cmvr Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 (edited) Τη sim που σου δίνουν με το πακέτο 30GB/20€ το μήνα, να υποθέσω πως μπορείς να την βάλεις σε ένα δικαρτο κινητό και να την χρησιμοποιήσεις μόνο για data? Έχει κάποιο περιορισμό;Ναι και του συμβολαίου και του καρτοκινητόυ simplefi on the go. Απλά επειδή δεν υπάρχουν πλέον συσκευές με δύο μόντεμ ενεργά (απλοϊκή εξήγηση) δεν είναι δηλαδή dual SIM full active όταν σου τηλεφωνούν η κάρτα δεδομένων δεν θα μπορεί να σου δώσει internet. Δηλαδή δεν θα μπορείς να μιλάς στην γραμμή σου και ταυτόχρονα να σερφαρεις από την δεύτερη sim. Αν το θέλεις αυτό μόνο αν βρεις κανένα mate 8 που ήταν το τελευταίο dual SIM full active. Edited January 15, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παίζει κάποιο παζάρι στις τιμές ή στον όγκο δεδομένων που δίνουν; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παίζει κάποιο παζάρι στις τιμές ή στον όγκο δεδομένων που δίνουν;Κοίτα για τα ελληνικά δεδομένα είναι τιμή χώμα τα 30 gb σε αυτές τις τιμές. Αν δεν χρησιμοποιείς στάνταρ τα 30 gb κάνε το καρτοκινητό που παίρνεις 30gb για 90ημερες με 25 ευρώ οπότε θα είσαι ποιο ευέλικτος με 8.5 ευρώ τον μήνα θα έχεις 10gb extra. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Κοιτα, θα ξεκινησω τελικα με το WIND SimpleFi On the go με κάρτα, γιατι δεν εχει δεσμευσεις και θα δω με τη χρηση που θα κανω ποσα data χρειαζομαι & ποσο καλο σημα εχω στη περιοχες που κινουμαι. :) Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Κοιτα, θα ξεκινησω τελικα με το WIND SimpleFi On the go με κάρτα, γιατι δεν εχει δεσμευσεις και θα δω με τη χρηση που θα κανω ποσα data χρειαζομαι & ποσο καλο σημα εχω στη περιοχες που κινουμαι. :) Είναι ότι καλύτερο αυτό. Εγώ από συμβόλαιο το έκανα με κάρτα για το θέμα της δέσμευσης. Εντάξει είναι 5ευρω τον μήνα ποιο ακριβό αλλά σε περίοδο που δεν τα τρως και τα 30gb έχεις 90 ημέρες να τα ξοδέψεις. Το θέμα είναι ότι εάν στάνταρ τα τρως και συμφέρει το συμβόλαιο που μέσα από το mywind αγοράζεις ανά 15gb με 10 ευρώ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Εκανε κανεις παραγγελία απο το site τους το simplefi με κάρτα? Eκανα την προηγούμενη εβδομάδα και ακόμη δεν επικοινώνησε κάποιος εκπρόσωπος τους μαζί μου, οπως έλεγε κατά την παραγγελία Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Είναι ότι καλύτερο αυτό. Εγώ από συμβόλαιο το έκανα με κάρτα για το θέμα της δέσμευσης. Εντάξει είναι 5ευρω τον μήνα ποιο ακριβό αλλά σε περίοδο που δεν τα τρως και τα 30gb έχεις 90 ημέρες να τα ξοδέψεις. Το θέμα είναι ότι εάν στάνταρ τα τρως και συμφέρει το συμβόλαιο που μέσα από το mywind αγοράζεις ανά 15gb με 10 ευρώ. το αλλο αρνητικο που βλεπω με την καρτα ειναι πως δεν εχεις ευκολο τροπο μεσα απο καποια εφαρμογη να δεις τι υπολοιπο εχεις και πρεπει να στελνεις sms. Ανοησια αυτο. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Τα 30 gb του τριμήνου μπορείς να τα ξοδέψεις όπως θέλεις ή μοιράζονται ανά 10 τον μήνα; Θέλω να πω, μπορείς να τα φας και σε ένα μήνα και σε δύο και σε τρεις; Φαντάζομαι δεν υπάρχει περιορισμός. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 (edited) Τα 30 gb του τριμήνου μπορείς να τα ξοδέψεις όπως θέλεις ή μοιράζονται ανά 10 τον μήνα; Θέλω να πω, μπορείς να τα φας και σε ένα μήνα και σε δύο και σε τρεις; Φαντάζομαι δεν υπάρχει περιορισμός.Ναι δεν υπάρχει περιορισμός μπορείς να τα φας και σε μια ημέρα αν χρειαστείς. Συνολικά 4 ενεργοποιήσεις τον μήνα μπορείς να κάνεις. 120GB 100ευρώ. Φαντάζουν πολλά άλλα αν τα έχεις για να δίνεις και στο laptop δεν είναι πολλά αν στέλνεις μεγάλε αρχεία για δουλειά κλπ :) Συνήθως δουλεύω τα 30 gb μέχρι τις 22.00 και ενεργοποιω και 2 after dark οπότε με μια 50αρα κάτι γίνεται με πολύ οικονομία πάλι. Αυτό όταν είμαι εκτός έδρας μου. Edited January 15, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ναι δεν υπάρχει περιορισμός μπορείς να τα φας και σε μια ημέρα αν χρειαστείς. Συνολικά 4 ενεργοποιήσεις τον μήνα μπορείς να κάνεις. 120GB 100ευρώ. Φαντάζουν πολλά άλλα αν τα έχεις για να δίνεις και στο laptop δεν είναι πολλά αν στέλνεις μεγάλε αρχεία για δουλειά κλπ :) Συνήθως δουλεύω τα 30 gb μέχρι τις 22.00 και ενεργοποιω και 2 after dark οπότε με μια 50αρα κάτι γίνεται με πολύ οικονομία πάλι. Αυτό όταν είμαι εκτός έδρας μου. οποτε εχεις μια σημ προπληρωμενο καρτοιντερνετ και μια σημ free to go για το after dark ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 θα πρεπει να σε πληρωνουν για να μπεις σε καταστημα WiND, οι τυποι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ. :rolleyes::mad: για να μην μακρηγορω, θα κανω την παραγγελια online και ο Θεος βοηθος... Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 οποτε εχεις μια σημ προπληρωμενο καρτοιντερνετ και μια σημ free to go για το after dark ;. Simpl fi με κάρτα στο mifi και WU προνομιακό στο κινητό. (To F2G συντήρηση λόγο ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση μια με το 25ημερο, μια με τις ανανεώσεις των 10€ μια με τις βλακείες που κάνει η εταιρία στην πολιτική των καρτοκινητών). Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 θα πρεπει να σε πληρωνουν για να μπεις σε καταστημα WiND, οι τυποι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ. :rolleyes::mad: για να μην μακρηγορω, θα κανω την παραγγελια online και ο Θεος βοηθος...Αυτο ακριβως.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Αν αγορασεις το SimpleFi On the go με κάρτα απο καταστημα, κοστιζει 18€ ή το δινουν δωρεαν και μετα προσθετεις εσυ το πακετο που επιθυμεις? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Αν αγορασεις το SimpleFi On the go με κάρτα απο καταστημα, κοστιζει 18€ ή το δινουν δωρεαν και μετα προσθετεις εσυ το πακετο που επιθυμεις? Πληρώνεις μόνο το πακέτο που θέλεις να βάλεις. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 ρωταω γιατι στο καταστημα χθες ηθελαν να μου δωσουν μια καρτα χωρις κοστος απο οτι καταλαβα η οποια ειπαν πως ειχε 1GB μεσα. Τους ρωτησα αν ειναι σιγουροι πως μιλαμε για το ιδιο προγραμμα και δεν ηξεραν να μου πουν! Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 500mb έχουν μέσα οι κάρτες που δίνουν. 1γιγα μπαίνει αν ειναι συνδυασμός με σύνδεση σταθερου. Μια ζωη ασχετοσύνη τα καταστήματα. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Για τον πρώτο μήνα ή και για τους επόμενους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εγω γιατι δεν βλεπω πουθενα 16-ψηφιο κωδικο πανω στη καρτα για ενεργοποιηση? :lol: βλεπω 20-ψηφιο & 13-ψηφιο :blink: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εγω γιατι δεν βλεπω πουθενα 16-ψηφιο κωδικο πανω στη καρτα για ενεργοποιηση? :lol: βλεπω 20-ψηφιο & 13-ψηφιο :blink: Που θα δεις των 16ψηφιο κωδικό; Αν αγοράσεις την κάρτα σιμ απ' το κατάστημα σου έχει μέσα 500mb δωρο οπως είπε ο φίλος απο πάνω συν το πακέτο που θα βάλεις εσύ εκείνη την ώρα. Δεν θα δεις πουθενά κάρτα ανανέωσης. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Που θα δεις των 16ψηφιο κωδικό; Αν αγοράσεις την κάρτα σιμ απ' το κατάστημα σου έχει μέσα 500mb δωρο οπως είπε ο φίλος απο πάνω συν το πακέτο που θα βάλεις εσύ εκείνη την ώρα. Δεν θα δεις πουθενά κάρτα ανανέωσης. απο καταστημα το πηρα. Δεν εβαλα καποιο πακετο εκεινη τη στιγμη ουτε μου εδωσαν κατι αυτοι. Προσπαθω τωρα να κανω την ενεργοποιηση και να βαλω λεφτα μεσα! Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Θα πρέπει να έχεις τον αριθμό της κάρτας (σαν να λέμε τηλεφωνικό αριθμό, παρόλο που είναι κάρτα δεδομένων έχει έναν τέτοιο) και να πας στη σελίδα της wind να επιλέξεις ανανέωση στο simplify otg με κάρτα, και αν θυμάμαι καλά θα σου ζητήσει τον αριθμό μαζί με ένα mail όπου θα σου αποσταλεί ένας κωδικός. Τον κωδικό αυτόν χρησιμοποιείς στη συνέχεια για να προχωρήσεις στη διαδικασία της ανανέωσης. Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Θα πρέπει να έχεις τον αριθμό της κάρτας (σαν να λέμε τηλεφωνικό αριθμό, παρόλο που είναι κάρτα δεδομένων έχει έναν τέτοιο) και να πας στη σελίδα της wind να επιλέξεις ανανέωση στο simplify otg με κάρτα, και αν θυμάμαι καλά θα σου ζητήσει τον αριθμό μαζί με ένα mail όπου θα σου αποσταλεί ένας κωδικός. Τον κωδικό αυτόν χρησιμοποιείς στη συνέχεια για να προχωρήσεις στη διαδικασία της ανανέωσης. Sent from my moto g(6) play το δοκιμασα και αυτο, μου λεει πως "Η υπηρεσία online ανανέωσης δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για εσένα. Μπορείς να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου αγοράζοντας μια κάρτα ανανέωσης από 10€." Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Περίεργο. Ίσως επειδή είναι νέο ακόμη. Σε κατάστημα ρώτα, λογικά μπορούν να σου βάλουν εκείνοι. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 το δοκιμασα και αυτο, μου λεει πως "Η υπηρεσία online ανανέωσης δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για εσένα. Μπορείς να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου αγοράζοντας μια κάρτα ανανέωσης από 10€." Στην δικιά μου έκανε περίπου 4 ημέρες αν θυμάμαι καλά μέχρι να μπορώ να ανανεώσω online. Είχαν φάει το μπινελίκι της αρκούδας. Ούτε στο σύστημα δεν φαινόταν την πρώτη μέρα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts