GaleaNatur Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Με ποιον οδηγο εχετε ρουταρει,οσοι ρουταρατε?Με το unofficial recovery? Εχω κατεβασει το toolkit αλλα δεν εμπιστευομαιΕπειδή όπως έγραψα και εγώ χθες το ψάχνω, θα προτείνω υπομονή. Αν και δουλεύουν δεν εμπνέουν και μεγάλη εμπιστοσύνη αυτά που διαβάζω. Ειδικά αυτός με το toolkit δεν έχει τη συσκευή και μαζεύει λεφτά για να την αγοράσει να το φτιάξει σωστά Προσωπικά θα προχωρήσω μόνο όταν δω official TWRP Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Επειδή όπως έγραψα και εγώ χθες το ψάχνω, θα προτείνω υπομονή. Αν και δουλεύουν δεν εμπνέουν και μεγάλη εμπιστοσύνη αυτά που διαβάζω. Ειδικά αυτός με το toolkit δεν έχει τη συσκευή και μαζεύει λεφτά για να την αγοράσει να το φτιάξει σωστά Προσωπικά θα προχωρήσω μόνο όταν δω official TWRP Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/how-to/oneplus-6-unlock-bootloader-flash-twrp-t3792643/page17 εδω ειστε.. το εκανα εγω απο το Σαββατο που βγηκε.. μεσα σε 3 λεπτακια.. κατεβαζετε οτι δινει.. κανετε ακριβως οτι γραφει και περνατε ρεκοβερυ και επειτα magisk root.. δουλευει αψογα.. περιμενω καμια ρομ να παιξω..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 ένα βίντεο που εξηγεί αν είναι αδιάβροχο η όχι. πολύ καλή ποιότητα κατασκευής Σε κάποιο σημείο λέει ότι δεν έχει heatpipes , υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα υπερθέρμανσης ειδικά που στην χώρα μας παίζει και τρελή ζέστη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Παιδιά ποιο πρόγραμμα καταγραφής κλήσης χρησιμοποιείτε? (αν χρησιμοποιείτε). Θέλω να πω ποιο δουλεύει απροβλημάτιστα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/how-to/oneplus-6-unlock-bootloader-flash-twrp-t3792643/page17 εδω ειστε.. το εκανα εγω απο το Σαββατο που βγηκε.. μεσα σε 3 λεπτακια.. κατεβαζετε οτι δινει.. κανετε ακριβως οτι γραφει και περνατε ρεκοβερυ και επειτα magisk root.. δουλευει αψογα.. περιμενω καμια ρομ να παιξω..!! χανω κατι ή όντως δεν θελει unlocked bootloader αυτη η μεθοδος? ή μηπως το θεωρει δεδομενο? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 χανω κατι ή όντως δεν θελει unlocked bootloader αυτη η μεθοδος? ή μηπως το θεωρει δεδομενο? :worry: Εννοείται ξεκλείδωμα. Το κινητό θα κάνει επαναφορά σε εργοστάσιακες ρυθμίσεις κατά την εκκίνηση.. και αφού ανοίξει μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό που υπάρχει για να ρουτάρεις.. δεν είναι τίποτα. 10 λεπτά υπόθεση..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Παιδιά ποιο πρόγραμμα καταγραφής κλήσης χρησιμοποιείτε? (αν χρησιμοποιείτε). Θέλω να πω ποιο δουλεύει απροβλημάτιστα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ACR, αν είσαι ρουτ δεν χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα, μπορείς να ενεργοποιήσεις την καταγραφή στον default dialer με το joneplus tools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 ένα βίντεο που εξηγεί αν είναι αδιάβροχο η όχι. πολύ καλή ποιότητα κατασκευής για εμας που δεν ξερουμε καλα αγγλικα υπαρχει κανενα συμπερασμα? να φοβομαστε.. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Πρώτη σοβαρή μου χρήση σήμερα, δηλώνω ικανοποιημένος από την μπαταρία. Επίσης ενεργοποίησα τα gestures και νομίζω θα τα κρατήσω. Είναι απόλαυση η φουλ οθόνη και δουλεύουν καλά τα gestures . Το δαχτυλικο δεν μου τα λέει πολύ καλα. Ίσως δεν έχω συνηθίσει το σχήμα. Από την άλλη, το face unlock, άψογο . Σήμερα επίσης άκουσα μουσική τα ακουστικά της 1+, για τα γούστα μου είναι μια χαρά και η ένταση και η ποιότητα. Η status bar είναι αρκετά αχρήστη έτσι όπως είναι τώρα. Στην ουσία η μόνη πληροφορία που δίνει είναι τι σύνδεση δεδομένων έχεις. Άντε και τι ώρα είναι. Θα ήθελα να χωρέσει η ταχύτητα σύνδεσης. Τέλος νομίζω η αυτόματη φωτεινότητα είναι πολύ επιθετική προς τα κάτω. Έχω πιάσει 1-2 φορές τον εαυτό μου να ανεβάζει χειροκίνητα την φωτεινότητα για να είμαι πιο άνετος Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 για εμας που δεν ξερουμε καλα αγγλικα υπαρχει κανενα συμπερασμα? να φοβομαστε.. ? όπως είπε και αυτός στο βίντεο έχει ότι και ένα αδιάβροχο τηλέφωνο. θεωρώ ότι δεν θα πάρει νερό αν πέσει πάνω του αλλά δεν θα το ρίσκαρα κιόλας. η γνώμη μου είναι ότι δεν έχει πιστοποίηση για λόγους κόστους και αν ισχύει πολύ καλά κάνανε Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Το θεμα με την πιστοποιηση και τα ip67/68(υπαρχει διαφορα μεταξυ ip67 και ip68) ειναι κυριως οπως αναφερθηκε οταν το βυθισεις μεσα στο νερο που λογω της πιεσης ειναι πιο ευκολο να μπει νερο μεσα στην συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Καλημέρα παιδιά...σε ένα top9c στο xda αναφέρουν πολλοί που χρησιμοποιούν face unlock ότι το κινητό του ξεκλειδώνει και με άλλα πρόσωπα... συγγενείς φίλους πχ Ένας άλλος αναφέρει ότι κάλυψε το μισό του πρόσωπο με το χέρι και το κινητό πάλι ξεκλειδώσει ενώ δεν θα έπρεπε...Μπορείτε να τσεκάρετε αν όντως ισχύει κάτι τετοιο; https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/how-to/unlock-permissive-secure-t3796428 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Πρώτη σοβαρή μου χρήση σήμερα, δηλώνω ικανοποιημένος από την μπαταρία. Επίσης ενεργοποίησα τα gestures και νομίζω θα τα κρατήσω. Είναι απόλαυση η φουλ οθόνη και δουλεύουν καλά τα gestures . Το δαχτυλικο δεν μου τα λέει πολύ καλα. Ίσως δεν έχω συνηθίσει το σχήμα. Από την άλλη, το face unlock, άψογο . Σήμερα επίσης άκουσα μουσική τα ακουστικά της 1+, για τα γούστα μου είναι μια χαρά και η ένταση και η ποιότητα. Η status bar είναι αρκετά αχρήστη έτσι όπως είναι τώρα. Στην ουσία η μόνη πληροφορία που δίνει είναι τι σύνδεση δεδομένων έχεις. Άντε και τι ώρα είναι. Θα ήθελα να χωρέσει η ταχύτητα σύνδεσης. Τέλος νομίζω η αυτόματη φωτεινότητα είναι πολύ επιθετική προς τα κάτω. Έχω πιάσει 1-2 φορές τον εαυτό μου να ανεβάζει χειροκίνητα την φωτεινότητα για να είμαι πιο άνετος Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Καλοδούλευτο το εργαλείο, επιτέλους ένα ποστ με "ουσία " που αφορά και πολλά παιδιά που δεν έχουν την συσκευή κι ενδιαφέρονται για το τηλέφωνο, πέραν της κάμερας ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Καλημέρα παιδιά...σε ένα top9c στο xda αναφέρουν πολλοί που χρησιμοποιούν face unlock ότι το κινητό του ξεκλειδώνει και με άλλα πρόσωπα... συγγενείς φίλους πχ Ένας άλλος αναφέρει ότι κάλυψε το μισό του πρόσωπο με το χέρι και το κινητό πάλι ξεκλειδώσει ενώ δεν θα έπρεπε...Μπορείτε να τσεκάρετε αν όντως ισχύει κάτι τετοιο; https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/how-to/unlock-permissive-secure-t3796428 καλημερα, μολις διαβασα το ποστ σου , καλυψα το μισο μου προσωπο με την μια παλαμη(μαζι και το ενα ματι και το μισο στομα δηλαδη) και ανοιξε κανονικα :ninja:...και 2 φορες μαλιστα...:X edit: καλυβοντας οριζοντια τα 2 ματια με την παλαμη δεν ανοιγει. να μου πεις αυτο θα ελειπε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Το face unlock δεν αποτελεί ασφαλή τρόπο κλειδώματος του κινητού αλλά περισσότερο ευκολία για τον χρήστη. Ακόμα και το face id του iPhone κατάφεραν να το "ξεγελάσουν". Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Υπάρχει κανείς που να έκανε μετάβαση απο note 8 να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Ναι παιδιά οκ να μην είναι τελείως ασφαλές αλλά όχι και να ανοίγει με το πρόσωπο αλλού για πλάκα...η με το πρόσωπο καλυμμένο!!! απογοήτευση θα έλεγα!! καθαρή κίνηση εντυπωσιασμού από την one plus Χωρίς ουσία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω μιλάμε για μεγάλη απατεωνιά της OP. Το μόνο που μου προκαλεί εντύπωση είναι ότι με το 5t δεν είχαν αναφερθεί τέτοια προβλήματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 καλημερα, μολις διαβασα το ποστ σου , καλυψα το μισο μου προσωπο με την μια παλαμη(μαζι και το ενα ματι και το μισο στομα δηλαδη) και ανοιξε κανονικα :ninja:...και 2 φορες μαλιστα...:X edit: καλυβοντας οριζοντια τα 2 ματια με την παλαμη δεν ανοιγει. να μου πεις αυτο θα ελειπε... Δοκίμασες να το ξεκλειδώσει κάποιος άλλος να δούμε αν ισχύει αυτό που λένε; Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Με άλλο θα ασχοληθούμε σημερα. Πάει η κάμερα κ πιάσαμε το ξεκλείδωμα.εμενα πάντως δεν ξεκλειδώνει με άλλο προσωπο Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Παιδια και να ισχυει ειναι θεμα software, με το επομενο update αυτο τα λυθει ειναι το μονο ευκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Δηλαδή με τι πρέπει να ασχοληθούμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 προφανώς και θα ασχοληθούμε με αυτό...Είναι ένα από τα πιο διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά της συσκευής...και αν ισχύουν αυτά που λένε...μιλάμε για μια μεγάλη φούσκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Ετοιμο το rootαρισμα σε 3 λεπτακια. Τωρα περιμενω recovery και καμμια rom να παιξουμε! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delinquent Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Kαλημερα παιδια , δυο γρηγορες ερωτησεις 1)Να προτιμησω paypal ή κάρτα για την αγορα του OnePlus 6 ? 2)Mirror Black ή Midnight Black ? Παράθεση Drazen #3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts