχε γερανός στην Λ.Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού και πρόσθεταν Ν78 panels στο σταθμό 1402927. Δεν πρόλαβα να δω εάν άλλαξαν και τα υπόλοιπα panels. Αν μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφία από την νέα κεραία. Θα σε απογοητεύσω. Τα panels δεν ήταν της cosmote. Της Vodafone ήταν. Οι κεραίες της cosmote είναι αυτές που έχουν κλίση προς τα πάνω. Της Nova αυτές που έχουν κλίση προς τα κάτω. Της Vodafone δεν έχουν κλίση. (Στο ίδιο σημείο και οι τρεις). Σήμερα το πρωί που τό είδα , έχουν όντως προσθέσει 2 πάνελ για τους 2 sectors από τους 3. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Κερατσίνι-Ταμπούρια στο σπίτι μέσα. 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Κερατσίνι-Ταμπούρια στο σπίτι μέσα. Με ποια κεραία συνδέεσαι στα Ταμπουρια;Μες στο σπίτι μια και γωΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Ήτανε φίλου το κινητό για να κατεβάσω το net monster. 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Ήτανε φίλου το κινητό για να κατεβάσω το net monster. Ούτως η άλλως σε iPhone δεν υπάρχει η εφαρμογή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 4 ώρες πριν, johnny_htc said: Με ποια κεραία συνδέεσαι στα Ταμπουρια; Μες στο σπίτι μια και γω Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλύτερα στην πρώτη να έχεις upload γιατί αυτη η πληγή με το μεγάλο download και το μικρο upload είναι σπαστική και είναι η νέα νόρμα εδώ και καιρό. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 1 hour ago, panos.k2 said: Ούτως η άλλως σε iPhone δεν υπάρχει η εφαρμογή. Δεν το γνώριζα αυτό. Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή σε ios? Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 31 minutes ago, Antonio21 said: Δεν το γνώριζα αυτό. Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή σε ios? Υπάρχει ένα μενού μέσω του τηλεφώνου. Πατάς *3001#12345#* και βγάζει κάποιες πληροφορίες. Όχι eNb δυστυχώς, αλλά έχει αρκετα βασικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Αναβαθμίστηκε και η 1424 και τώρα είναι , ποιο αχρηστο σταθμό δεν έχω δει στην ζωή μου 🥲 από τότε που αναβαθμησαν την 1176 πλέον δεν τριπαει τα πάντα και αναγκάζεται να συνδεθεί σε περιφερειακούς σταθμούς στην νέα πολιτεία όπως 1108 . Όταν πιάνει από αυτή ψηλό παλεύεται η κατάσταση . Όταν πιάνει από την 1049 κλαυτά Χαράλαμπε . Πλέον το micro 1124 κάνει απίστευτη δουλειά και εννοείτε όπου πιάνει η 101176 σφεντόνα με n78 . Η περιοχή που σε εξωτερικό χώρο πλέον δεν μπορείς να στείλεις Ούτε μυνημα είναι η εξής 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Αναβαθμίστηκε τι σημαίνει άραγε? Γιατί η εγκατάσταση μοιάζει με δημόσιο wifi σε πλατεία. Δεν νομίζω ότι θα αποδίδει κάπου ή ότι έχει χρησιμότητα γενικά αυτή η κεραία.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Just now, VasilisSam said: Αναβαθμίστηκε τι σημαίνει άραγε? Γιατί η εγκατάσταση μοιάζει με δημόσιο wifi σε πλατεία. Δεν νομίζω ότι θα αποδίδει κάπου ή ότι έχει χρησιμότητα γενικά αυτή η κεραία. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αυτό είπα ο ποιο άχρηστος σταθμός που έχω δει 😂 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 (edited) Στέλνω μήνυμα μέσω social στην κοσμοτε ένα speed test που η ταχύτητα είναι 0.13/0.20 και τους κράζω και τι μου λένε; Δεν απάντησα φυσικά... Ξέρω το τροπάριο τους... Edited June 14, 2023 by doganos 6 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Στέλνω μήνυμα μέσω social στην κοσμοτε ένα speed test που η ταχύτητα είναι 0.13/0.20 και τους κράζω και τι μου λένε; Δεν απάντησα φυσικά... Ξέρω το τροπάριο τους... Πίεσε τους. Πες τους τι λέτε, να κάθομαι να σας δουλεύω;; Να γυρίσω όλη τη γειτονιά, να βγάλω ντουντούκα ποιος έχει Κοσμοτε, να κατέβει κάτω να ρίξουμε τις σπιντιες μας να δούμε τι απίδια θα πιάσουμε;; μήπως προσπαθείτε να βγάλετε τρελό τον πελάτη;; κάπως έτσι θα προχωρήσουν να το δουν και στο τεχνικό τμήμα και σε μένα έχει γίνει τις προάλλες που τους τα έχωσα αφού με έβγαζαν τρελό για περιοχή εδώ στην Αθήνα. Τα παιδιά στο cc δεν ξέρουν πολλά και προφανώς τους έχουν πει να λένε το ποίημα για εξοικονόμηση χρόνου και να ξεμπερδευουν με τον οποιοδήποτε. Σου ζητάνε απλά διεύθυνση και θα τους δώσεις τηλέφωνο να σε πάρουν κάποια στιγμή (καμιά βδομάδα μετά). Τουλάχιστον να καταγράφεται το κάθε σημείο που πέφτει στην αντιλψηση μας ότι είναι σάπιο και λίγο λίγο μηοως προωθήσουν για περαιτέρω. Βέβαια εγώ μόλις ανέφερα συγκεκριμένη περιοχή όταν μίλησα με το τεχνικό, μου είπαν ωχ το γνωρίζουμε. Έχουμε θέματα εκεί και ενώ θέλουμε, υπάρχουν αντιδράσεις για τις κεραίες. Κατάλαβα τους λέω... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts