Jump to content

[Note 9] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιστεύω ότι το σημείο τοποθέτησης έχει κλίση και όταν μπήκε η κόλλα γλίστρησε.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν ενδιαφέρεται κάποιος, δίνω την παρακάτω σφραγισμένη.

Ευχαριστώ

https://plusmobi.net/mobile-cases/Mobile-Samsung-Cases-galaxy/case-thiki-theke-Θήκες-spigen-sgp-ringke-fusiom-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-9%20/CASE-THIKI-THEKE-CLEAR-Θήκη-SPIGEN-SGP-Liquid-Crystal-Samsung-Galaxy-Note-9-CLEAR-ΔΙΑΦΑΝΟ-SPACE-CRYSTAL-599CS24569

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ελπίζω να φαίνεται καθαρά γιατί την ανεβάζω από Tapatalk.c82be13dc1538cc6eea8a8d05a3f7cc3.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Είχα το ίδιο πρόβλημα όταν είχα το s8+

Καμία λύση. Πέταμα......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ελπίζω να φαίνεται καθαρά γιατί την ανεβάζω από Tapatalk.c82be13dc1538cc6eea8a8d05a3f7cc3.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Αυτό το τζαμάκι έχει κάτσει ολόκληρο ποιο πάνω από ότι θα έπρεπε.

Το τζάμι εμποδίζει την κάμερα και όχι η κόλλα.

Έτσι δεν είναι?

Έχει καλύψει ένα μέρος τις κάμερας..

Και τώρα που βλέπω το δικό έχω περισσότερο κενό ανάμεσα στο τζάμι και στο ακουστικό.

Το διπλάσιο κενό σχεδόν έχω.

Δεν βλέπω άλλη λύση, πέραν από το να το βγάλεις, να το καθαρίσεις όπως δείχνει σε κάποια βίντεο,και να δοκιμάσεις ξανά με την δεύτερη κόλλα.

Edited by kountoura
kountouraN

Παιδιά όσοι έχετε το original case της Samsung σας βγαίνει το πλαστικό στήριξης ή μόνο σε μένα συμβαίνει;

Μου έχει συμβεί μέχρι τώρα 2 φορές αλλά ευτυχώς δεν το έχασα και το ξαναέβαλα.

Επίσης σκέφτομαι να δοκιμάσω την ασύρματη φόρτιση που εκθειάζουν τόσο κάποιοι εδώ για να δω αν με βολεύει.

Κάποιοι πολύ φθηνοί φορτιστές έχουν νόημα ή είναι επικίνδυνοι / πολύ αργοί;

Κάτι σαν αυτό πχ.

Θέλω να βρω όσο πιο φθηνό γίνεται γιατί είναι μόνο για δοκιμή. Να είναι όμως ασφαλής.

Οι ακριβότεροι τί περισσότερο προσφέρουν; Ταχύτητα;

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Την έχω πάρει για τη γυναίκα μου να είμαι σίγουρος..άψογη σε προστασία. Εγώ έχω nillkin mlλεπτή πολύ. Εννοείται ότι δεν προστατεύουν το ίδιο αλλά και σε όγκο έχουν διαφορά.. Προσωπικά προτιμώ λεπτές

Ευχαριστώ για την απάντηση και εγώ εκεί καταλήγω δεν μ άρεσε τίποτα άλλο , η official είναι πραγματικά σαν βαλίτσα να πας για ταξίδι είναι άθλια απορώ πως την έβγαλαν ..... καλή φαίνεται η official σιλικόνης άλλα δεν με γεμίζει το μάτι έτσι ανοιχτεί που είναι όλη από κάτω η θήκη αφήνοντάς το εκτεθειμένο στο παραμικρό.

Παιδιά όσοι έχετε το original case της Samsung σας βγαίνει το πλαστικό στήριξης ή μόνο σε μένα συμβαίνει;

Μου έχει συμβεί μέχρι τώρα 2 φορές αλλά ευτυχώς δεν το έχασα και το ξαναέβαλα.

Επίσης σκέφτομαι να δοκιμάσω την ασύρματη φόρτιση που εκθειάζουν τόσο κάποιοι εδώ για να δω αν με βολεύει.

Κάποιοι πολύ φθηνοί φορτιστές έχουν νόημα ή είναι επικίνδυνοι / πολύ αργοί;

Κάτι σαν αυτό πχ.

Θέλω να βρω όσο πιο φθηνό γίνεται γιατί είναι μόνο για δοκιμή. Να είναι όμως ασφαλής.

Οι ακριβότεροι τί περισσότερο προσφέρουν; Ταχύτητα;

Θεωρητικα φθηνος/ακριβος την ιδια δουλεια κανει. Απο κει και περα, ενας της πλακας που ειχα παρει παλιοτερα βγηκε off σε χρονο μηδεν, σπασανε υποδοχες, χαλασαν πλαστικα κ.ο.κ.

Απο θεμα ασφαλειας δεν εχω ιδεα τι παιζει, αλλα αν ειναι πολυ φθηνος ενδεχεται να μη φορτιζει γρηγορα οποτε να σε ξενερωσει αυτο.

Εχω δει διαφορα κομματια σε καλες τιμες σε αγγελιες ομως αν ασχολεισαι με αυτες.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Θεωρητικα φθηνος/ακριβος την ιδια δουλεια κανει. Απο κει και περα, ενας της πλακας που ειχα παρει παλιοτερα βγηκε off σε χρονο μηδεν, σπασανε υποδοχες, χαλασαν πλαστικα κ.ο.κ.

Απο θεμα ασφαλειας δεν εχω ιδεα τι παιζει, αλλα αν ειναι πολυ φθηνος ενδεχεται να μη φορτιζει γρηγορα οποτε να σε ξενερωσει αυτο.

Εχω δει διαφορα κομματια σε καλες τιμες σε αγγελιες ομως αν ασχολεισαι με αυτες.

Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη αγγελία υπόψιν σου πες μου.

Επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον δοκιμασμένο φθηνό - αξιοπρεπή θα με βοηθούσε.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Χρόνια Πολλά σε όλους !

Πρώτη απόπειρα σήμερα για τοποθέτηση του T-Max Glass UV Light..

Πέρασα από τον Νίκο ( στο Αιγάλεω για όσους γνωρίζουν ) αλλά δεν είχε διαθεσιμότητα.. Αποφάσισα λοιπόν μιας και βιαζόμουν να αγοράσω από άλλο κατάστημα και να το τοποθετήσω μόνος μου..

Δυστυχώς, (παρόλο που ακολούθησα πιστά τις οδηγίες), η απόλυτη καταστροφή..:( Έχουν μείνει φυσαλίδες κάτω από το τζάμι , άκλαφτο το γυαλί και μαζί του και τα 26 euro...

Την Πέμπτη πάω για νέα αγορά. Φαίνεται πάντως πολύ ποιοτικό γυαλί, καμία σχέση με ό,τι χρησιμοποιούσα μέχρι σήμερα.

Μάλλον δεν θα ρισκάρω πάλι την τοποθέτηση μόνος μου..;)

Edited by Montoya_f1
Θανάσης

Χρόνια Πολλά σε όλους !

Πέρασα από τον Νίκο ( στο Αιγάλεω για όσους γνωρίζουν ) αλλά δεν είχε διαθεσιμότητα.. Αποφάσισα λοιπόν μιας και βιαζόμουν να αγοράσω από άλλο κατάστημα και να το τοποθετήσω μόνος μου..

Δυστυχώς, (παρόλο που ακολούθησα πιστά τις οδηγίες), η απόλυτη καταστροφή..:( Έχουν μείνει φυσαλίδες κάτω από το τζάμι , άκλαφτο το γυαλί και μαζί του και τα 26 euro...

Την Πέμπτη πάω για νέα αγορά. Φαίνεται πάντως πολύ ποιοτικό γυαλί, καμία σχέση με ό,τι χρησιμοποιούσα μέχρι σήμερα.

Χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία

Υπάρχει κατάστημα που τοποθετεί Dome οπότε ξέχασε όλα τα άλλα.......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Χρόνια Πολλά σε όλους !

Από τη στιγμή που μένουν φυσαλίδες δεν κολλάς το τζάμι. Βγάζεις καθαρίζεις και δοκιμάζεις με τη 2η κόλλα. Αν είναι στυλ dome αφησες λίγο πιο νωρίς να πέσει το τζαμί, πριν δηλαδή η κόλλα έρθει σε επαφή με το τζάμι.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποιο κατάστημα; Αν δεν θες να αναφέρεις εδώ, στείλε μου PM. Σε ευχαριστώ.

Τζάμι all the way παιδιά

Χρόνια Πολλά Κώστα με υγεία και ευτυχία!

Δεν έχεις άδικο.. μάλλον αυτό θα κάνω από Πέμπτη.. Το Dome είναι τόσο καλύτερο από το T-Max ?

Από τη στιγμή που μένουν φυσαλίδες δεν κολλάς το τζάμι. Βγάζεις καθαρίζεις και δοκιμάζεις με τη 2η κόλλα. Αν είναι στυλ dome αφησες λίγο πιο νωρίς να πέσει το τζαμί, πριν δηλαδή η κόλλα έρθει σε επαφή με το τζάμι.

Σωστά τα λές, δεν έπρεπε να το κολλήσω .. Δυστυχώς όμως δεν είχε δεύτερη κόλλα στην συσκευασία και είπα να το ρισκάρω, αλλά χωρίς αποτέλεσμα..

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιο κατάστημα; Αν δεν θες να αναφέρεις εδώ, στείλε μου PM. Σε ευχαριστώ.

Τζάμι all the way παιδιά

Δες ποστ #477

Θανάσης

Χρόνια Πολλά σε όλους !

Μπορείτε να δώσετε info και για τον Νίκο στο Αιγάλεω και για το άλλο κατάστημα;

Χρόνια Πολλά Κώστα με υγεία και ευτυχία!

Δεν έχεις άδικο.. μάλλον αυτό θα κάνω από Πέμπτη.. Το Dome είναι τόσο καλύτερο από το T-Max ?

Σωστά τα λές, δεν έπρεπε να το κολλήσω .. Δυστυχώς όμως δεν είχε δεύτερη κόλλα στην συσκευασία και είπα να το ρισκάρω, αλλά χωρίς αποτέλεσμα..

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες ποστ #477

Κλάσης ανώτερο το dome από το t-max. (από προσωπική εμπειρία) Καλύτερη υφή και πολύ πιο εύκολη εγκατάσταση

Μπορείτε να δώσετε info και για τον Νίκο στο Αιγάλεω και για το άλλο κατάστημα;

O Νίκος έχει το http://www.extreme-mobile.gr.

Όσο αφορα το άλλο κατάστημα , είναι το https://techface.gr

Θανάσης

O Νίκος έχει το http://www.extreme-mobile.gr.

Όσο αφορα το άλλο κατάστημα , είναι το https://techface.gr

Θα βρεθώ στην Αθήνα μεθαύριο και λέω να πάω να μου περάσουν το dome.

Ποιό απ τα 2 καταστήματα προτείνετε;

Από το site τους πάντως δεν φαίνεται να έχει κάποιος το Dome για το note 9

Νομίζω πως πολλοί έχουν βάλει το dome στο techface.

Παίζει να μην έχει διαθεσιμότητα;

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά από wearable συσκευές, μόνο της samsung μπορούν να συγχρονιστούν με το samsung health?

Νομίζω πως πολλοί έχουν βάλει το dome στο techface.

Παίζει να μην έχει διαθεσιμότητα;

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά από wearable συσκευές, μόνο της samsung μπορούν να συγχρονιστούν με το samsung health?

Κανε μια κλήση να ρωτήσεις. Εγώ που έχω ένα 3μηνο σχεδόν το x-one έχω λιγο ξενερώσει. Ενεργοποίησα χθες σε όλες τις ειδοποιήσεις την edge ειδοποίηση και την κρύβει αρκετά το μαυρο πλαίσιο του protector. Βλέπω σύντομα επίσκεψη στο theface για τοποθέτηση dome.

Ένα garmin fenix 5x που έχω δεν συγχρονίζει με το S health αλλά δεν το έχω ψάξει καν αν γίνεται... Το καθένα λογικά συγχρονίζει με την εφαρμογή του και σε site στυλ strava. Λογικά μόνο τα Samsung θα συγχρονιζουν με S health...

RX8 rules!

Μια χαρά συγχρονιζουν παιδια τα Samsung wearables και με non Samsung συσκευές

Το shealth είναι διαθέσιμο στο playstore

Το μόνο που χάνετε είναι το challenge με φίλους (πρόκληση τη βαφτίζει η samsung), που είναι διαθέσιμο μόνο σε samsung smartphones

Για τα non Samsung wearables υπάρχουν λύσεις, όπως το εξαιρετικό health sync που χρησιμοποιω χρόνια (paid app) και με έχει βολέψει με τα Androidwear ρολόγια που έχω...

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.appyhapps.healthsync

Edited by v@gelis

Μια χαρά συγχρονιζουν παιδια τα Samsung wearables και με non Samsung συσκευές

Το shealth είναι διαθέσιμο στο playstore

Το μόνο που χάνετε είναι το challenge με φίλους (πρόκληση τη βαφτίζει η samsung), που είναι διαθέσιμο μόνο σε samsung smartphones

Για τα non Samsung wearables υπάρχουν λύσεις, όπως το εξαιρετικό health sync που χρησιμοποιω χρόνια (paid app) και με έχει βολέψει με τα Androidwear ρολόγια που έχω...

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.appyhapps.healthsync

Το έψαξα λίγο. Με την εφαρμογή syncmy tracks μπορείς να συγχρονίσεις και με garmin fenix ρολόγια το S health.

Το healthsync παίζει μόνο με Google fit και Fitbit. Το syncmytracks σχεδόν με τα πάντα...

Edited by KostasNK
RX8 rules!

Το έψαξα λίγο. Με την εφαρμογή syncmy tracks μπορείς να συγχρονίσεις και με garmin fenix ρολόγια το S health.

Το healthsync παίζει μόνο με Google fit και Fitbit. Το syncmytracks σχεδόν με τα πάντα...

Ναι δεν έχω δοκιμάσει το syncmytracks γιατί είμαι παλιός χρήστης του healthsync. Χαίρομαι που βρήκες μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή...

Καλησπέρα, περνάω από s9+ στο Note λόγο μπαταρίας, λέω να βάλω μια φθηνή spigen και καμιά ζελατίνα γιατί δεν θέλω να σκάσω το 50άρικο στο dome, υπάρχουν ζελατίνες γιατί δεν βρίσκω στο skroutz!

• The title was changed to [Note 9] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)