redcon Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλησπερα, νεος κατοχος και εγω. Ενα πραγματακι δεν εχω βρει, πως φαινεται το % της μπαταριας επανω δεξια. Μηπως δεν εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλησπερα, νεος κατοχος και εγω. Ενα πραγματακι δεν εχω βρει, πως φαινεται το % της μπαταριας επανω δεξια. Μηπως δεν εχει? Συντομα θα εχει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Έχουμε κάποιο screenshot να δούμε πως φαίνεται το ποσοστό και οι ειδοποιήσεις στην μπάρα με το miui 10? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Συντομα θα εχει. ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλησπέρα στην ομάδα! Παρήγγειλα το poco στα 260 από κινα μεριά, με priority direct mail, απλά έχει παιχτεί μια βλακεια στα στοιχεία παράδοσης. Ενώ η διεύθυνση, τκ, πόλη και το τηλ είναι σωστά, έχει μπει εκ παραδρομής σαν περιφέρεια η central Greece αντί για Θεσσαλία που είναι το σωστό.. Να ανησυχώ για τυχόν μη παράδοση; πρώτη φορά παίρνω από κινα κινητό, εξου και η αφελής απορία μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλησπέρα στην ομάδα! Παρήγγειλα το poco στα 260 από κινα μεριά, με priority direct mail, απλά έχει παιχτεί μια βλακεια στα στοιχεία παράδοσης. Ενώ η διεύθυνση, τκ, πόλη και το τηλ είναι σωστά, έχει μπει εκ παραδρομής σαν περιφέρεια η central Greece αντί για Θεσσαλία που είναι το σωστό.. Να ανησυχώ για τυχόν μη παράδοση; πρώτη φορά παίρνω από κινα κινητό, εξου και η αφελής απορία μου.. Εδω αυτα τα θεματα φιλε.:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&highlight=%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82+%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Έχουμε κάποιο screenshot να δούμε πως φαίνεται το ποσοστό και οι ειδοποιήσεις στην μπάρα με το miui 10? Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Σε αυτό το βίντεο αναφέρεται και επιδεικνύεται ένα πρόβλημα με το Poco F1, οι πολύ χαμηλές ταχύτητες μεταφοράς αρχείων μέχρι και η αποτυχία μεταφοράς τους - από την ενσωματωμένη μνήμη στην SD Card - από την ενσωματωμένη μνήμη σε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο (για την ακριβεία επιδεικνύεται μόνο το πρώτο, αλλά αναφέρεται πως ισχύει και το δεύτερο) Αντιμετωπίζετε εσείς οι κάτοχοι τέτοιο πρόβλημα; Χαιρετώ την ομήγυρη, Νέος κάτοχος κ εγώ , ακομα το μαθαίνω. Εχω μια ερώτηση απορεία. ο φωτισμός στο αυτόματο μου φαινεται αρκετά σκοτεινός, ειδικά βράδυ. Ειναι κατι γενικό η είμαι εγώ περιέργος? Σε μια δοκιμή είχα ακούσει ότι η αυτόματη ο αισθητήρας και η αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας της οθόνης δεν λειτουργεί τόσο καλά, σίγουρα θέμα λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Τέλειο. Ευχαριστώ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 ξεκίνησε να διανέμεται η 10 stable Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Δεν υπάρχει στο store το 8 κατέβασε το asphalt nitro Καλημέρα, το απόγευμα θα έχω το κινητό,και κάπου διάβασα ότι το Asphalt 8 δεν υπάρχει στο store.. Βασικά είναι ένα από τα δύο παιχνίδια που παίζω... Πως και δεν υπάρχει αυτό το παιχνίδι;;; Μήπως το έχουνε με άλλη ονομασία;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Σε αυτό το βίντεο αναφέρεται και επιδεικνύεται ένα πρόβλημα με το Poco F1, οι πολύ χαμηλές ταχύτητες μεταφοράς αρχείων μέχρι και η αποτυχία μεταφοράς τους - από την ενσωματωμένη μνήμη στην SD Card - από την ενσωματωμένη μνήμη σε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο (για την ακριβεία επιδεικνύεται μόνο το πρώτο, αλλά αναφέρεται πως ισχύει και το δεύτερο) Αντιμετωπίζετε εσείς οι κάτοχοι τέτοιο πρόβλημα; Σε μια δοκιμή είχα ακούσει ότι η αυτόματη ο αισθητήρας και η αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας της οθόνης δεν λειτουργεί τόσο καλά, σίγουρα θέμα λογισμικού. Αν διαβάσεις στα σχόλια θα καταλάβεις τι γίνεται. Δύο έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα (ο ένας ο youtuber που ανέβασε το βίντεο) και οι δύο με κανάλι στο youtube όπου καλούν όλους να δουν το σχετικό βίντεο. Ο νοών νοείτω λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Καλημέρα, το απόγευμα θα έχω το κινητό,και κάπου διάβασα ότι το Asphalt 8 δεν υπάρχει στο store.. Βασικά είναι ένα από τα δύο παιχνίδια που παίζω... Πως και δεν υπάρχει αυτό το παιχνίδι;;; Μήπως το έχουνε με άλλη ονομασία;;; υπάρχει πλέον κανονικά και το 8 και το 9 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 υπάρχει πλέον κανονικά και το 8 και το 9 Τέλεια... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 (edited) Μόλις ενημερώθηκα σε MIUI 10 stable final. Οι φωτογραφίες δεν ανεβαίνουν λόγω μεγέθους. Προσπαθώ από το κινητό... Edited November 1, 2018 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Μόλις ενημερώθηκα σε MIUI 10 stable final. Οι φωτογραφίες δεν ανεβαίνουν λόγω μεγέθους. Προσπαθώ από το κινητό... Δε γίνεται πλέον στο myphone απευθείας. Είτε ανεβάζεις από Tapatalk, είτε ανεβάζεις σε άλλο site και κάνεις share το link εδώ. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Μόλις ενημερώθηκα σε MIUI 10 stable final. Οι φωτογραφίες δεν ανεβαίνουν λόγω μεγέθους. Προσπαθώ από το κινητό... Κανουμε κανενα κολπο η μονο του ερχεται οταν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 στην τελευταία beta που βγήκε πριν λίγο έχω volte... και δουλεύει κανονικά με cosmote Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 στην τελευταία beta που βγήκε πριν λίγο έχω volte... και δουλεύει κανονικά με cosmote Τρέλανε μας!!! Πολύ σημαντικό!! Πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου. Μακάρι να δώσουν και το VoWiFi!!! Βάλε κανένα screenshot να μας φτιάξεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Μόλις ενημερώθηκα σε MIUI 10 stable final. Οι φωτογραφίες δεν ανεβαίνουν λόγω μεγέθους. Προσπαθώ από το κινητό... Τίποτα έως τώρα. Για να δούμε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Και δουλεύει κανονικά Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 στην τελευταία beta που βγήκε πριν λίγο έχω volte... και δουλεύει κανονικά με cosmote Βγήκε για όλους με global beta ; Η μόνο σε εσάς τους testers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Με πια έκδοση ήρθε η stable 8 ή 9? Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Βγήκε για όλους με global beta ; Η μόνο σε εσάς τους testers προς το παρόν μόνο στους testers.... Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Ξέρετε αν γίνεται στη φωνητική ομιλία να βάζει και τα σημεία στίξης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts