Jump to content

Nova Mobile Internet On the go με κάρτα (πρώην SimpleFi)

Mark_K
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω μια simplefi καρτα απο ενα double play εδω και 2 χρονια.

Το θεμα ειναι οτι δε μπηκε ποτε υπολοιπο και θελω να τη χρησιμοποιησω τωρα.

Εαν τη βαλω στο κινητο συνδεεται στο δικτυο,στελνω μηνυμα για να δω υπολοιπο ,μου απανταει οτι δεν εχω κτλ.

Οταν τη βαλω στο 4G router μου ομως,δεν εχει συνδεσιμοτητα.

Θελω να βαλω το πακετο με τα 18Ε και τα 20GB.Πηρα τηλ και στη wind και μου ειπε οτι σε αυτους φαινεται οκ η καρτα.

Ειναι η ιδια η περιπτωση μου με τον Mark_k και αν βαλω καρτα θα μπει κανονικα και θα ενεργοποιηθουν ολα?

Κοίτα, η διαδικασία για να ανανέωση είναι η εξής. Πας στο site της wind, γράφεις τον "τηλεφωνικό" αριθμό της κάρτας και το email σου, σου στέλνει άμεσα ένα e-mail με έναν κωδικό, τον οποίο τον ζητάει στη σελίδα για να γίνει η ανανέωση. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα πιστεύω θα κολλήσει σε κάποιο από τα βήματα αυτά.

Sent from my SM-G970F

• Απαντήσεις 954
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Βλεπω μετά λύπης μου οτι στο κανονικό simplefi (με τον 4G router) δεν δινουν το πακέτο με τα 30GΒ / 25 Eυρώ αλλά μέχρι 20Gb με 20 Eυρώ.

Νομίζω οτι μετά τις διακοπές θα το καταργήσω και θα πάμε σε οn the go λύση (Wind ή Cosmote) με Mifi

Είναι βέβαιο αυτό;

Πού ακριβώς το είδες;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Σε αυτό το λινκ, αναφέρεται το Simplefi 2, το οποίο δίνει 30 gb με 20 ευρώ.

Παύλος Παυλίδης 

Όχι, αναφέρει και το πρώτο που σου δίνει 50 Gb και μετά υπάρχει η επιλογή που είπε ο φίλος.

138d77a28cef998089ab94cdc7b17456.jpg

Sent from my SM-G970F

Ας βάλει Simplefi 2, που δίνει τα 30 gb με 20 ευρώ, πού το πρόβλημα;

Παύλος Παυλίδης 

Αυτό που λες είναι συμβόλαιο με μηνιαίο πάγιο 20€ για 30Gb. Αυτός που πάει στο 1, προφανώς δεν έχει ανάγκη για όλο το χρόνο. Χώρια που στο 2 για να έχεις αλλά 30Gb αν τα φας σε πλήρη ταχύτητα θες 60€... Πολύ πιο καλά να πάρεις με κάρτα και να δίνεις 25€ για 30Gb.

Sent from my SM-G970F

Αυτό που λες είναι συμβόλαιο με μηνιαίο πάγιο 20€ για 30Gb. Αυτός που πάει στο 1, προφανώς δεν έχει ανάγκη για όλο το χρόνο. Χώρια που στο 2 για να έχεις αλλά 30Gb αν τα φας σε πλήρη ταχύτητα θες 60€... Πολύ πιο καλά να πάρεις με κάρτα και να δίνεις 25€ για 30Gb.

Sent from my SM-G970F

Ναι, δεν το συζητώ, συμφωνώ απόλυτα.

Η χρηματική διαφορά είναι πολύ μικρή και έχεις την ελευθερία σου.

Κι εγώ με κάρτα το έχω το Simplefi.

Παύλος Παυλίδης 

Sent from my SM-G970F

Ακριβώς. Εγώ εχω το παλαιό Simplefi με τα 50Gb το χρόνο που κοστίζει 50 Ευρώ (+ 3 Ευρώ παγιο το μηνα) αλλά θα προτιμούσα να μην εχω πάγια. Εξαλλου το θελω καθαρά για το εξοχικό στην Τήνο για 40 μερες συνολικά.

Απλά προτιμώ τελικά να το γυρισω σε simplefi on the go και να το εχουμε μαζί μας με ένα MiFi όπου και αν χρειαστεί.

Θα δώ και αν μπορώ να κάνω factory reset to TP-Link που μας έδωσε η Wind με το Simplefi και να περασω άλλο fw για να παιξει με αλλη κάρτα (κατά την wind δεν γινεται αλλά ποτέ δεν ξέρεις...)

Ακριβώς. Εγώ εχω το παλαιό Simplefi με τα 50Gb το χρόνο που κοστίζει 50 Ευρώ (+ 3 Ευρώ παγιο το μηνα) αλλά θα προτιμούσα να μην εχω πάγια. Εξαλλου το θελω καθαρά για το εξοχικό στην Τήνο για 40 μερες συνολικά.

Απλά προτιμώ τελικά να το γυρισω σε simplefi on the go και να το εχουμε μαζί μας με ένα MiFi όπου και αν χρειαστεί.

Θα δώ και αν μπορώ να κάνω factory reset to TP-Link που μας έδωσε η Wind με το Simplefi και να περασω άλλο fw για να παιξει με αλλη κάρτα (κατά την wind δεν γινεται αλλά ποτέ δεν ξέρεις...)

εμενα ληγει στις 17 ο χρονος και μου ειπαν για ανανεωση 50ευρω 50gb και παγιο 2ευρω/μηνα. sim whatsup που ειχα βαλει δεν δουλεψε αν και περασα το apn. μια f2g ομως ηταν οκ. υπαρχει περιπτωση να ζητησουν πισω το ρουτερ αν διακοψω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερώτηση

Είχα ανανεώσει πριν ένα μήνα περίπου και τα gb που έχω αυτήν τη στιγμή λήγουν στις 10 Αυγούστου. Εάν τα αφήσω να λήξουν και δεν ανανεωσω για έναν μήνα, θα υπάρξει κάποιο θέμα;

Επειδή είχε γραφει κάποτε ότι αν αφήσεις τα gb να μηδενιστούν, θέλει διαδικασία για να ξαναβάλεις.

Παύλος Παυλίδης 

εμενα ληγει στις 17 ο χρονος και μου ειπαν για ανανεωση 50ευρω 50gb και παγιο 2ευρω/μηνα. sim whatsup που ειχα βαλει δεν δουλεψε αν και περασα το apn. μια f2g ομως ηταν οκ. υπαρχει περιπτωση να ζητησουν πισω το ρουτερ αν διακοψω?

Δεν νομιζω οτι θα το ζητήσουν πίσω αν και με βάση το συμβόλαιο μπορούν να το κάνουν.

Το simplefi ειναι κλειδωμένο από την Wind και δεν παιζει με κάρτες άλλων παρόχων. Πιθανολογώ οτι με factory reset και περασμα άλλου firmware δεν θα υπάρχει πρόβλημα να παίξει το TP-Link με κάρτες Cosmote ή Vodafone..

Ερώτηση

Είχα ανανεώσει πριν ένα μήνα περίπου και τα gb που έχω αυτήν τη στιγμή λήγουν στις 10 Αυγούστου. Εάν τα αφήσω να λήξουν και δεν ανανεωσω για έναν μήνα, θα υπάρξει κάποιο θέμα;

Επειδή είχε γραφει κάποτε ότι αν αφήσεις τα gb να μηδενιστούν, θέλει διαδικασία για να ξαναβάλεις.

Όχι. Το πρόβλημα είναι αν τα καταναλώσεις όλα. Αν απλά έχεις υπόλοιπο και σου λήξει δεν τρέχει τίποτα.

Sent from my SM-G970F

Όχι. Το πρόβλημα είναι αν τα καταναλώσεις όλα. Αν απλά έχεις υπόλοιπο και σου λήξει δεν τρέχει τίποτα.

Sent from my SM-G970F

Αν πχ αφήσω 10 mb και λήξουν δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Και ανανεώνω μετά από κάποιες μέρες.

Παύλος Παυλίδης 

Καλησπερα.

Αν εννοείς το mr200 είναι κλειδωμένο. Το δικό μου είναι το v1 δεν αναγνωρίζει vodafone,με cosmote βρίσκει σήμα

και με κάρτα wind συνδέεται κανονικά.

Μια φίλη που δουλεύει στη wind μου είπε πως κάποια είναι μάλλον κλειδωμένα και στη sim. Δηλαδή δε λειτουργούν

με άλλη κάρτα wind. Ενδεχομένως το v2.

Δεν ξέρω αν η wind δίνει τον κωδικό ξεκλειδωματος αν έχει λήξει το συμβόλαιο.

Γνωρίζει κανείς;

Με ένα τηλεφωνάκι μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να μάθει αν και αμφιβάλλω αν ξέρουν στο call center της Windάρας..

Η γνώμη μου είναι οτι με φλασάρισμα νέου firmware θα αρθούν τα όποια κλειδώματα. Αν ειδα καλά το συγκεκριμενο ρουτερ παίρνει και OpenWRT

Μιας και ειμαι στον τρίτο χρόνο και δεν σκοπεύω να συνεχίσω το συμβόλαιο (αφού το "on the go" με βολεύει καλύτερα), θα δοκιμασω να το φλασαρω και θα μεταφέρω εντυπώσεις προς το τέλος του μηνα όταν θα εχουν καταναλωθεί τα 50Gb του πακέτου

Έχω διαβάσει το φόρουμ που αφορά το συγκεκριμένο ρουτερακι

Αναφέρουν ότι το κλείδωμα ειναι στο μόντεμ το οποίο δεν ξεκλειδώνει ακόμη και μετά το φλασαρισμα.του ρουτερ.

αυτο το ρουτερ δεν το ζητανε πισω μετα τη ληξη συμβολαιου? δεν ειναι χρησιδανειο?

Το Simplefi ειδοποιεί με SMS όταν είναι να τελειώσουν τα mb;

Παύλος Παυλίδης 

Το Simplefi ειδοποιεί με SMS όταν είναι να τελειώσουν τα mb;

για τα 300mb του μηνα στελνει sms στη sim και πρεπει να μπεις στο ρουτερ να το δεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Η διάρκεια ισχύος των 30 gb στο Simplefi on the go με κάρτα έγινε πάλι 90 ημέρες, όπως παλαιότερα, σύμφωνα με το site.

Θετικό αυτό.

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/simplefi/wind-mobile-broadband-pre-top-ups/?d=null&locale=el_GR

Παύλος Παυλίδης 

Πως ενεργοποιείς το πακέτο με τα 30 gb; γιατί online δεν μπορώ να καταθέσω το ποσό για να ενεργοποιηθεί το πακέτο. Edited by aero

Η διάρκεια ισχύος των 30 gb στο Simplefi on the go με κάρτα έγινε πάλι 90 ημέρες, όπως παλαιότερα, σύμφωνα με το site.

Θετικό αυτό.

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/simplefi/wind-mobile-broadband-pre-top-ups/?d=null&locale=el_GR

Η σταμάτησαν να ενεργοποιούν το πακέτο μετά την αλλαγή που έκαναν στις 60 ημέρες 'η ετοιμάζει κάτι η cosmote στο καρτοκινητο της internet.

Να δούμε πότε θα έρθουν τα ευρωπαϊκά πακέτα στο ελλαδισταν.