petran7777 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Τώρα όντως το έχει 4/64 157 αλλά σε pre-order. Εγώ το παρήγγειλα πριν πέντε μέρες στα 170. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Βαγγέλη γιατί δεν πας στο 4 / 64 με 157ευρω από το ίδιο μαγαζί με κουπόνι? https://ibb.co/inj5L9 το εχω παραγγειλει ηδη φιλε μου στα 158 ευρω πριν λιγες μερες......το 4χ32. τωρα βγηκαν αυτες οι προσφορες:( απλα οταν λεει 157 ευρω βαλε και 4 μεταφορικα βαλε και 5 ασφαλεια αποστολης οποτε πας στο 166 περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Λοιπόν λίγο στα προχειρα.Προερχομαι από lemax 2.Πολυ πιο συμμαζεμενο αρκετά καλή οθόνη νομίζω καλύτερη μπαταρία.Η αλήθεια είναι ότι δεν μου δωθηκε η ευκαιρία να τραβήξω φωτο(ούτε 10).Πάντως η νυχτερινή είναι χμμ...και η selfie(δεν είναι ασφαλες δείγμα τράβηξα 1) μάλλον για κλωτσιές.Η πίσω είναι πολύ καλή ίσως και καλύτερη του lemax.Lags έχω διαπιστώσει 2 φορές και μια τυχαία επανεκκίνηση αλλά σε extreme θερμοκρασίες εξωτερικες.Δαχτυλικο αποτύπωμα απροβληματιστο άριστη απόκριση.Παιχνιδια δεν έπαιξα κανένα.Facebook messenger viber όλα κανονικά χωρίς προβλημα.Δεν δοκίμασα gcam αλλά θα το κάνω από Δευτέρα που θα έχω λασκα από την δουλειά.Η selfie εννοώ πάντα βραδυνή λήψη μην παρεξηγηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Σημερα θα παραλαβω το κινητο! Θα του πιω το αιμα, και υστερα θα γραψω εντυπωσεις! Εν αναμονη λοιπον!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Εξαιρετικό σε όλα του... Το πήρα χθες 4/64 σφαίρα... Δεν με βόλεψε όμως με τίποτα το Android one... Και προερχόμενος από mate μου είναι "μικρό"... :( Μου είναι κάτι τελείως διαφορετικό σε αυτό που έχω μάθει (σαν να στήσιμο) Ούτε σιμ δεν έβαλα... Όντως το ράδιο δουλεύει!! Όποιος θέλει το έχω βάλει στις αγγελίες... Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 καλησπέρα παιδιά!! Χθες το πρωί αγόρασα κι εγώ το τηλέφωνο από Ελλάδα. Πολύ καλή συσκευή και πρώτη φορά που αγοράζω κινέζικο. Προέρχομαι από nexus 6 που πραγματικά το αγαπώ αυτό το κινητό. Μια απορία όμως και συγνώμη αν είναι χαζή, τη gcam πως την βάζουμε στο κινητό; Το τηλέφωνο πρεπει να έχει καλή φωτογραφική αλλά να χάνετε στο χάος των ρυθμίσεων της εφαρμογής που έχει για την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Σήμερα παρέλαβα και εγώ Σε κάνα δυο μέρες να δώσω αναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 παιδια στο andoid one πως μπορουμε να βαλουμε πληρη οθονη στο κινητο;δεν βλεπω καποια επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Κάτοχος του κινητου μια μερα, βρήκα 2 bugs , έχω ξεκλειδώσει bootloader, εγκατάσταση magisk και gcam, το ένα είναι πως είτε με foto gcam είτε με την μαμα κάμερα όταν πας μετα να ανοιξεις τις φωτο να τις δεις το τηλεφωνο κανει επανακίνηση , επίσης οταν βάλεις το ξυπνητήρι στο μαμα ρολόι χτυπαει μια φορα κ κανει επανακίνηση, με αλλη εφαρμογη (ξυπνητήρι) που εγκατάστησα δουλεύει άψογα. Αν κάποιος έχει λύση για τα παραπάνω περιμένουμε να μας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Ακούγεται σα κάτι περίεργο να συμβαίνει στη συσκευή σου. Θα σου πρότεινα να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να δεις αν συνεχίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 πληρη οθονη μπορουμε να βαλουμε στο κινητο;δεν βλεπω σχετικη επιλογη στις ρυθμισεις.επισης το notch μπορει να μην φαινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Αναφέρθηκε στο νήμα του Α1 ότι με αυτή την εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ραδιόφωνο λίγο πιο εύχρηστα απ' ότι από με το developer menu (δε κλείνει όταν πατάς το home button, δουλεύει η ένταση). Δεν την έχω δοκιμάσει (δε χρησιμοποιώ ραδιόφωνο) αλλά κατά πάσα πιθανότητα δουλεύει και στο Α2 lite αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Κάτοχος του κινητου μια μερα, βρήκα 2 bugs , έχω ξεκλειδώσει bootloader, εγκατάσταση magisk και gcam, το ένα είναι πως είτε με foto gcam είτε με την μαμα κάμερα όταν πας μετα να ανοιξεις τις φωτο να τις δεις το τηλεφωνο κανει επανακίνηση , επίσης οταν βάλεις το ξυπνητήρι στο μαμα ρολόι χτυπαει μια φορα κ κανει επανακίνηση, με αλλη εφαρμογη (ξυπνητήρι) που εγκατάστησα δουλεύει άψογα. Αν κάποιος έχει λύση για τα παραπάνω περιμένουμε να μας ενημερώσει.Για αρχή ρίξε ξανά firmware επάνω, δες; ν φρεσκοφλασαρισμενο πάει καλά) αν όλα καλά με fresh flash τοτε κατι στράβωσε με το magisk(κάποιο module) αν όχι καλά τότε εγγηησουλα (αν υπάρχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Το πρόβλημα λύθηκε μα απεγκατασταση του magisk, βέβαια χάθηκε ροοτ κ gcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ongas Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Κάτοχος κι εγώ του εν λόγω κινητού εδώ και 2 ώρες.. Πρώτες εντυπώσεις άριστες! Πολύ καλή οθόνη, ιδανικό για μένα μέγεθος (προερχόμενος από το NOTE 4X), πάαααρα πολύ καλή φωτογραφική σε καλό φως και βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Κλασσική ερώτηση για όσους το πηραν απο Ελλάδα η 800αρα παιζει κανονικα? Επισης παιζει να το φερει η infoquest επισημα? Προς το παρόν το a2 βλέπω μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ceyhan.sets&rdid=com.ceyhan.sets ANDROID 8 QMMI-51.FM RADIO για να έχετε ραδιο Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Κλασσική ερώτηση για όσους το πηραν απο Ελλάδα η 800αρα παιζει κανονικα? Επισης παιζει να το φερει η infoquest επισημα? Προς το παρόν το a2 βλέπω μόνο. Εαν είναι global version τότε 800αρα οκ! Για το 2ο που ρωτάς δεν γνωρίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 εχει αλλος την εντυπωση οτι ειναι αργο κ κολλαει; το miui στο 4x παει πιο γρηγορα κ μου κανει εντυπωση. πολυ κακο για στοκ! Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 (edited) εχει αλλος την εντυπωση οτι ειναι αργο κ κολλαει; το miui στο 4x παει πιο γρηγορα κ μου κανει εντυπωση. πολυ κακο για στοκ! Αν και είναι stock android και έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το redmi 5 plus (που είχα), μου φαίνεται το redmi 5 plus να ήταν γρηγορότερο! Οχι όμως οτι θεωρείται αργό! Και σε εμένα δεν κολλάει (μέχρι στιγμής)! Edited September 16, 2018 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Εαν είναι global version τότε 800αρα οκ! Για το 2ο που ρωτάς δεν γνωρίζω! η απαντηση της infoquest για το lite ηταν να παρακολουθω τα ποσταρίσματα στο FB και τη σελιδα τους,για τις νεες συσκευες.οπως επισης και ενα αινιγματικο πως "στην Ελλάδα διαθέτει όλα τα προϊόντα για τα οποία εγγυάται την καλή λειτουργία και την σωστή εμπειρία χρήσης". Δεν βλεπω ξεκαθαρη προθεση να το φερουν ακομα τουλαχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 η απαντηση της infoquest για το lite ηταν να παρακολουθω τα ποσταρίσματα στο FB και τη σελιδα τους,για τις νεες συσκευες.οπως επισης και ενα αινιγματικο πως "στην Ελλάδα διαθέτει όλα τα προϊόντα για τα οποία εγγυάται την καλή λειτουργία και την σωστή εμπειρία χρήσης". Δεν βλεπω ξεκαθαρη προθεση να το φερουν ακομα τουλαχιστον... Δηλαδή τα υπόλοιπα προϊόντα που δεν φέρνει είναι μαπα; Και αν ποτέ τους χρειαστώ σε θέμα service, τότε να δω τι σωστή αντιπροσωπεία είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 τι να σου πω δεν το πολυκαταλαβα τι εννοουν.Ισως να εχει να κανει με τις μπαντες αυτο που γραφουν,αν και το lite δεν φαινεται να εχει τετοιο θεμα αφου υπαρχει global version. Παντως η παραινεση σχετικα με τη συσκευη να παρακολουθω τις σελιδες τους ισως σφηνει περιθωριο να το φερουν,αλλα προφανως δεν υπαρχει ξεκαθαρο χρονοδιαγραμμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οσον αφορα το service,φανταζομαι οτι δεν αλλαζει κατι,servιce αναλαμβανουν και για αλλες μαρκες, και υποστηριζουν μεχρι και τα iphone επισημα, ο,τι κανουν σε ολα θα κανουν και στα xiaomi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 τι να σου πω δεν το πολυκαταλαβα τι εννοουν.Ισως να εχει να κανει με τις μπαντες αυτο που γραφουν,αν και το lite δεν φαινεται να εχει τετοιο θεμα αφου υπαρχει global version. Παντως η παραινεση σχετικα με τη συσκευη να παρακολουθω τις σελιδες τους ισως σφηνει περιθωριο να το φερουν,αλλα προφανως δεν υπαρχει ξεκαθαρο χρονοδιαγραμμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οσον αφορα το service,φανταζομαι οτι δεν αλλαζει κατι,servιce αναλαμβανουν και για αλλες μαρκες, και υποστηριζουν μεχρι και τα iphone επισημα, ο,τι κανουν σε ολα θα κανουν και στα xiaomi... Ολα τα xiaomi lite λόγω android one είναι global version και υποστηρίζουν την 800αρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με την εγγύηση, η info δίνει 2 χρόνια σε σχέση με σκρουτζομάγαζα , κινεζομαγαζα το παίρνετε από Κίνα ή σκρουτζ. Το συγκεκριμένο κινητό το πήρα από banggood στα 140€ για το γαμπρό μου ο οποίος ήθελε ένα ποιο μαζεμένο τηλέφωνο. Όντως το τηλέφωνο όσο το είχα στα χέρια μου άρεσε πολύ. Μαζεμένο με μεγάλη μπαταρία, audio jack, ραδιόφωνο,stock Android.Ο snap 625 το τρέχει μια χαρά είναι και οικονομικός. Η κάμερα για αυτή την κατηγορία χρημάτων είναι οκ. Τώρα δεν ξέρω γιατί ορισμένοι ρωτάνε αν έχει την 800 άρα . Το mi a2 lite βγαίνει μόνο global version επομένως έχει τη b20 κανονικά. Το αντίστοιχο xiaomi 6 pro είναι το ίδιο τηλέφωνο με λειτουργικό miui και χωρίς 800 άρα και απευθύνεται στη αγορά της Κίνας. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts