YanniZ Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Εμφανίστηκε και η 10 stable στο oxygen updater.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Full Android 10 Rom: https://otafsg1.h2os.com/patch/amazone2/GLO/OnePlus6Oxygen/OnePlus6Oxygen_22.J.40_GLO_040_1910270546/OnePlus6Oxygen_22_OTA_040_all_1910270546_42a63.zip Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakaris Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Καλημέρα σε όλους Μπορεί κάποιος που έκανε τη μετάβαση σε OS 10.0 να επιβεβαιώσει αν λειτουργεί η μέθοδος από XDA για ενεργοποίηση VoLTE & VOWiFi; Ευχαριστώ εκ των προταίρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Eβαλα την 10.0 1ο bug, το "Σ" το γραφει "C" με το gboard που χρησιμοποιω :wacko: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) Eβαλα την 10.0 1ο bug, το "Σ" το γραφει "C" με το gboard που χρησιμοποιω :wacko: Ναι το είχε και η Beta αυτό.Και στο SwiftKey. Κάνε μου μια χάρη. Κάνε μια κλήση (ότι να ναι) και δες μετά αν κολλάει το πληκτρολόγιο. Αυτό είναι που δεν αντέχω στη beta. Αν είναι το ίδιο να μην την περάσω καθόλου. Edited November 5, 2019 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 δεν φαινεται να κολαει κατι. αρα και αλλο πληκτρολογιο να βαλω εχει το ιδιο προβλημα με το Σ ? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) δεν φαινεται να κολαει κατι. αρα και αλλο πληκτρολογιο να βαλω εχει το ιδιο προβλημα με το Σ ? Ωραία ευχαριστώ. Ναι δεν φτάνει το gboard. Απλά φαίνεται σαν c. Το γραφει σωστά όπου είναι... Το έχουν αναφέρει και άλλοι (στην Beta τουλάχιστον αλλά δεν βλέπω να το διόρθωσαν). Διόρθωση. Το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο δημιουργείται όταν δέχεσαι κλήση. Μπορείς να το δοκιμάσεις και αυτό; να πάρεις τον εαυτό σου; Edited November 5, 2019 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 ουτε σε εισερχομενη βλεπω προβλημα Το Σ δεν το γραφει σωστα οπου ηδη υπαρχει. Πχ στον τηλεφωνικο καταλογο, εμφανιζει επαφη ως Cτεφανος Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) ουτε σε εισερχομενη βλεπω προβλημα Το Σ δεν το γραφει σωστα οπου ηδη υπαρχει. Πχ στον τηλεφωνικο καταλογο, εμφανιζει επαφη ως Cτεφανος Ναι εννοώ όταν το γράψεις σε μήνυμα πχ μετα εμφανίζεται σωστά. Μολις πέρασα τη stable πάνω στη beta χωρίς να χάσω κάτι από το κινητό. Μέσω τοπικής αναβάθμισης του κινητού. Edited November 5, 2019 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Στο ΟΡ7 το πρόβλημα με το C/Σ λυνόταν προσωρινά επιλέγοντας άλλη γραμματοσειρά (Roboto νομίζω), στην επόμενη αναβαθμιση θα το φτιάξουν (Settings > Customization > Font > Roboto) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) Στο ΟΡ7 το πρόβλημα με το C/Σ λυνόταν προσωρινά επιλέγοντας άλλη γραμματοσειρά (Roboto νομίζω), στην επόμενη αναβαθμιση θα το φτιάξουν (Settings > Customization > Font > Roboto) Το δοκίμασα και με roboto στη beta. Μισό να το δω και στη stable. Το gboard φτιάχνει. Το SwiftKey όχι. Edited November 5, 2019 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Στο ΟΡ7 το πρόβλημα με το C/Σ λυνόταν προσωρινά επιλέγοντας άλλη γραμματοσειρά (Roboto νομίζω), στην επόμενη αναβαθμιση θα το φτιάξουν (Settings > Customization > Font > Roboto) μπραβο ρε φιλε, λυθηκε με αυτο τον τροπο! :) Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Δυστυχως παλι μου κολλαει το πληκτρολογιο μετα απο εισερχομενη κληση... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Κάντε καθαρή εγκατάσταση. Ούτε στην beta ούτε στην stable είχα προβλήματα με πληκτρολόγια και κολλήματα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Στην επίσημη σελίδα δεν την έχουν ανεβάσει ακόμα πάντως..αν την κατεβάσω από το λινκ παραπάνω την περνάω με καθαρή οπωσδήποτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Κάντε καθαρή εγκατάσταση. Ούτε στην beta ούτε στην stable είχα προβλήματα με πληκτρολόγια και κολλήματα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καθαρη ειχα κανει στη beta Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Καλημέρα. Καθαρή εγκατάσταση έκανα. Τώρα το στήνω. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 εγω την περασα πανω απο 9 stable. Δεν βλεπω προβλημα μεχρι στιγμης. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 σας ειναι το gboard πιο ψηλο; ειναι σαν να εχει απο κατω χωρο για την παλια μπαρα του android :blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Καλημέρα κι από εμένα την πέρασα κι εγώ σήμερα το πρωί επάνω απ' τη 9 και μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα ούτε με το Σ ούτε κάποιο άλλο..... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Καλημέρα κι από εμένα την πέρασα κι εγώ σήμερα το πρωί επάνω απ' τη 9 και μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα ούτε με το Σ ούτε κάποιο άλλο..... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως γινεται να φαινεται αλλιως στους μισους? σας ειναι το gboard πιο ψηλο; ειναι σαν να εχει απο κατω χωρο για την παλια μπαρα του android :blink::blink::blink: Εχει οντως κενο. Εμενα αυτο με τις κλησεις με εκνευριζει. Θελει οπωσδηποτε restart αλλιως δεν μπορεις να γραψεις. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Αυτό που παρατήρησα μόλις είναι ότι όταν το ξεκλειδώνεις με δακτυλικό αποτύπωμα κάνει ένα popup το πληκτρολόγιο .... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Πως γινεται να φαινεται αλλιως στους μισους? Εχει οντως κενο. Εμενα αυτο με τις κλησεις με εκνευριζει. Θελει οπωσδηποτε restart αλλιως δεν μπορεις να γραψεις. Ρυθμίσεις, Εξατομίκευση- προκαθορισμένο θέμα, έντονες αποχρώσεις υπάρχει το θέμα με το Σ, έντονος φωτισμός και σκούρο φόντο δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Άσχετο με τη 10 που συζητάτε.. Ειμαι την τελευταία 9.0.9, TWRP 3.1.11, Magisk. Πήγα να κάνω απεγκατάσταση το Magisk μέσω του TWRP με χρήση του uninstaller και έπεσα σε Bootloop. Κατάφερα να μπω στο TWRP και να ξεκινήσω το κινητό αλλά τώρα κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση με βγάζει αρχική οθόνη: Device is corrupt ... ktl. Για να ξεκινήσει πρέπει να πατήσω το Power ξανά.. Έχει συμβεί σε άλλον/άλλη αυτό; Καμμιά ιδέα πως το λύνω? Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) Ρυθμίσεις, Εξατομίκευση- προκαθορισμένο θέμα, έντονες αποχρώσεις υπάρχει το θέμα με το Σ, έντονος φωτισμός και σκούρο φόντο δεν υπάρχει Ωραιος!!! Απλα μολις αλλαξεις accent colour αλλαζει παλι....ωππππ...διορθωση....μολις βαλεις δικο σου accent colour αλλαζει. Αν αφησεις καποιο απο αυτα που εχει δεν υπαρχει προβλημα.....φφφφφφ....τωρα εβαλα δικο μου χρωμα και φαινεται κανονικα και το Σ..... δεν βγαζω ακρη... Στην οθονη κλειδωματο σας αλλαζει τα στυλ των ρολογιων? Edited November 5, 2019 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts