Inevar Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Υπάρχει περίπτωση τόσο γρήγορα να εμφανιστεί το MIUI 11? https://itechnews.gr/2019/10/miui-11-se-treis-faseis-tha-doyme-tin/ Άντε να κατηφορίσει προς Ελλάδα να την φορέσουμε και εμείς. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 παιδιά μου συμβαίνει το εξής κουλό με το κινητό. το έχω με flip cover case και όποτε διπλώνω το καπάκι της προς τα πίσω,κλειδώνουν τα πλήκτρα της οθόνης και δεν πατιέται τίποτα! απενεργοποίησα τη λειτουργία smart cover από τις ρυθμίσεις και το σταμάτησε. είναι κάποιο bug όμως; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 παιδιά μου συμβαίνει το εξής κουλό με το κινητό. το έχω με flip cover case και όποτε διπλώνω το καπάκι της προς τα πίσω,κλειδώνουν τα πλήκτρα της οθόνης και δεν πατιέται τίποτα! απενεργοποίησα τη λειτουργία smart cover από τις ρυθμίσεις και το σταμάτησε. είναι κάποιο bug όμως; Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στο δικό μου. Με flip cover της Nilkin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στο δικό μου. Με flip cover της Nilkinούτε σε συναδέλφου (μαμα-rom τελευταία) με κινεζο-άμαρκο flip-cover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurningBeard Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Καλησπέρα σας. Βγαίνει πιο ποιοτικός ήχος μέσω type-c, εν συγκρίση με το 3.5μμ ή είναι το ίδιο; Παράθεση Siemens C10 - Νokia 3210 - Νokia 3330 WAP - Νokia 3510i - Sharp GX15 VF - SE V800 VF - SE K750i VF - SE X10 Mini pro - Moto G 1gen - Xiaomi Pocopocopocopoco F1 😮 - Huawei Y5 2018 - Nothing Phone 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Παιδιά, με ξεκλειδωμα bootloader και root χάνω εγγύηση; Και αν τον ξανακλειδωσω, δεν έχω θέμα έτσι; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Καλησπέρα σας. Βγαίνει πιο ποιοτικός ήχος μέσω type-c, εν συγκρίση με το 3.5μμ ή είναι το ίδιο;Νομίζω αυτό εξαρτάται από το dac της συσκευής που θα συνδεσεις Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 16/10 θα πάρουμε και το miui 11! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Θα γίνει συλλεκτική η συσκευή μας! :lol: Οχι μόνο αυτό κρατάει τιμή όταν τα άλλα σε 1 χρόνο όχι.....................:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 16/10 θα πάρουμε και το miui 11! Επιτέλους!!! Από πού το έμαθες; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoum Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 (edited) παιδιά μου συμβαίνει το εξής κουλό με το κινητό. το έχω με flip cover case και όποτε διπλώνω το καπάκι της προς τα πίσω,κλειδώνουν τα πλήκτρα της οθόνης και δεν πατιέται τίποτα! απενεργοποίησα τη λειτουργία smart cover από τις ρυθμίσεις και το σταμάτησε. είναι κάποιο bug όμως; Το καπάκι εχει κάποιο μαγνήτη μέσα για να ενεργοποιεί τον proximity sensor του smart cover mode και όταν το διπλώνεις πίσω κλειδώνει τα κουμπια, το κάνει και το δικό μου, δεν είναι bug Edited October 12, 2019 by nikoum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurningBeard Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Νομίζω αυτό εξαρτάται από το dac της συσκευής που θα συνδεσεις Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από το κινητό μας pocophone σε ακουστηκά με κατάληξη type-c. Πως μπορώ να ξέρω αν έχουν αυτην την λειτουργία (dac) τα ακουστηκά; Ευχαριστώ που απάντησες. Παράθεση Siemens C10 - Νokia 3210 - Νokia 3330 WAP - Νokia 3510i - Sharp GX15 VF - SE V800 VF - SE K750i VF - SE X10 Mini pro - Moto G 1gen - Xiaomi Pocopocopocopoco F1 😮 - Huawei Y5 2018 - Nothing Phone 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Με τίποτα δεν έχει dac το Poco. Ξεχαστε το. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Με τίποτα δεν έχει dac το Poco. Ξεχαστε το. Dac έχει σίγουρα, αλλιώς δεν θα μπορούσε να έχει headphone jack, καθώς είναι αναλογική έξοδος. Απλά δεν είναι άξιο αναφοράς, όπως πχ αυτά της LG, ή αυτό των ZTE Axon, Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Αυτό εννοώ. Δεν έχει το dac της lg. (G6) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Dac έχει. Το αν είναι ποιοτικο είναι άλλο θέμα. Άμα βάλεις USB για να βγάλεις ήχο τους προφανώς θα συνεχείς ακούστηκα με USB. Άρα εξαρταται από το dac που θα έχει το εκάστοτε ακουστηκο Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Σκοπεύω να αγοράσω τη συσκευή, μεταχειρισμένη βέβαια αλλά σε άριστη κατάσταση. Πιστεύω οτι καλύπτει τις ανάγκες μου και θέλω να την σκαλίσω λίγο. Δηλαδή unlock bootloader, root και να δοκιμάσω linage os. Πιστεύετε ότι αξίζει αυτή η διαδικασία για καλύτερη λειτουργικότητα της συσκευής; Γίνεται πιο ελαφρύ το λειτουργικό, πιο γρήγορο, πιο smooth; Η διάρκεια της μπαταρίας αυξάνεται; Βελτιώνεται η ποιότητα των φωτογραφιών; Αυτές τις απορίες έχω και κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurningBeard Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Ευχαριστω για την λυση της παραπανω αποριας μου!!!! <3 Κατι ακομα!!! Οταν με καλουν και σηκωνω την κληση, ενω φοραω ακουστηκα, η οθονη μενει ''αναμενη''. Παταω το κουμπι για να σβησει η οθονη και αντ'αυτου, τερματιζεται η κληση. :confused::confused: Υπαρχει ρυθμιση για αλλαγη αυτης της λειτουργειας; Οταν καλυπτω τον αισθητηρα διπλα απο το ηχειο κλησεων, δεν σβηνει η οθονη (με φορεμενα ακουστηκα). :confused: Φιλια!!!! Παράθεση Siemens C10 - Νokia 3210 - Νokia 3330 WAP - Νokia 3510i - Sharp GX15 VF - SE V800 VF - SE K750i VF - SE X10 Mini pro - Moto G 1gen - Xiaomi Pocopocopocopoco F1 😮 - Huawei Y5 2018 - Nothing Phone 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Παιδιά, με ξεκλειδωμα bootloader και root χάνω εγγύηση; Και αν τον ξανακλειδωσω, δεν έχω θέμα έτσι; Αν ξεκλειδωσεις bl δεν θα εχεις θεμα, γιατι το ειπε και ο τυπας οταν το παρουσιαζε στην επισημη παρουσιαση του κινητου. Αν ομως το ρουταρεις, χανεις εγγυηση και, ακομη και αν ξανακλειδωσεις το bl, μενει (νομιζω) ρουταρισμενο, άρα και εκτος εγγυησης. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Αν ξεκλειδωσεις bl δεν θα εχεις θεμα, γιατι το ειπε και ο τυπας οταν το παρουσιαζε στην επισημη παρουσιαση του κινητου. Αν ομως το ρουταρεις, χανεις εγγυηση και, ακομη και αν ξανακλειδωσεις το bl, μενει (νομιζω) ρουταρισμενο, άρα και εκτος εγγυησης. Μπορώ όμως πριν κλειδώσω, να ξαναπεράσω την στοκ, και μετά να κλειδώσω, έτσι δεν είναι; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Μπορώ όμως πριν κλειδώσω, να ξαναπεράσω την στοκ, και μετά να κλειδώσω, έτσι δεν είναι; Μπορεις να περασεις λογικα οποιαδηποτε ρομ χωρις ρουτ. Εγω ξεκλειδωσα bl, περασα pixel experience και μετα ξαναεβαλα μιυι. Κλειδωμενο ή ξεκλειδωτο, δεν εχει σημασια. ΤΟ θεμα ειναι να μη ρουταρεις Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Εννοείται αν θες να ασχοληθείς ρουταρεις βαζεις magisk και adaway. YouTube vanced, viper4android και ότι άλλο θες. Οποτε θες σβήνεις το ρουτ δν χάνεις καμία εγγύηση κάθε φορά που διαβάζω ότι χάνεις την εγγύηση επειδή ρουταρεις δν μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Εννοείται αν θες να ασχοληθείς ρουταρεις βαζεις magisk και adaway. YouTube vanced, viper4android και ότι άλλο θες. Οποτε θες σβήνεις το ρουτ δν χάνεις καμία εγγύηση κάθε φορά που διαβάζω ότι χάνεις την εγγύηση επειδή ρουταρεις δν μπορώ. το viper4android τι ιεναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Dac έχει. Το αν είναι ποιοτικο είναι άλλο θέμα. Άμα βάλεις USB για να βγάλεις ήχο τους προφανώς θα συνεχείς ακούστηκα με USB. Άρα εξαρταται από το dac που θα έχει το εκάστοτε ακουστηκο Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ έκαναν μετρήσεις σχετικά με την ποιότητα του ήχου του κινητού: https://www.gsmarena.com/xiaomi_pocophone_f1-review-1808p3.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ενημερώνω ότι το bug με τον screensaver που αλλάζει από poco lancher στον αρχικό παραμένει παρά τις αναβαθμίσεις σε έκδοση και θέματα. Βέβαια το λύνεις σε δευτερόλεπτα χειροκινητα αλλά επανερχεται σε random συχνοτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts