georgebad Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 31 minutes ago, cmvr said: Τρέξε αν έχεις unlimited να δούμε πχ πόσο κατεβάζει το ubuntu ή κάποιο game από steam ή epic store για να δούμε πόσο μπουκωμένο είναι το δίκτυο προς εξωτερικό από τα εσάς που είστε στα βόρεια. Πάντως όσο περνάει εδώ βλέπω πτώση ταχύτητας στας Αθήνας σπίτι και το βλέπω μπουκωμένο προς εξωτερικό. (όπως είπαμε οι μετρήσεις είναι από το ZTE MU5001 5G mifi που ξυρίζει σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κινητό έχω μετρήσει). Αν τρέξω με server του εξωτερικού (που λογικά κάνει simulate το congestion προς ΥΟ εξωτερικό θα βγάλω από 300 έως 700mbps) server wingo Zurich Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Καλαμάτα πάρκο σιδηροδρόμων με N78!!! 2 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Και άλλη πτώση ταχύτητας στο σπίτι στην Αθήνα. Σε λίγο αν πάρουν και άλλοι συσκευές 5G θα πέσουμε σε ταχύτητες 4G 🤣🤣🤣🤣🤣 2 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 4 minutes ago, cmvr said: Και άλλη πτώση ταχύτητας στο σπίτι στην Αθήνα. Σε λίγο αν πάρουν και άλλοι συσκευές 5G θα πέσουμε σε ταχύτητες 4G 🤣🤣🤣🤣🤣 Στην Αθήνα βρίσκεσαι, δεν είναι περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 1 minute ago, CaptainNickGR said: Στην Αθήνα βρίσκεσαι, δεν είναι περίεργο. Μπα πριν ένα 5μηνο πετούσε. Άντε να αναβαθμίσουν και οι άλλοι να πάρουν λίγο κόσμο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 17 ώρες πριν, cmvr said: Τρέξε αν έχεις unlimited να δούμε πχ πόσο κατεβάζει το ubuntu ή κάποιο game από steam ή epic store για να δούμε πόσο μπουκωμένο είναι το δίκτυο προς εξωτερικό από τα εσάς που είστε στα βόρεια. Πάντως όσο περνάει εδώ βλέπω πτώση ταχύτητας στας Αθήνας σπίτι και το βλέπω μπουκωμένο προς εξωτερικό. (όπως είπαμε οι μετρήσεις είναι από το ZTE MU5001 5G mifi που ξυρίζει σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κινητό έχω μετρήσει). Το δοκίμασα απο εδώ Κοζάνη. Το speedtest δίνει αυτό και απο ταχύτητα στο ubuntu κατεβάζει μεταξύ 15-17mb/sec δηλαδή κοντά στα 130mbps.. 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Λαδάδικα Θεσσαλονίκη χθες βράδυ σε εσωτερικό χώρο . Dss https://www.speedtest.net/my-result/i/5031021255 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 3 ώρες πριν, bbbb said: Το δοκίμασα απο εδώ Κοζάνη. Το speedtest δίνει αυτό και απο ταχύτητα στο ubuntu κατεβάζει μεταξύ 15-17mb/sec δηλαδή κοντά στα 130mbps.. Ευχαριστώ. Γενικά σε συνδέσεις εξωτερικού είναι πίτα από Αθήνα σε σχέση με βόρεια από ότι βλέπω. Πχ και τα game stores δεν καταφέρνουν να πάνε παραπάνω από αυτό. Αναφέρομαι σε υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται από πολύ κόσμο και έχουν μεγάλα μεγέθη τα αρχείων. Απλά αποδεικνύει για τους speedtestακιδες ότι και 1Gbps να έχει στο speedtest μην τρελαίνονται νομιζωντας ότι θα έχουν αυτή την ταχύτητα παντού 🤣🤣🤣🤣🤣 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Το περίεργο ποιο είναι; Το speedtest σου δείχνει την ταχύτητα που μπορείς να πετύχεις σε απευθείας σύνδεση με τον πάροχό σου. Η πραγματική ταχύτητα κατεβάσματος που θα πετύχεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, και είναι επόμενο ότι θα είναι μικρότερη από ότι βλέπεις στο speedtest. Και να έχω την δυνατότητα να κατεβάσω με 1gbps αν δεν μπορεί να μου το δώσει αυτός που το διαθέτει, ε δεν θα έχω τέτοια ταχύτητα. Είτε έχω 5g είτε vdsl είτε οτιδήποτε.Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 6 ώρες πριν, Mark_K said: Το περίεργο ποιο είναι; Το speedtest σου δείχνει την ταχύτητα που μπορείς να πετύχεις σε απευθείας σύνδεση με τον πάροχό σου. Η πραγματική ταχύτητα κατεβάσματος που θα πετύχεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, και είναι επόμενο ότι θα είναι μικρότερη από ότι βλέπεις στο speedtest. Και να έχω την δυνατότητα να κατεβάσω με 1gbps αν δεν μπορεί να μου το δώσει αυτός που το διαθέτει, ε δεν θα έχω τέτοια ταχύτητα. Είτε έχω 5g είτε vdsl είτε οτιδήποτε. Sent from my Galaxy S10e Ακριβώς το ίδιο λέμε. Συμφωνώ απολύτως. 👍 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 (edited) μετρησεις στην χερσονησο νομου ηρακλειου για οσους ξερουν την περιοχη με oneplus nord ce 5g επισης δειτε την κεραια στο κτηριο του οτε και οποιος ξερει ας απαντησει αν οι καινουργιες κεραιες ειναι τα καινουργια μακροστενα κουτια τι μαρκα ειναι και τη συχνοτητα π.χ. n78 η αλλη συχνοτητα γρηγορης μεσα γρηγορης εξω σπιτι μεσα σπιτι μεσα 1 σπιτι μεσα 2 σπιτι εξω Edited March 14, 2022 by olympiakos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Που είναι οι μετρήσεις;Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 1 hour ago, olympiakos said: μετρησεις στην χερσονησο νομου ηρακλειου για οσους ξερουν την περιοχη με oneplus nord ce 5g επισης δειτε την κεραια στο κτηριο του οτε και οποιος ξερει ας απαντησει αν οι καινουργιες κεραιες ειναι τα καινουργια μακροστενα κουτια τι μαρκα ειναι και τη συχνοτητα π.χ. n78 η αλλη συχνοτητα γρηγορης μεσα γρηγορης εξω σπιτι μεσα σπιτι μεσα 1 σπιτι μεσα 2 σπιτι εξω Στο κάτω μέρος είναι τα passive panels για 2G 4G Dss , και πάνω τα Ericsson mMimo για τα 3500(n78) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 29 minutes ago, georgebad said: Στο κάτω μέρος είναι τα passive panels για 2G 4G Dss , και πάνω τα Ericsson mMimo για τα 3500(n78) μαλιστα αρα n78 δηλαδη....παντως υπαρχουν διακυμανσεις στις μετρησεις εγω ειμαι ισογειο και ειχα 3 διαφορετικες μετρησεις λογω μειωμενου σηματος στο σπιτι σν δειτε τις εικονες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 Στο Attica στο κόσμος . Γενικά έχει παντού n78 στο κόσμος https://www.speedtest.net/my-result/i/5034854203 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 (edited) Από σήμερα 5G και στη Λαμία.... Περισσότερα σύντομα... ΝR 78 830 Download 100 upload Edited March 15, 2022 by LAGGI 4 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 (edited) Λαμία Edited March 16, 2022 by LAGGI 4 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 Ε αρα μπηκε Ν78 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 N28 πέτυχα επάνω στην Εγνατία έξω από το Διεθνές Πανεπιστήμιο στην Σίνδο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 5 ώρες πριν, CaptainNickGR said: N28 πέτυχα επάνω στην Εγνατία έξω από το Διεθνές Πανεπιστήμιο στην Σίνδο. Πολλοί σταθμοί έχουν στο κέντρο Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 Ήρθε η ώρα η Cosmote να επεκταθεί και στη Θράκη. Δε θα αντέξω αν με στείλουν ξανά για δουλεία να έχω τις τραγικές ταχύτητες. Πρέπει να βάλει n78 και στην επαρχία στα βόρεια επιτέλους. Πάντως Μοσχάτο έχει γύρω στα 400, Συγγρού FIX από 500 έως 650, Ζωγράφου 560, Παγκράτι, Παπάγου κλπ Έχουν πέσει λίγο ή ταχύτητες αλλά αν πάτε και στα άλλα θέματα που ανεβάζω θα δείτε τη μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 https://www.speedtest.net/my-result/i/5036925667 Αγίας Σοφία Θεσσαλονίκη 3 το χάραμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 (edited) Τ.Σ Σκλαβενίτη Ευκαρπία https://www.speedtest.net/my-result/i/5037876030 Μεσσολογκιου Καλλιθέα Θεσσαλονίκη https://www.speedtest.net/my-result/i/5037943017 Edited March 17, 2022 by georgebad 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 Λιβαδειά https://i.imgur.com/DBsr5Jc.jpg 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Τρίκαλα Θεσσαλίας κοντά στο νοσοκομείο πριν λίγο έκανα σύνδεση στον πιο κοντινό server στα 55km και μου έδωσε 580down και 22up με 48ping.Ξαναεκανα στο αυτόματο που είναι στη Θεσσαλονίκη (Cosmote S.A.)και μου έδωσε 485down με 7.02up και 18ping.Δεν ξέρω την διαφορά με τους Servers κλπ αλλά πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts