Scissors Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Η 8.12.27 είχε θέματά και λόγω εορτών αυτή την Παρασκευή θα βγει η καινούργια!! Αυτή την επιλογή δεν στην βγάζει? Από που το έχεις αγορασμένο? Εγγύηση δεν χάνεις νομίζω. Οπότε θες ξαναπερνας stable και τέλος. Οι περισσότερες φωτός είναι από Νεάπολη Συκιές Θεσσαλονίκη!! The power of the Mi 8 be with you Γειτονες ειμαστε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Ήθελα να ρώτησω ρε παίδες. Εχω oneplus 5t και θα ήθελα καθαρά για λόγους desing εμφάνισης λογισμικού να έκανα μετάβαση σε xiaomi mi8. Η ερώτηση έχει να Κάνει αν γνωρίζει κανείς σε τι θα με ευχαριστήσει περισσότερο η συσκευή και που μπορεί να μου λείψει η τωρινή μου. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή που εχω, αλλά έλα μου ντε που το μικρόβιο είναι κολλητικό. Επίσης αν όντως το mi8 δεν έχει ειδοποιήσεις led που λένε; Ευχαριστω για την οποία απάντηση σας....με όσα έχετε δει και όχι με όσα έχετε ακούσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ήθελα να ρώτησω ρε παίδες. Εχω oneplus 5t και θα ήθελα καθαρά για λόγους desing εμφάνισης λογισμικού να έκανα μετάβαση σε xiaomi mi8. Η ερώτηση έχει να Κάνει αν γνωρίζει κανείς σε τι θα με ευχαριστήσει περισσότερο η συσκευή και που μπορεί να μου λείψει η τωρινή μου. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή που εχω, αλλά έλα μου ντε που το μικρόβιο είναι κολλητικό. Επίσης αν όντως το mi8 δεν έχει ειδοποιήσεις led που λένε; Ευχαριστω για την οποία απάντηση σας....με όσα έχετε δει και όχι με όσα έχετε ακούσει . Ειδοποιήσεις led έχει . Αυτό που θα σου λείψει από το one plus είναι ξεκάθαρα το λογισμικό του. Η απλότητα που έχει και η υποστήριξη από την one plus δεν θα την βρεις πουθενά αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Πάμε γερά για dark mode στις beta. Αυτή είναι φώτο από την China beta στο group του mi8 στο telegram! The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 παιδια καλησπερα και καλη χρονια ειμαι κατοχος lg g6 αξιζει να αγορασω το mi 8 και ποσα gb 64 η 128? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Πάμε γερά για dark mode στις beta. Αυτή είναι φώτο από την China beta στο group του mi8 στο telegram! The power of the Mi 8 be with you Συνεχιζεις να μας πορωνεις ακαρδε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mankon7 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Καλησπέρα παιδιά Κάτοχος και εγώ από χθες του κινητου θελω να ρωτησω αν υπάρχει στις ρυθμίσεις δυνατότητα για υπενθύμιση ειδοποίησης...δηλαδή έρχεται μήνυμα στο messenger και αν δεν το ανοίξω να ξανάρθει ειδοποίηση Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 2019-01-09 NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 2019-01-08 NETHERLANDS, POSTING/COLLECTION 2019-01-09 The item is at the PostNL sorting center 2019-01-09 The item is processed at the PostNL sorting center 2019-01-08 The item is in transit 2019-01-04 The item is pre-advised Στις 31 shipped κ εγραφε στις 20 θα ερθει. Λετε να περιμενω αλλες 10 μερες η οπως φντ στα ματια μου παει πιο καλα αποτι υπολογισαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 2019-01-09 NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 2019-01-08 NETHERLANDS, POSTING/COLLECTION 2019-01-09 The item is at the PostNL sorting center 2019-01-09 The item is processed at the PostNL sorting center 2019-01-08 The item is in transit 2019-01-04 The item is pre-advised Στις 31 shipped κ εγραφε στις 20 θα ερθει. Λετε να περιμενω αλλες 10 μερες η οπως φντ στα ματια μου παει πιο καλα αποτι υπολογισαν? εμενα φιλε που το πειραμε περιπου μαζι λεει: 2019-01-07 08:19 NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 2019-01-04 11:36 NETHERLANDS, POSTING/COLLECTION 2019-01-08 07:55 The item is on transport to the country of destination 2019-01-07 08:19 The item is at the PostNL sorting center 2019-01-07 08:19 The item is processed at the PostNL sorting center 2019-01-04 13:28 The item is in transit 2018-12-31 03:11 The item is pre-advised απο ενα αλλο παιδι που ανεβασε το δικο του tracking του ενανε 19 μερες απο αυτα. *εμενα λεει 17 οτι θα ερθει το τσεκαρα πριν λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 (edited) Ήθελα να ρώτησω ρε παίδες. Εχω oneplus 5t και θα ήθελα καθαρά για λόγους desing εμφάνισης λογισμικού να έκανα μετάβαση σε xiaomi mi8. Η ερώτηση έχει να Κάνει αν γνωρίζει κανείς σε τι θα με ευχαριστήσει περισσότερο η συσκευή και που μπορεί να μου λείψει η τωρινή μου. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή που εχω, αλλά έλα μου ντε που το μικρόβιο είναι κολλητικό. Επίσης αν όντως το mi8 δεν έχει ειδοποιήσεις led που λένε; Ευχαριστω για την οποία απάντηση σας....με όσα έχετε δει και όχι με όσα έχετε ακούσει . Προηγούμενη συσκευή μου ήταν το OP5. Φοβόμουν ότι θα μου κακοφαινόταν η αλλαγή (από "μικρόβιο" περισσότερο, απόλυτα ικανοποιημένος από το OnePlus και οπαδός την εταιρείας). Αποτέλεσμα: δεν το μετάνιωσα ούτε για δευτερόλεπτο, παντού καλύτερο το Mi8. Ταχύτητα, κάμερα, μπαταρία, οθόνη... Ειδοποιήσεις led υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι με τη "notification" bar, που το notch πρακτικά την αχρηστεύει. Κατά τα άλλα, με έναν Nova Prime ή έστω με έναν Poco γίνεσαι κούκλος. Όσο για τις αναβαθμίσεις, η Pie ήρθε γρήγορα και έκατσε άριστα. Πολύ καλό δείγμα γραφής από την Xiaomi. Edited January 10, 2019 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Καλημέρα !!! Μια ερώτηση ειναι καποιος με xiaomi.eu ρομ; ειναι οκ η υπαρχει το θεμα με το mi back up ακομα; ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 εμενα φιλε που το πειραμε περιπου μαζι λεει: 2019-01-07 08:19 NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 2019-01-04 11:36 NETHERLANDS, POSTING/COLLECTION 2019-01-08 07:55 The item is on transport to the country of destination 2019-01-07 08:19 The item is at the PostNL sorting center 2019-01-07 08:19 The item is processed at the PostNL sorting center 2019-01-04 13:28 The item is in transit 2018-12-31 03:11 The item is pre-advised απο ενα αλλο παιδι που ανεβασε το δικο του tracking του ενανε 19 μερες απο αυτα. *εμενα λεει 17 οτι θα ερθει το τσεκαρα πριν λιγο Κ μενα σημερα μουβγαλε αυτο το country of destination. Εσενα απο προχθες που στοβγαλε εχει αλλαξει τπτ, η λεει το ιδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Στάθηκα τυχερός κ 2_3 μέρες μετά από αυτή την κατάσταση.το συνηθισμένο είναι 2 κ βδομάδες... Κ μενα σημερα μουβγαλε αυτο το country of destination. Εσενα απο προχθες που στοβγαλε εχει αλλαξει τπτ, η λεει το ιδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Στάθηκα τυχερός κ 2_3 μέρες μετά από αυτή την κατάσταση.το συνηθισμένο είναι 2 κ βδομάδες... :/ Δεν καταλαβα τι εννοεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 , Μπορεί να παραλαβεις τις επόμενες 2-3 μέρες ή σε 2 και εβδομάδες.. :/ Δεν καταλαβα τι εννοεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 , Μπορεί να παραλαβεις τις επόμενες 2-3 μέρες ή σε 2 και εβδομάδες.. Το παρελαβες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Πως το βλεπεται παιδια,θα παρουμε σημερα beta update?? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Πως το βλεπεται παιδια,θα παρουμε σημερα beta update?? Τελικά Johny να βάλω μπετα, αξίζει; Ή να μείνω σταθερή; Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Τελικά Johny να βάλω μπετα, αξίζει; Ή να μείνω σταθερή;Κοίτα είπαν στην επόμενη stable θα είναι πλήρως συμβατή με gcam κτλ. Beta βάλε άμα θες gcam τώρα να δουλεύει ολοσωστα, να εχεις volte και vowifi να περνεις όλα τα features πρώτος (dark mode, 4k 60fps και ότι άλλο βάλουν) και να διορθώνονται τα bugs πιο γρήγορα. Μέχρι στιγμής δεν έχω το παραμικρό θέμα και από μπαταρία σπέρνει η beta. Όλα άψογα. Πάρτε και ένα homescreen έτσι για το καλό. The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ωραίος! Δεν θα ξαναγυρίσεις δηλαδή σε stable όταν και αν ξεκλειδώσεις τελικά; Για το gcam δεν με πολύ νοιάζει να σου πω γιατί βελτιώθηκε αρκετά στα μάτια μου η στοκ Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Για καιρό πια εφαρμογή έχετε βάλει? Της xiaomi η άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Για καιρό πια εφαρμογή έχετε βάλει? Της xiaomi η άλλη? Το today weather ειναι φιλε μου!! :) Ωραίος! Δεν θα ξαναγυρίσεις δηλαδή σε stable όταν και αν ξεκλειδώσεις τελικά; Για το gcam δεν με πολύ νοιάζει να σου πω γιατί βελτιώθηκε αρκετά στα μάτια μου η στοκ Δεν βρισκω τον λογω να γυρισει καποιος στην stable. H beta ειναι παρα πολυ σταθερη για καθημερινη χρηση!! Αμα δοκιμαζα κατι αλλο θα ηταν καμια aosp σαν την syberia rom. :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo_s26 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Κάτοχος mi 8 και εγώ αγορά από skroutz global version με pie.Θελω να ρωτήσω αν έχετε διαπιστώσει πρόβλημα με το gps.Διαπιστωνω στην εθνική οδό ότι με βγάζει να κινουμε παράδρομο ενώ δεν κινουμε εκει και λογικά να μου βγάζει άλλη διαδρομή για να φτάσω στον προορισμό μου.Αν έχει κάποια έξοδο κοντά μόλις περάσω από αυτήν πάλι με βγάζει ότι κινουμε στην έξοδο αυτη με ότι επακόλουθο στην αλλαγή διαδρομής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Κάτοχος mi 8 και εγώ αγορά από skroutz global version με pie.Θελω να ρωτήσω αν έχετε διαπιστώσει πρόβλημα με το gps.Διαπιστωνω στην εθνική οδό ότι με βγάζει να κινουμε παράδρομο ενώ δεν κινουμε εκει και λογικά να μου βγάζει άλλη διαδρομή για να φτάσω στον προορισμό μου.Αν έχει κάποια έξοδο κοντά μόλις περάσω από αυτήν πάλι με βγάζει ότι κινουμε στην έξοδο αυτη με ότι επακόλουθο στην αλλαγή διαδρομής. Μετα την αναβάθμιση σε Pie σκετη απογοητεύση το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo_s26 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Φταίει η αναβάθμιση?Φταίει το κινητό?Έχει και καλά διπλό δεκτη και δεν ισιωνει πουθενά??Αν κατεβάσω άλλο πρόγραμμα gps θα δω διάφορα? Xρησιμοποιώ της google.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts