Jump to content

Xiaomi Mi A2 (Mi 6x)

rackal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Πως σου φάνηκε η μετάβαση απο το nexus; Με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα απεικόνισης στην οθόνη.

Απο μπαταρία φαντάζομαι πως θα είναι ίσως λίγο καλύτερο το mi a2.

Λοιπόν

1) απο μπαταρία είναι καλύτερο το Α2, με βγάζει με την χρήση που κάνω άνετα μιάμιση μέρα

2) η οθόνη δεν είναι τόσο φωτεινή όσο του Nexus όχι όμως για να σε δημιουργεί και πρόβλημα

3) ο ήχος κλήσης μου φαίνεται λίγο καλύτερος

4) απο φωτογραφίες (αν και δεν με ενδιαφέρουν) οι νυχτερινές του Nexus είναι καλύτερες

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

To mi a2 lite έχει σίγουρα , το λένε και στο xda .

Ενεργοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως και στο mi a1.

ΣTo mi a2 δεν δουλεύει το κόλπο όπως στο mi a1.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Edited by toxotis70

Έχω διαβάσει για το "κόλπο", αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς πως δουλεύει. Η ενεργοποίηση του είναι μόνιμη; Γίνεται αποθήκευση συχνοτήτων; Πως αλλάζει η ένταση του ήχου; Έχω δει το Mi A2 LITE, αλλά δεν διάβασα για κάποια σημαντική βελτίωση σε σχέση με το Μi Α1 LITE, που να δικαιολογεί τη διαφορά στην τιμή. Edited by kyrcy

αξιζει απο το α1 να παω στο α2 ??
Το ίδιο έχω ρωτήσει και εγώ πριν από λίγα posts. Μέχρι στιγμής, δεν έχω αποφασίσει αν όντως αξίζει η αλλαγή, ειδικά αν έχεις περάσει την GCam στο Mi A1. Ας πέσει λίγο η τιμή, ας δούμε πώς θα υποστηριχθεί και από την Xiaomi και από τους xda. Κάπου εκεί καταλήγω..

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς το έβαλα σε όλες τις εισόδους usb, ακόμη και στις πίσω, το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή. Υπομονή και βλέπουμε. Αν υπάρχει κάτι νέο. Προς το παρών κάνω διαχείριση ασύρματα. Ευχαριστώ πάντως...
Καμμια φορά και η αλλαγή καλωδίου βοηθάει. Πχ έχω ένα πανάρχαιο νοκια καλώδιο από το Ν73 και όλες οι συσκευές αναγνωριζονται απροβληματιστα - καλύτερα και από το δικό τους καλώδιο

Sent from my A0001 using Tapatalk

Shit Happens!!!

Έχω διαβάσει για το "κόλπο", αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς πως δουλεύει. Η ενεργοποίηση του είναι μόνιμη; Γίνεται αποθήκευση συχνοτήτων; Πως αλλάζει η ένταση του ήχου;

Όχι στην ενεργοποίηση, όχι στην αποθήκευση, και ίσως να μην αλλάζει η ένταση του ήχου σε κάποιες περιπτώσεις. Αλλά ρώτα στο κατάλληλο νήμα, το Α2 (σκέτο) που είμαστε εδώ δεν έχει ραδιόφωνο με κανένα τρόπο.

Καλησπέρα νέος κάτοχος και εγώ... λοιπόν μια απορία που δεν μπορώ να βρω... πως αλλάζουμε θέση στα κουμπιά αφής?

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Καλησπέρα νέος κάτοχος και εγώ... λοιπόν μια απορία που δεν μπορώ να βρω... πως αλλάζουμε θέση στα κουμπιά αφής?

Μέσω adb μπορείς με τις παρακάτω εντολές.

adb shell
settings put secure sysui_nav_bar "space,recent;home;back,space"

και για επαναφορά

adb shell
settings put secure sysui_nav_bar "space,back;home;recent,space" 

Edited by VirusPlus

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Μέσω adb μπορείς με τις παρακάτω εντολές.

adb shell
settings put secure sysui_nav_bar "space,recent;home;back,space"

και για επαναφορά

adb shell
settings put secure sysui_nav_bar "space,back;home;recent,space" 

Έγινε ευχαριστώ πολύ!

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

υπάρχει κάποια ρύθμιση για να απενεργοποιείται η αφή όταν είσαι σε κλήση; ενώ κλείνει η οθόνη όταν κλείνω βλέπω κι έχουν πατηθεί διάφορα.
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το ίδιο έχω ρωτήσει και εγώ πριν από λίγα posts. Μέχρι στιγμής, δεν έχω αποφασίσει αν όντως αξίζει η αλλαγή, ειδικά αν έχεις περάσει την GCam στο Mi A1. Ας πέσει λίγο η τιμή, ας δούμε πώς θα υποστηριχθεί και από την Xiaomi και από τους xda. Κάπου εκεί καταλήγω..

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν κανω την αλλαγη θα την κανω μονο για το sar και τπτ αλλο

Έχει κ πολύ καλύτερη κάμερα από τον mi.a1. Εγώ ευχαριστώ mi 6 κ τολμώ ναι πως έχει αρκετά καλύτερη κάμερα
Ναι... μονο νύχτα δεν λέει και πολλά ακόμα...

Σε σχέση με το mi 6 νύχτα είναι απείρως καλύτερο.ειδικα αν είχε προβολείς στον φοντο το mi 6 έπινε θάλασσα. Αυτό βγάζει αξιοπρεπείς φωτό στις σελφι δεν τι συζηταω..

Σε σχέση με το mi 6 νύχτα είναι απείρως καλύτερο.ειδικα αν είχε προβολείς στον φοντο το mi 6 έπινε θάλασσα. Αυτό βγάζει αξιοπρεπείς φωτό στις σελφι δεν τι συζηταω..
Οκ για το mi6 δεν έχω άποψη...

Το μόνο που μένει τώρα είναι να μας πει κάποιος σε σχέση με το mi note 3 τι ψάρια πιάνει...

Αυτό σημαίνει ότι την ώρα της κλήσης ανάβει ξανά η οθόνη. Δοκίμασε να κάνεις calibration τον αισθητήρα εγγύτητας.

Χμ πώς το κάνω αυτό; Γιατί έχω ψάξει τις ρυθμίσεις αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δοκίμασε με τον κωδικό *#*#6484#*#*

Λογικά θα σου βγάλει μία λίστα με τους αισθητήρες. Βρες τον αισθητήρα εγγύτητας (proximity sensor) και θα σου βγάλει ένα κουμπί. Πατα το και μετά άρχισε να προσεγγίζεις σιγά σιγά με κάτι τον αισθητήρα (είναι στην πάνω μεριά του τηλεφώνου, κοντά στο ακουστικό). Με μία επιφύλαξη όσον αφορά τα μενού γιατί δεν έχω το κινητό

υπάρχει κάποια ρύθμιση για να απενεργοποιείται η αφή όταν είσαι σε κλήση; ενώ κλείνει η οθόνη όταν κλείνω βλέπω κι έχουν πατηθεί διάφορα.

το ίδιο πρόβλημα έχουμε και στο A1. δεν σώνεται η κατάσταση.

Μόνο αν κλείσεις την οθόνη με το power