Titarasaudi Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 "Μαμά" κινητό oneplus ή άλλη μάρκα; Εγώ πάντως έχω OnePlus 5T, αγορασμένο εδώ και ενάμιση χρόνο απ' το επίσημο site, ρουταρισμένο, με custom recovery απ' την 2η μέρα παραλαβής, μαμά rom 8.1 και μου γράφει "Η συσκευή δεν πιστοποιήθηκε"! Δεν ξέρω γιατί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 (edited) Σε εμένα με την 9.0.5 και Magisk root λέει Device is not certified Διορθώνεται όταν κάνεις καθαρισμό του storage Google Play Store . Edited May 9, 2019 by kontax Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 "Μαμά" κινητό oneplus ή άλλη μάρκα;Για Oneplus μιλάμε εδώ. Και τελικά ποιο είναι το θέμα; Τι σημασία έχει τι βγάζει εκεί αν όλα παίζουν μπόμπα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Για Oneplus μιλάμε εδώ. Και τελικά ποιο είναι το θέμα; Τι σημασία έχει τι βγάζει εκεί αν όλα παίζουν μπόμπα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Το ξέρω ότι μιλάμε για OP αλλά δεν κατάλαβα από την απάντησή σου αν αναφερόσουν σε OP συγκεκριμένα. Μην τρελαίνεσαι δεν προσπαθώ να βρω ψεγάδι στο κινητό ούτε να το ¨μαυρίσω¨. Πληροφορία ζήτησα από κατόχους. Αν δεν είναι certified η συσκευή μερικές εφαρμογές μπορεί να μην στις βγάζει σαν συμβατές και πρέπει να βάζεις το apk manually. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Το σημερινό πείραμα περιλαμβάνει απενεργοποίηση του SmartBoost για περαιτέρω βελτίωση της μπαταρίας. Go to Settings - Utilities - OnePlus Labratory and disable SmartBoost. Για να δούμε ... Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Το σημερινό πείραμα περιλαμβάνει απενεργοποίηση του SmartBoost για περαιτέρω βελτίωση της μπαταρίας. Go to Settings - Utilities - OnePlus Labratory and disable SmartBoost. Για να δούμε ... Το δοκίμασα φίλε. Το διάβασα και εγώ στο xda. Μπορώ να πω ότι βλέπω κάποια διαφορά προς το θετικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Παιδιά ύστερα από την τελευταία αναβάθμιση stock στη γρήγορη κλήση μου εξαφανίζονται οι επαφές που είχα πάρει τηλέφωνο. Δεν ξέρω πότε το κάνει. Μετά από 2 3 μέρες εξαφανίζεται το ιστορικό από τη γρήγορη κλήση. Και μένουν μόνο οι αγαπημένες μου επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Παιδιά ύστερα από την τελευταία αναβάθμιση stock στη γρήγορη κλήση μου εξαφανίζονται οι επαφές που είχα πάρει τηλέφωνο. Δεν ξέρω πότε το κάνει. Μετά από 2 3 μέρες εξαφανίζεται το ιστορικό από τη γρήγορη κλήση. Και μένουν μόνο οι αγαπημένες μου επαφές.Αυτό το έχω και εγώ και δεν έχω βρει λύση. Είπαν, στη επόμενη ενημέρωση θα το φτιάξουν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Παιδιά ύστερα από την τελευταία αναβάθμιση stock στη γρήγορη κλήση μου εξαφανίζονται οι επαφές που είχα πάρει τηλέφωνο. Δεν ξέρω πότε το κάνει. Μετά από 2 3 μέρες εξαφανίζεται το ιστορικό από τη γρήγορη κλήση. Και μένουν μόνο οι αγαπημένες μου επαφές.Πότε έκανες τελευταία φορά factory reset; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Πότε έκανες τελευταία φορά factory reset; Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΔεν είναι θέμα factory reset. Σε πολλούς ακόμα κάθε ήμερα σβήνει το αρχείο κλήσεων μετά από καθαρή εγκατάσταση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Δεν είναι θέμα factory reset. Σε πολλούς ακόμα κάθε ήμερα σβήνει το αρχείο κλήσεων μετά από καθαρή εγκατάσταση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο έχουμε δώσει σαν bug? Το γνωρίζει η op? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Το έχουμε δώσει σαν bug? Το γνωρίζει η op?Το ξέρουν... Απλά θα έχουμε λύση σε 2 μήνες... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Το σημερινό πείραμα περιλαμβάνει απενεργοποίηση του SmartBoost για περαιτέρω βελτίωση της μπαταρίας. Go to Settings - Utilities - OnePlus Labratory and disable SmartBoost. Για να δούμε ... Τεράστια διαφορά, 7 ώρες οθόνη σε 24 ώρες φορτιση. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Τεράστια διαφορά, 7 ώρες οθόνη σε 24 ώρες φορτιση.Κοίτα μην έχεις εσύ πάλι θέματα με το multitasking μετά... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Κοίτα μην έχεις εσύ πάλι θέματα με το multitasking μετά... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχαχαχαχαχαχα μπααα, στην τελευταία stable δεν κλείνω τίποτα, πετάει το κινητό. Πάνω από 2 καρτέλες στον Chrome δεν κράταγε και τώρα έχω 10 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 έχετε ακούσει τίποτα για h265 recording στην μαμά εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Γεια χαρά!! Εδώ και λίγες μέρες κάθε 24 ώρες μου διαγράφεται αυτόματα η λίστα με τους αριθμούς γρηγορης κλίσης από τις επαφές!!! Έκανα κάτι εγώ?(πριν λίγο καιρό μου είχε έρθει και ενημέρωση λογισμικού).δεν βρίσκω κάτι στις ρυθμίσεις για αυτόματη διαγραφή που να το έχω επιλέξει!! υπάρχει τρόπος να διορθωθεί? Ευχαριστώ!!!! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Γεια χαρά!! Εδώ και λίγες μέρες κάθε 24 ώρες μου διαγράφεται αυτόματα η λίστα με τους αριθμούς γρηγορης κλίσης από τις επαφές!!! Έκανα κάτι εγώ?(πριν λίγο καιρό μου είχε έρθει και ενημέρωση λογισμικού).δεν βρίσκω κάτι στις ρυθμίσεις για αυτόματη διαγραφή που να το έχω επιλέξει!! υπάρχει τρόπος να διορθωθεί? Ευχαριστώ!!!!Απ' ότι έχω διαβάσει αυτό είναι bug που συζητιέται πολύ τελευταία στο community. Δεν ξέρω αν μπορείς να το λύσεις κατεβάζοντας από τα APK mirror κάποια προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής "τηλέφωνο" και να κάνεις την δουλειά σου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Γεια χαρά!! Εδώ και λίγες μέρες κάθε 24 ώρες μου διαγράφεται αυτόματα η λίστα με τους αριθμούς γρηγορης κλίσης από τις επαφές!!! Έκανα κάτι εγώ?(πριν λίγο καιρό μου είχε έρθει και ενημέρωση λογισμικού).δεν βρίσκω κάτι στις ρυθμίσεις για αυτόματη διαγραφή που να το έχω επιλέξει!! υπάρχει τρόπος να διορθωθεί? Ευχαριστώ!!!!Το έχουμε συζητήσει. Έχω το ίδιο πρόβλημα. Και άλλοι γνωστοί μου με το ίδιο τηλέφωνο. Απενεργοποιησα το self μήπως και είναι αυτό. Θα δω αν σβηστούν πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 νομιζω ηρθε η ωρα για factory reset.. τι βηματα κανω για να το επαναφερω ξανα γρηγορα ? oneplus switch backup ? ποια βηματα ακολουθητε εσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 νομιζω ηρθε η ωρα για factory reset.. τι βηματα κανω για να το επαναφερω ξανα γρηγορα ? oneplus switch backup ? ποια βηματα ακολουθητε εσεις ?Για πιο λόγο κάνεις fr; Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 νομιζω ηρθε η ωρα για factory reset.. τι βηματα κανω για να το επαναφερω ξανα γρηγορα ? oneplus switch backup ? ποια βηματα ακολουθητε εσεις ?Super Backup για sms, call logs Titanium backup για εφαρμογές Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Super Backup για sms, call logs Titanium backup για εφαρμογές Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Το titanium λειτουργεί σωστά με τα παιχνίδια; Όσες φορές έχω προσπαθήσει να κάνω το football manager και όσα tutorial και αν έχω δει δεν το έχω καταφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Το titanium λειτουργεί σωστά με τα παιχνίδια; Όσες φορές έχω προσπαθήσει να κάνω το football manager και όσα tutorial και αν έχω δει δεν το έχω καταφέρειΥπάρχει παιχνίδι που θέλει backup; Δεν έχουν όλα αυτά sync με cloud; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Το συγκεκριμένο όχι. Αν και θα έπρεπε, έχεις δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts