Jump to content

[Note 9] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μόνη λύση που είναι και φθηνή είναι, πλέον, οι ζελατίνες. Μπορεί να χάνουν λίγο από ανάλυση ή να γδέρνονται από το S-Pen, αλλά πραγματικά το κόστος τους, το δικαιολογεί

Τα τζαμακια τα βάζουμε για να προστατέψουμε τις συσκευές μας από πτώσεις. Αυτός είναι ο νούμερο 1 κίνδυνος για μια συσκευη και η ζελατίνα δεν προσφέρει την παραμικρή προστασία σε αυτό. Δυστυχώς.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει σε ζελατίνα νομίζω αυτό:

Μπορείτε να βρείτε και ανεξάρτητα reviews.

Δεν έχω προσωπική άποψη.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Καλή χρονιά Αχιλλέα, αλλά και σε όλα τα παιδιά!

Απ ότι βλέπω σε φωτό ναι, έχει μαύρα περιθώρια...Και πρέπει να μην είναι full glue επίσης.

Έχουμε μπει σε ένα κυνήγι μαγισσών με αυτά τα κ@λοtempereds!!! Η κορυφαία πρόταση (dome) βλέπουμε ότι μετά από λίγο καιρό σε πολλούς βγάζει θέματα. Απ ότι διαβάζω η ποιότητα της κόλλας δεν είναι αντάξια του κόστους του, τα υπόλοιπα κάπου κερδίζουν, κάπου χάνουν...

Ζηλεύω όσους βολεύονται με pouch και το έχουν ''γυμνό'', μακάρι να βόλευε κι εμένα. Αλλά δυστυχώς πρακτικά και ψυχολογικά δε με βολεύει.

Το Dome λοιπόν είναι και θέμα τύχης.

Πχ στο δεύτερο note 9 που κράτησα 3 μήνες σχεδόν,

το Dome glass ήταν μέχρι σήμερα που το έδωσα ακριβώς όπως το είχα βάλει την πρώτη μέρα.

Καλές οι μεμβράνες τις spigen τις έχω δουλέψει αρκετά και αυτές.

Και στο πρώτο note 9 και σε s9 plus.

Dome δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά έχουν άλλα συν.

Μπαίνουν εύκολα όπως αναφέρθηκε, έχουν χαμηλό κόστος, δεν ξεκολλάνε με θήκες και η απόκριση οθόνης τέλεια.

Μόνο η υφή και η απεικόνιση είναι ένα "πρόβλημα" και η προστασία αφού μιλάμε για ζελατίνα και όχι για tempered glass.

kountouraN

Τα τζαμακια τα βάζουμε για να προστατέψουμε τις συσκευές μας από πτώσεις. Αυτός είναι ο νούμερο 1 κίνδυνος για μια συσκευη και η ζελατίνα δεν προσφέρει την παραμικρή προστασία σε αυτό. Δυστυχώς.

Η μόνη προστασία από πτώση είναι να το έχεις στο κουτί του, εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω οθόνες σπασμένες με tempered πάνω.. Ειδικά τα Samsung με την κυρτη οθόνη που έχουν παραπάνω πιθανότητα.

Προσωπικά κάνω ασφάλεια για να μειώσω κόστος. Δίνεις 30 ευρώ περίπου, και αν η οθόνη κάνει 300 ευρώ θες 100 με την χρήση της ασφάλειας για αντικατάσταση χώρια ότι σε καλύπτει και σε περιπτώσεις κλοπής κλπ κλπ.. Αντίθετα το dome το παίρνεις ένα κάρο λεφτά και αν σπάσει οθόνη θες μια 300άρα, συν ότι δεν έχεις κάλυψη σε άλλες ζημιές.

Άρα η μεμβράνη είναι μια χαρά λύση για πολλους..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Οι μόνες μεμβράνες νερού που έχω δοκιμάσει είναι οι screenknight. Αφού πάντως είναι καλή και η spigen, θα την χτυπήσω κάποια στιγμή. Αυτή η spigen έχει την παράξενη υφή "πορτοκαλιού" που λένε?

Δε νομίζω να το λένε για αυτές αλλά δεν έχω ξανά ακούσει κάτι τέτοιο. Απλά τις πρώτες μέρες μέχρι να φύγει το νερό έχει μια θαμπάδα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Η μόνη προστασία από πτώση είναι να το έχεις στο κουτί του, εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω οθόνες σπασμένες με tempered πάνω.. Ειδικά τα Samsung με την κυρτη οθόνη που έχουν παραπάνω πιθανότητα.

Προσωπικά κάνω ασφάλεια για να μειώσω κόστος. Δίνεις 30 ευρώ περίπου, και αν η οθόνη κάνει 300 ευρώ θες 100 με την χρήση της ασφάλειας για αντικατάσταση χώρια ότι σε καλύπτει και σε περιπτώσεις κλοπής κλπ κλπ.. Αντίθετα το dome το παίρνεις ένα κάρο λεφτά και αν σπάσει οθόνη θες μια 300άρα, συν ότι δεν έχεις κάλυψη σε άλλες ζημιές.

Άρα η μεμβράνη είναι μια χαρά λύση για πολλους..

Σαφώς αλλά το τζαμάκι αυξάνει τις πιθανότητες να "ζησει" η οθόνη σε περίπτωση πτώσης.

Είναι σαν την ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο. Κανένας δεν εγγυάται ότι θα σε σώσει αλλά σίγουρα αυξάνει τις πιθανότητες επιβίωσης.

Σαφώς αλλά το τζαμάκι αυξάνει τις πιθανότητες να "ζησει" η οθόνη σε περίπτωση πτώσης.

Είναι σαν την ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο. Κανένας δεν εγγυάται ότι θα σε σώσει αλλά σίγουρα αυξάνει τις πιθανότητες επιβίωσης.

Δε διαφωνώ σε αυτό αλλά ειδικά στα κυρτα είναι να μην σου τύχει.. Έχει τύχει σε φίλη να πέσει ποτήρι και το χείλος του να βρει το κενό από το γυαλί και το σασί, στο όριο δηλαδή που άφηνε ελάχιστα ακαλυπτη την οθόνη σε s7 edge και της την έσπασε.. Και πολλά άλλα. Οπότε δε θεωρώ ασφαλή την επιλογή γυαλιού, πόσο μάλλον όταν δεν κάθεται πάντα καλά και μπορεί να πετάξεις 30 ευρώ. Γιαυτό επιμένω στην ασφάλεια, έχεις παραπάνω εξασφάλιση

Οι μόνες μεμβράνες νερού που έχω δοκιμάσει είναι οι screenknight. Αφού πάντως είναι καλή και η spigen, θα την χτυπήσω κάποια στιγμή. Αυτή η spigen έχει την παράξενη υφή "πορτοκαλιού" που λένε?

Η Spigen Neo Hubrid έχει αυτή την όψη που αναφέρεις. Για μένα, είναι για πέταμα από την πρώτη μέρα. Την κράτησα για λίγο καιρό και πήρα dome.

Αλλοιώνει την εμπειρία από την οθόνη και θα προστατέψει μόνο από γρατζουνιές.

Η Spigen Neo Hubrid έχει αυτή την όψη που αναφέρεις. Για μένα, είναι για πέταμα από την πρώτη μέρα. Την κράτησα για λίγο καιρό και πήρα dome.

Αλλοιώνει την εμπειρία από την οθόνη και θα προστατέψει μόνο από γρατζουνιές.

Ολες οι μεμβρανες υγρης τοποθετησης εχουν αυτη την οψη.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλή χρονιά Αχιλλέα, αλλά και σε όλα τα παιδιά!

Απ ότι βλέπω σε φωτό ναι, έχει μαύρα περιθώρια...Και πρέπει να μην είναι full glue επίσης.

Έχουμε μπει σε ένα κυνήγι μαγισσών με αυτά τα κ@λοtempereds!!! Η κορυφαία πρόταση (dome) βλέπουμε ότι μετά από λίγο καιρό σε πολλούς βγάζει θέματα. Απ ότι διαβάζω η ποιότητα της κόλλας δεν είναι αντάξια του κόστους του, τα υπόλοιπα κάπου κερδίζουν, κάπου χάνουν...

Ζηλεύω όσους βολεύονται με pouch και το έχουν ''γυμνό'', μακάρι να βόλευε κι εμένα. Αλλά δυστυχώς πρακτικά και ψυχολογικά δε με βολεύει.

Έχει περιθώρια μαύρα και είναι 0.2mm αλλά είναι full glue. Βασικά έχει κάτι σαν gel από κατω και προστατεύει πολύ καλά την οθόνη σε πτώσεις. Έχει πέσει 2 φορές από ύψος 1 έως 1.5 μετρό και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Μια με την Standing cover case της Samsung και μια με την Spigen slim armor. Πολύ ευχαριστημένος ειμαι αν δεν είχε το μαυρο πλαίσιο θα ήταν τέλεια. Κάποια στιγμή ίσως την βγάλουν τελείως διάφανη...

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

RX8 rules!

Τώρα με κολλήσατε με το dome....

Πάνω που έλεγα αύριο να περάσω από extreme mobile να δω αν το έχει για να μου το περάσουν,διαβάζω τα αρνητικά σχόλια και σκέφτομαι την ζελατίνα της spigen. :rolleyes:

Αλλά από την άλλη μια x-one υγρής τοποθέτησης που είχα στο S8+ είχε έντονο το φαινόμενο του πορτοκαλιού και στην υφή,δεν.....

Στο Note 8 είχα βάλει την νανοτεχνολογία του mediamarkt και 9 μήνες τώρα δεν έχω θέμα εκτός το συχνό σκούπισμα της οθόνης από τις έντονες δαχτυλιές,που βέβαια μπορεί να μην οφείλεται από το υγρό,αλλά από τα δάχτυλα μου :confused:

Ασφάλεια της συσκευής και για την οθόνη που κάνουμε;

Πάνω που έλεγα αύριο να περάσω από extreme mobile να δω αν το έχει για να μου το περάσουν,διαβάζω τα αρνητικά σχόλια και σκέφτομαι την ζελατίνα της spigen. :rolleyes:

Αλλά από την άλλη μια x-one υγρής τοποθέτησης που είχα στο S8+ είχε έντονο το φαινόμενο του πορτοκαλιού και στην υφή,δεν.....

Στο Note 8 είχα βάλει την νανοτεχνολογία του mediamarkt και 9 μήνες τώρα δεν έχω θέμα εκτός το συχνό σκούπισμα της οθόνης από τις έντονες δαχτυλιές,που βέβαια μπορεί να μην οφείλεται από το υγρό,αλλά από τα δάχτυλα μου :confused:

Μη το σκέφτεσαι. Το Dome είναι μονόδρομος γιατί είναι ότι το καλύτερο. Σαφώς και παρουσιαστηκαν σε κάποιους κάποια θέματα αλλά και πάλι εξακολουθεί να είναι η καλύτερη λύση.

ασφαλεια δεν ξερω αν μπορεις να κανεις τωρα, εγω κανω στον Ξηρογιανοπουλο, αλλα πλεον πρεπει να κανεις τις πρωτες 7 μερες απο την αγορα (παλια ειχε περιθωριο 1 μηνα). Ισως να το αλλαξαν παλι γιατι ειναι λιγες οι 7 μερες, ενα τηλ θα σου λυσει τις αποριες.

Κατα τα αλλα, πλεον καλυπτει το 70% της ζημιας γιατι περισυ εγινε καταχρηση, πχ το γρατζουναγε καποιος στο σασι το κινητο και πηγαινε και το εσπαγε να παρει νεα οθονη (που παει με σασι πολλες φορες) ή ελεγε οτι του το εκλεψαν, εκανε και μια δηλωση και επαιρνε καινουριο.

Παρολα αυτα και με 70% καλυψη ζημιας συμφερει για τα 30-35 ευρω που κοστιζει.

τωρα αν το εχεις παραπανω απο 7 μερες, ισως αν τους πιεσεις να σε δεχτουν, εμενα μια μου το δεχτηκαν στις 10 μερες που ειχα παρει μια συσκευη το καλοκαιρι. Βεβαια ηταν καποια αργια και καπως εμεναν λιγες εργασιμες, αλλα δε χανεις τιποτα να ριξεις τηλ. βαλε στο google ξηρογιανοπουλος και θα στο βγαλει.

Στον Ξηρογιαννόπουλο είχα κάνει στο note 8 αλλά νόμιζα πως δεν κάνει πλέον.

Μάλλον είναι το 70% που αναφέρεις, οπότε θα τον πάρω τηλέφωνο, 31/12 κόπηκε το τιμολόγιο αλλά χθες παρέλαβα, οπότε προλαβαίνω. Ευχαριστώ!

Κάτι άλλο σχετικά με το dome.

Νόμιζα πως το είχε για άμεση τοποθέτηση το extreme mobile στο Αιγάλεω, αλλά έκανα λάθος. Πήρα τηλέφωνο και δεν φέρνουν.

Που ακριβώς στην Αθήνα λέτε πως το έχουν και το βάζουν οι ίδιοι;

Στον Ξηρογιαννόπουλο είχα κάνει στο note 8 αλλά νόμιζα πως δεν κάνει πλέον.

Μάλλον είναι το 70% που αναφέρεις, οπότε θα τον πάρω τηλέφωνο, 31/12 κόπηκε το τιμολόγιο αλλά χθες παρέλαβα, οπότε προλαβαίνω. Ευχαριστώ!

Κάτι άλλο σχετικά με το dome.

Νόμιζα πως το είχε για άμεση τοποθέτηση το extreme mobile στο Αιγάλεω, αλλά έκανα λάθος. Πήρα τηλέφωνο και δεν φέρνουν.

Που ακριβώς στην Αθήνα λέτε πως το έχουν και το βάζουν οι ίδιοι;

techface.gr

To extreme φέρνει το x-one.

129026.png?1640591734

techface.gr

To extreme φέρνει το x-one.

Πήρα αλλά δυστυχώς,τέλος της άλλης βδομάδας το περιμένουν.

Εγώ από extreme mobile έβαλα Χone tempered glass (για την εγκατάσταση του γυαλιού για όσους δεν γνωρίζουν το extreme mobile είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ο Νίκος) Τώρα για το γυαλί, έχω βάλει παρά πολλά γυαλιά στα κινητά που είχα, πρώτη φορά σε edge κινητό & είπα να βάλω ένα Καλό γυαλί & επέλεξα το Xone. Ακριβό γυαλί αν σκεφτείς ότι πάς κοντά στα 30€ αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Ρε παιδιά έχω το γυαλί πάνω από δύο μήνες & δεν το έχω καθαρίσει ποτέ. Δεν κάνει δακτυλιές & έχει απίστευτη αίσθηση.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Εγώ από extreme mobile έβαλα Χone tempered glass (για την εγκατάσταση του γυαλιού για όσους δεν γνωρίζουν το extreme mobile είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ο Νίκος) Τώρα για το γυαλί, έχω βάλει παρά πολλά γυαλιά στα κινητά που είχα, πρώτη φορά σε edge κινητό & είπα να βάλω ένα Καλό γυαλί & επέλεξα το Xone. Ακριβό γυαλί αν σκεφτείς ότι πάς κοντά στα 30€ αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Ρε παιδιά έχω το γυαλί πάνω από δύο μήνες & δεν το έχω καθαρίσει ποτέ. Δεν κάνει δακτυλιές & έχει απίστευτη αίσθηση.

μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο; μαζεύει σκόνη στις άκρες εκεί που είναι οι καμπύλες;

aka bill_thes

Σήμερα μου ήρθε η διπλή ασύρματη βάση φόρτισης της Samsung (duo fast wireless charger), για να αντικαταστήσει μια Spigen που είχα από την εποχή του S6 Edge+.

Απίστευτη ποιότητα κατασκευής, και φορτίζει ασύρματα και γρήγορα 2 συσκευές ταυτόχρονα.

Βάζω το Note και το Galaxy Watch με τη μία.

129026.png?1640591734

Σήμερα μου ήρθε η διπλή ασύρματη βάση φόρτισης της Samsung (duo fast wireless charger), για να αντικαταστήσει μια Spigen που είχα από την εποχή του S6 Edge+.

Απίστευτη ποιότητα κατασκευής, και φορτίζει ασύρματα και γρήγορα 2 συσκευές ταυτόχρονα.

Βάζω το Note και το Galaxy Watch με τη μία.

Από που???? Ελλάδα???

Κανένα link?

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Από που???? Ελλάδα???

Κανένα link?

https://www.skroutz.gr/s/15583748/Samsung-Qi-Wireless-Charger-Duo-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-EP-N6100.html

Έχετε να μου προτείνετε κάποιον πολύ φθηνό ασύρματο φορτιστή που να δουλεύει σίγουρα με την original θήκη; Ας είναι κι από eBay κτλ, ο χρόνος παράδοσης δεν με πειράζει.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Όσοι χρησιμοποιείτε Samsung fast wireless charger τον αφήνετε συνέχεια στη πρίζα και απλά βάζετε-βγάζετε οπότε θέλετε τη συσκευή;

129026.png?1640591734

Όσοι χρησιμοποιείτε Samsung fast wireless charger τον αφήνετε συνέχεια στη πρίζα και απλά βάζετε-βγάζετε οπότε θέλετε τη συσκευή;
Τον έχω στη πρίζα 2 χρόνια και απλά βάζω-βγάζω τη συσκευή...

Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• The title was changed to [Note 9] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)