baiosss Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Φαντάσου τώρα που βγάζει 4 συσκευές τον χρονο αντί για 2 που έβγαζε παλιά τι καθυστέρηση μπορεί να υπάρξει. Αν υπολογίσουμε και τις αυξήσεις στις τιμές δεν θα έπρεπε να δικαιολογειται η οποία καθυστέρηση στις ενημερώσεις. Οι περισσότεροι που προτιμούν την oneplus είναι για το software κομμάτι της. Αν χάσει εκεί την μπάλα θα χάσει αρκετό κόσμο που θα στραφεί στα pixel της Google.Προς το παρόν δεν την έχει χάσει και φαίνεται να τηρεί τα χρονοδιαγράμματα της. Όταν και αν το χάσει το παιχνίδι, τότε το συζητάμε. Και οι τιμές είναι φυσιολογικές ακόμα. Όχι vfm όπως τα πρώτα τρία χρόνια εννοείται, αλλά φυσιολογικές. Θυμισου μόνο, ότι με τέτοιες τιμές έπαιρνες ναυαρχίδα πριν από 4 και 5 χρόνια, τουλάχιστον. Όπως και να έχει από τους πρώτους θα είσαι που θα πάρει Android 10. Φοβάσαι μην το πάρει πρώτη η Xiaomi; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Έχει περάσει κανείς την open beta Android 10, να μας πει αν στην κοσμοτε δουλεύει κανονικά το VoLTE/VoWiFi ή αν θέλει πάλι την γνωστή διαδικασία; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Έχει περάσει κανείς την open beta Android 10, να μας πει αν στην κοσμοτε δουλεύει κανονικά το VoLTE/VoWiFi ή αν θέλει πάλι την γνωστή διαδικασία; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολύ ωραία η καινούργια ρομ για το τηλέφωνο. Δεν μπορώ με τίποτα να βρω τους διακόπτες στο logkit για το volte και το vowifi για να το ενεργοποιήσω... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται αντί για κουκίδα όταν έχεις πχ νέο μήνυμα αριθμός?? Να σου δείχνει ότι έχεις 3 μηνύματα ή mail?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Όχι με stock launcher. Nova σίγουρα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Καλημέρα κ καλή Κυριακή. Μιας κ επίκειται μεγάλη αναβάθμιση να ρωτήσω. Με καθαρή εγκατάσταση πρέπει να πάρω backup? Σβήνονται όλα; Επίσης,το αιώνιο ερώτημα.. Να παραμείνω με stable ή να δοκιμάσω σε beta? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Καλημέρα κ καλή Κυριακή. Μιας κ επίκειται μεγάλη αναβάθμιση να ρωτήσω. Με καθαρή εγκατάσταση πρέπει να πάρω backup? Σβήνονται όλα; Επίσης,το αιώνιο ερώτημα.. Να παραμείνω με stable ή να δοκιμάσω σε beta? Ευχαριστώ πολύ.Εγώ που έχω κλείσει 24 ώρες ήδη μπορώ να πω ότι απίστευτα σταθερή η ρομ. Παρεμπιπτόντως βρήκα τρόπο για την ενεργοποίηση του volte και vowifi. Απλά θα εγκαταστήσετε αυτήν την έκδοση του OnePlus logkit και κάνετε τα βήματα όπως πριν.https://cloud.tapatalk.com/s/5dac2f607b8e0/com.oem.oemlogkit_1.0-1.apk Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Καλημέρα κ καλή Κυριακή. Μιας κ επίκειται μεγάλη αναβάθμιση να ρωτήσω. Με καθαρή εγκατάσταση πρέπει να πάρω backup? Σβήνονται όλα; Επίσης,το αιώνιο ερώτημα.. Να παραμείνω με stable ή να δοκιμάσω σε beta? Ευχαριστώ πολύ.Έχει απαντηθεί άπειρες φορές. Αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση και επιλέγεις να μη σβηστούν τα αποθηκευμένα αρχεία, τότε οι φωτογραφίες, βίντεο και κατεβασμένα αρχεία δεν επηρεάζονται. Θα έκανα backup μόνο σε sms για σιγουριά, αν και κανονικά αν έχεις ενεργοποιημένα όλα τα account sync δεν θα πρέπει να έχουν θέμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Εγώ που έχω κλείσει 24 ώρες ήδη μπορώ να πω ότι απίστευτα σταθερή η ρομ. Παρεμπιπτόντως βρήκα τρόπο για την ενεργοποίηση του volte και vowifi. Απλά θα εγκαταστήσετε αυτήν την έκδοση του OnePlus logkit και κάνετε τα βήματα όπως πριν.https://cloud.tapatalk.com/s/5dac2f607b8e0/com.oem.oemlogkit_1.0-1.apk Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείς κ τα βήματα με τον ηυ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Εγώ που έχω κλείσει 24 ώρες ήδη μπορώ να πω ότι απίστευτα σταθερή η ρομ. Παρεμπιπτόντως βρήκα τρόπο για την ενεργοποίηση του volte και vowifi. Απλά θα εγκαταστήσετε αυτήν την έκδοση του OnePlus logkit και κάνετε τα βήματα όπως πριν.https://cloud.tapatalk.com/s/5dac2f607b8e0/com.oem.oemlogkit_1.0-1.apk Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε ποια βήματα αναφέρεσαι; Σε αυτό από XDA; Και αυτό το apk, τι ακριβώς κάνει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Για κάποιο λόγο το oneplus logkit λείπει από τις τελευταίες εκδόσεις της oneplus για το κινητό μας. Όταν λοιπόν πατούσες *#800# δεν άνοιξε την επιλογή για volte/vowifi για να συνεχίσεις την διαδικασία μέσω η/Υ με τις οδηγίες του xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 (edited) Για κάποιο λόγο το oneplus logkit λείπει από τις τελευταίες εκδόσεις της oneplus για το κινητό μας. Όταν λοιπόν πατούσες *#800# δεν άνοιξε την επιλογή για volte/vowifi για να συνεχίσεις την διαδικασία μέσω η/Υ με τις οδηγίες του xda.Στην ανάρτηση που ανέβασα πριν λίγο με αριθμό 5518 έχω δώσει ένα apk του logkit όπου έχει την ενεργοποίηση των διακοπτών για vowifi και volte. Αφού το περάσετε και τα ενεργοποιήσετε τους διακόπτες κάνετε την διαδικασία με υπολογιστή και θα είναι όλα εντάξει... Υ.Γ. Για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας κάντε καθαρή εγκατάσταση και δεν θα έχετε πρόβλημα. Υ.Γ.2 Έχει κανείς δοκιμάσει να δει αν μπορούν να κρυφτούν τα unlockers εφαρμογών (π.χ. Poweramp pro, sd maid pro, solid explorer unlocker) από μόνα τους και όχι από το κρυφό χώρο στον launcher; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 20, 2019 by djtutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Στην ανάρτηση που ανέβασα πριν λίγο με αριθμό 5518 έχω δώσει ένα apk του logkit όπου έχει την ενεργοποίηση των διακοπτών για vowifi και volte. Αφού το περάσετε και τα ενεργοποιήσετε τους διακόπτες κάνετε την διαδικασία με υπολογιστή και θα είναι όλα εντάξει... Υ.Γ. Για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας κάντε καθαρή εγκατάσταση και δεν θα έχετε πρόβλημα. Υ.Γ.2 Έχει κανείς δοκιμάσει να δει αν μπορούν να κρυφτούν τα unlockers εφαρμογών (π.χ. Poweramp pro, sd maid pro, solid explorer unlocker) από μόνα τους και όχι από το κρυφό χώρο στον launcher; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτην 10αρα προς το παρόν δυστυχώς δεν γίνεται να τα σβήσεις. Κι εγώ στον κρυφό χώρο αναγκάζομαι να τα ρίξω. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Πάντως οφείλω να παραδεχτώ τρομερή βελτίωση της αυτονομίας (είχα να δω από την Oreo 7+ ώρες οθόνη σε 24 ώρες) καθώς και πολύ καλή βελτίωση στην κάμερα αφού έχει βελτιωθεί υπερβολικά το πορτρέτο (δεν τρώει τις άκρες του θέματος) και η νυχτερινή φωτό αφού πλέον είναι καλύτερη από όλες τις αντίστοιχες gcam... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 (edited) Πως βάζουμε την beta?? Φαντάζομαι οτι θέλει factory reset.. Από πού την κατεβάζω??στο επίσημο σαιτ έχει μια του Σεπτεμβρίου.. Δεν έχει πιο φρέσκια?? Edited October 20, 2019 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Και εγώ ψήνομαι αλλά σε 1 μήνα θα έχουμε την stable...να δούμε αν θα αντέξω να περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Πάντως οφείλω να παραδεχτώ τρομερή βελτίωση της αυτονομίας (είχα να δω από την Oreo 7+ ώρες οθόνη σε 24 ώρες) καθώς και πολύ καλή βελτίωση στην κάμερα αφού έχει βελτιωθεί υπερβολικά το πορτρέτο (δεν τρώει τις άκρες του θέματος) και η νυχτερινή φωτό αφού πλέον είναι καλύτερη από όλες τις αντίστοιχες gcam... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κλεινει εφαρμογες και παλι στο παρασκηνιο? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Παιδιά κατεβάζω την κάμερα 3.8.72 της oneplus . Την εγκαδιστω και όταν την ανοίγω αμέσως κλείνει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Η beta είναι Android 10??ψήνομαι να την κατεβάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Το ίδιο κι εγώ. Μπορεί κανείς να μου θυμίσει πως περνάμε beta σε συσκευή με ρουτ; Απλά φλασάρω όπως κάθε αναβάθμιση; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Το ίδιο κι εγώ. Μπορεί κανείς να μου θυμίσει πως περνάμε beta σε συσκευή με ρουτ; Απλά φλασάρω όπως κάθε αναβάθμιση; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπα δεν είναι απλό. Ή τουλάχιστον εγώ το έκανα δύσκολο. Ήμουν με beta και πήγα να την περάσω από twrp αλλά δεν. Έβγαζε error. Προσπάθησα να περάσω ξανά τη τελευταία pie beta που είχα αλλά δεν γινόταν. Τελικά με έβγαλε στο fastboot, τα έσβησα όλα και τι ξεκολλήσα με το unbrick tool. Την πέρασα τη 10 (χωρίς ρουτ) αλλά και ταλαιπωρηθηκα και προσωπικά δεν τρελαίνομαι. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Δεν υπάρχει twrp για 10, οπότε περιμένουμε. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Αναμονή για Twrp λοιπόν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Προερχόμενος από πολλά άλλα κινητά που απλά την έβαζες στον εσωτερικό χώρο κ μέσα από την εφαρμογή αναβάθμισης επελεγες το αρχείο κ Απλά το πέρναγε. Έτσι δεν γίνεται κ εδώ?? Εννοώ από stable σε beta.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 (edited) Προερχόμενος από πολλά άλλα κινητά που απλά την έβαζες στον εσωτερικό χώρο κ μέσα από την εφαρμογή αναβάθμισης επελεγες το αρχείο κ Απλά το πέρναγε. Έτσι δεν γίνεται κ εδώ?? Εννοώ από stable σε beta.. Χωρίς ρουτ και custom recovery, ναι. Δεν είμαι όμως σίγουρη αν χάνεις δεδομένα. Edited October 21, 2019 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts