Fulgore1 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 (edited) Μη βάζεις λόγια στο ''στόμα'' μου που δεν είπα. Σε όλα σου τα posts ανέφερες για τη ram σε σχέση με τις άλλες ναυαρχίδες...υποτιμητικά... Θα σου πω λοιπόν, αν δε το γνωρίζεις, ότι free ram=useless ram, όπως ακριβώς στα windows. Η διαχείριση λοιπόν παίζει ρόλο όχι ποιος την έχει περισσότερη. Τώρα αν ήρθες εσύ να κρίνεις εμένα στο τί είναι σοβαρό και τί όχι, άστο καλύτερα... Δεν σε κρινω εγω στο τι ειναι σοβαρο και τι οχι,τα ιδια σου τα γραπτα ειναι που δινουν αυτη την εικονα. Επισης ναι ο λογος που ανεφερα την ram ειναι γιατι οι υπολοιπες γνωστες εταιρειες αποφασισαν να την δουν και αυτες αλα Apple,βγαζοντας 2 εκδοσεις που πραφανως δεν εχουν μονο στην μνημη ram διαφορα αλλα και σε αλλα πραγματα(S9/S9+,p20/p20+,xz2/xz2 premium και παει λεγοντας). Προφανως και το ανεφερα αυτο που λες πιο πισω τονιζοντας οτι αυτες το χρειαζονται περισσοτερο επειδη εχουν και δικα τους Skins. Τελος για ποιο λογο ορισμενοι κοροιδευετε την μνημη ram?Κανουμε ολοι την ιδια χρηση και γνωριζετε ποση μνημη ram χρειαζεται ο καθενας?Το κρατανε ολοι το κινητο λιγοτερο απο 1 χρονο για να ξερετε αν θα τους βοηθησει η μνημη ram αργοτερα σε βαθος χρονου? Ουτε κοστιζει δα και μια περιουσια για να εχεις 6gb ram στο βασικο μοντελο απο 4.Αφου μιλαμε για 500+ευρω συσκευες,για ποιο λογο να μην εχουν εν ετη 2018 βασικη μνημη ram 6gb. Και ο λογος που αναφερω για την μνημη ram εκτος των αλλων,ειναι γιατι ειναι απο τα λιγα πραγματα τα οποια ειναι σιγουρο οτι θα ισχυουν στο OP6.Ολα τα υπολοιπα απλα βασιζονται πανω σε φημες,αρα τι ακριβως αλλο που δεν ξερω να σχολιασω? Εχουν γραφτει ηδη στις προηγουμενες σελιδες και για την αδιαβροχοποιηση,και για την ασυρματη φορτιση,και για τα στερεο ηχεια,και για το Ois της καμερας και την ενδειξη του dxomark και για το γυαλι και ολα. Και για το κλεισω αυτο επειδη βαζω οπως λες λογια στο στομα σου που δεν ειπες σου ξαναπαραθετω το προηγουμενο σου σχολιο σε επομενο μνμ. Edited May 15, 2018 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Δλδ ρε φίλε μου θεωρείς τα 550€-600€ λίγα χρήματα??? Και να πεις ότι το αλλάζεις πουλώντας το 5t το 8αρι θα πάρεις 450€ και θα βάλεις αλλα 150€ για να αγοράσεις κάτι το οποίο είναι ίδιο με αυτό που έχεις με μικρές ανούσιες βελτιώσεις, κατά την δική μου άποψη ανούσιες βελτιώσεις. Θεωρώ ότι είναι τραγικό. Γι'αυτό λέω ότι μας ταιζουν κουτοχορτο. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 (edited) ...το κουτοχορτο της o.p τουλαχιστον κοστίζει φτηνα..οι αλλοι που πληρωνουν χιλιαρικα κ τα τηλ σκανε ή οι μπαταριες είναι μουφα τι να πουν? στο κατω κατω η κάμερα δεν ειναι του πεταματου απλα δεν ειναι τοπ Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Θα συμφωνήσω εν μέρει μιας και η op κάνει πολλές φορές αυτά τα marketιστικα κολπάκια με τη ''Τ'' σειρά προσθέτοντας κάποιες λεπτομέρειες για να πουλήσει, η με τα 8gb ram που και battlefield να έτρεχε η συσκευή πολλά θα ήταν... Καλοδεχούμενα όλα τα extraδάκια αλλά το θέμα είναι να βελτιώσει τα βασικά, κάμερα, οθόνη(έχω καλομάθει με τις καλές amoled), μπαταρία. Προσωπικά θα ήθελα και μια λειτουργική AOD που με έχει βολέψει πολύ. Edited May 15, 2018 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Μα κι εσύ απαντάς..... 4 posts έχει γράψει ο φίλος παραπάνω, και τα 4 για τη λειψή ram των υπολοίπων γράφει.... Πάμε στα σοβαρά. Περιμένω πως και πως τη παρουσίαση και βασικά τις πρώτες αναφορές από τους χρήστες. Προσωπικά θα περιμένω λίγες μέρες για να δω αν υπάρχουν προβλήματα και μετά θα το τιμήσω αν είναι όλα καλά. Το τελευταίο op που είχα ήταν το 3Τ και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ψάχνω να αλλάξω το S8+ και ελπίζω η op να βελτιώσει τη κάμερα κυρίως. Δεν θα σχολιασω λοιπον την πρωτη κουβεντα/απαξιωση/ειρωνικο υφος σου. Στην δευτερη σειρα λοιπον γραφεις οτι τα 4 τελευταια 4 post μου αφορουν μονο την λειψη ram των υπολοιπων.Ξαναδιαβασε λοιπον τα προηγουμενα 4 σχολια μου να δεις αν αναφερω μονο για την μνημη ram.Για Android μιλαμε και οχι για Ios για να λεει καποιος οτι αν εχεις αρκετη ram ειναι παντελως αχρηστη. Και ειναι και μια κουβεντα που ανα τα χρονια αρκετες φορες εχουν κανει υποδειξεις στο ποση ram χρειαζεται/ειναι αρκετη. Τα ειχε γραψει και πιο παλια και ο Alex για τα 4gb ram σε ναυαρχιδες με δικο τους skin ποσο ''εξυπνη'' επιλογη ειναι εν ετη 2018. Οταν με το καλο ανακοινωθει η συσκευη αυριο επισημα και αρα θα γνωριζουμε πληρως τι θα παιζει με αυτην,τοτε θα δεις πιο ουσιωδη σχολια οχι μονο απο μενα αλλα και απο τους υπολοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Δλδ ρε φίλε μου θεωρείς τα 550€-600€ λίγα χρήματα??? Και να πεις ότι το αλλάζεις πουλώντας το 5t το 8αρι θα πάρεις 450€ και θα βάλεις αλλα 150€ για να αγοράσεις κάτι το οποίο είναι ίδιο με αυτό που έχεις με μικρές ανούσιες βελτιώσεις, κατά την δική μου άποψη ανούσιες βελτιώσεις. Θεωρώ ότι είναι τραγικό. Γι'αυτό λέω ότι μας ταιζουν κουτοχορτο. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Δεν υπάρχει γενικά λόγος να αλλάξεις το 5Τ με το 6, ακόμα και αν είχαν βάλει OIS... Μην τρελαθούμε... Όσοι το κάνουμε θα είναι προφανώς για την καύλα μας καθαρά... Επίσης κανείς δεν σε ταίζει κουτόχορτο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Δλδ ρε φίλε μου θεωρείς τα 550€-600€ λίγα χρήματα??? Και να πεις ότι το αλλάζεις πουλώντας το 5t το 8αρι θα πάρεις 450€ και θα βάλεις αλλα 150€ για να αγοράσεις κάτι το οποίο είναι ίδιο με αυτό που έχεις με μικρές ανούσιες βελτιώσεις, κατά την δική μου άποψη ανούσιες βελτιώσεις. Θεωρώ ότι είναι τραγικό. Γι'αυτό λέω ότι μας ταιζουν κουτοχορτο. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Αλλοι δωσανε τα διπλασια χρηματα και πηγανε day one απο S8+ σε S9+ με μονες διαφορες το S9+ να τις εχει σε καμερα,ram,νεωτερο επεξεργαστη και στερεο ηχεια. Και δεν μιλαμε για 100-150ευρω παραπανω αλλα για 400-450ευρω διαφορα(διπλασια τιμη δηλαδη).Γιαυτο σου λεει ο συμφορουμιτης πιο πισω οτι ειναι λιγα τα χρηματα για μεταβαση.Οχι γενικα οτι ειναι λιγα αλλα σε σχεση με τις τιμες των υπολοιπων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Ας τα πάρει όποιος θέλει:lol: Εσύ στην αγορά μην μπερδευτεις και χρησιμοποιήσεις άλλο voucher γιατί μου είπες έχεις κιαλλο.:) Άντε καλή αγορά ... Ανταλλαγή κάνεις το referral link με μείον 20ευρω? Ποιος θέλει το δικό μου και θα βάλω το δικό σας? https://www.oneplus.com/gr/invite#I5A0AN77RNH1PQI Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Παιδιά για αυτό έχουμε φτιάξει ειδικό θέμα με vouchers.... Για να μην σπαμάρονται όλα τα άλλα τοπικς... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Θα συμφωνήσω εν μέρει μιας και η op κάνει πολλές φορές αυτά τα marketιστικα κολπάκια με τη ''Τ'' σειρά προσθέτοντας κάποιες λεπτομέρειες για να πουλήσει, η με τα 8gb ram που και battlefield να έτρεχε η συσκευή πολλά θα ήταν... Καλοδεχούμενα όλα τα extraδάκια αλλά το θέμα είναι να βελτιώσει τα βασικά, κάμερα, οθόνη(έχω καλομάθει με τις καλές amoled), μπαταρία. Προσωπικά θα ήθελα και μια λειτουργική AOD που με έχει βολέψει πολύ. Το τελευταίο το αποκλείω κατηγορηματικα. Το κακό ότι ούτε με custom rom βρίσκουμε υλοποίηση Sammy η LG. Όλες βασίζονται σε ambient display φιλοσοφία Google. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 (edited) Ανταλλαγή κάνεις το referral link με μείον 20ευρω ; Ποιος θέλει το δικό μου και θα βάλω το δικό του; https://www.oneplus.com/gr/invite#EG4989VIMGLC9LX Edited May 15, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 οι αμολεντ είναι σαν την σιλικόνη στα βυζια. ωραία αλλά ψεύτικα. συν ότι μπλεδιζουν όλες Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 οι αμολεντ είναι σαν την σιλικόνη στα βυζια. ωραία αλλά ψεύτικα. συν ότι μπλεδιζουν όλες Έγραψες φίλε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Έχουν διαρρεύσει και κάποιες εικόνες και τιμές για τα αξεσουαρ. https://techmaniacs.gr/ayta-einai-ta-episima-axesoyar-toy-oneplus-6-times/ Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 οι αμολεντ είναι σαν την σιλικόνη στα βυζια. ωραία αλλά ψεύτικα. συν ότι μπλεδιζουν όλες Μάλλον έχεις να δεις amoled πολλά χρόνια και δεν γνωρίζεις πόσο έχει εξελιχθεί η πλαστική χειρουργική ;) Επίσης και τα τελευταία μοντέλα της op amoled είναι (ευτυχώς) όπως και άλλες εταιρείες εκεί (προσπαθούν να) πάνε. Anyway, αυτά είναι γούστα (σε οθόνες και βυζια) και είναι κάτι υποκειμενικό. Και οι τελευταίες οθόνες της op όπως της xiaomi στο mi mix είναι αρκετά καλές. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Έχουν διαρρεύσει και κάποιες εικόνες και τιμές για τα αξεσουαρ. https://techmaniacs.gr/ayta-einai-ta-episima-axesoyar-toy-oneplus-6-times/ μια απο τα ιδια.......οκ.. καλες ειναι..αντε να βγει γιατι σκασαμε....!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 πως δουλεύει αυτό με τα referrals? Πως βρίσκω αυτό το link από το λν λογαριασμό μου; Μπορεί πχ κάποιος να χρησιμοποιήσει το δικό μου περισσότερες από μία φορά; συγνώμη αν είμαι οφ τοπικ Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Οταν κυκλοφορησει το κινητο θα ανοιχτει ενα νεο θεμα σαν αυτο του προηγουμενου με το 5τ,μην αγχωνεστε ορισμενοι χωρις λογο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=461094 ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οι αμολεντ είναι σαν την σιλικόνη στα βυζια. ωραία αλλά ψεύτικα. συν ότι μπλεδιζουν όλες Δεν ξερω την οθονη του oneplus3 πως ηταν,αλλα στο 5t συγκεκριμενα η οθονη ηταν το λιγοτερο πολυ καλη.Full hd μεν(που σημαινει καλυτερη αυτονομια),δεν υστερουσε πουθενα δε. Επισης οι amoled οθονες ειναι σε γενικες γραμμες και οι καλυτερες(περαν του μαυρου)απο πλευρας φωτεινοτητας οταν δουλευεις το κινητο κατω απο τον ηλιο(τουλαχιστον οι οθονες των πιο γνωστων εταιρειων),και εμεις στην Ελλαδα η αληθεια ειναι οτι εχουμε αρκετες λιακαδες σε σχεση πχ με Αγγλια που εκει θα τους ενδιαφερει περισσοτερο η αδιαβροχοποιηση :D Επισης dark theme+amoled=:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Οταν κυκλοφορησει το κινητο θα ανοιχτει ενα νεο θεμα σαν αυτο του προηγουμενου με το 5τ,μην αγχωνεστε ορισμενοι χωρις λογο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=461094 ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξερω την οθονη του oneplus3 πως ηταν,αλλα στο 5t συγκεκριμενα η οθονη ηταν το λιγοτερο πολυ καλη.Full hd μεν(που σημαινει καλυτερη αυτονομια),δεν υστερουσε πουθενα δε. Επισης οι amoled οθονες ειναι σε γενικες γραμμες και οι καλυτερες(περαν του μαυρου)απο πλευρας φωτεινοτητας οταν δουλευεις το κινητο κατω απο τον ηλιο(τουλαχιστον οι οθονες των πιο γνωστων εταιρειων),και εμεις στην Ελλαδα η αληθεια ειναι οτι εχουμε αρκετες λιακαδες σε σχεση πχ με Αγγλια που εκει θα τους ενδιαφερει περισσοτερο η αδιαβροχοποιηση :D Επισης dark theme+amoled=:love: Στο τελευταίο που λες dark theme + amoled, ναι πολύ ωραίο όντως αλλά και και τα burn in καραδοκούν :) Οι amoled στο θέμα ορατότητας κάτω από τον ήλιο, είχαν πρόβλημα εποχές 2012-2013 περίοδο που ήταν κατώτερης τεχνολογίας. Το είχα παρατηρήσει και στο Galaxy S3 και στο BlackBerry Z30 που είχαν amoled, HD ανάλυσης, που δεν έβλεπες τίποτα κάτω από ηλιοφάνεια. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Στο τελευταίο που λες dark theme + amoled, ναι πολύ ωραίο όντως αλλά και και τα burn in καραδοκούν :) Οι amoled στο θέμα ορατότητας κάτω από τον ήλιο, είχαν πρόβλημα εποχές 2012-2013 περίοδο που ήταν κατώτερης τεχνολογίας. Το είχα παρατηρήσει και στο Galaxy S3 και στο BlackBerry Z30 που είχαν amoled, HD ανάλυσης, που δεν έβλεπες τίποτα κάτω από ηλιοφάνεια. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Αμα ειναι να σου βγαλει προβλημα η οθονη,ειτε amoled ειναι,ειτε ips(lg g5 καλη ωρα) δεν την γλυτωνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Εγω προσωπικά ξενερωσα απιστευτα με το 5τ οταν οηγα θαλασσα 20 απριλιου και δεν μππρουσα να δω κατω απο τον ηλιο.... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Εγω προσωπικά ξενερωσα απιστευτα με το 5τ οταν οηγα θαλασσα 20 απριλιου και δεν μππρουσα να δω κατω απο τον ηλιο....Εγώ στο 5αρι, με γυαλιά ηλίου polarized και δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα. Πόσο μάλλον στο 5Τ που μάλλον είναι λίγο πιο φωτεινή. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Εγω προσωπικά ξενερωσα απιστευτα με το 5τ οταν οηγα θαλασσα 20 απριλιου και δεν μππρουσα να δω κατω απο τον ηλιο.... Και 'γω κανένα πρόβλημα να δω στον ήλιο την οθόνη του 5Τ! Μια χαρά μου φάνηκε! Πριν το OnePlus είχα Galaxy S7 edge! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Έχει οις..να ξέρετε...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Έχει οις..να ξέρετε...!! Είναι σίγουρο αυτό... Το 6 έχει OIS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Υπάρχει κάποια πηγή ή έτσι το λέτε? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts