Scissors Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Γεια σας έχω παραγγείλει και εγώ το Mi 8 από banggood με priority direct mail στις 29/12. Στο tracking των ΕΛΤΑ μου βγάζει τα εξής Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σε ποιο σημείο βρίσκεται η παράδοση της παραγγελίας μου με βάση το tracking? Υπάρχει περίπτωση να πέρασε από τελωνείο και να χρεωθώ; Πρώτη φορά παραγγέλνω από banggood για Ελλάδα (είμαι από Κύπρο). Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συγγνώμη για το τεράστιο μέγεθος της εικόνας! Λογικα αυριο μεθαυριο θα το παρεις :) banggood κ εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 αν είχατε δει τις τιμές στο skroutz πόσο έχουν πέσει, θα είχατε γλυτώσει την αναμονή και το άγχος του τελωνείου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Λογικα αυριο μεθαυριο θα το παρεις :) banggood κ εγω Ευχαριστώ πολύ φίλε! αν είχατε δει τις τιμές στο skroutz πόσο έχουν πέσει, θα είχατε γλυτώσει την αναμονή και το άγχος του τελωνείου. Από banggood με τα μεταφορικά το πήρα στα 304 ευρώ. Στο skroutz το βρίσκω στα 358 αλλά όντως ίσως και να μην άξιζε την αναμονή και το άγχος για 50 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 αυριο το πρωι, μπες στο site elta, και κοιταξε αν γραφει …. στον διανομεα η κατι παρομοιο.. μπορεις να παρεις τηλεφωνο, είναι ατελες από σταθερο, η , από το κινητο, από τις 8 ωρα το πρωι. και εγω περιμενω ένα ανταλακτικο, από Αυστραλια, με πεθανε, ( αγχος, ), μπορει να χαθηκε.., δεν ξερω. { καλυτερα να μην δειχνεις το tracking number, φιλικα! }. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 (edited) Δεν χρεωνεσαι η αποστολή έχει γίνει μέσω Ολλανδίας..Ήδη βρίσκεται στα Ιωάννινα , δεν ξέρω πόσα ταχυδρομεία υπάρχουν εκεί μόλις δεις το MD ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & γίνει ΚΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ τότε είναι στο κατάστημα της γειτονιάς σου (το παραλαμβάνεις την επόμενη ημέρα της ημερομηνίας που αναγράφεται δείχνοντας το tracking number + ταυτότητα χωρίς να περιμένεις ειδοποίηση από ταχυδρόμο.Οταν έρθει η ειδοποίηση απλά τη σκίζεις μετά) Edited January 14, 2019 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Είναι αποστολή priority, και σιγουρα δεν μπηκε τελωνειο, θα το εμφανιζε η αναζητηση των Ελτα. περιτο να πω, ότι το κοιταξα και εγω. ειπαμε δεν γραφουμε , tracking number, imei, s/n . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 στη δική μου συσκευή με ρωσική global rom και ξεκλείδωτο bootloader στην μαμισια εφαρμογή για SMS, δεν μου δείχνει τα ονόματα των επαφών που έχουν στείλει μήνυμα, δείχνει τους αριθμούς των τηλεφώνων. με άλλη εφαρμογή για sms τα δείχνει κανονικά. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 κοιταξε το link, einai από το ελληνικο forum, μπορει να ξερουν,, https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32084-Γενική-Συζήτηση-για-το-Mi-8-Dipper/?pageNo=370 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lee24 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ορίσω συγκεκριμένο ήχο ειδοποίησης για μια εφαρμογή; Δουλεύω μια εφαρμογή που συνδέεται με IP κάμερα και μου στέλνει ειδοποίηση όταν η κάμερα εντοπίζει κίνηση. Ο ήχος ειδοποίησης είναι ίδιος με αυτό του απλού sms. Θα ήθελα λοιπόν να αλλάξω τον ήχο της ειδοποίησης από αυτή την εφαρμογή για να βάλω κάτι πιο δυνατό σαν ήχο συναγερμού. Η εφαρμογή είναι η ΕΥΕ4 αλλά από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής δεν υπάρχει δυνατότητα. Ούτε και από τις ρυθμίσεις ήχου και ειδοποιήσεων που παρέχει το κινητό; Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή με την οποία θα μπορέσω να ρυθμίσω τον ήχο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 αν είχατε δει τις τιμές στο skroutz πόσο έχουν πέσει, θα είχατε γλυτώσει την αναμονή και το άγχος του τελωνείου. εγω πηρα το 128gb στα 330ε. στο σκρουτζ εχει 400+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Οσοι πηρατε το Mi 8 απο το bangγood γραφει μεσα στη σελιδα οτι η αποστολη εγινε μεσο Dropship ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Δεν χρεωνεσαι η αποστολή έχει γίνει μέσω Ολλανδίας..Ήδη βρίσκεται στα Ιωάννινα , δεν ξέρω πόσα ταχυδρομεία υπάρχουν εκεί μόλις δεις το MD ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & γίνει ΚΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ τότε είναι στο κατάστημα της γειτονιάς σου (το παραλαμβάνεις την επόμενη ημέρα της ημερομηνίας που αναγράφεται δείχνοντας το tracking number + ταυτότητα χωρίς να περιμένεις ειδοποίηση από ταχυδρόμο.Οταν έρθει η ειδοποίηση απλά τη σκίζεις μετά)Ευχαριστώ! Μου ήρθε ήδη ειδοποίηση σήμερα το πρωί οπότε θα πάω να το παραλάβω αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλησπέρα σας..Θα ήθελα να μου πείτε πόσο καλή είναι η κάμερα του κινητού σε συνθήκες δωματίου ..Θέλω να φωτογραφίζω τα μωρά μου και ψάχνω το καλύτερο δυνατό και γρήγορο αποτελέσμα. .Catch and shoot δλδ ..Δεν με ενδιαφέρουν manual settings κτλ..Έρχομαι από το Mate 10 pro και θα ήθελα κάτι καλό στον τομέα της καμερας..Επίσης το βίντεο μέχρι ποια ανάλυση έχει ois και στη 4κ ανάλυση υποστηρίζει 60 fps?ή έστω στα 1080p? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 honor view 20, camera 48 mpixel (sony). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλησπέρα σας..Θα ήθελα να μου πείτε πόσο καλή είναι η κάμερα του κινητού σε συνθήκες δωματίου ..Θέλω να φωτογραφίζω τα μωρά μου και ψάχνω το καλύτερο δυνατό και γρήγορο αποτελέσμα. .Catch and shoot δλδ ..Δεν με ενδιαφέρουν manual settings κτλ..Έρχομαι από το Mate 10 pro και θα ήθελα κάτι καλό στον τομέα της καμερας..Επίσης το βίντεο μέχρι ποια ανάλυση έχει ois και στη 4κ ανάλυση υποστηρίζει 60 fps?ή έστω στα 1080p? το πόσο να κάνει το κινητό τα καθορίζει όλα Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Νεο update για να δούμε... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Νεο update για να δούμε... Άνοιξε το volte (cosmote,frog) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Άνοιξε το volte (cosmote,frog) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkσου ενεργοποιηθηκε? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Νεο update για να δούμε... Έβαλαν το adaptive battery και πρόσθεσαν και κάτι προτάσεις πάνω όταν είσαι στο multitasking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Και το vowifi υπάρχει στο μενού!!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ναι παιδιά δικο μου λάθος κατεβασα την μπάρα ειδοποίησης κ το έβγαλε κανονικά το volte!! Δουλεύει κ vowifi!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ναι παιδιά δικο μου λάθος κατεβασα την μπάρα ειδοποίησης κ το έβγαλε κανονικά το volte!! Δουλεύει κ vowifi!! Μπορείς να μου τα εξηγήσεις αυτά τα δύο δεν έχω καταλάβει τι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 (edited) Μπορείς να μου τα εξηγήσεις αυτά τα δύο δεν έχω καταλάβει τι είναιhttps://www.cosmote.gr/fixed/corporate/details/-/asset_publisher/gLfNzjIgW7PO/content/για-πρωτη-φορα-στην-ελλαδα-υπηρεσιες-vowifi-και-volte-απο-την-cosmote επίσης επιβεβαιώνω προστεθηκαν κ τα νεα libs για gcam!! Πλέον βγάζει κανονικά κ με night sight Edited January 15, 2019 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ναι παιδιά δικο μου λάθος κατεβασα την μπάρα ειδοποίησης κ το έβγαλε κανονικά το volte!! Δουλεύει κ vowifi!! αν και εμπειρος χρήστης δεν το βρισκω..που βρίσκεται? Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 αν και εμπειρος χρήστης δεν το βρισκω..που βρίσκεται?Στα δίκτυα θα εμφανιστούν φίλε απλα πρέπει να τα ενεργοποιησεις Επιβεβαιωνω κ για τα libs πλεον δουλεύει κανονικά το night sight της gcam Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts