Jump to content

Κριτική καμερών κινητών v.2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δ

Μάριε εδώ διαφωνώ. Άλλο επεξεργασία στο σπίτι μου και άλλο gcam. Στο δεύτερο έχω μια εφαρμογή που τραβάω αυτόματα φωτογραφίες. Μπορεί να είναι του Τάκη, του Μήτσου κλπ αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Πχ και οι στοκ κάμερες είναι διαφορετικών εταιρειών (Τάκη Μήτσου κλπ).

Στο πρώτο, παίρνω ένα αρχείο και παιδεύομαι να το φτιάξω/πειράξω/αλλοιωσω εγώ. Υπάρχει η προσωπική παρέμβαση. Αν αυτό δεν είναι διαφορετικό τότε γιατί θα πρέπει να αναφέρουμε όταν οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε είναι πειραγμένες?? Αφού με την λογική κάποιων, όλες είναι πειραγμένες...... Αν ισχύει αυτό, ούτε Flickr χρειάζεται, ούτε κάποια αναφορά ότι τις πειραξαμε.

Πολυ σωστη η τοποθετηση σου Μοντογια

Συμφωνω 100%...μικροι μεγαλοι μαθανε και τα raw τωρα.

Τραβηξτε με το Night mode του P20 pro το οποιο εκανε παπαδες.

Γιατι δεν τραβατε με το Night mode και ξαφνικα ανακαλυψατε το raw?

Μηπως επειδη το night mode Βγαζει παστελ και ειναι μαπα?

...οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χαχα δεν έχω το βασιλιά αλλά προς τα εκεί οδεύω κατα τις γιορτές.. ή για το p20 pro θα δείξει

οι δυο κορυφαίες κάμερες του κόσμου

https://www.dxomark.com/category/mobile-reviews/

αναμένεται και το mate 20 βέβαια που και εκείνο θα κάνει παπάδες

οταν βγει το Mate 50 ...μπορει και ναχει στρωσει η καμερα...υπομονη

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα δωκω το mate 10 pro για ανταλλαγή με Nokia N82 , ναι εκείνο με το ξενον φλας. Η ουσία είναι μια. Βλέπεις κάτι σηκώνεις το κινητό και φωτογραφίζεις. Απλά όμορφα και ωραία . Εκεί θέλεις ένα κινητό που να μην σε πουλήσει και βγάλει αλλά αντί άλλων. Η συζήτηση με το πιο έχει την καλύτερη κάμερα μου θυμίζει συζήτηση πιτσιρικάδων με τα παπάκια που κοιτάνε ποιος το έχει μεγαλύτερο ,και σκάει μύτη ο 30αρης με το CBFακι το 125 και τους ξεφτυλίζει. Πάντως προβληματίζομαι να αρχίσω να ανεβάζω φωτό με την 5100 που είναι και μιας ηλικίας και στοιχίζει λιγότερο από πολλά κινητά απλά για να σας την λέω :-P

Sent from my Mate 10 pro

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πες μου αλήθεια πόσο hater μπορεί να είσαι; Προτείνω ανεπιφύλακτα όταν βλέπεις Huawei να παίρνεις δραμαμίνη για τον εμετούλη.

Πολυ σωστη η τοποθετηση σου Μοντογια

Συμφωνω 100%...μικροι μεγαλοι μαθανε και τα raw τωρα.

Τραβηξτε με το Night mode του P20 pro το οποιο εκανε παπαδες.

Γιατι δεν τραβατε με το Night mode και ξαφνικα ανακαλυψατε το raw?

Μηπως επειδη το night mode Βγαζει παστελ και ειναι μαπα?

...οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οταν βγει το Mate 50 ...μπορει και ναχει στρωσει η καμερα...υπομονη

Sent from my Mate 10 pro

Mate 10 Pro

Έχετε πέσει όλοι στο τρυπακι του Παοκ βούτυρο στο ψωμί του οι αψιμαχίες στο forum, καλά κάνω και δεν ασχολούμαι πλέον

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα δωκω το mate 10 pro για ανταλλαγή με Nokia N82 , ναι εκείνο με το ξενον φλας. Η ουσία είναι μια. Βλέπεις κάτι σηκώνεις το κινητό και φωτογραφίζεις. Απλά όμορφα και ωραία . Εκεί θέλεις ένα κινητό που να μην σε πουλήσει και βγάλει αλλά αντί άλλων. Η συζήτηση με το πιο έχει την καλύτερη κάμερα μου θυμίζει συζήτηση πιτσιρικάδων με τα παπάκια που κοιτάνε ποιος το έχει μεγαλύτερο ,και σκάει μύτη ο 30αρης με το CBFακι το 125 και τους ξεφτυλίζει. Πάντως προβληματίζομαι να αρχίσω να ανεβάζω φωτό με την 5100 που είναι και μιας ηλικίας και στοιχίζει λιγότερο από πολλά κινητά απλά για να σας την λέω :-P

Sent from my Mate 10 pro

Πες μου αλήθεια πόσο hater μπορεί να είσαι; Προτείνω ανεπιφύλακτα όταν βλέπεις Huawei να παίρνεις δραμαμίνη για τον εμετούλη.

Sent from my Mate 10 pro

Κακο πραγμα η αρνηση φιλε μου...δεξου την αληθεια για να προχωρησουμε.

Οσο για το Ν82...το ονομα Nokia σου λεει κατι?

Προφανως και θα ειναι καλυτερο απο αυτο που εχεις τωρα

edit

Αμα σκεφτεσαι να πουλησεις το huawei...υπαρχει νημα με αγγελιες.

Εδω περα εισαι Off topic

Λοιπον παιδες..επειδη εχει γινει πολυ θεμα απο καποιους το κοματι της επεξεργασιας απλα να ενημερωσω οτι και με το προγραμμα του κινητου αφου τραβηξεις τη φωτο και μετα την επεξεργαστεις, στο flickr δεν το δειχνει, το δειχνει auto και program AE... Η τελευταια φωτο που ανεβασα ειναι επεξεργασμενη ετσι..παντου τη δειχνει σαν auto..πειραξα κορεσμο..σκιες..και highlights! Οποτε γιατι να πιστεψω τον οποιονδηποτε οτι δεν επεξεργαζεται οτι ανεβαζει! Τουλαχιστον εμεις το λεμε οταν το κανουμε..και πως το κανουμε! Και ναι ειναι μπηχτη για καποιους εδω μεσα που μας κοροιδευουν! Ξερουν αυτοι! Μακακες δεν ειμαστε! Τα περισοτερα κινητα τι κανουν με τη στοκ καμερα επισης τα ξερουμε! Μια βολτα απο το πλαισιο πχ αρκει για να παρουμε μια γευση οπως εκανα σημερα πχ με το xiami mi8 που το συστησα σε μια φιλη να το παρει βλεπωντας δειγματα απο εδω.. γιατι θελει καλη καμερα μεχρι 500..μας το ξεκλειδωσε ο πωλητης και βγαζαμε φωτο και απογοητευτηκα! Κατεληξε να παρει το p20 το απλο μετα απο συγκριση με αρκετες συσκευες μεχρι 500. Δεν το λεω για να κανω διαφημιση εξαλου τη γνωμη μου για τα huawei την ειπα παραπανω σε αλλο post! Απλα αυτο της αρεσε με σχεδον ολα που ειδε! Εκτος απο op6 που δεν ειχε βεβαιως.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης να παραθεσω οτι ειχε το xz1..

Που καπου εδω μεσα διαβαζα για κορυφαια καμερα! Γελαει ο κοσμος ρε!

Αδερφέ τι δε σου άρεσε στο mi8; Το έχω προτείνει σε φίλο λόγω κάμερας και συνόλου γι αυτό σε ρωτάω.

Κάθε κοινωνία έχει ένα τρελό.. Έτσι και η μικροκοινωνία μας.. Μη δίνετε σημασία.. Αφήστε τον να φωτογραφίζει πλαστικά λουκάνικα (απο τα μικρά!!).

Παρακαλώ τα παιδιά όπως PoLiThS, punisher24, Gemnik, johnnyman25, marios_ch που συμπαθώ την προσφορά τους στο forum αυτό να συνεχίσουν να ανεβάζουν φωτογραφίες όπως αυτοί επιθυμούν και να μείνουμε στο θέμα. Raw θες.. ανέβασε.. hdr+ θες... ανέβασε.. Συνεχίζω να προτιμώ σε καμεροκινητά τα: Note 9, S9 Plus, p20 Pro, mi8, OnePlus 6 και αναμένω mate 20 pro(μακάρι να είχα τα φράγκα να πάρω ένα από όλα αυτά.. έχω ξεμείνει με το s6 που το γουστάρω ακόμα τρελά).

Αυτά τα λίγα..

Edited by LELELO

Αδερφέ τι δε σου άρεσε στο mi8; Το έχω προτείνει σε φίλο λόγω κάμερας και συνόλου γι αυτό σε ρωτάω.

Κάθε κοινωνία έχει ένα τρελό.. Έτσι και η μικροκοινωνία μας.. Μη δίνετε σημασία.. Αφήστε τον να φωτογραφίζει πλαστικά λουκάνικα (απο τα μικρά!!).

Παρακαλώ τα παιδιά όπως PoLiThS, punisher24, Gemnik, johnnyman25, marios_ch που συμπαθώ την προσφορά τους στο forum αυτό να συνεχίσουν να ανεβάζουν φωτογραφίες όπως αυτοί επιθυμούν και να μείνουμε στο θέμα. Raw θες.. ανέβασε.. hdr+ θες... ανέβασε.. Συνεχίζω να προτιμώ σε καμεροκινητά τα: Note 9, S9 Plus, p20 Pro, mi8, OnePlus 6 και αναμένω mate 20 pro(μακάρι να είχα τα φράγκα να πάρω ένα από όλα αυτά.. έχω ξεμείνει με το s6 που το γουστάρω ακόμα τρελά).

Αυτά τα λίγα..

Φιλε μου το περιμενα crystal clear σε σχεση με αυτα που εχω δει εδω και φουλ φυσικο..το ai του ειναι πολυ πιο εντονο απο huawei και χωρις αυτο μου θυμισε εντονα s7 edge.. Τα χρωματα λιγο ξεθωριασμενα..σαν παλιο αισθητηρα samsung για να σου δωσω να καταλαβεις.. Στη καλυτερη θα το εβαζα ισαξιο του s8.

Αλλα το καλυτερο ειναι να το δεις μονος σου..πηγαινε μια βολτα σε ενα κεντρικο πλαισιο και παιξτο να δεις

Αυτά τα λίγα..

Αμα εχεις να μας δειξεις καποια φωτο απο το κινητο σου καλως

...αλλιως μην ασχολεισαι μαζι μου...φιλικα παντα

Sent from my Mate 10 pro

Sent from my Mate 10 pro

Μιας και το έχω προτείνει σε φίλο, τα καταφέρνει καλά σε αυτό που αναφέρεις?

Και ως σύνολο (ταχύτητα, μπαταρία)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κακο πραγμα η αρνηση φιλε μου...δεξου την αληθεια για να προχωρησουμε.

Οσο για το Ν82...το ονομα Nokia σου λεει κατι?

Προφανως και θα ειναι καλυτερο απο αυτο που εχεις τωρα

edit

Αμα σκεφτεσαι να πουλησεις το huawei...υπαρχει νημα με αγγελιες.

Εδω περα εισαι Off topic

Αχ και ειρων και πνευματώδης... Λόγω ιδιότητας θα σου πω απλά Ναι Και ο νοων νοήτω . Καλή συνέχεια Mr Hater ...

Και συνεχίζουμε

30787495458_b065bc75ec_c.jpg

Auto vs night mode by Nikolaos Theiakos - Flickr2BBcode LITE

44608193822_5f312351c6_c.jpg

Sent from my Mate 10 pro

Mate 10 Pro

Αχ και ειρων και πνευματώδης... Λόγω ιδιότητας θα σου πω απλά Ναι Και ο νοων νοήτω . Καλή συνέχεια Mr Hater ...

Και συνεχίζουμε

Sent from my Mate 10 pro

H night mode αρκετα καλη αλλα η auto πρεπει να βγηκε κουνημενη.Κατι δεν πηγε καλα!!

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

[/url]

Sent from my Mate 10 pro

Δεν με ενδιαφερει η ιδιοτητα σου...μην ασχολεισαι μαζι μου

Θα σου πρότεινα να πάψεις να είσαι ατενσιο χορ όμως . Ένα νήμα ολόκληρο γελάει, και το ταπατόκ επισης. Στην τελική δεν στέλνω εγώ μυνηματακια σε χρήστες .

Sent from my Mate 10 pro

Mate 10 Pro

Αλήθεια δεν έχετε βαρεθεί; Πριν κάνα μήνα φόρτωσα και εγώ φωτογραφίες και πλέον τις έχω κατεβάσει γιατί θεωρώ ότι πλέον εδώ δε γίνεται κουβέντα. Έχετε κουράσει. Μπαίνω μόνο και διαβάζω όταν έχω αγοράσει ποπ κορν... Σίριαλ λέμε!

H night mode αρκετα καλη αλλα η auto πρεπει να βγηκε κουνημενη.Κατι δεν πηγε καλα!!
Γιάννη παίζει δεν την πρόσεξα κιόλας
Αλήθεια δεν έχετε βαρεθεί; Πριν κάνα μήνα φόρτωσα και εγώ φωτογραφίες και πλέον τις έχω κατεβάσει γιατί θεωρώ ότι πλέον εδώ δε γίνεται κουβέντα. Έχετε κουράσει. Μπαίνω μόνο και διαβάζω όταν έχω αγοράσει ποπ κορν... Σίριαλ λέμε!
Και λίγα λες ...

Sent from my Mate 10 pro

Mate 10 Pro

Και συνεχίζουμε

30787495458_b065bc75ec_c.jpg

44608193822_5f312351c6_c.jpg

Sent from my Mate 10 pro

crop απο τις πιο πανω φωτογραφιες.

Αυτο το πραμα δεν θεωρειται φωτογραφια...κατι αλλο ισως αλλα οχι φωτογραφια.

Τα συμπερασματα δικα σας....αυτη ειναι η καμερα του Huawei p20 pro

τα τουβλα εχουν γινει αλοιφη και τεινουν να εξαφανιστουν

44660231221_35ede1521c_o.jpgcrop34 by foxy4270, on Flickr

43751186515_ef8a000e4a_o.jpgcrop35 by foxy4270, on Flickr

crop απο τις πιο πανω φωτογραφιες.

Αυτο το πραμα δεν θεωρειται φωτογραφια...κατι αλλο ισως αλλα οχι φωτογραφια.

Τα συμπερασματα δικα σας....αυτη ειναι η καμερα του Huawei p20 pro

τα τουβλα εχουν γινει αλοιφη και τεινουν να εξαφανιστουν

44660231221_35ede1521c_o.jpgcrop34 by foxy4270, on Flickr

43751186515_ef8a000e4a_o.jpgcrop35 by foxy4270, on Flickr

Mate 10 pro. Στω

Sent from my Mate 10 pro

Mate 10 Pro

Mix 2s auto

Με το νέο android 9 Pie

30773658208_58f977964b_c.jpgIMG_20180912_093716 by Nikos Manousakis, on Flickr

43734289895_cc02862540_c.jpgIMG_20180912_093730 by Nikos Manousakis, on Flickr

43924648774_164e79aee7_c.jpgIMG_20180912_094120 by Nikos Manousakis, on Flickr

44643399001_a4c52f78a5_c.jpgIMG_20180912_094159 by Nikos Manousakis, on Flickr

Νικο στις 2 τελευταιες καποια θεματακια βλεπω στα ακρα δεξια...λιγο θολα φαινονται.

Γενικα εχω την αισθηση οτι με Oreo η καμερα ηταν απαιχτη...εσυ τι λες?

Νικο στις 2 τελευταιες καποια θεματακια βλεπω στα ακρα δεξια...λιγο θολα φαινονται.

Γενικα εχω την αισθηση οτι με Oreo η καμερα ηταν απαιχτη...εσυ τι λες?

Δεν ξερω. Ακομα ειναι νωρις. Στα λουλούδια η δεξιά πλευρα ειναι πολυ πιο κοντά και για αυτο ισως να συμβαίνει.

Ποια σοβαρή δουλειά;;;;;;;;

Όλες κακές είναι.

Φουλ παστέλ/θόρυβο και οι λεπτομέρειες περίπατο.

Το πρωί είναι αρκετά καλό το Μ1Α2, αλλά το βράδυ δεν το 'χει.

Ποια σοβαρή δουλειά;;;;;;;;

Όλες κακές είναι.

Φουλ παστέλ/θόρυβο και οι λεπτομέρειες περίπατο.

Το πρωί είναι αρκετά καλό το Μ1Α2, αλλά το βράδυ δεν το 'χει.

Μιλάμε για συσκευή των 200 ευρώ...

Sent from my C106 using Tapatalk

Σε ευχαριστώ πολύ.

Τώρα για το raw που όλο λέτε, ρε παιδιά για κινητά μιλάμε όχι για υπολογιστές. Εμένα δεν έχει raw το εργαλείο, να βγω από το θέμα δηλαδή ?

Νομίζω ότι είναι υπερβολή να μιλάμε για κινητά και να κάνετε επεξεργασία σε υπολογιστή για να βάλετε μια φωτογραφία.

Ορίστε και μερικές ακόμα που έβγαλα σήμερα στη βόλτα και συγγνώμη που δεν είναι raw.

29714973347_4b667e2899_c.jpg20180913_120248 by Mpaok7 ...., on Flickr

43934453214_055c482919_c.jpg20180913_120310 by Mpaok7 ...., on Flickr

43743972925_dbb6b55ec8_c.jpg20180913_115735 by Mpaok7 ...., on Flickr

Πολυ καλη αγορα εκανες...σωστη επιλογη.

Κι απ οτι φαινεται το αποτελεσμα σε δικαιωνει.

Ωραια ζωντανα χρωματα, καλες λεπτομερειες...συνεχισε νας μας δινεις δειγματα!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...