irovoudou Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Σήμερα έπαιξαν με το mix 2 και ενθουσιατικα με το σχεδιο την οθόνη και σε σύγκριση και με κατι αλλες μάρκες γνωστές μου έκανε εντύπωση η οθόνη του... φαντάζομαι πώς θα είναι το mix 2s και ξευρελαθηκα με το άσπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Σήμερα έπαιξαν με το mix 2 και ενθουσιατικα με το σχεδιο την οθόνη και σε σύγκριση και με κατι αλλες μάρκες γνωστές μου έκανε εντύπωση η οθόνη του... φαντάζομαι πώς θα είναι το mix 2s και ξευρελαθηκα με το άσπρο Ναι είναι άλλη κατηγορία τα mix Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Από όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για το mi 8 πιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο; Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 (edited) Από όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για το mi 8 πιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο;Κάτσε να βγει το mi8 να δούμε τι θα έχει... Σίγουρα θα έχει snapdragon 845 και σχέδον σίγουρα σεμεδακι. Παίζεται για 3D αναγνώριση προσώπου, και on screen fingerprint, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο ακόμα Edited May 23, 2018 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Ίσως να δούμε και μείωση τιμής λόγω της κυκλοφορίας του mi8 Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 101 δεν ειναι και λιγο που το βαθμολογει το dxomark αλλωστε https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-mix-2s-chinese-gem/ ειναι αρκετά δυνατό και αν βγάλουν και gcam οι developers θα πιάσει κορυφή πιστεύω Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 ειναι αρκετά δυνατό και αν βγάλουν και gcam οι developers θα πιάσει κορυφή πιστεύω από την στιγμή που μπορείς να το ρουτάρεις μπορείς να ενεργοποιήσεις το 2API άρα περνάς και Gcam μετά εύκολα και απλά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Για 475 ευρώ με τα μεταφορικά η 6/128 έκδοση αξίζει ή να περιμένω να δω και το Mi 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Rootαρισμενο τοχω κ εχει Dafault. ενεργοποιημενο το ΑΡΙ2. αλλα οι gcam frrexαρουν δυστυχως.... Η δουλευουν ΧΩΡΙΣ ενεργοποιημενο το hdr+. Ανοιξα κ θεμα στο Χda, ακομα τπτ. Ολο κ καποιος. Dev θα ασχοληθει συντομα. Προς το παρον μια χαρα ειναι με την μαμα καμερα κ τηνchina dev debloated rom. Ξεφτυλιζει τα παντα στα bench.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Καλησπέρα στην παρέα και sorry για το off topic. Εάν κάποιος είναι από Θεσσαλονίκη και θέλει για κάποιο λόγο να προχωρήσει σε ανταλλαγή, έχω 1+5t 8/128 άψογο. Μπορεί να μου στείλει μνμ. Ευχαριστώ. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Για 475 ευρώ με τα μεταφορικά η 6/128 έκδοση αξίζει ή να περιμένω να δω και το Mi 8? Την ίδια απορία έχω και εγώ και θα κάνω λίγο υπομονή να βγει και το mi 8 γιατί θέλω να δώσω και το one plus που έχω αλλά από ότι φαίνεται έχει πέσει καταιγίδα και όλοι το πουλάνε. Χάχα α!! Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1991 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 το παρήγγειλα απο bangood στα 425 ευρώ σε μαύρο...αναμένουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 το παρήγγειλα απο bangood στα 425 ευρώ σε μαύρο...αναμένουμε!!! 425 πως σου βγήκε; 448 το βλέπω + 14 ευρώ μεταφορικά. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την ίδια απορία έχω και εγώ και θα κάνω λίγο υπομονή να βγει και το mi 8 γιατί θέλω να δώσω και το one plus που έχω αλλά από ότι φαίνεται έχει πέσει καταιγίδα και όλοι το πουλάνε. Χάχα α!! Το κακό είναι ότι η προσφορά είναι για 2 ημέρες ακόμη μέχρι 27/05 μετά κανονικά η τιμή. Το mi8 θα παρουσιαστεί 31/05 έτσι δεν είπαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1991 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 425 πως σου βγήκε; 448 το βλέπω + 14 ευρώ είχα κουπόνι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Rootαρισμενο τοχω κ εχει Dafault. ενεργοποιημενο το ΑΡΙ2. αλλα οι gcam frrexαρουν δυστυχως.... Η δουλευουν ΧΩΡΙΣ ενεργοποιημενο το hdr+. Ανοιξα κ θεμα στο Χda, ακομα τπτ. Ολο κ καποιος. Dev θα ασχοληθει συντομα. Προς το παρον μια χαρα ειναι με την μαμα καμερα κ τηνchina dev debloated rom. Ξεφτυλιζει τα παντα στα bench.... Από μπαταρία πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 το παρήγγειλα απο bangood στα 425 ευρώ σε μαύρο...αναμένουμε!!! Δεν φοβάσαι μην περάσει τελωνείο; Εγώ παίρνω μόνο από ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί αν κάνει ένα μήνα να έρθει και κάτσει άλλον ένα μήνα τελωνείο την κάτσαμε. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Το banggood έχει συγκεκριμένο τρόπο αποστολής που είναι ακίνδυνος... Δεν φοβάσαι μην περάσει τελωνείο; Εγώ παίρνω μόνο από ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί αν κάνει ένα μήνα να έρθει και κάτσει άλλον ένα μήνα τελωνείο την κάτσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Και πόσο καιρό κάνει περίπου να έρθει; Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Δεν φοβάσαι μην περάσει τελωνείο; Εγώ παίρνω μόνο από ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί αν κάνει ένα μήνα να έρθει και κάτσει άλλον ένα μήνα τελωνείο την κάτσαμε. Αδερφέ ποια ευρωπαϊκή αποθήκη το έχει? Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 https://www.geekmaxi.com/en/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=Mi+mix+2s&ssa_submit= Εδώ το είχα βρει αλλά μάλλον ξέμειναν. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Γύρω στις 20 μέρες. Και πόσο καιρό κάνει περίπου να έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Από μπαταρία πως τα πάει; Ενα 8ωρο standard σε μιαμιση μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Mi mix2s η mi8 που θα ανακοινωθεί σε μια μερα; τουμπανα ειναι και τα δυο.. Ελαχιστες οι διαφορες θα εχουν σε specs. Οποτε με ποιο κριτήριο επιλέγουμε; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Την ίδια απορία έχω και εγώ. Με τα τελευταία νέα που έχω διαβάσει το mi 8 θα έχει καλύτερη κάμερα, 3d face Id πως το λένε σαν το iPhone X και αποτύπωμα στην οθόνη. Λένε ότι θα βγει και mi 8se λίγο πιο βελτιωμένο. Περιμένουμε να δούμε τι θα ισχύει στην παρουσίαση. Πιστεύω οι διαφορές είναι μικρές και είναι αν σου αρέσει το νοτς η όχι. Αν και εγώ για mi 8 θα πάω παρόλο που δεν είμαι φαν του νοτς. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 καλησπέρα έχω βάλει το Majestic και τo twrp και είμαι σε Nougat μπορώ να πάω με ΟΤΑ σε oreo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts