BOOM1 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Αρχικά κάνω την ερώτηση που ισχύει πάνω από μια φορά γιατί χάνετε από την σελίδα για να πάρω απάντηση.. Αν σας πειράζει sorry. Δεύτερον δεν είμαι ο όμορφονιος.. Τρίτο δεν τα θέλω στον πιάτο αλλά είναι μια συζήτηση με 257 σελίδες αν κάποιος το ξέρει απαντάει αν έχει επαναληφθεί αν όχι έχει καλώς δεν πειράζει.. Τέταρτο προφανώς δεν ειναι ότι δεν ξέρω να γράφω απλά μερικές φορές βιάζομαι και για αυτό σας φαίνονται περίεργα και είσαι λάθος όταν θέλω να κάνω κρητική γράφω με συνταχτικο γιατί και στο προηγούμενο '' καλα'' τα έγραψα και δεν ήτα κρητική.. Και για να μην παρεξηγιεμαι εγώ είμαι ευχαριστημένος με την αγορά μου και αυτό που λες είσαι λάθος γιατί στην νέα Υόρκη από οσο ξέρω που πήγε η αδερφή μου έπιανε καλά μόνο το 6s και ούτε το Huawei που είχε.. Και ρώτησα και υπεύθυνη στην Huawei που βρήκα και αυτή δεν ήξερε σίγουρα να μου πει αν θα πιάνει στην νέα Υόρκη και τι θα γίνει τώρα που απαγορεύουν την πώληση παντού... Ή όπως τα απαγόρεψαν μπορούν. Εύκολα να πουν δεν θα τα αφήσουμε να πιάνουν gps για αυτό ρώτησα.. Και στην τελική δεν θεωρώ ότι είναι site να κρίνουμε το πως γράφει ο άλλος είναι site για να βοηθάμε κάποιον με ένα συγκεκριμένο μοντέλο οποίος δεν έχει την διάθεση ας μην απαντάει!! Ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Miselakos φιλικά πάντα απλά ρώτησα μήπως ξέρετε καλύτερα από μένα;; Δεν είναι ότι τρώω κουτόχορτο απλά εκα αγχος με έπιασε όταν άκουσα αυτό γιατί ταξιδεύω συχνά και μου είναι αναγκαίο το GPS...! Και δν το έκανα για να κατηγορήσω καμία εταιρεία και κάνα κινητό είμαι ευχαριστημένος με την αγορά μου.Και πάλι να έχεις μια καλή μερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Μας ανοιξες την όρεξη με την κρητική κουζίνα!!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Τα ματάκια μου! Πραγματικά που είναι οι συντονιστές! Κάτι έχετε χάσει κάποιοι! Γράφετε σε Ελληνικό φόρουμ και θα πρέπει να ομιλείτε την Ελληνική! Πως να το κάνουμε δηλαδή. Δεν είναι μόνον τα greeklish το πρόβλημα. Αυτός ο χείμαρρος, χωρίς αρχή, μέση και τέλος, με ριγμένα μέσα τα σημεία στίξης (λες) με τα ζάρια, ένα συντακτικό χάος και νόημα μηδέν, είναι απαράδεκτο. Οπως απαράδεκτη είναι και η άποψη "αν δεν σου αρέσει να μην το διαβάζεις"! Εφόσον γράφετε σε Ελληνικό φόρουμ, να κάνετε και τον κόπο να γράφετε με Ελληνικό συντακτικό και με μια σχετική ορθογραφία. Υπάρχουν πια εκατοντάδες βοηθήματα on line γραφής, που πλέον αυτό το χάος παραπάνω είναι απαράδεκτο να γράφεται και να αναρτάται! Λίγος σεβασμός στη γλώσσα μας, στον συνάνθρωπό μας που θα διαβάσει το γραπτό μας, δεν βλάπτει! Δεν είπαμε να γίνουμε όλοι ξαφνικά συγγραφείς και λογοτέχνες, αλλά είναι απαράδεκτο να δολοφονούμε έτσι τη γλώσσα μας! Έλεος, πια! Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Παραθετω φωτο με τα στατιστικά που εβγαλε η μπαταρια με την αυτοματη διαχειριση. Απο 6:30 ωρες sot με την χειροκινητη και ολα κλειστα εκτος messenger και samsung browser πηγα στις 8:30 με την αυτοματη και ολα ανοιχτα με την ιδια ακριβως χρήση! Well done! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Παραθετω φωτο με τα στατιστικά που εβγαλε η μπαταρια με την αυτοματη διαχειριση. Απο 6:30 ωρες sot με την χειροκινητη και ολα κλειστα εκτος messenger και samsung browser πηγα στις 8:30 με την αυτοματη και ολα ανοιχτα με την ιδια ακριβως χρήση! Well done! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο wifi το κλείνεις εσύ χειροκίνητα; επίσης τα δεδομένα τα έχεις μόνιμα κλειστά; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 (edited) Το wifi το κλείνεις εσύ χειροκίνητα; επίσης τα δεδομένα τα έχεις μόνιμα κλειστά; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το wi fi ναι χειροκινητα. Δεδομενα χρησιμοποιω οπου δεν εχω wi fi συνηθως στον δρομο. Το κινητο ειναι μονιμα συνδεδεμενο η με wi fi η με δεδομενα εκτος τις ωρες που κοιμαμαι 6 με 12 το πρωι. Επισης εχω και χαλια σημα εκει που μενω διαφορετικα θα εβγαζα και παραπανω. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι η AI κανει καλυτερη διαχειριση απο το να τα εχουμε ολα κλειστα. Στην 161 τουλαχιστον. Edited December 9, 2018 by volyros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Και πάλι να έχεις μια καλή μερα:) Καλή μέρα και σε σένα φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diathan96 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Παιδια καλησπερα! Μπορουμε να αποκτησουμε την google camera στο p20 pro μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Παιδια καλησπερα! Μπορουμε να αποκτησουμε την google camera στο p20 pro μας;Καλησπέρα φίλε μου. Η gcam δεν δουλεύει σε kirin cpu,δυστυχώς.. The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diathan96 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Σταναχωρηθηκα τωρα :( Παιδια η 161 γ*μαει λιγο την καμερα μας ή ειναι ιδεα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Ξέρει κανείς πως αλλάζουμε τη χώρα από Κίνα σε Ελλάδα για να ενεργοποιήσουμε το security phone number; Θα έβαζα screenshot αλλά δεν έχω quota λέει... Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Παιδια καλησπερα! Μπορουμε να αποκτησουμε την google camera στο p20 pro μας; Όπως είπε και ο φίλος πιο πριν, δεν μπορείς, αλλά και να μπορούσες δεν θα κέρδιζες τίποτα αλλά από την άλλη θα έχανες πάρα πολλά! Θα έχανες το υβριδικό ζουμ, θα έχανες το 4pxl σε 1 όταν είσαι στα 10mpxl ρύθμιση στην ανάλυση που στην ουσία δημιουργεί έναν τετραπλάσιο σε μέγεθος αισθητήρα με ότι αυτό συνεπάγεται κυρίως σε low light λήψεις, θα έχανες τη χρήση του ασπρόμαυρου αισθητήρα και ότι άλλο σου προσφέρει η εργοστασιακή εφαρμογή όπως το manual mode, ή το night mode κλπ. Σταναχωρηθηκα τωρα :( Παιδια η 161 γ*μαει λιγο την καμερα μας ή ειναι ιδεα μου; Μάλλον ιδέα σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smakgr Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Νομιζω και εγω 161 μας κανει καποια νερακια στη καμερα.. Αλλα αναμένουμε την 9αρα.. Ερωτησεις 1. Υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμιζεται η δόνηση; αν οχι ξέρει καποιος καποια εφαρμογή; 2. Ξέρω οτι δε μπορω να ρυθμισω τον ηχο ειδοποιησεων ξεχωριστά απο τον ηχο κλησης, πραγμα που δε καταλαβαινω γιατι ολοκληρη εταιρία δε το εχει προβλεψει οτι θα χρειαστεί, υπαρχει καποια εφαρμογή που να το κανει γνωριζει καποιος; Οπως καταλαβαίνετε προερχομαι απο Samsung και ειναι 2 στοιχεία που μου λείπουν αρκετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Νομιζω και εγω 161 μας κανει καποια νερακια στη καμερα.. Αλλα αναμένουμε την 9αρα.. Ερωτησεις 1. Υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμιζεται η δόνηση; αν οχι ξέρει καποιος καποια εφαρμογή; 2. Ξέρω οτι δε μπορω να ρυθμισω τον ηχο ειδοποιησεων ξεχωριστά απο τον ηχο κλησης, πραγμα που δε καταλαβαινω γιατι ολοκληρη εταιρία δε το εχει προβλεψει οτι θα χρειαστεί, υπαρχει καποια εφαρμογή που να το κανει γνωριζει καποιος; Οπως καταλαβαίνετε προερχομαι απο Samsung και ειναι 2 στοιχεία που μου λείπουν αρκετα.. Για τους ξεχωριστούς ήχους sms από τις ειδοποιήσεις έκανα τον πιο κάτω οδηγό που γράφει ο συνφορουμίτης και δουλεύει μια χαρά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7637983#post7637983 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smakgr Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Για τους ξεχωριστούς ήχους sms από τις ειδοποιήσεις έκανα τον πιο κάτω οδηγό που γράφει ο συνφορουμίτης και δουλεύει μια χαρά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7637983#post7637983 Εννοω να ρυθμιζω την ενταση του ήχου ξεχωριστα. Π.χ. Θελω να εχω ηχο στις ειδοποιήσεις και να είναι αθορυβο στον ηχο κλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Εννοω να ρυθμιζω την ενταση του ήχου ξεχωριστα. Π.χ. Θελω να εχω ηχο στις ειδοποιήσεις και να είναι αθορυβο στον ηχο κλησης. Ξεχωριστη ενταση οχι δεν εχει αλλα σε περιπτωση που θες να το βαλεις αθορυβο στις κλησεις απλα επιλεγεις σαν ηχο κλησης "κανενα". Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 καλημερα σας, μια ερωτηση θελω να κανω οποιος μπορει να μου απαντησει. ενας ευκολος τροπος να κανω Backup το τηλεφωνο για να το κανω επαναφορα οταν ερθει η 9 ποιος ειναι; να περασω φωτογραφιες κλπ στον υπολογιστη; και με τα κλειδωμενα αρχεια τι πρεπει να κανω; να τα ξεκλειδωσω και να περασω και αυτα στον υπολογιστην μεσω του καλωδιου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Ερχεταιιιιι!! http://en.ocworkbench.com/huawei-to-push-emui-9-0-update-to-mate-10-and-p20-smartphones/ The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Ερχεταιιιιι!! http://en.ocworkbench.com/huawei-to-push-emui-9-0-update-to-mate-10-and-p20-smartphones/ The power of Mi8 be with you 24/12 λεει....υπομονη Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Ερχεταιιιιι!! http://en.ocworkbench.com/huawei-to-push-emui-9-0-update-to-mate-10-and-p20-smartphones/ The power of Mi8 be with you Έτσι μας έλεγαν και για σήμερα ότι θα ερχόταν.. Από όσα βλέπεις τα μισά και από όσα ακούς τίποτα φίλε μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Η rugged armor της Spigen είναι το ίδιο καλή στο θέμα προστασίας με την ultra hybrid; (ποδαράκια πίσω, κενό αέρος στις γωνίες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 24/12 λεει....υπομονη Αντε να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Έτσι μας έλεγαν και για σήμερα ότι θα ερχόταν.. Από όσα βλέπεις τα μισά και από όσα ακούς τίποτα φίλε μου!! Η τελική έκδοση πάντως βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ήδη στο Firmware Finder...Μπορεί όχι ακριβώς τότε αλλά σύντομα θα την έχουμε :D Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 καλημερα σας, μια ερωτηση θελω να κανω οποιος μπορει να μου απαντησει. ενας ευκολος τροπος να κανω Backup το τηλεφωνο για να το κανω επαναφορα οταν ερθει η 9 ποιος ειναι; να περασω φωτογραφιες κλπ στον υπολογιστη; και με τα κλειδωμενα αρχεια τι πρεπει να κανω; να τα ξεκλειδωσω και να περασω και αυτα στον υπολογιστην μεσω του καλωδιου; Με HiSuite, περνάς τα πάντα στο pc σου και μπορείς να τα κλειδώσεις κιόλας με κωδικό για τους αδιάκριτους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Με HiSuite, περνάς τα πάντα στο pc σου και μπορείς να τα κλειδώσεις κιόλας με κωδικό για τους αδιάκριτους... σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts