alfa Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Αυτό έκανα, όλα καλά, έκανα και την διαδικασία για VoWiFi και είμαι οκ. αυτό με το cloud το είδατε? τι λέει? αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Αυτός είναι ο ενδεδυμένος τρόπος για να είναι κρυμμένη η εγκοπή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή δεν σε πειράζει που κρύβει τόσο πολύ οθόνη; Σιγά τα εικονίδια που κρυβόταν. Φαίνεται κακάσχημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Εμενα εκρυβε τουλαχιστον 2 εικονιδια και ηταν παρα πολυ σπαστικο Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Το κακό είναι ότι αν κατεβάσεις την κουρτίνα θα δεις ότι χάνεις μια σειρά, αντί για τρεις έχει δύο, αυτό είναι πρόβλημα, κατά τα άλλα δεν θα με πείραζε και έτσι... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 μα το ξερω, αλλα το προτιμω απο το να μην βλεπω ολα τα εικονιδια μου δεξια με μια ματια. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Γούστα και προτεραιότητες είναι αυτά ;) Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 σιγουρα! Το ακομη καλυτερο θα ηταν να εδιναν και τις 3 επιλογες. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Εγκατάσταση νέου twrp-3.3.1-x_blu_spark_v9.108_op6, μετά την 10.3.0 και δοκιμή kernel blu_spark_r112. Έχουμε κάποιο Call blocker που να δουλεύει με την 10 ? Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Εγκατάσταση νέου twrp-3.3.1-x_blu_spark_v9.108_op6, μετά την 10.3.0 και δοκιμή kernel blu_spark_r112. Έχουμε κάποιο Call blocker που να δουλεύει με την 10 ?Γιατί το .107 σου έκανε κάποια προβλήματα; Αλλιώς ποιος ο λόγος να αλλάξεις το recovery; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Όσοι περάσατε την 10.3, η μπαταρία πως είναι μου φαίνεται ότι έγινε λίγο χειρότερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Ναι μου φαίνεται και μένα. Αλλά το έχω όλο στο χέρι ανοικτό για να δω τις αλλαγές. Πετάει όμως. Πολύ καλύτερη από τη 9. Άνοιγμα εφαρμογών και σελίδων αστραπιαία. Αλαγκαριστο browsing. Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Όσοι περάσατε την 10.3, η μπαταρία πως είναι μου φαίνεται ότι έγινε λίγο χειρότερη? Κ εγώ αυτό νομίζω.. λίγο αλλά είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 (edited) σε μενα ειναι αισθητα καλυτερη η μπαταρια! απο τις 4-5sot πηγε στις 5-6. Edited December 22, 2019 by marlboro man Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Γιατί το .107 σου έκανε κάποια προβλήματα; Αλλιώς ποιος ο λόγος να αλλάξεις το recovery; Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την 107, απλά προσπαθώ να είμαι πάντα στην τελευταία έκδοση TWRP. Όσο για την 108 blu_spark extras v9.108 (A10 support) All right crew! Here's an updated TWRP with all the blu_spark goodies inside and fully synced with TWRP Android-9.0 branch (including more recent upstream than official TWRP) and some specific device fixes. Fully synced with TWRP 3.3.1+, name changing to reflect base 9.version, full compatible with A10 stuff. There's an all new blu_spark exclusive AK3 powered twrp installer zip, flash as always in TWRP or autoflash apps. Delete your twrp settings or else issues may arise if coming from other version besides blu_spark. Due to constant partition changes in recent OTAs, I recommend flashing ROMs updates with system ROM updater instead of TWRP. build: TWRP 3.31-x | blu_spark v9.108 Supports Android 10 (Pie should work also, untested), including OOS 10.3.0 cache: Fix typo in twrp-functions.cpp for A/B devices Add ld.config.txt for Android 8.x+ trees Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Με την 10.3.0 το Bluetooth ενεργοποιείται μόνο του. Το κλείνω και μετά το βρίσκω ανοιχτό. Που μπορεί να οφείλεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Ναι μου φαίνεται και μένα. Αλλά το έχω όλο στο χέρι ανοικτό για να δω τις αλλαγές. Πετάει όμως. Πολύ καλύτερη από τη 9. Άνοιγμα εφαρμογών και σελίδων αστραπιαία. Αλαγκαριστο browsing. Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Κ εγώ αυτό νομίζω.. λίγο αλλά είναι.. σε μενα ειναι αισθητα καλυτερη η μπαταρια! απο τις 4-5sot πηγε στις 5-6. με την 10 ήταν λίγο χειρότερη, ειδικά σε αναμονή (σβηστή οθόνη), με την 10.1 έφτιαξε και η αναμονή έπεσε στο 0.6 την ώρα, σε χρήση είχε μεγάλη βελτίωση, τώρα με την 10.3 σε αναμονή ανέβηκε στο 0.8 με 0.9 και με χρηση χειροτερεψε λιγο. Σε αναμονη ειναι μετρημενο σπιτι μου με WiFi για να μην εχει διαφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Link για την τελευταία έκδοση blu spark twrp? Δεν το βρίσκω... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Link για την τελευταία έκδοση blu spark twrp? Δεν το βρίσκω... https://github.com/engstk/android_device_oneplus_enchilada/releases/ Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Έχει κανείς άλλος Πρόβλημα με Android 10 και το Poweramp; Δεν μου σκαναρει τους φακέλους και δεν βρίσκει τραγούδια καθόλου. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Link για την τελευταία έκδοση blu spark twrp? Δεν το βρίσκω... https://github.com/engstk/android_device_oneplus_enchilada/releases/Ευχαριστώ πολύ. Δεν έβρισκα το θέμα του στο xda. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Έχει βγει επίσημη αναβάθμιση σε android 10 ή τώρα μας έκανε τη τιμή η oneplus να τη δώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Έχει βγει επίσημη αναβάθμιση σε android 10 ή τώρα μας έκανε τη τιμή η oneplus να τη δώσει! Την κατεβάζω να την περάσω πάνω από την ίδια 10.03. mb υπάρχουν απεριόριστα να ναι καλά η cosmote.. χρόνια πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 1η φορακατεβασα από το επίσημο σάιτ την έριξα στον εσωτερικό χώρο κ το oxygen update δεν την βλέπει..μετά την έβαλα σε φάκελο πάλι τα ίδια..αν μπω στην διαχείριση αρχείων φαίνεται πάντως.αλλο τρόπο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 1η φορακατεβασα από το επίσημο σάιτ την έριξα στον εσωτερικό χώρο κ το oxygen update δεν την βλέπει..μετά την έβαλα σε φάκελο πάλι τα ίδια..αν μπω στην διαχείριση αρχείων φαίνεται πάντως.αλλο τρόπο?? Τώρα κατεβαίνει σε λίγο θα σου πω. Πάντως γράφει λήψη και εγκατάσταση, οπότε θα γίνει αυτόματα μάλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Τώρα κατεβαίνει σε λίγο θα σου πω. Πάντως γράφει λήψη και εγκατάσταση, οπότε θα γίνει αυτόματα μάλλον! Εμένα έλεγε μόνο καταβαστε.. δεν την βλέπει η εφαρμογή της αναβάθμισης με τίποτα.. λέει μετακίνηση του πακέτου στον ριζικό κατάλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts