ourakot5 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Όπως τα λες είναι φίλε μου. Κλείνει εφαρμογές για πλάκα. Το λένε παντού. Στο xda το αναφέρουν ένα σορό άτομα. Είναι γνωστό θέμα και έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από την OnePlus που δεν κάνει κάτι για να το φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Μήπως μιλάμε για άλλη έκδοση του τηλεφώνου; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Όπως τα λες είναι φίλε μου. Κλείνει εφαρμογές για πλάκα. Το λένε παντού. Στο xda το αναφέρουν ένα σορό άτομα. Είναι γνωστό θέμα και έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από την OnePlus που δεν κάνει κάτι για να το φτιάξει.Δεν ξέρω, τι να σου πω, εγώ έχω αγανακτήσει με αυτό το θέμα. Έχασε το μεγαλύτερο πλεονέκτημα η 1+ με αυτή την βλακειαΠάντως με την τελευταία stable δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα στο multitasking ακόμα και αν έχω να κλείσω εφαρμογές (8 ο ελάχιστο) μετά από 1 ημέρα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Για να καταλάβετε για τι πρόβλημα μιλάμε. Έκλεισα τα πάντα και αφήσαμε ανοιχτό μόνο τον Chrome {όποιον και να αφήσω το ίδιο είναι), άνοιξα 2 καρτέλες και όταν πήγα από την 2η στην πρώτη έκανε reload η εφαρμογή. Είναι τραγικό αυτό. Νομίζω όμως ότι βρήκα λύση. Εχτές έκανα disable όλα ότι υπήρχε στο magisk και επίσης ξήλωσα και το exkernel manager (απλά υπήρχε δεν είχα αλλάξει κάτι), και βλέπω ότι δεν κλείνει εφαρμογές. Άφησα 10 εφαρμογές συν 5 καρτέλες στον Chrome και ανοίγουν όπως τα άφησα. Βέβαια τις είχε εξαφανίσει από τις ανοιχτες καρτέλες αλλά λίγη σημασία έχει αφού όταν πάτησα να ανοίξουν δεν άνοιξαν από την αρχή αλλά από εκεί που τις άφησα. Θα έχω πλήρη άποψη μετα από καμιά βδομάδα γιατί έκανα ρισταρτ και μπορεί για αυτό να ήρθε στα ίσια του και μετά από μια βδομάδα να το κάνει πάλι. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Κάτσε μιλάς για αλλαγμένο kernel, να υποθέσω τρέχεις naptime, servicely, greenfy και οτιδήποτε άλλο παίζει για εξηκονομηση μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Για να καταλάβετε για τι πρόβλημα μιλάμε. Έκλεισα τα πάντα και αφήσαμε ανοιχτό μόνο τον Chrome {όποιον και να αφήσω το ίδιο είναι), άνοιξα 2 καρτέλες και όταν πήγα από την 2η στην πρώτη έκανε reload η εφαρμογή. Είναι τραγικό αυτό. Νομίζω όμως ότι βρήκα λύση. Εχτές έκανα disable όλα ότι υπήρχε στο magisk και επίσης ξήλωσα και το exkernel manager (απλά υπήρχε δεν είχα αλλάξει κάτι), και βλέπω ότι δεν κλείνει εφαρμογές. Άφησα 10 εφαρμογές συν 5 καρτέλες στον Chrome και ανοίγουν όπως τα άφησα. Βέβαια τις είχε εξαφανίσει από τις ανοιχτες καρτέλες αλλά λίγη σημασία έχει αφού όταν πάτησα να ανοίξουν δεν άνοιξαν από την αρχή αλλά από εκεί που τις άφησα. Θα έχω πλήρη άποψη μετα από καμιά βδομάδα γιατί έκανα ρισταρτ και μπορεί για αυτό να ήρθε στα ίσια του και μετά από μια βδομάδα να το κάνει πάλι. Αυτό που περιγράφεις είναι τραγικό! Δεν συμβαίνει στο δικό μου κινητό. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Κάτσε μιλάς για αλλαγμένο kernel, να υποθέσω τρέχεις naptime, servicely, greenfy και οτιδήποτε άλλο παίζει για εξηκονομηση μπαταρίας? Stock kernel χωρίς τίποτα για εξοικονόμηση μπαταρίας. Ακόμα και αυτά του κινητού είναι οφ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Stock kernel χωρίς τίποτα για εξοικονόμηση μπαταρίας. Ακόμα και αυτά του κινητού είναι οφ. μήπως να μιλήσεις με oneplus ? δεν ειναι φυσιολογικο αυτο Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Το θέμα είναι αν το κάνει αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω με stock rom. Εκεί θα κρίνεις το κινητό, δεν είναι δυνατόν να έχεις κάνει οποιαδήποτε τροποποίηση και να λες ότι δεν δουλεύει σωστά. Ας μας πουν όσοι τους συμβαίνει αν είναι σε εργοστασιακή κατάσταση πρώτα για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Μόνο ρουτ έχω τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα που δοκίμασα κατά καιρούς ήταν για να δω αν θα βρω λύση. Αν είναι να βγάλω το ρουτ προτιμώ να το πουλήσω και να πάρω κανένα με 20 ευρώ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Μόνο ρουτ έχω τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα που δοκίμασα κατά καιρούς ήταν για να δω αν θα βρω λύση. Αν είναι να βγάλω το ρουτ προτιμώ να το πουλήσω και να πάρω κανένα με 20 ευρώ Να έχεις root χωρίς να root χωρίς να έχεις εφαρμογές που θέλουν root για να λες έχω rootarismeni συσκευή όπως καταλαβαίνεις είναι χαζό επομένως κάτι τρέχεις που θέλει root αλλιώς δεν θα επερνες op αλλά κάποια άλλη εταιρία που δεν επιτρέπει root Αν θες να συνεχίσεις να δημιουργείς εντυπώσεις και να λες έχω root απλά για να έχω root αλλά για κάποιο λόγο έχω θέμα συνέχισε το κάπου αλλού Είτε γυρνάς τη συσκευή τελείως στοκ και δουλεύεις για καμιά 10 μέρες και αν στο κάνει και εκεί μιλά με op Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Νομίζω όμως ότι βρήκα λύση. Εχτές έκανα disable όλα ότι υπήρχε στο magisk και επίσης ξήλωσα και το exkernel manager..... Exkernel manager χωρίς να αλλάξεις kernel???? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Exkernel manager χωρίς να αλλάξεις kernel????Μπορείς, απλά δεν έχεις τις ίδιες επιλογές ενεργοποιημένες.. Προφανώς αυτό που εννοεί το παιδί είναι ότι πήρε OP για να έχει την ελευθερία του root και ότι συνεπάγεται αυτό αφού κι η ίδια η OP δεν το απαγορεύει, οπότε αν είναι να το γυρίσει τελείως στοκ και να μην έχει τη δυνατότητα που τον κίνησε να πάρει το κινητό, καλύτερα να πάρει κάτι άλλο. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Να έχεις root χωρίς να root χωρίς να έχεις εφαρμογές που θέλουν root για να λες έχω rootarismeni συσκευή όπως καταλαβαίνεις είναι χαζό επομένως κάτι τρέχεις που θέλει root αλλιώς δεν θα επερνες op αλλά κάποια άλλη εταιρία που δεν επιτρέπει root Αν θες να συνεχίσεις να δημιουργείς εντυπώσεις και να λες έχω root απλά για να έχω root αλλά για κάποιο λόγο έχω θέμα συνέχισε το κάπου αλλού Είτε γυρνάς τη συσκευή τελείως στοκ και δουλεύεις για καμιά 10 μέρες και αν στο κάνει και εκεί μιλά με op Έχω ρουτ για συγκεκριμένες εφαρμογές όπως adaway, titanium backup κλπ που δεν νομίζω να επηρεάζει τόσο πολύ την κακή διαχείριση ραμ. Εξάλλου έχει γίνει θέμα σε τόσα site δεν περίμεναν εμένα να δημιουργήσω εντυπώσεις. Exkernel manager είχα για κάποια πράγματα που βολεύουν καμία φορά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Έχω ρουτ για συγκεκριμένες εφαρμογές όπως adaway, titanium backup κλπ που δεν νομίζω να επηρεάζει τόσο πολύ την κακή διαχείριση ραμ. Εξάλλου έχει γίνει θέμα σε τόσα site δεν περίμεναν εμένα να δημιουργήσω εντυπώσεις. Exkernel manager είχα για κάποια πράγματα που βολεύουν καμία φορά. Αν δεις όλα αυτά τα forum που λες είναι 2-3-5 ίδιοι χρήστες που γράφουν τα ίδια και τα ίδια Αν γυρίσεις σε τελείως στοκ και συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα τότε μιλά με op Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Μόνο ρουτ έχω τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα που δοκίμασα κατά καιρούς ήταν για να δω αν θα βρω λύση. Αν είναι να βγάλω το ρουτ προτιμώ να το πουλήσω και να πάρω κανένα με 20 ευρώΦίλε τα έχεις γράψει δέκα φορές εδώ αυτά. Και μόνο εσύ έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα από τόσα μέλη εδώ. Δεν σου κάνει δηλαδή εντύπωση; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Τελείως στοκ δεν γυρίζω, είναι άχρηστο ένα στοκ τηλέφωνο. Οι περισσότεροι τα πούλησαν που είχαν θέματα, εγώ λέω να το κρατήσω λίγο ακόμα μπας και φιλοτιμηθουν και το φτιάξουν Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εγώ κανένα θέμα. Ούτε σε αυτό, ούτε στο 5t. Ο λογος που πήρα oneplus είναι το "ελεύθερο πείραγμα" που τελικά δεν χρειαζεται. Μόνο για τις διαφημίσεις... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Τελείως στοκ δεν γυρίζω, είναι άχρηστο ένα στοκ τηλέφωνο. Οι περισσότεροι τα πούλησαν που είχαν θέματα, εγώ λέω να το κρατήσω λίγο ακόμα μπας και φιλοτιμηθουν και το φτιάξουν Ο μόνος τρόπος να δεις ότι το θέμα δεν είναι hardware είναι να γυρίσεις στοκ και να δεις συμπεριφορά ειδικά με της εφαρμογές που είπες πιο πάνω δεν θα έχεις θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Ο μόνος τρόπος να δεις ότι το θέμα δεν είναι hardware είναι να γυρίσεις στοκ και να δεις συμπεριφορά ειδικά με της εφαρμογές που είπες πιο πάνω δεν θα έχεις θέμα Αν ήταν hw με aosp δεν θα έπαιζε σωστά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εφόσον με custom rom ολα πάνε καλά απο άποψη σταθερότητα,μπαταριά και multitasking/ram management εγω δεν θα γυρνούσα Oxygen με την καμία. Ειδικά που το customization σε μια πλούσια AOSP rom το Oxygen ουτε το 1/10 φτάνει Substratum theme οπου δουλεύει χωρίς καν να κανεις επανεκκίνηση συσκευής σε καθε theme βάζεις είναι μεγάλο συν. Κανονικό AOD και οχι το φτωχό και λειψό ambient display. High brightness mode Διαχωρισμό ηχο κλήσεων απο ήχο notification Πρώτος σε ενημερώσεις ασφαλείας Google Και ειδικα που εχεις παραδοσιακό αναγνώστη αποτυπωμάτων σημαντικό συν διοτι σε in display όπως απο 6Τ και μετα πρέπει να περάσουν πολλοί μήνες να το υποστηρίξουν custom rom. Εγω σε 5T καθόμουν stock(root εννοειται να εχω πολλά extra καλούδια) μόνο μόνο διοτι gesture navigation σε custom τα έβρισκα φτωχη υλοποίηση το ιδιο και οι τρίτες λύσεις απο play store. Πλέον όμως είναι εφάμιλλη σε ποιότητα αρα Oxygen για εμένα έχασε και το παραμικρό πλεονέκτημα είχε. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Κάνω factory reset με msmdownload tool, βάζω μόνο adaway και magisk. Έχουν τρέξει στο τηλέφωνο 10 εφαρμογές και έχω 5 καρτέλες στον Chrome. Google maps Και truecaller reload.... Ούτε 24 ώρες σεταπ.... Που να περάσει βδομάδα κιόλας Υγ θα του δώσω μερικές μέρες και βλέπουμε. Ίσως λόγο των πολλών φλας από πάνω να είχε θέμα Edited April 8, 2019 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Έχει να προτείνει κανείς κάποια custom rom? Αξίζει η αλλαγή από stock? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Οι φώτο 1,3 είναι με την στοκ ενώ οι 2,4 με gcam την τελευταία arnova και το config που έχει για το op6. Στο μάτι μου φαίνονται πιο φυσικά χρώματα της στοκ. Πείτε εντυπώσεις. 1 https://postimg.cc/SnM3GGsb 2 https://postimg.cc/wt5rCTLW 3 https://postimg.cc/B8vD0m1d 4 https://postimg.cc/sB0WD5Y1 Είναι πιο φυσικά στη στοκ, ναι. Ειδικά οι selfie με το config για το OP6 είναι πιο σκοτεινες, με πολυ αντίθεση κλπ. Ψιλοχάλια γενικότερα. Μήπως να διαγράφαμε το config; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Έχει να προτείνει κανείς κάποια custom rom? Αξίζει η αλλαγή από stock? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια για την sky dragon.την δοκιμάζω και θα γράψω εντυπώσεις. για μένα αξίζει, έχω γράψει τόσες φορές γιατί δεν αξίζει η στοκ. Μόνο και μονο για την βλακεία με την ένταση ήχου και ειδοποιήσεων για μένα αξίζει. Αυτός που το σκέφτηκε αυτό πρέπει να πάει να βόσκει πρόβατα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts