cmvr Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Το γνωριζω αυτο. Ρωτησα μετα τη ληξη του συμβολαιου τι γινεται με τις τιμεςΤίποτα. Στο συμβόλαιο η τιμή είναι αυτή. Εύχομαι να την μειώσουν γιατί πλέον είναι ακριβή αν δούμε τι δίνει ο ανταγωνισμός. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Το γνωριζω αυτο. Ρωτησα μετα τη ληξη του συμβολαιου τι γινεται με τις τιμες Τώρα γι αυτό, καλύτερα να ρωτήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Αυτό το νούμερο παίρνει τα 15 giga που δίνει η wind δώρο λόγω κορονοϊου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Αυτό το νούμερο παίρνει τα 15 giga που δίνει η wind δώρο λόγω κορονοϊου; Όχι, δεν δίνονται στο Simplefi. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Τίποτα. Στο συμβόλαιο η τιμή είναι αυτή. Εύχομαι να την μειώσουν γιατί πλέον είναι ακριβή αν δούμε τι δίνει ο ανταγωνισμός. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει φθηνότερο πακέτο από αυτό της wind στην αγορά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Δεν νομίζω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Υπάρχει φθηνότερο πακέτο από αυτό της wind στην αγορά;Σε συμβόλαιο ναι δες εδώ που τα έχουν όλα μαζί https://infotelecom.gr/mobile-broadband/ Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Σε συμβόλαιο ναι δες εδώ που τα έχουν όλα μαζί https://infotelecom.gr/mobile-broadband/ Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείς την εταιρεία που έχει προσφορά τα διπλάσια δεδομένα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 (edited) Εννοείς την εταιρεία που έχει προσφορά τα διπλάσια δεδομένα;Ναι με 18.90 ευρώ δίνει 40GB και με 35 ευρώ δίνει 80gb. Η wind αξίζει σε συμβόλαιο αν πάρεις το w Unlimited σε χαμηλή τιμή και έχεις τα θεωρητικά απεριόριστα δεδομένα και δίνεις με tethering. Το simple fi αξίζει μόνο σε καρτοκινητό όχι σε συμβόλαιο πια αν συνυπολογίσουμε και την ταχύτητα του δικτύου. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 29, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 H wind αν δεν αλλαξει τις τιμές με τα νέα δεδομένα των αλλων 2 εταιριών είναι εκτός αγοράς για το simplefi. Διπλασιασμός κατ ελάχιστο ή απεριόριστο με περισσοτερα δεδομένα σε full ταχύτητα. Όταν παίρνεις 30GB με 18 ενώ η Voda και η Cote δίνουν 40GB με 19,9 και η πράσινη 80GB με 35......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 H wind αν δεν αλλαξει τις τιμές με τα νέα δεδομένα των αλλων 2 εταιριών είναι εκτός αγοράς για το simplefi. Διπλασιασμός κατ ελάχιστο ή απεριόριστο με περισσοτερα δεδομένα σε full ταχύτητα. Όταν παίρνεις 30GB με 18 ενώ η Voda και η Cote δίνουν 40GB με 19,9 και η πράσινη 80GB με 35.........Συμφωνώ Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Στο simplefi on the go με κάρτα, η WIND συμφέρει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Στο simplefi on the go με κάρτα, η WIND συμφέρει.Μόνο στα καρτοκινητό όπως το είπες στα συμβόλαια το έχει χάσει πια από την Cosmote. Έπρεπε τουλάχιστον να δίνει 40GB στα 18€ στο συμβόλαιο και έπρεπε να φέρει και τα 80GB. Φυσικά γιατί να κινηθεί αφού κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε. Εκτός αν το κάνουν επίτηδες για να μην πλακώσει κόσμος στο δίκτυο. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Λογικά θα βγάλει και για τα συμβόλαια νέα πακέτα. Στην κοτε τα gb προκύπτουν από διπλασιασμό ως προσφορά ή είναι μόνιμα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Από διπλασιασμό μόνιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Από διπλασιασμό μόνιμο. Ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Λογικά θα βγάλει και για τα συμβόλαια νέα πακέτα. Στην κοτε τα gb προκύπτουν από διπλασιασμό ως προσφορά ή είναι μόνιμα; Από διπλασιασμό άλλα είναι πλέον μόνιμος. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Εχω simplefi με καρτα σε συσκευη που δεν στελνει sms. Υπαρχει καποιος τροπος να παρακολουθω το υπολοιπο χωρις να βγαζω την σιμ για να την βαλω αλλου και να στειλω sms? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Εχω simplefi με καρτα σε συσκευη που δεν στελνει sms. Υπαρχει καποιος τροπος να παρακολουθω το υπολοιπο χωρις να βγαζω την σιμ για να την βαλω αλλου και να στειλω sms? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Δυστυχώς όχι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Την πατησαμε. Ποσο δυσκολο τους ειναι πια να τα ενταξουν στο ονλαιν συστημα τους παρακολουθησης οπως το f2go και το Q αραγε; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Την πατησαμε. Ποσο δυσκολο τους ειναι πια να τα ενταξουν στο ονλαιν συστημα τους παρακολουθησης οπως το f2go και το Q αραγε; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Ας τα εντάξουν μέσα στις εφαρμογές. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Θελω για το εξοχικο να εχω ιντερνετ στο σπιτι, ομως η χρηση θα ειναι περιστασιακη. Τι με συμφερει να κανω? Δεν θελω να πληρωνω καθε μηνα υποχρεωτικα αγορα GB χωρις να πηγαινω στο εξοχικο. Βεβαια απο την αλλη σιγα μην υπαρχει τετεοιο προγραμμα που να σου επιτρεπει αυτη την ευκολια. Το simple fi ειναι μη διαθεσιμο στη περιοχη μου, και ας εχω ικανοποιητικο 4G. Το κοστος που πληρωνω τωρα ειναι 18.5 ευρω σταθερη adsl voda ομως το προβλημα ειναι οτι υπαρχει αντικειμενικη τεχνικη αδυναμια και δεν πιανω πανω απο 1 mbps πλεον. Πρεπει να καταργηθει αυτο το πραγμα γιατι πληρωνω ασκοπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Θελω για το εξοχικο να εχω ιντερνετ στο σπιτι, ομως η χρηση θα ειναι περιστασιακη. Τι με συμφερει να κανω? Δεν θελω να πληρωνω καθε μηνα υποχρεωτικα αγορα GB χωρις να πηγαινω στο εξοχικο. Βεβαια απο την αλλη σιγα μην υπαρχει τετεοιο προγραμμα που να σου επιτρεπει αυτη την ευκολια. Το simple fi ειναι μη διαθεσιμο στη περιοχη μου, και ας εχω ικανοποιητικο 4G. Το κοστος που πληρωνω τωρα ειναι 18.5 ευρω σταθερη adsl voda ομως το προβλημα ειναι οτι υπαρχει αντικειμενικη τεχνικη αδυναμια και δεν πιανω πανω απο 1 mbps πλεον. Πρεπει να καταργηθει αυτο το πραγμα γιατι πληρωνω ασκοπα. Υπάρχει λύση, Simplefi on the go με κάρτα. Στη σελίδα της Wind έχει όλες τις λεπτομέρειες και τα προγράμματα. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/simplefi/simplefi-on-the-go-me-karta/ Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Για να σε βοηθήσω και εγώ σε συμφέρει αυτό (2 μήνες),το καλοκαίρι που έρχονται συγγενείς μου από εξωτερικό για 1/1,5 μήνα ενεργοποιούν το πακέτο αυτό και τους συμφέρει.Ευτυχώς που υπάρχει τέτοιο πακέτο όπως και στην πράσινη χωρίς 12μηνη δεύσμευση αν δεν την χρειάζεσαι. Το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ και συμφέρει εφόσον δεν υπάρχει wifi απο κάποιον γείτονα.Και με 3G λειτουργεί πολύ καλά με βάση την χρήση μου στο εξοχικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 (edited) Υπάρχει λύση, Simplefi on the go με κάρτα. Στη σελίδα της Wind έχει όλες τις λεπτομέρειες και τα προγράμματα. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/simplefi/simplefi-on-the-go-me-karta/ Αρα λοιπον αγοραζω μια σιμ Simplefi on the go με κάρτα, αγοραζω ενα wifi LTE Tp-Link 4G LTE Mobile Wi-Fi M7350 που διαβαζω τα καλυτερα σχολια, κατεβαζω και γραφομαι στο wind app, βαζω λεφτα στο λογαριασμο και αγοραζω προγραμμα οποιο θελω απο τα παρακατω. Τα καταλαβα καλα? 2 GB 30 ημέρες 5€ 10 GB 30 ημέρες 10€ 15 GB 60 ημέρες 15€ 30 GB 60 ημέρες 25€ Επισης αμα δεν βαλω καρτα για ποσο καιρο διατηρουνται τα χρηματα μεσα ? Οτι ισχυει στη καρτοκινητη? Επισης αν κανω πολυμηνη παυση χρησης ισως και πανω απο 1 ετος, θελει καποια ανανεωση χρονου με καρτα για συντηρηση της σιμ για να μην ακυρωθει απο το δικτυο? Επισης το LTE μηχανακι ειναι καλης ευαισθησιας σηματος 4G ? Σε δοκιμες με κινητο πιανει μισες μπαρες 4G δεν ειναι φουλ. Παει καλα ομως. Αυτο θα καταφερνει να κλειδωνει σε 4G η θα εχω θεματα? Θα μου αρεσε ποιο πολυ το μεγαλο LTE ρουτερ με τις δυο καθετες κεραιες για 4G που δινουν για το simplefi , αλλα δεν το δινουν για αυτη την υπηρεσια με καρτα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να σε βοηθήσω και εγώ σε συμφέρει αυτό (2 μήνες),το καλοκαίρι που έρχονται συγγενείς μου από εξωτερικό για 1/1,5 μήνα ενεργοποιούν το πακέτο αυτό και τους συμφέρει.Ευτυχώς που υπάρχει τέτοιο πακέτο όπως και στην πράσινη χωρίς 12μηνη δεύσμευση αν δεν την χρειάζεσαι. Το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ και συμφέρει εφόσον δεν υπάρχει wifi απο κάποιον γείτονα.Και με 3G λειτουργεί πολύ καλά με βάση την χρήση μου στο εξοχικό μου Ποιο LTE wifi μηχανακι εχεις? Βλεπεις διαφορες στο σημα 4G σε σχεση με το κινητο προς το καλυτερο η το χειροτερο? Edited April 30, 2020 by skoulikomirmigot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts