Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση για δυνατούς λύτες. Γιατί όταν βρίσκομαι σε κλήση δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καθόλου τις επιλογές της πένας; Χρειάστηκε να γράψω μια σημείωση ενώ μιλούσα και έπρεπε να κάνω ελαχιστοποίηση την κλήση για να ανοίξει το air command. Ή να κλειδώσω τη συσκευή για να χρησιμοποιήσω το off screen memo.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχουν δύο τρόποι για αυτό που θες,τουλαχιστον ετσι το χρησιμοποιω εγωΣτις ρυθμίσεις του s pen έχω ενεργοποιήσει το αιωρούμενα εικονίδιο .Πατώντας επανω σε οποιαδήποτε οθόνη και αν είμαι ενεργοποιεί το air command.Στην κλήση εννοείται έχω βάλει ανοιχτή ακρόαση και αυτόματα γίνεται ελαχιστοποιηση.Ο 2ος τρόπος είναι αποθήκευση ζεύγους εφαρμογών τηλεφώνου και σημείωσης στην αρχική οθονη ή στην οθόνη edge54c5929ed34667e17bed2a1056b6478f.jpg

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Υπάρχουν δύο τρόποι για αυτό που θες,τουλαχιστον ετσι το χρησιμοποιω εγωΣτις ρυθμίσεις του s pen έχω ενεργοποιήσει το αιωρούμενα εικονίδιο .Πατώντας επανω σε οποιαδήποτε οθόνη και αν είμαι ενεργοποιεί το air command.Στην κλήση εννοείται έχω βάλει ανοιχτή ακρόαση και αυτόματα γίνεται ελαχιστοποιηση.Ο 2ος τρόπος είναι αποθήκευση ζεύγους εφαρμογών τηλεφώνου και σημείωσης στην αρχική οθονη ή στην οθόνη edge54c5929ed34667e17bed2a1056b6478f.jpg

Ρε συ δεν ξέρω τι σκάλωμα είχε φάει. Και εγώ περίμενα να πετάει το air command αλλά το έβαλα και το έβγαλα δύο φορές και δεν το εμφάνισε. Πατούσα και το κουμπί, πάλι τίποτα.:worry:

Τώρα που το ξαναδοκίμασα, κομπλέ. Μου φάνηκε πραγματικά τρελό να μην μπορείς κατά τη διάρκεια κλήσης να χρησιμοποιήσεις το air command.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και με το πενάκι από το note 3 λειτουργεί και με το galaxy tab όπου έχω .

Για τις λειτουργίες στο μενού.

Επίσης πατώντας το κουμπί από το πενάκι και ταυτόχρονα ακουμπώντας 2 φορές το πενάκι στην οθόνη σου ανοίγει οπου και να βρίσκεστε την γρήγορη σημείωση.

Edited by Evagelos_

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB

Επίσης πατώντας το κουμπί από το πενάκι και ταυτόχρονα ακουμπώντας 2 φορές το πενάκι στην οθόνη σου ανοίγει οπου και να βρίσκεστε την γρήγορη σημείωση.

Πολύ καλό τίp!!

129026.png?1640591734

Γίνετε να χρησιμοποιηθεί και δεύτερο πενάκι θα πας συνθέτες λειτουργίες > s pen > Εξοικονόμηση ενέργειας θα το απενεργοποίησεις και είσαι έτοιμος.

Δοκίμασα με το πενάκι από το Note 8 της γυναίκας μου και επιβεβαίωσα ότι λειτουργεί όπως περιέγραψε ο φίλος επάνω.

Φυσικά κάποια επίπτωση στη διάρκεια της μπαταρίας θα έχει, αλλά αν θες 2 πενάκια πρέπει να κάνεις και μια θυσία.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Πολυ χαιρομαι που εχουν κρατησει τουλαχιστον αυτο το πολυ χρησιμο κολπακι ακομα και στο νοτε9.

Απ' το νοτε2 που το πρωτομαθα, μου χει γλιτωσει αθροιστικα ισως κι ενα χρονο απ τη ζωη μου :) :)

Πιο εύκολο είναι να βρεθούν δύο με Note9 και να δοκιμάσουν παρά κάποιος να αγοράσει δεύτερο πενάκι. :p

Galaxy Note9 & Tapatalk Pro

Μην το λες.. Εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα copper πενάκι για να κάνει λίγη αντίθεση με το μαύρο.. Αφού δεν ήρθε αυτό το χρώμα στην Ελλάδα ας πάρουμε τουλάχιστον το πενάκι.

haters still hate...

Εγώ πήρα ένα δεύτερο σε κίτρινο χρώμα για να κάνει αντίθεση με το μαύρο αλλά το τελείωμά του είναι μπλε και με ψιλοχάλασε. Ξαναέβαλα το μαύρο και έχω τώρα το κίτρινο και κάθεται...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Εγώ πήρα ένα δεύτερο σε κίτρινο χρώμα για να κάνει αντίθεση με το μαύρο αλλά το τελείωμά του είναι μπλε και με ψιλοχάλασε. Ξαναέβαλα το μαύρο και έχω τώρα το κίτρινο και κάθεται...

Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που ρώτησα, αν με το δεύτερο πενάκι και αυτό της συσκευής στην θέση του μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία;;;

Μια ερώτηση...Αν έχει κάποιος δεύτερο πενάκι, και χωρίς να έχει βγάλει από την συσκευή το δικό της, μπορεί να βγάλει φωτογραφίες με το δεύτερο πενάκι;;;

Το πενάκι του n9 από τη στιγμή που θα βγει από τη θέση του:

1ον αρχίζει και αποφορτίζεται άρα σε περίπου 30 λεπτά +- θα είναι νεκρό που σημαίνει οτι αν θες να τραβήξεις φωτογραφίες θα πρέπει να βγάλεις το άλλο απο τη συσκευή που θα είναι φορτισμένο.

2ον Αν το έχεις ανενεργό από τη συσκευή δεν θα επικοινωνεί ασύρματα με το ν9.

Αρα στο μόνο που θα χρησιμεύει είναι οι απλές λειτουργίες όπως στα παλαιά ΝΟΤΕ.

Καλησπερα παιδια κατοχος και εγω του note 9 6/128 black αγορα Σαββατο ερχομενος απο s9 plus και p20 pro.

Πρωτες εντυπωσεις αριστες καμερα ανωτερη σε βραδινες αποs9 plus αλλα και απο p20 pro.

Μπαταρια ακομα δεν εχω εικονα αλλα φαινεται τουμπανη.

Δυνατοτητες s pen αριστες και οθονη πραγματικα αξιολατρευτη. Ακομα περισσοτερη και πιο χορταστικη απο note 8 που ειχα...

Αυτο που μου λειπει προς ωρας ειναι προστασια οθονης. του πηρα θηκη εννοειται αλλα τζαμακι λιγο δυσκολο καθως με spigen θηκες που χρησ/ω στα κινητα μου για λογους 0 φθορας δεν παντρευονται..

Εχετε καποια προταση ?

Googlare extreme mobile & πάρε τηλέφωνο. Σε θήκη παίξε σε urban & γυαλί ακριβό μεν υπολόγισε 30€ αλλά δεν θα ξανά ασχοληθείς, εκτός αν σου σπάσει βέβαια.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αγορίνα να το χαρείς και όσο αφορά το τζάμι έχω συνδιασμό spigen θήκης με τζάμι όλα άψογα.

Τζάμι είναι το 2d by X-one που τόσο σε αφή όσο και στο ρολάρισμα του s pen κανένα θέμα.

Πόσο το βρήκες το x one?

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίζει καμία προσφορά τύπου s9 που έδινε το πλαίσιο δωροεπιταγές 200€? Ψήνομαι πολύ να το πάρω αλλά ψάχνω για ένα καλό deal.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Παιδιά καλημέρα έχω το s8 plus και θέλω να πάρω το note 9 πόσο μπορώ να το δώσω; το τηλέφωνο είναι αστέρι αψεγάδιαστο ενός χρόνου.

Παίζει καμία προσφορά τύπου s9 που έδινε το πλαίσιο δωροεπιταγές 200€?

Στο πλαίσιο έχει μέχρι 20/10/2018 20% επιστροφή με τις κάρτες eurobank.

haters still hate...

Μια ερωτηση παιδια συμβαινει σε καποιον αλλο στο meseenger να γραφει συνεχεια συνδεση με πορτοκαλι χρωμα; αφου κλεισω και ανοιξω το wifi επανερχεται με την ενδειξη συνδεθηκε σε πρασινο χρωμα.το κανει καιρο αυτο δεν ειναι απο σημερα.ευχαριστω

Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που ρώτησα, αν με το δεύτερο πενάκι και αυτό της συσκευής στην θέση του μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία;;;

Το δοκίμασα εγώ αλλά δεν δουλεύουν οι λειτουργίες του remote,. Μόνο σαν απλό πενάκι δουλεύει

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

το πενακι εχει πυκνωτη για τη φορτιση του που κραταει 30 λεπτα με μια πληρη φορτιση 40 δευτερολεπτων.οτι πενακι εχεις θα δουλεψει στη μιση ωρα μετα απλα θα ειναι για την γνωστη λειτουργια γραφη στην οθονη κτλ.το remote δεν θα λειτουργει.επισης γινεται ζευξη με ενα πενακι (bluetooth)

Μια ερωτηση παιδια συμβαινει σε καποιον αλλο στο meseenger να γραφει συνεχεια συνδεση με πορτοκαλι χρωμα; αφου κλεισω και ανοιξω το wifi επανερχεται με την ενδειξη συνδεθηκε σε πρασινο χρωμα.το κανει καιρο αυτο δεν ειναι απο σημερα.ευχαριστω
Μην αγχωνεσαι. Είναι θέμα αυτής της σαπιας κωλοεφαρμογής.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το δοκίμασα εγώ αλλά δεν δουλεύουν οι λειτουργίες του remote,. Μόνο σαν απλό πενάκι δουλεύει

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...

Πρέπει να κάνετε pair το καινούργιο s pen για να λειτουργήσει.

Edited by achillesgk

konstantinoslp ευχαριστω φιλε.δυστυχως το 99 των φιλων μου εχουν messenger οποτε τι να κανω αναγκαστικα και μη την εχω.ενημερωσεις καθε 5 με 10 μερες χωρις καμια βελτιωση τουλαχιστον εγω δεν βλεπω προοδο με μια τετοια συσκευη

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατι ακομα ,η ενημερωση που πηραμε σχετικα με την καμερα την διορθωτικη τι ακριβως διορθωσε; ειδε καποιος διαφορα σε κατι;

Guys o V@gelis νομιζω καποια στιγμη ειχε δωσει μια τιμη για dpi για μικροτερα εικονιδια, αλλα δεν μπορω να βρω με τιποτα το ποστ, αν καποιος το εχει προχειρο, please share :)

ΕΝΤΙΤ: Το βρηκα. 450 :)

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μια μικρή γκρίνια. Το πάνω κουμπί του Spen σας, είναι σταθερό ή παίζει λίγο; Σαν να είναι χαλαρό.

Από ότι διάβασα το έχουν γενικά.

Μου φάνηκε περίεργο και θέλω να δω τις εντυπώσεις σας.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9