GUZGUN Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Έχει κανείς τον συνδιασμό mi8 και wind, για να μας πει αν του δουλεύει το VoLTE Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν νομίζω στην wind να δουλευει το volte με wind εκτός αν άλλαξε κάτι τώρα τελευταία . Σε μένα πάντως δεν δουλεύει. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Εκανα factory reset μετα την εγκατασταση της 10 και το κινητο ειναι απιστευτα smooth. Geekbench 5 βγαζει 466 single και 2061 multi-core (και τα 2 σκορ ειναι λιγο πανω απο το average για τον SD845), η τελευταια MGC_7.3.018_RPII_v0f κανει παπαδες σε low light και ο Evie Launcher ειναι super smooth και free. Το ειχα για primary κινητο πριν παρω το S10 και ξανα-ανακαλυπτω ποσο ευχαριστημενος ημουν με το Mi8 σε ολους τους τομεις. Το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον ψαχνει κινητο κατω απο 300 ευρω, δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο στα χρηματα αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Δεν νομίζω στην wind να δουλευει το volte με wind εκτός αν άλλαξε κάτι τώρα τελευταία . Σε μένα πάντως δεν δουλεύει. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχει ξεκινήσει και η wind μόνο με wolte. Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Καλημέρα, έχει κανείς άλλος το κινητό συνδεδεμένο με το Galaxy watch? Με την 9 όλα άψογα, με την αναβάθμιση έρχονται μόνο οι ειδοποιήσεις κλήσεων, όλα τα άλλα Viber κτλ τα τρώει Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddnk Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Και εμένα με mi band 4 δεν έρχονταν ειδοποιήσεις, έκανα διαγραφή δεδομένων στην εφαρμογή και όλα καλά. Δοκίμασε το ίδιο και στην αντίστοιχη εφαρμογή για το δικό σου ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Mια ερωτηση επειδη ψαχνω για ασυρματα in-ear ακουστικα. Υπαρχει καποιος που να χρησιμοποιει ασυρματα ακουστικα με qualcomm chipset να μου πει αν μπορει να τα συνδεσει ξεχωριστα μεταξυ τους στο Μi8 και οχι σε master/slave mode? Διοτι αυτην την τεχνολογια την υποστηριζει ο 845 αλλα υπαρχουν καποιες συσκευες που ενω τον εχουν δεν υποστηριζουν την λειτουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Τελικά το volte και το vowifi πως ενεργοποιούνται; Γράφοντας στον dialer *#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#* αντίστοιχα θέλουμε να λέει carrier check disabled για να δουλέψει; Στα settings->sim-cards->vodafone μπορώ να δω τις επιλογές για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση vowifi ,volte Έχω στείλει sms wifi στο 1339, για volte πρεπει να στείλουμε κάποιο επιπλέον sms; Αλλά στο μενού *#*#4636#*#* τα volte provisioned και wifi calling provisioned είναι απενεργοποιημένα και δεν μπορώ να τα ενεργοποιήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Πάντως έχει θέμα όντως με την μπαταρία μάλλον θα το διορθώσουν και αυτό με επόμενες αναβαθμίσεις Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Δεν μπορώ να βρω πουθενά την επιλογή face unlock ,ενώ θυμάμαι πολύ καλά ότι παλαιότερα την έβλεπα... Έχω global 11.0.5 Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Δεν μπορώ να βρω πουθενά την επιλογή face unlock ,ενώ θυμάμαι πολύ καλά ότι παλαιότερα την έβλεπα... Έχω global 11.0.5 Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο μενού ασφάλεια και κωδικοί... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Δεν υπάρχει , γιατί άραγε; Άλλαξα και περιοχή αλλά τίποτα.. Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) Δεν μπορώ να βρω πουθενά την επιλογή face unlock ,ενώ θυμάμαι πολύ καλά ότι παλαιότερα την έβλεπα... Έχω global 11.0.5 Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν είσαι με ελληνική χώρα ως επιλογή region δεν πρόκειται να το βρεις ποτέ, δεν υποστηρίζει. Πρέπει να γυρίσεις σε Ρωσία, μόνο εκεί θα σου το εμφανίσει. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 21, 2020 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Με χώρα Ρωσία το εμφάνισε... Ευχαριστω Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Τελικά το volte και το vowifi πως ενεργοποιούνται; Γράφοντας στον dialer *#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#* αντίστοιχα θέλουμε να λέει carrier check disabled για να δουλέψει; Στα settings->sim-cards->vodafone μπορώ να δω τις επιλογές για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση vowifi ,volte Έχω στείλει sms wifi στο 1339, για volte πρεπει να στείλουμε κάποιο επιπλέον sms; Αλλά στο μενού *#*#4636#*#* τα volte provisioned και wifi calling provisioned είναι απενεργοποιημένα και δεν μπορώ να τα ενεργοποιήσω Ναι πρέπει να είνα στο disabled για να είναι ενεργά. Μετά εάν πατήσεις το 4636 θα δεις ότι τα κουμπιά για volte και vowifi θα μπορείς να τα ενεργοποιήσεις. Για μύνημα, εγώ μια φορά είχα στείλει δεν έκανα κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Με χώρα Ρωσία το εμφάνισε... Ευχαριστω Και Αγγλια μια χαρα υποστηριζει, δεν υπαρχει λογος να βγεις εκτος ΕΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Εγω παντως απο οταν το αγόρασα εχω region Greece και το face unlock παίζει καμπάνα !! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Εγω παντως απο οταν το αγόρασα εχω region Greece και το face unlock παίζει καμπάνα !! Kι εγω το ιδιο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Και εγώ χώρα ελλαδα έχω παιδιά και υπάρχει κανονικά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Μπορεί μόνο για τα mi8 pro να ισχύει παιδιά ή εσείς που έχετε πάρει android 10 να σας το εμφανίζει και με Ελλάδα, ποιος να ξέρει τι συμβαίνει με τις rom τις xiaomi... Άβυσσος. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Mαλλον μονο για Mi8 pro ισχυει αυτο διοτι και γω με το Mi8 εχω face unlock με Ελλαδα. Και στο android 9 και τωρα στο 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) Τώρα που μπήκε η 10αρα έκδοση, έβγαλα την παλιά gcam και έβαλα μια νεότερη έκδοση. Αλλά τώρα δεν μπορώ να ξανασύρω την gcam ή οποιοδήποτε άλλο εικονίδιο στα 4 που μένουν ακίνητα εκεί πάνω από τα navigation buttons ενώ πριν είχα κανονικά 5 εικονίδια. Έχει σκαλώσει κάτι; Sent from my MI 8 using Tapatalk Edited February 22, 2020 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Ναι πρέπει να είνα στο disabled για να είναι ενεργά. Μετά εάν πατήσεις το 4636 θα δεις ότι τα κουμπιά για volte και vowifi θα μπορείς να τα ενεργοποιήσεις. Για μύνημα, εγώ μια φορά είχα στείλει δεν έκανα κάτι άλλο.Χρειάζεται το μυνημα να το στείλω από συμβατή συσκευή για την ενεργοποίησή; Να βάλω την κάρτα εκεί και να γίνει από εκεί η ενεργοποίηση; Αν μπορείς στείλε αδελφέ έναν οδηγό πως γίνεται η ενεργοποίηση αν μπορείς. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Χρειάζεται το μυνημα να το στείλω από συμβατή συσκευή για την ενεργοποίησή; Να βάλω την κάρτα εκεί και να γίνει από εκεί η ενεργοποίηση; Αν μπορείς στείλε αδελφέ έναν οδηγό πως γίνεται η ενεργοποίηση αν μπορείς. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι ακριβώς όπως εικάζεις. Βάζεις την sim σε κινητό που υποστηρίζει, στέλνεις το sms να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία και περιμένεις και το confirmation (το οποίο έρχεται επίσης με sms). Τέλος την βάζεις στο Μι8 σου. Η cosmote έχει την πιο περίεργη ενεργοποίηση για την υπηρεσία. Εγώ πιστεύω ότι ο λόγος που το κάνει έτσι είναι ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει την υπηρεσία αυτή σε όλους τους συνδρομητές ταυτοχρόνως. Να σημειώσω επίσης ότι μάλλον οι κωδικοί είναι αχρείαστοι. Στην ουσία μόλις εντοπίσει το sim toolkit της xiaomi ότι ο carier υποστηρίζει τα ανάλογα σου εμφανίζονται και τα ανάλογα options στο μενού της sim. Μιλάω τώρα για την τελευταία rom που δίνει OTA η xiaomi, με το miui 11 και android 10. Μου φαίνεται δηλαδή είναι VoLTE & VoWIFI ready. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Υπάρχει τρόπος να τερματίζουμε την κλήση π.χ. πατώντας το κουμπί ON/OFF? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Είναι ακριβώς όπως εικάζεις. Βάζεις την sim σε κινητό που υποστηρίζει, στέλνεις το sms να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία και περιμένεις και το confirmation (το οποίο έρχεται επίσης με sms). Τέλος την βάζεις στο Μι8 σου. Η cosmote έχει την πιο περίεργη ενεργοποίηση για την υπηρεσία. Εγώ πιστεύω ότι ο λόγος που το κάνει έτσι είναι ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει την υπηρεσία αυτή σε όλους τους συνδρομητές ταυτοχρόνως. Να σημειώσω επίσης ότι μάλλον οι κωδικοί είναι αχρείαστοι. Στην ουσία μόλις εντοπίσει το sim toolkit της xiaomi ότι ο carier υποστηρίζει τα ανάλογα σου εμφανίζονται και τα ανάλογα options στο μενού της sim. Μιλάω τώρα για την τελευταία rom που δίνει OTA η xiaomi, με το miui 11 και android 10. Μου φαίνεται δηλαδή είναι VoLTE & VoWIFI ready. :cool:Σε ευχαριστώ αδελφέ.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts