teosard Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) Για μπείτε κληρώνει δωρα η oneplus https://www.oneplus.com/gr/6-sweepstakes?referralCode=ad19hqvi Edited May 16, 2018 by teosard Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Μα δεν χαιρεται ο κοσμος για το αν ειναι καλυτερο ή χειροτερο απο το S9+. Το θεμα ειναι οτι στα χρηματα αυτα κοστιζει ελαχιστα ακριβοτερα σκεψου το S8+ Για την τιμη τους χαιρονται οι περισσοτεροι,οχι αν εχει καλυτερη(που δεν θα εχει)καμερα απο τα αλλα δημοφιλη κινητα τυπου galaxy s9. Το εχω γραψει απειρες φορες αλλα για καποιο λογο πολλοι νομιζουν οτι Oneplus=google pixel σε μιση τιμη σε ολους τους τομεις ομως....Και γιατί είμαστε σίγουροι ότι είναι καλύτερο από S8+; Πάντα μιλώντας σαν συσκευές overall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) Μάλλον με βλέπω να περιμένω το 6T ελπίζοντας να δώσει περισσότερα και καλύτερα feature. Είναι τραγικό να επιμένει σε usb 2.0 type c. Ήταν τραγικό εδώ και 2 έτη που επιμένει ποσό μάλλον 2018. Έβαλε γυαλί αλλά γιόκ ασύρματη φόρτιση. OIS διαβάζω μόνο η μια κάμερα όχι και η 2. Αδιαβροχοποιηση της πλάκας και της κοροϊδίας. Μόνο στην τιμολόγηση την παραδέχομαι όπου έδωσε καλες τιμές. Μπορεί στο τέλος να το πάρω λόγο κυρίως μικρόβιο αλλαγής αλλά δεν αναιρώ την άποψη μου ότι είναι κακή αναβάθμιση και εξακολουθεί να έχει τρανταχτες ελλείψεις ακόμα και βασικές όπως με την type c. Ήθελα από τα 3 feature που με νοιάζουν περισσότερο (αδιαβροχοποιηση,OIS και 3.1 type C) τα 2 minimum πράγμα που δεν το έκανε και το OIS και αυτό ψιλό ανάπηρο είναι διότι αφορά μόνο τη μια κάμερα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited May 16, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) Για πες μας τι περνεις..?? Samsung s9 μήπως. Με το κουσουρι στην οθόνη? Με μπαταρία να σου βγάζει μισή μέρα.? Που κολλάει που και που...που αν ποτέ πάρει αναβάθμιση θα σέρνεται σαν το φίδι? Που για να το ρουταρεις θέλεις ώρες.??? Όχι φίλε άστο δεν θα πάρω.. οκ έχει πολύ καλή κάμερα .. αλλά αν ήθελα επαγγελματική έχω και την φωτογραφική μηχανή μου.. όχι το τηλέφωνο.Επίσης παίρνεις : 1 hour service 1 hour service 1 hour service(Κανονικά δεν θα συνέχιζα κάτω από εδώ, αλλά επειδή μερικοί τα κινητά τα έχουν για παιχνιδάκια και ρουταρισμα και δεν τους νοιάζει άμα μείνουν χωρίς κινητό μια βδομάδα ας δούμε και τα υπόλοιπα) Το καλύτερο service της αγοράς(πολλές φορές κάνει τα στραβά μάτια) Αδιάβροχοποίηση Την καλύτερη οθόνη της αγορας Dolby Atmos Καλύτερη κάμερα (δεν το ξέρουμε ακόμα βέβαια) Δυνατότητα Dex Micro sd 15 GB Samsung cloud , και το αναφέρω γιατί είναι native Συσκευή χωρίς notch ,δρακουλοδοντα σεμεδακια και λοιπούς χαρακτηρισμούς, που μέχρι προχτές όλοι κραζαμε στην Apple (που τουλάχιστον η ακατονομαστη εκεί φιλοξενεί όλο το σύστημα για το face id) Επίσης Δεν με ενδιαφέρει το ρουτ καθώς με SABS και YouTube vanced έχω ότι ακριβώς θα χρειάζομουν ΕΓΩ απο το ρουτ Πλατφόρμα Knox , που έγω την χρησιμοποιω Όπως επίσης επειδή είπες ρουτ, υποθέτω φλασαρεις. Και όταν φλασαρεις καινούργια εκδοση κανείς wipe.Μην μου πεις όχι, ειδικά όταν είναι major. Έτσι έκανα και εγώ(wipe) όταν μου ήρθε η Oreo και το κινητό πάει μπάλα. Και μιλάμε για 2 χρόνων συσκευή. Από την άλλη τα πλεονεκτήματα των OnePlus τα ξέρουμε όλοι και πόσο μάλλον οι κάτοχοι τους Άλλη απορία..? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 16, 2018 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Notchαρει η ομάδα τελικά... άμα σε "αναγκάζει " κ σου το "επιβάλλει " η αγορά... τελικά όλα θέμα συνήθειας είναι... Καλό με δυνατά specs καλές αγορές στους νέους κατόχους! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Μάλλον με βλέπω να περιμένω το 6T ελπίζοντας να δώσει περισσότερα και καλύτερα feature. Είναι τραγικό να επιμένει σε usb 2.0 type c. Ήταν τραγικό εδώ και 2 έτη που επιμένει ποσό μάλλον 2018. Έβαλε γυαλί αλλά γιόκ ασύρματη φόρτιση. OIS διαβάζω μόνο η μια κάμερα όχι και η 2. Αδιαβροχοποιηση της πλάκας και της κοροϊδίας. Μόνο στην τιμολόγηση την παραδέχομαι όπου έδωσε καλες τιμές. Μπορεί στο τέλος να το πάρω λόγο κυρίως μικρόβιο αλλαγής αλλά δεν αναιρώ την άποψη μου ότι είναι κακή αναβάθμιση και εξακολουθεί να έχει τρανταχτες ελλείψεις ακόμα και βασικές όπως με την type c. Ήθελα από τα 3 feature που με νοιάζουν περισσότερο (αδιαβροχοποιηση,OIS και 3.1 type C) τα 2 minimum πράγμα που δεν το έκανε και το OIS και αυτό ψιλό ανάπηρο είναι διότι αφορά μόνο τη μια κάμερα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ετσι ακριβως ειναι αλλα αν ειναι να περιμενεις μεχρι το 6Τ μετα θα εχεις αλλο διλλημα οπως γιατι να παρεις το 6Τ και οχι το Pixel 2 xl ή αν εχει πεσει στα χρηματα αυτα γιατι οχι S9/p20 pro που ηδη ειναι στα 700-750ευρω πριν καν μπουμε στο καλοκαιρι. Αυτο +τα νεα μοντελα τυπου Note 9/mate 11 που σιγουρα θα προσφερουν το κατι παραπανω απο τα τωρινα S9/p20. Ενω το να περιμενει καποιος το 6Τ ακουγεται οντως το καλυτερο,στην πραξη ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα,και ουτε γνωριζουμε και αν θα τα δωσει ολα αυτα σε αυτο ή ποσο θα κοστιζει. Νομιζω προσωπικα οτι το οριο της εταιρειας απο πλευρας τιμης στο βασικο μοντελο ειναι μεχρι 550ευρω. Για παραπανω η εταιρεια καλως ή κακως δεν μπορει ουτε να ανταγωνιστει τους υπολοιπους,ουτε φυσικα και να προσφερει στην πραξη ενα Pixel στην μιση τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Μπείτε στις κληρώσεις παιδιά, αξίζει τον κόπο... https://www.oneplus.com/gr/6-sweepstakes?referralCode=3r5anidi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) Ετσι ακριβως ειναι αλλα αν ειναι να περιμενεις μεχρι το 6Τ μετα θα εχεις αλλο διλλημα οπως γιατι να παρεις το 6Τ και οχι το Pixel 2 xl ή αν εχει πεσει στα χρηματα αυτα γιατι οχι S9/p20 pro που ηδη ειναι στα 700-750ευρω πριν καν μπουμε στο καλοκαιρι. Αυτο +τα νεα μοντελα τυπου Note 9/mate 11 που σιγουρα θα προσφερουν το κατι παραπανω απο τα τωρινα S9/p20. Ενω το να περιμενει καποιος το 6Τ ακουγεται οντως το καλυτερο,στην πραξη ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα,και ουτε γνωριζουμε και αν θα τα δωσει ολα αυτα σε αυτο ή ποσο θα κοστιζει. Νομιζω προσωπικα οτι το οριο της εταιρειας απο πλευρας τιμης στο βασικο μοντελο ειναι μεχρι 550ευρω. Για παραπανω η εταιρεια καλως ή κακως δεν μπορει ουτε να ανταγωνιστει τους υπολοιπους,ουτε φυσικα και να προσφερει στην πραξη ενα Pixel στην μιση τιμη. Δεν σκέφτομαι άλλες συσκευές(για διάφορους λόγους απορρίπτω το σύνολο του ανταγωνισμού) Το Oxygen με εχει καραβολεψει οσο κανένα άλλο OEM skin. Ειχα το s9 plus και ενα δεκαήμερο άντεξα καθαρά λογο software και μάλιστα σε τιμή πολύ ελαφρώς πανω απο την 8/256 εκδοση του 6. Απλα θελω να δωσει 2-3 ολοκληρωμένα και υψηλής υλοποίησης feature. Τωρα αν δεν δωσει ουτε στο 6T και δωσει ο ανταγωνισμός υλοποίηση αλα Oxygen(κυριως on screen/off screen gesture και gesture navigation) εννοείται αποχαιρετώ oneplus. Ηδη με Android P η Google εβαλε το πρωτο λιθαρακι με gesture navigation,λογικα θα ακολουθησουν και οι OEM και ετσι η OnePlus θα χασει ενα πλεονεκτημα για εμενα. Με την P μαλλον λεμε και αντιο σε substratum theme αρα μια αριστη εναλλακτικη λυση της ελλειψης native υποστηριξης theme store του oxygen κυριως για root χρηστες παει περιπατο και εδω ενα άλλο πλεονέκτημα του Oxygen για εμένα. Η oneplus οφειλει να εξελίσσετε συνεχώς και σε software και hardware διοτι αν δεν το κανει θα βρεθεί άλλος στη θεση της. Edited May 16, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Τι παραπάνω θα μπορούσε να προσφέρει από άποψη hardware στο 6Τ; Αδιαβροχοποίηση και ασύρματη φόρτιση. Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρουν αυτά τα 2 (όπως εμένα), δε νομίζω ότι έχει να περιμένει κάτι παραπάνω. Αντε να βγάλει και κανένα νέο επεξεργαστή η snapdragon με αμελητέες διαφορές στις επιδόσεις. Κλάιν μάιν δλδ. Από άποψη design νομίζω ότι το notch θα είναι μαζί μας και στο 6Τ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Δεν θα είναι αμελητέα η επόμενη γενιά sd καθώς αν θυμάμαι ορθά ο 855 αλλάζει η λιθογραφία και πάει στα 7νμ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Μάλλον με βλέπω να περιμένω το 6T ελπίζοντας να δώσει περισσότερα και καλύτερα feature. Είναι τραγικό να επιμένει σε usb 2.0 type c. Ήταν τραγικό εδώ και 2 έτη που επιμένει ποσό μάλλον 2018. Έβαλε γυαλί αλλά γιόκ ασύρματη φόρτιση. OIS διαβάζω μόνο η μια κάμερα όχι και η 2. Αδιαβροχοποιηση της πλάκας και της κοροϊδίας. Μόνο στην τιμολόγηση την παραδέχομαι όπου έδωσε καλες τιμές. Μπορεί στο τέλος να το πάρω λόγο κυρίως μικρόβιο αλλαγής αλλά δεν αναιρώ την άποψη μου ότι είναι κακή αναβάθμιση και εξακολουθεί να έχει τρανταχτες ελλείψεις ακόμα και βασικές όπως με την type c. Ήθελα από τα 3 feature που με νοιάζουν περισσότερο (αδιαβροχοποιηση,OIS και 3.1 type C) τα 2 minimum πράγμα που δεν το έκανε και το OIS και αυτό ψιλό ανάπηρο είναι διότι αφορά μόνο τη μια κάμερα. Sent from my iPad using Tapatalk ProΑλεξ γίνεσαι hater. Πρόσεχε θα πέσει κράξιμο :D Πάνε λίγο πίσω να δεις τι έπαθα εγώ :D Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) Δεν θα είναι αμελητέα η επόμενη γενιά sd καθώς αν θυμάμαι ορθά ο 855 αλλάζει η λιθογραφία και πάει στα 7νμ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Του χρόνου τέτοια εποχή θα πάει που σιγουρα πιο ουσιαστική αναβάθμιση εδω που τα λέμε. Τεσπα μπαίνουν πολλα στα ζυγαριά οπως και το μικροβιο της αλλαγής πάντα:lol: Ίσως την βγάλω αν βαρεθω το 5T με κατι άλλο ενδιάμεσα και να κοιταξω oneplus με το 7. Ουτε απορριπτω oneplus αλλα ουτε και συμβιβάζομαι αν κατι δεν μου αρέσει στις επιλογές της. Ολα είναι πιθανά και ρευστά και παντα εχουμε υπόψη τον ανταγωνισμό(σήμερα μπορει να μην μου κάνει,αύριο όμως να αλλάξουν τα πράγματα) Edited May 16, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Δεν θα είναι αμελητέα η επόμενη γενιά sd καθώς αν θυμάμαι ορθά ο 855 αλλάζει η λιθογραφία και πάει στα 7νμ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δεν προλαβαίνουν να τον βάλουν στο 6Τ. Ο 855 θα μπει στο 7. Άρα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) Τι παραπάνω θα μπορούσε να προσφέρει από άποψη hardware στο 6Τ; Αδιαβροχοποίηση και ασύρματη φόρτιση. Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρουν αυτά τα 2 (όπως εμένα), δε νομίζω ότι έχει να περιμένει κάτι παραπάνω. Αντε να βγάλει και κανένα νέο επεξεργαστή η snapdragon με αμελητέες διαφορές στις επιδόσεις. Κλάιν μάιν δλδ. Από άποψη design νομίζω ότι το notch θα είναι μαζί μας και στο 6Τ. Μη το λες υπαρχουν και αλλα πχ stereo ηχεια,DAC ηχο η και 3d fngerprint reader εντος οθονης. Σε επιπεδο feature υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης οπως και why not triple setup camera οπως εχει η Huawei. Εχει δηλαδή ευρεια γκάμα να διαλέξει τι θα βαλει και τι οχι αφήνοντας κατι στο 7 σαφέστατα. Κακα τα ψέμματα η oneplus ξεκινα απο αφετηρία τελευταία από άποψη πληρότητας και ολοκλήρωσης και εχει τα περισσότερα να δώσει μιας και εχει τις περισσότερες ελλείψεις. Edited May 16, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Μη το λες υπαρχουν και αλλα πχ stereo ηχεια,DAC ηχο η και 3d fngerprint reader εντος οθονης. Σε επιπεδο feature υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης οπως και why not triple setup camera οπως εχει η Huawei. Εχει δηλαδή ευρεια γκάμα να διαλέξει τι θα βαλει και τι οχι αφήνοντας κατι στο 7 σαφέστατα. Κακα τα ψέμματα η oneplus ξεκινα απο αφετηρία τελευταία από άποψη πληρότητας και ολοκλήρωσης και εχει τα περισσότερα να δώσει μιας και εχει τις περισσότερες ελλείψεις. stereo Ηχεία που να τα βάλει; από κάτω; Δεν αλλάζει design από 6 σε 6Τ. Dac ok δεκτό (προσωπικά δε με ενδιαφέρει). fingerprint reader στην οθόνη γιατί το θεωρούμε feature? :p Σε όσες υλοποιήσεις έχει βγει μέχρι τώρα είναι αρκετά πιο αργό. Έχει ψωμιά να φάει ακόμα. 3o φακο περισσότερο ως gimmick το βλέπω παρά ως ουσιαστική βελτίωση. Εδώ ο 2ος είναι ότι να ναι. Μπορεί να βελτιώσει την υπάρχουσα κάμερα δε χρειάζεται να βάλει και άλλο φακό. Και οκ, το να δίνει σε κάθε συσκευή λίγο καλύτερη κάμερα από την προηγούμενη το κάνει και τώρα ως ένα βαθμό. Τα επίπεδα των άλλων θεωρώ ότι δεν θα τα φτάσει σύντομα και για όσο θέλει να διατηρείται σε αυτές τις τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Ειδα την παρουσίαση και μου άρεσε το 6 αλλα θα περιμένουμε να δουμε και δείγματα.. πλεον εχω στο μυαλο μου οτι η oneplus προσπαθςι να μιμηθει την apple αλλα στον χωρο των android με φθηνες συσκευες...θελω να δω τα ακουστικά που βγαλαν και ειναι κατι που δεν τκ περίμενε κανεις.... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Ας περιμένουμε όλοι να περάσει το σχετικό hype των πρώτων ημερών και μετά βλέπουμε. Είμαι και εγώ σε διαδικασία αναζήτησης και ομολογώ ότι το περίμενα για να πάρω απόφαση. Τους reviewers σαν πρώτη εντύπωση τους είδα λίγο ναι μεν ,αλλά.. Πολύ σημαντικό ρόλο στην ΔΙΚΗ μου αγορά θα παίξει η κάμερα. Αν είναι χειρότερου επιπέδου από το S7 edge που έχω τώρα στην κατοχή, μου πάνε για άλλα. Κατά τα άλλα πολύ fair τιμή, τουλάχιστον αυτή την στιγμή που το S9+ έχει 760 στο Σκρουτζ και το p20 Pro στα 740(όπου το δεύτερο το έχω απορρίψει. Ιδωμεν.. Με κάποιες προωθητικές ενέργειες που παίζουν εδώ και αρκετό καιρό (-20% και άτοκες) και σε συνδυασμό με κάποιο τιμολόγιο, το s9+ και το P20 Pro μπορούν να παίξουν αρκετά χαμηλά από καταστήματα που συνεργάζονται με την ελληνική αντιπροσωπεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Μάλλον με βλέπω να περιμένω το 6T ελπίζοντας να δώσει περισσότερα και καλύτερα feature. Είναι τραγικό να επιμένει σε usb 2.0 type c. Ήταν τραγικό εδώ και 2 έτη που επιμένει ποσό μάλλον 2018. Έβαλε γυαλί αλλά γιόκ ασύρματη φόρτιση. OIS διαβάζω μόνο η μια κάμερα όχι και η 2. Αδιαβροχοποιηση της πλάκας και της κοροϊδίας. Μόνο στην τιμολόγηση την παραδέχομαι όπου έδωσε καλες τιμές. Μπορεί στο τέλος να το πάρω λόγο κυρίως μικρόβιο αλλαγής αλλά δεν αναιρώ την άποψη μου ότι είναι κακή αναβάθμιση και εξακολουθεί να έχει τρανταχτες ελλείψεις ακόμα και βασικές όπως με την type c. Ήθελα από τα 3 feature που με νοιάζουν περισσότερο (αδιαβροχοποιηση,OIS και 3.1 type C) τα 2 minimum πράγμα που δεν το έκανε και το OIS και αυτό ψιλό ανάπηρο είναι διότι αφορά μόνο τη μια κάμερα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Η γυαλινη πλάτη είναι για να επιτρεπει στο νεο 4G modem να αγγιζει (όπου ειναι διαθεσιμο) ταχύτητα 1Gbit. Η μεταλλική πλάτη θα έκοβε καποιες εκατονταδες Mbps.Τι να το κάνεις το wireless charging... Μέχρι στιγμής είναι μια ανούσια τεχνολογία, στην οποία καταναλώνεις περισσότερο ρεύμα από ότι χρησιμοποιείς στην πραγματικότητα. Στο πίσω μέρος, υπάρχει παρουσία διπλής κάμερας με αισθητήρες των 16 και 20MP, η θέση των οποίων είναι στη μέση και κάθετα. Το μέγεθος του pixel σύμφωνα με την εταιρεία είναι μεγαλύτερο από την προηγούμενη γενιά, κάτι που βοηθά στις νυχτερινές λήψεις ενώ υπάρχει παρουσία οπτικής σταθεροποίησης. Στην εγγραφή βίντεο, υποστηρίζεται ανάλυση 4K και στα 60fps αλλά και εγγραφή πολύ αργού βίντεο στα 480fps και στην HD ανάλυση. Στο εμπρόσθιο μέρος, η τρίτη κάμερα έχει ανάλυση 16MP και δυνατότητα portrait mode. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η μπαταρία των 3.300mAh, και με την εταιρεία να αναφέρει ότι η αυτονομία είναι μεγαλύτερη κατά 30% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. αλλά ούτε -επίσημα- αδιαβροχοποίηση, αν και η OnePlus αναφέρει ότι με βάση τις δοκιμές της, το OnePlus 6 μπορεί να αποφύγει τα ατυχήματα από το νερό όπως συμβαίνει σε πολλά smartphones της κατηγορίας του χωρίς να έχει τη σχετική πιστοποίηση. Με OxygenOS το οποίο στηρίζεται στο Android 8.0 Oreo, το OnePlus 6 είναι ήδη ανάμεσα στις ελάχιστες συσκευές που μπορεί να εγκατασταθεί η beta έκδοση του Android P, με την OnePlus να αναφέρει ότι σκοπός της είναι να παρέχει τις τελευταίες εκδόσεις της πλατφόρμας για τους χρήστες της. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Θα συμφωνήσω σε όλα (για τη φωτογραφική θα το δούμε στη πράξη) εκτός από τη γνώμη σου για την ασύρματη φόρτιση. Μια χαρά δουλεύει και στην αργή και στη γρήγορη φόρτιση (γιατί γράφτηκε και αυτό ότι δε δουλεύει σωστά) και προσωπικά με έχει βολεψει πολύ με όσες συσκευές Samsung είχα, δίπλα στο κομοδίνο μου, χωρίς να ψάχνω τρύπες μέσα στα σκοτάδια. Άλλο λοιπόν ότι δε το χρειάζονται πολλοί αυτό το χαρακτηριστικό και άλλο ότι είναι ανούσιο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 να την κάνεις τι, την ασύρματη φόρτιση όταν φορτίζει τόσο γρήγορα? ασύρματη φόρτιση, αδιάβροχο, 2κ ανάλυση είναι για μάρκετινγκ και για ψυχολογικούς λόγους, τίποτα άλλο Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 να την κάνεις τι, την ασύρματη φόρτιση όταν φορτίζει τόσο γρήγορα? ασύρματη φόρτιση, αδιάβροχο, 2κ ανάλυση είναι για μάρκετινγκ και για ψυχολογικούς λόγους, τίποτα άλλο Απάντησα από πάνω τι τη κάνω εγώ προσωπικά την ασύρματη φόρτιση. Όπως και η αδιαβροχοποιηση δεν είναι μόνο για πισίνες και θάλασσες. Φίλος δουλεύει σε εμφιαλωμένα νερά και τον έχει σώσει αρκετές φορές. Ας μη κρίνουμε λοιπόν βάσει των δικών μας αναγκών τι είναι για μάρκετινγκ και τι όχι. Ο καθένας μας έχει το δικό του γούστου. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 https://www.oneplus.com/gr/6-sweepstakes?referralCode=byt90hr0 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Επισης να προσθεσω οτι η εταιρεια είχε διαρρεύσει βιντεο μεσω γνωστου unboxer(αν δεν κανω λαθος) που ελεγε οτι θα εχει ασύρματη φορτιση και οτι θα εχει και τον ασυρματο φορτιστη μέσα.... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Απάντησα από πάνω τι τη κάνω εγώ προσωπικά την ασύρματη φόρτιση. Όπως και η αδιαβροχοποιηση δεν είναι μόνο για πισίνες και θάλασσες. Φίλος δουλεύει σε εμφιαλωμένα νερά και τον έχει σώσει αρκετές φορές. Ας μη κρίνουμε λοιπόν βάσει των δικών μας αναγκών τι είναι για μάρκετινγκ και τι όχι. Ο καθένας μας έχει το δικό του γούστου.Ρε παιδια εχει αδιαβροχοποιηση απλα δεν ειναι να το χωσεις μεσα στην πισινα. Ενας youtuber το εβαλε κατω απο την βρυση παντως. Και μην μου πειτε θα δει σε μια βδομαδα αν θα ζει. Εγω παντως θελω να μου πει καποιος που εχει το s9 που εχει ip68 αν του βγαλει υγρασια θα ισχυει η εγγυηση; Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Μόνο η αδιαβροχοποίηση με χάλασε... Είναι αρκετά σημαντικό χαρακτηριστικό κάτι που οι ίδιοι το προώθησαν.... Θα έπρεπε τουλάχιστον να αναφέρουν την πιστοποίηση που εχει αν και θα το μάθουμε σύντομα... Επίσης τ Mirror Black δεν με τρελαίνει και τόσο... Περισσότερο το midnight black.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts