loumos123 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 (edited) Ναι όντως εγώ είμαι με την 10.2.3.0 και γω σ αυτη ειμαι παιδια αλλα δεν εχω αλλα διαθεσιμα updates και δεν βλεπω επιλογη για 60 fps......σε video fhd h 4k. αναρωτιεμαι γιατι δεν εχουμε και μεις την (10.3.1.0) Edited April 17, 2019 by loumos123 Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 και γω σ αυτη ειμαι παιδια αλλα δεν εχω αλλα διαθεσιμα updates και δεν βλεπω επιλογη για 60 fps......σε video fhd h 4k. αναρωτιεμαι γιατι δεν εχουμε και μεις την (10.3.1.0) τα παιδια απο το xiaomi-miui λενε οτι ειχε αρκετα bugs η 10.3.1.0 και την κατεβασε η χιαομι για να μην την βαλουν αλλα κινητα .Εγω δυστυχώς εκανα την αναβαθμηση και εχω εντοπησει 2-3 προβληματακια οπως οτι για καποιο λογω στην στοκ εφαρμογη της καμερας εχει μονιμα ενεργοποιημενο το timer κατι κρας στο μενου κατι fake touch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 τα παιδια απο το xiaomi-miui λενε οτι ειχε αρκετα bugs η 10.3.1.0 και την κατεβασε η χιαομι για να μην την βαλουν αλλα κινητα .Εγω δυστυχώς εκανα την αναβαθμηση και εχω εντοπησει 2-3 προβληματακια οπως οτι για καποιο λογω στην στοκ εφαρμογη της καμερας εχει μονιμα ενεργοποιημενο το timer κατι κρας στο μενου κατι fake touch Και εμείς που την κατεβάσαμε τώρα τι κάνουμε; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια αν μπορει να βοηθησει καποιος, επισης αν εχει κανεις δοκιμασει την rom pixel 3 experience και κατα ποσο αξιζει κατι τετοιο,(εναλλακτικα απλα βαζω nova launcher,pixel themes kai icons,επειδη δεν μου αρεσει ο χυμα mi launcher με τα τεραστια εικονιδια και χωρις app drawer) ευχαριστω εκ των προτερων παρηγγειλα το κινητο και τι περιμενω για να το στησω,ελπιζω να γουσταρω....Το ίδιο θέμα ειχα και εγώ, και με έσωσε ένα παλληκάρι από εδώ μέσα. Πας στην χώρα και το κάνεις Ινδία και έχει άπειρα θέματα με ωραία εικονιδια. Τα σώζεις και μετά γυρνάς Ελλάδα και είναι σωσμένα στα θέματα. Κοίτα εδώ πως το έχω τώρα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Μην αγχώνεστε. Όταν θα βγει για όλους κ όχι nightly θα διορθωθούν όλα. Ελπίζω σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το ξυπνητήρι; Δεν μπορώ να το κλείσω! Πρέπει να ξεκλειδώσω τη συσκευή , να πατήσω στο ρολόι και να κάνω μετά αναβολή ! Πρωί πρωί με το μάτι κλειστό δεν είναι και ότι πιο εύκολο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Ειμαι στη τελευταία stable 10.3.1 .κανενα προβλημα ως τωρα με πολυ καλο sot.για το ξυπνητήρι απλα κανε swipe up.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Επειδη δεν το βλεπω να έρχεται η 10.3,1 να ρωτησω αν η developer 9.4.12 εχει 60 fps video σε 4κ και 1080p? Επίσης αυτο που ρωτησα δυο φορες μηπως στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές κάποιος εχει παίξει με τα διαφορα δίκτυα lte και εχει διορθωσει το 4g+ μαλλον δεν εχει ασχοληθεί καποιος η δεν γνωριζει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Ειμαι στη τελευταία stable 10.3.1 .κανενα προβλημα ως τωρα με πολυ καλο sot.για το ξυπνητήρι απλα κανε swipe up.. Αν βάλω ξυπνητήρι σε ένα δύο λεπτά για να το δοκιμάσω δουλεύει μια χαρά . Πρέπει να παίζει κάτι με την Aod που σβήνει μετά από κάποια ώρα , δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Δεν ανταποκρίνεται το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 (edited) παιδια επειδη ερχομαι απο lg g6 ηθελα να ρωτησω αν δουλευετε με miui launcher(και κατα ποσο αξιζει) η εαν ειστε με nova? εχω δει σε βιντεακια που κανουν το κινητο με pixel wallpapers,icons pack,widgets κλπ να μοιαζει ιδιο με το πιξελ 3,λιτο και ομορφο αλλα χρησιμοποιουν τον rootless launcher.... πειτε μου αν αξιξει να παω σε κατι απο τα παρακατω η να μεινω με miui launcher? ευχαριστω εκ των προτερων! υ.γ βλεπω οτι καποια apps της χιαομι δεν γινονται ουτε uninstall oute kan disable, χωρις ροοτ,κριμα εχει bloatware αρκετο μου φαινεται. τελος υπαρχει τροπος να βλεπουμε τα running services sto dev options? Edited April 19, 2019 by loumos123 Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 (edited) Παιδια εχω βρει στο xda recovery global rom 10.3.1 PEAMIXM με 1.9 gb και ΟΤΑ με 480 mb αν κάνω update απο τον updater υπαρχει θεμα format? Η κάνει κανονικά update χωρις να χανεις τιποτα.. Το ΟΤΑ 483 mb αρχειο τι διαφορά εχει? Το χει κανει κανενας? Αξίζει να περιμενω ή να την περασω με download και updater? Θα εχω μετα ενημερώσεις? Edited April 18, 2019 by pchatzip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Παιδια εχω βρει στο xda recovery global rom 10.3.1 PEAMIXM με 1.9 gb και ΟΤΑ με 480 mb αν κάνω update απο τον updater υπαρχει θεμα format? Η κάνει κανονικά update χωρις να χανεις τιποτα.. Το ΟΤΑ 483 mb αρχειο τι διαφορά εχει? Το χει κανει κανενας? Αξίζει να περιμενω ή να την περασω με download και updater? Θα εχω μετα ενημερώσεις? Περίμενε δεν πιστεύω να αργήσουμε να την πάρουμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Ναι ρε παιδιά τι κακος χαμός είν'.αυτος. Δεν δούλευει μια χαρά το κινητό; Πρόσωπικα είμαι μια βδομάδα στο mi 8 μετά από 8 μήνες με το poco και χαίρομαι ότι δουλεύει απροβληματιστα χωρίς dev που είχα στο.poco Μόλις έρθει περάστε την και θα είστε μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Ναι ρε παιδιά τι κακος χαμός είν'.αυτος. Δεν δούλευει μια χαρά το κινητό; Πρόσωπικα είμαι μια βδομάδα στο mi 8 μετά από 8 μήνες με το poco και χαίρομαι ότι δουλεύει απροβληματιστα χωρίς dev που είχα στο.poco Μόλις έρθει περάστε την και θα είστε μια χαρά Το κινητο μπαίνει στην τσέπη το πρωι και βγαινει στις 16:00 και η μπαταρία ειναι 27% κοιταω να δω τι την εφαγε και λεει συστημα Android οποτε δεν ειναι μια χαρα. Στη δουλειά χρησιμοποιω αλλο κινητο. Απλα ρωτησα αν υπάρχει λόγος να περιμένω. Δεν ειναι οκ να περασω αυτη που κατεβασα? Θα μου κανει format? Θα εχω μετα αναβαθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Παιδια sorry αλλα μπηκα στις ρυθμισεις/σχετικα με το τηλεφωνο/εσωτερικος χωρος αποθηκευσης(το παταμε 3 - 4 φορες και μετα επιλεγουμε τηλεφωνο.. αν εχει καποιος cosmote μπορει να μου πει τι του λεει ο προτιμωμενος τυπος δικτυου γιατι το πειραξα και δεν θυμαμαι το αρχικο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 LTE στην αρχή, /UMTS στο τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Παιδια sorry αλλα μπηκα στις ρυθμισεις/σχετικα με το τηλεφωνο/εσωτερικος χωρος αποθηκευσης(το παταμε 3 - 4 φορες και μετα επιλεγουμε τηλεφωνο.. αν εχει καποιος cosmote μπορει να μου πει τι του λεει ο προτιμωμενος τυπος δικτυου γιατι το πειραξα και δεν θυμαμαι το αρχικο? Ευχαριστω Εχω cosmote LTE/TD-SCDMA/UMTS Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 παιδια επειδη ερχομαι απο lg g6 ηθελα να ρωτησω αν δουλευετε με miui launcher(και κατα ποσο αξιζει) η εαν ειστε με nova? εχω δει σε βιντεακια που κανουν το κινητο με pixel wallpapers,icons pack,widgets κλπ να μοιαζει ιδιο με το πιξελ 3,λιτο και ομορφο αλλα χρησιμοποιουν τον rootless launcher.... πειτε μου αν αξιξει να παω σε κατι απο τα παρακατω η να μεινω με miui launcher? ευχαριστω εκ των προτερων! υ.γ βλεπω οτι καποια apps της χιαομι δεν γινονται ουτε uninstall oute kan disable, χωρις ροοτ,κριμα εχει bloatware αρκετο μου φαινεται. τελος υπαρχει τροπος να βλεπουμε τα running services sto dev options? παιδια σορυ που επαλαναμβανομαι απλα χαθηκε στο νημα η παραθεση μου thanks! Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Το κινητο μπαίνει στην τσέπη το πρωι και βγαινει στις 16:00 και η μπαταρία ειναι 27% κοιταω να δω τι την εφαγε και λεει συστημα Android οποτε δεν ειναι μια χαρα. Στη δουλειά χρησιμοποιω αλλο κινητο. Απλα ρωτησα αν υπάρχει λόγος να περιμένω. Δεν ειναι οκ να περασω αυτη που κατεβασα? Θα μου κανει format? Θα εχω μετα αναβαθμίσεις? Δλδ δεν το χρησιμοποιεις καθόλου κ σου κατανάλωνει πόση μπαταρία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Δλδ δεν το χρησιμοποιεις καθόλου κ σου κατανάλωνει πόση μπαταρία ; Αν οχι καθολου . Ελάχιστα.. δεν δικαιολογείται με τιποτα το 27% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 παιδια σορυ που επαλαναμβανομαι απλα χαθηκε στο νημα η παραθεση μου thanks! Μπορείς να κάνεις disable σχεδόν όλες τις εφαρμογές που είναι προεγκατεστημένες μέσω ADB ρίξε μια ματιά εδώ https://www.xda-developers.com/disable-system-app-bloatware-android/amp/ Σχετικά με την μπαταρία και εμένα το 27% μου φαίνεται πάρα πολύ λίγο. Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι με 54% και έχω SoT 3 ώρες κοντά 2ωρες 53λεπτά για την ακρίβεια, η μεγαλύτερη κατανάλωση που έχω είναι από το δίκτυο που στην δουλειά έχει πολύ κακό και ασταθές σήμα. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να δεις μήπως διορθωθεί, έχει αναφερθεί και σε άλλα μοντέλα μετά από αναβαθμίσεις να πέφτει η μπαταρία πολύ πιο γρήγορα και με επαναφορά και καθαρή εγκατάσταση να επανέρχεται. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Αν οχι καθολου . Ελάχιστα.. δεν δικαιολογείται με τιποτα το 27% Ναι με πόσο ξεκινάς από το σπίτι όμως . Aν έχεις ένα 40 % φεύγοντας είναι λογικό. Αν έχεις 90 όμως δεν είναι .Εμένα πάντως χτες μου έβγαλε κοντά 7 ώρες sot και με δύο κάρτες H μια είναι για δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 (edited) Μπορείς να κάνεις disable σχεδόν όλες τις εφαρμογές που είναι προεγκατεστημένες μέσω ADB ρίξε μια ματιά εδώ https://www.xda-developers.com/disable-system-app-bloatware-android/amp/ Σχετικά με την μπαταρία και εμένα το 27% μου φαίνεται πάρα πολύ λίγο. Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι με 54% και έχω SoT 3 ώρες κοντά 2ωρες 53λεπτά για την ακρίβεια, η μεγαλύτερη κατανάλωση που έχω είναι από το δίκτυο που στην δουλειά έχει πολύ κακό και ασταθές σήμα. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να δεις μήπως διορθωθεί, έχει αναφερθεί και σε άλλα μοντέλα μετά από αναβαθμίσεις να πέφτει η μπαταρία πολύ πιο γρήγορα και με επαναφορά και καθαρή εγκατάσταση να επανέρχεται. Με σκότωσες :) Τελικα αν περασω την downloaded recovery 10.3.1 θα εχω θεμα να το δοκιμαζα? Κάπου διαβασα οτι απο stable σε stable κανει update χωρίς format και δεν χανεις τιποτα ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Ναι με πόσο ξεκινάς από το σπίτι όμως . Aν έχεις ένα 40 % φεύγοντας είναι λογικό. Αν έχεις 90 όμως δεν είναι .Εμένα πάντως χτες μου έβγαλε κοντά 7 ώρες sot και με δύο κάρτες H μια είναι για δεδομένα 100% αλλιως δεν θα το έκανα θεμα με μια sim. Το μονο που με ακυρώνει σε αυτο που ειπα ειναι οτι γυρισα το φορτησα πηγε 72 τωρα το εχω τοση ωρα στα χερια μου πανω απο δυο ωρες και ειναι 56 που ακούγεται λογικο.. δεν μπορώ να καταλάβω χθες και σήμερα το πρωι τι την έριξε ετσι.. στο χρηση μπαταρίας παντως ελεγε συστημα Android Edited April 19, 2019 by pchatzip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Με σκότωσες :) Τελικα αν πεεασω την downloaded recovery 10.3.1 θα εχω θεμα να το δοκιμαζα? Κάπου διαβασα οτι απο stable σε stable κανει update χωρίς format και δεν χανεις τιποτα ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] 100% αλλιως δεν θα το έκανα θεμα με μια sim Προφανώς έχεις πρόβλημα . Μήπως να τσεκαρεις την global.dev ; Δεν ξέρω τι λεει απο μπαταρία αυτή βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Προφανώς έχεις πρόβλημα . Μήπως να τσεκαρεις την global.dev ; Δεν ξέρω τι λεει απο μπαταρία αυτή βέβαια Μπορεί αλλα απο την αλλη με μπερδευει οτι απο την ωρα που γυρισα συμπεριφέρεται η μπαταρία πιο νορμαλ.. τι να πω.. ισως εφαγε κανα κολλημα.. του εκανα και ρεσταρτ πριν.. οσον αφορα την 10.3.1 τελικα τι λέτε.. να μπει recovery η γενικα δεν προτείνεται έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts