Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση όποιος ξέρει. Αυτό γιατί με το βγάζει κάθε φορά που ανοίγει το κινητό είτε από επανεκκίνηση είτε από ενεργοποίηση όταν είναι εντελώς κλειστό το τηλέφωνο ; ξέρει κανείς από που πηγάζει αυτό και τι είναι ακριβώς; παλιά με.τπ έβγαλε μια φορά και δεν με το ξανά έβγαλε μετά από επαναφορά που το είχα κάνει το κινητό τώρα το βγάζει σε κάθε ενεργοποίηση του κινητού τηλεφώνου.5947a018bc5350df824a4e831df10834.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Είναι μια προσπάθεια να γίνουν τα sms πιο εκσυγχρονισμένα (μέσω ίντερνετ), τύπου iMessage. Εντελώς μπακαλιστικα αυτά, για περισσότερες πληροφορίες αναζήτησε RCS.

Για να το απενεργοποιήσεις, μπες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μηνυμάτων.

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ξέρω άν μπορώ να φορτίσω το Note 9 με φορτιστή 45W για το Note 10.Ευχαριστώ.:)
Φυσικά. Εννοείται βέβαια ότι η συσκευή θα τραβάει τα 15 watt που μπορεί και τίποτα παραπάνω.

Eγω έβαλα τον αριθμό μου,, είχα βαρεθεί τα παράθυρα, και δεν με ξαναβγαλε.

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα αλλά πως μπορείς να έχεις αναγνώριση με τον τρόπο που λες;

Αυτό δεν γίνεται.

Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να έχεις μία εφαρμογή στο κινητό η οποία την ώρα που σε καλούν αυτόματα να βρίσκει πληροφορίες από το ίντερνετ και να σου τις δείχνει στην οθόνη πριν να απαντήσεις για το ποιος σε καλεί.

Μία τέτοια εφαρμογή είναι και το 11888 του ΟΤΕ αν δεν κάνω λάθος ή παρόμοιες εφαρμογές.

Θυμάμαι την είχα εγκαταστήσει για άλλο λόγο και όχι για το λόγο που αναφέρεις εσυ και κάποια στιγμή που με κάλεσε κάποιος που δεν τον είχα αποθηκευμένο μου έδειχνε ένα μικρό πλαίσιο με το όνομα και τα στοιχεία δηλαδή που έχει καταχωρήσει το 11888 του τηλεφώνου που με καλούσε.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν θέλεις πες ποια εφαρμογή είναι.

Θα σου δώσω το site με τους καλύτερους developers τον ported cameras για όλα τα κινητά και για ολα τα Note. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ Πήγαινε στον Arnova8G2 που είναι ο καλύτερος για τα samsung. Kατέβασε τις πιο πρόσφατες google cameras που έχει version 6+. Tο πιο πιθανό είναι πως θα δουλεύουν. Εγώ εχω του arnova και έχω night sight και λειτουργεί τέλεια το βραδυ σε Note9. Και έχω και hdr+ και γενικός είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος. Μεχρι και για το Note 8 εχει που ειναι του 2017 με night sight μεσα. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο το έχουν τερματίσει. Δες και εδω https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=79375456&postcount=1699

If you’re using a Galaxy S9/S9+, Galaxy Note 9, or one of the Galaxy S10 devices, you can go ahead and download the Google Camera mod ver. 6.2 and install it without needing to modify or root your Samsung Galaxy device.

Φίλε μου αυτά που γράφεις είναι για exynos η snapdragon?

Γιατί στο πρώτο link βλέπω ότι αυτό που γράφει για exynos είναι 2018

Και τελευταία βλέπω ότι και σε εμένα άρχισε να μου τρώει αρκετή μπαταρία το Samsung notes!! Και το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το βάλω και σε αδράνεια όταν δεν το δουλεύω?

Ρε παιδιά πιο κωδικό βάζω και που για να δω αν βγήκε το update? Όλα τα έπαιρνα κανονικά στην ώρα τους αλλά αυτό του Σεπτεμβρίου ακόμα να έρθει.

Samsung Galaxy Note 9 Android 10 update, One UI 2.0, security updates, and more: September update now available!

http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=auto&tl=el&u=https%3A%2F%2Fwww.theandroidsoul.com%2Fsamsung-galaxy-note-9-update%2F

Edited by Guest74

Μήπως ξέρει κάποιος , app called id, who's call , που να δουλεύει με ελληνικούς αριθμούς.

Υπάρχει το Truecaller το οποίο αν και δεν είναι δωρεάν, κάνει δουλειά (έχω γλιτώσει ανεπιθύμητα τηλέφωνα) έχοντας εγκαταστήσει τη μειωμένων δυνατοτήτων δωρεάν έκδοση

Samsung Galaxy Note 9 N9600

Όταν προσπαθώ να δω ταινίες ή βίντεο από το YouTube χρησιμοποιώντας τον ήχο με bluetooth διαπιστώνω ότι υπάρχει μία ελαφρά καθυστέρηση στον ήχο που ακούω και στην εικόνα που βλέπω. (Αυτό δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ στα βίντεο μέσα από το Facebook δεν ξέρω για ποιο λόγο).

Πιο πριν είχα το κινητό S7 πάλι Samsung και είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Είναι πρόβλημα το οποίο το έχουν όλα τα κινητά επειδή ο ήχος πηγαίνει μέσω bluetooth υπάρχει αυτή η καθυστέρηση και τα software δεν το λύνουν αυτό το πρόβλημα ή είναι πρόβλημα που έχουν τα Samsung μόνο.

Η είναι πρόβλημα που έχει ο επεξεργαστής της Samsung.

Για να καταλάβετε τι εννοώ παράδειγμα στο παρακάτω βίντεο όταν το βλέπουμε και έχουμε τον ήχο από το bluetooth και έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικά και τρεις διαφορετικές συσκευές διαπιστώνω ότι υπάρχει μία ελαφρά καθυστέρηση στον ήχο που ακούς και στο στόμα που σχηματίζει της λέξης Αν όμως ακούσεις το ίδιο όχι από το bluetooth αλλά κανονικά από τα ηχεία τότε ο ήχος είναι κανονικός συγχρονισμένος Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει σε όλα τα βίντεο.

Όλα τα κινητά μέσω bluetooth όταν βλέπετε ταινίες ασχέτως μάρκας έχουν αυτή την καθυστέρηση στον ήχο;

Edited by agriniopk

Όταν προσπαθώ να δω ταινίες χρησιμοποιώντας τον ήχο με bluetooth διαπιστώνω ότι υπάρχει μία ελαφρά καθυστέρηση στον ήχο που ακούω και στην εικόνα που βλέπω.

Είναι πρόβλημα το οποίο το έχουν όλα τα κινητά επειδή ο ήχος πηγαίνει μέσω bluetooth υπάρχει αυτή η καθυστέρηση και τα software δεν το λύνουν αυτό το πρόβλημα ή είναι πρόβλημα που έχουν τα Samsung μόνο.

Όλα τα κινητά μέσω bluetooth όταν βλέπετε ταινίες ασχέτως μάρκας έχουν αυτή την καθυστέρηση στον ήχο;

Δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα ούτε με το S9, ούτε και τώρα με το S10.

Δοκίμασε με άλλον player, ίσως παίζει ρόλο και το μέγεθος του αρχείου.

Sent from my Galaxy S10

Δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα ούτε με το S9, ούτε και τώρα με το S10.

Δοκίμασε με άλλον player, ίσως παίζει ρόλο και το μέγεθος του αρχείου.

Sent from my Galaxy S10

Όταν προσπαθώ να δω ταινίες ή βίντεο από το YouTube χρησιμοποιώντας τον ήχο με bluetooth διαπιστώνω ότι υπάρχει μία ελαφρά καθυστέρηση στον ήχο που ακούω και στην εικόνα που βλέπω. (Αυτό δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ στα βίντεο μέσα από το Facebook δεν ξέρω για ποιο λόγο).

Για να καταλάβετε τι εννοώ παράδειγμα στο παρακάτω βίντεο όταν το βλέπουμε και έχουμε τον ήχο από το bluetooth και έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικά και τρεις διαφορετικές συσκευές διαπιστώνω ότι υπάρχει μία ελαφρά καθυστέρηση στον ήχο που ακούς και στο στόμα που σχηματίζει της λέξης Αν όμως ακούσεις το ίδιο όχι από το bluetooth αλλά κανονικά από τα ηχεία τότε ο ήχος είναι κανονικός συγχρονισμένος Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει σε όλα τα βίντεο.

Τα περισσότερα bluetooth που έχουν κωδικοποίηση ABC το έχουν αυτό το σπαστικό θέμα . Αν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις aptx κωδικοποίηση δεν θα έχεις την καθυστερηση, αλλά δεν έχουν πολλά αυτή την δυνατότητα. Στα bose soundsport free που έχω η Bose το διορθώνει αυτό με την εφαρμογή της που βλέπει ποια εφαρμογή στέλνει ήχο και διορθώνει αυτή την καθυστέρηση του SBC. Άλλαξε κωδικοποίηση και δες αν το υποστηρίζει η συσκευή σου...96309124cb25685dd6123c408efbcda3.jpg

RX8 rules!

Τα ακουστικά σου φταίνε, όχι η συσκευή.

Με sennheiser momentum πχ, δεν υπάρχει ούτε χιλιοστό του δευτερολέπτου lag στον ήχο.

Με άλλες συσκευές που δοκίμασα εγώ για παράδειγμα, πάλι στο εύρος 200€-350€, υπάρχει από απειροελάχιστη έως μεγάλη καθυστέρηση.

Έχω τα JBL charger 2 καθώς και τα buds.

Και τα δύο την έχουν αυτή την ελάχιστη αλλά σπαστική καθυστέρηση.

Εγώ έστελνα την ίδια μέρα όποια συσκευή είχε καθυστέρηση στον ήχο. Απλά δεν μπορείς να δεις βίντεο χωρίς να ζαλιστείς όταν υπάρχει έστω και μικρή καθυστέρηση στον ήχο.

Έχω τα JBL charger 2 καθώς και τα buds.

Και τα δύο την έχουν αυτή την ελάχιστη αλλά σπαστική καθυστέρηση.

Με Sennheiser και εγώ δεν ακούω καμία καθυστέρηση στον ήχο (CX-7.00)

Παρεπιπτόντως, πολύ ενδιαφέρον το βίντεο του Πλέσσα!

Με τα ακουστικά (Macaw TX - 80 Detachable Neckband Bluetooth Headphones) που είχα αγοράσει πέρυσι από το Gearbest σε τιμή χώμα την Black Friday, βλέπω ότι κλειδώνουν αυτόματα σε Apt-X στο κινητό μας και δεν αντιμετώπισα ποτέ μου καθυστέρηση ήχου σε οποιοδήποτε τηλέφωνο (Samsung, Huawei, Asus, Oneplus κλπ).

Γιατί τα ασύρματα ακουστικά δεν είναι καλύτερα από τα ενσύρματα

https://www.secnews.gr/170053/asyrmata-akoustika-ensyrmata/

Edited by Guest74

Ακόμα δεν ήρθε το update Σεπτεμβρίου. Τι γίνεται μπορώ να κάνω κάτι;

Ακόμα δεν ήρθε το update Σεπτεμβρίου. Τι γίνεται μπορώ να κάνω κάτι;

Ναι! Υπομονή....για νορμάλ καταστάσεις!

Καλημέρα στην παρέα. Ποιος μπορεί να μου πει ποια CSC να βάλω για να έχω αναγνώριση των άγνωστων αριθμών και ότι άλλο δεν έχουμε εμείς εδω?

Κανείς?????

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Κανείς?????
Αν δεν κάνω λάθος και να αλλάξεις CSC, εάν το πρώτο άνοιγμα της συσκευής έγινε με ελληνική κάρτα SIM μέσα, το ξεχνάς.

Είχα ασχοληθεί αρκετά με το S9 προσπαθώντας να ενεργοποιήσω κάποια χαρακτηριστικά όπως αυτό που αναφέρεις (εκπληκτικά βολικό, δεν περνάει κλήση spam ούτε για πλάκα), δυστυχώς χωρίς επιτυχία.

Υπάρχει ένα σχετικό thread στο xda, χωρίς ωστόσο να έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Προσωπικά στο S10 μου έχω Πολωνικό (XEO), ενεργοποίησα χωρίς SIM και πλέον είμαι οκ.

Sent from my Galaxy S10

Edited by Sofos_5

Αν δεν κάνω λάθος και να αλλάξεις CSC, εάν το πρώτο άνοιγμα της συσκευής έγινε με ελληνική κάρτα SIM μέσα, το ξεχνάς.

Είχα ασχοληθεί αρκετά με το S9 προσπαθώντας να ενεργοποιήσω κάποια χαρακτηριστικά όπως αυτό που αναφέρεις (εκπληκτικά βολικό, δεν περνάει κλήση spam ούτε για πλάκα), δυστυχώς χωρίς επιτυχία.

Υπάρχει ένα σχετικό thread στο xda, χωρίς ωστόσο να έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Προσωπικά στο S10 μου έχω Πολωνικό (XEO), ενεργοποίησα χωρίς SIM και πλέον είμαι οκ.

Sent from my Galaxy S10

Και το Πολωνικά εχει τα έξτρα που λέμε?

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Το κινητό υποστηρίζει Dolby Atmos

1) Τα ακουστικά που είναι μέσα στο κινητό υποστηρίζουν Dolby Atmos ή δεν έχει σημασία;

2) Τα Buds υποστηρίζουν Dolby Atmos;

Edited by agriniopk

Έκανα την τελευταία αναβάθμιση την Παρασκευή αν θυμάμαι καλά και από εκεί και μετά ρουφά μπαταρία! Οι υπόλοιποι που την κάνατε είστε εντάξει? Κάποια στιγμή έστρωσε από μόνο του και μετά πάλι τα ίδια. Έχει μια αστάθεια γενικά.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9