mariosave Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Emui 9 December Huawei Hong Kong has confirmed that it will launch the Android 9 Pie-based EMUI 9 system update for the following mobile phones in December. The new EMUI will upgrade the main GPU Turbo to 2.0 to support the more unified interface design of the design language. more games. As for upgrading your phone, including: P20 PRO κλπ. Καιρος ηταν!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Ορίστε δεν μου δείχνει το όνομά και αυτόν που μου έστειλε.. Το ίδιο και στην κλήση δεν δείχνει το ονομα του τι παίζει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Απλά στο 6Τ δεν φαίνεται πολύ κατανάλωση από YouTube. Επίσης δεν έχεις πει πόσες ώρες από τελευταία φόρτιση στο 6Τ. Και μην ξεχνάς ότι το p20 pro το δουλευες με volte ενώ το 6Τ με GSM. Δεν ξέρω τι κατανάλωση μπορεί να έχει αυτό.Όχι υπάρχει mod χωρίς root να δουλέψει volte & vowifi απροβληματιστα , οπότε και τα 2 σε αυτόν τον τομέα είναι ίδια , 19 ώρες είναι από τελευταία φόρτιση το OnePlus. Τώρα μετά την επαναφορά , από 100 σε 90 είχα μια ώρα και κάτι sot , δηλαδή στα ίδια επίπεδα με παλιά, δείχνει πολλά υποσχόμενο. Θα ξαναποσταρω όταν φτάσει η μπαταρία στο 15% , μετά θα βάλω την δεύτερη sim και βλέπουμε. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπέρα. Ακόμα δεν μου έχει έρθει αναβάθμιση είμαι ακόμα στην 152..... Πατάω για νέες ενημερώσεις και μου αναφέρει ότι δεν υπάρχουν νέες.... Μήπως έχει φάει κάποιο σκάλωμα το κινητό και πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων? Να αναφέρω ότι το κινητό είναι αγορασμένο από media markt...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπέρα. Ακόμα δεν μου έχει έρθει αναβάθμιση είμαι ακόμα στην 152..... Πατάω για νέες ενημερώσεις και μου αναφέρει ότι δεν υπάρχουν νέες.... Μήπως έχει φάει κάποιο σκάλωμα το κινητό και πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων? Να αναφέρω ότι το κινητό είναι αγορασμένο από media markt...... Εμενα μου τις έβγαλε σε μια ώρα μέσα από το 1ο άνοιγμα της συσκευής, αγορασμένο από Γερμανό προχθές Με WiFi είσαι σωστά; Αν πατήσεις στις 3 τελίτσες επάνω δεξιά και λήψη του τελευταίου πακέτου τι σε βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 (edited) Παίδες έχω 3 ερωτήσεις : 1. Για το WiFi call χρειάζεται να μιλήσω με cosmote ή έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα? Γιατί στις ρυθμίσεις φαίνεται ενεργό. Αλλά δεν έχω ιδέα αν δουλεύει. 2. Αντί για την τελίτσα που εμφανίζεται πάνω από τις εφαρμογές όταν υπάρχει μια ειδοποίηση γίνεται να εμφανιζεται αριθμός? Εν τω μεταξύ σε μερικές εφαρμογές όπως το netguard που δουλεύω ως adblocker η τελίτσα είναι μόνιμα εκεί, και δεν φεύγει. 3. Στο πληκτρολόγιο, υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής νέων λέξεων ή τις αποθηκεύει αυτόματα? Ευχαριστώ παιδιά, την έκανα και εγώ την αναβάθμιση επιλέγοντας να κατέβει το πλήρες πακέτο. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk 1.Μιλάς με εταιρεία για να δώσουν access αλλιώς στέλνεις sms στο 1333 το "wificall" 2. τσιμπάς την αρχική οθόνη - ρυθμίσεις - εικονίδια εφαρμογών - τρόπος εμφάνισης, επιλέγεις "μη αναγνωσμένα μνμτα. 3. αν γράψεις τη λέξη 2-3 φορές στην έχει στα προτεινόμενα, αν κάνεις λογαριασμό, θα στα συγχρονίζει σε όλα τα κινητά ή σε περίπτωση reset, κάτι σαν backup ιστορικού. Edited November 24, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 δεν υπαρχει το κινητο με την 161... οταν το φορτιζω 100% μετα εχει αργες επιδοσεις μεχρι να παει η μπαταρια στο 70% και μετα ειναι οκ.... :lol::lol::lol::lol: η μπαταρια παντως με την 161 με βγαζει και 2.5 μερες χαλαρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 δεν υπαρχει το κινητο με την 161... οταν το φορτιζω 100% μετα εχει αργες επιδοσεις μεχρι να παει η μπαταρια στο 70% και μετα ειναι οκ.... :lol::lol::lol::lol: η μπαταρια παντως με την 161 με βγαζει και 2.5 μερες χαλαρα..... Ρε άνθρωπε δεν έχεις κουραστεί να γράφεις βλακειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Ρε άνθρωπε δεν έχεις κουραστεί να γράφεις βλακειες? οχι γιατι ρε αγορινα δεν ειναι βλακιες... πρεπει να βγαλω βιντεο να δεις... δεν ειναι και τυχεο που σε ξενα forums λενε οτι η 161 δεν ειναι και τοσο καλη.... οπως εχω πει... το κινητο ειναι μια χαρα αλλα απο software θελει πολυ δουλεια.... η σειρα Mate για παραδειγμα ειναι πολυ πιο καλο το software.... τεσπα... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 οχι γιατι ρε αγορινα δεν ειναι βλακιες... πρεπει να βγαλω βιντεο να δεις... δεν ειναι και τυχεο που σε ξενα forums λενε οτι η 161 δεν ειναι και τοσο καλη.... οπως εχω πει... το κινητο ειναι μια χαρα αλλα απο software θελει πολυ δουλεια.... η σειρα Mate για παραδειγμα ειναι πολυ πιο καλο το software.... τεσπα... :P Το κινητό το θάβεις συνέχεια κ δεν έχεις πει ότι είναι μια χαρά.. Τέλος πάντων βλακεια που σου μίλησα έτσι αλλά ειλικρινά έχω κουραστεί να βλέπω ποστ σου κάθε τόσο να κράζεις. Στο φινάλε αν δε σου κάνει κάτι το αλλάζεις. Αντε καλό βράδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Αυτό που μου λείπει είναι ένα καλό πληκτρολόγιο, κρίμα που δεν υπάρχει πλέον swype... Με υο swiftkey τα πράγματα είναι ανεκτά, καλά το gboard το ξεχνάω εντελώς. το swiftkey αν και προσπαθεί να κάνει καλές προβλέψεις δε το χει, αλλά το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι πως δεν έχει καλό πάτημα με αποτέλεσμα ν; μπλέκονται και άλλα γράμματα ή να θες να γράψεις το "μ" και χώνει το "ν" ακόμα και στο μεγαλύτερο του πληκτρολόγιο. Τα περί μπαταρίας δε μπορώ να τα πω, γτ δεν δούλεψα άλλες εκτός της 161 αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα πως η μπαταρία μετά τις 10 φορτίσεις άλλαξε χαρακτήρα και έχω 7 ώρες και 10 λεπτά σοτ, τέτοια νούμερα δεν είχα δει ούτε με το 1+ 5T, ούτε MiA1, βέβαια είναι άστοχη η σύγκριση αλλά σαν "γυμνά" λειτουργικά φημίζονται για τις αυτονομιες τους. Αν δεν μας τα χαλάσει με καμιά αναβάθμιση θα είναι ο καινούριος μου έρωτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Ενα γυμνο λειτουργικο δεν σημαινει οτι εχει καλυτερη αυτονομια, οπως στο mate 10 pro που περασαν stock android, ειχε τρελη επιδοση αλλα η αυτονομια ηταν χειροτερη σε σχεση με το EMUI. Για το swiftkey αν θελεις να προσθεσεις μια λεξη, οταν την γραψεις θα την δεις στην μπαρα με τις προτεινομενες, αν την πατησεις εκει (δηλαδη στην μπαρα) κι οχι να πατησεις κενο τοτε θα σου την αποθηκευσει αμεσα χωρις να χρειαστει να την γραψεις πολλες φορες. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Όχι υπάρχει mod χωρίς root να δουλέψει volte & vowifi απροβληματιστα , οπότε και τα 2 σε αυτόν τον τομέα είναι ίδια , 19 ώρες είναι από τελευταία φόρτιση το OnePlus. Τώρα μετά την επαναφορά , από 100 σε 90 είχα μια ώρα και κάτι sot , δηλαδή στα ίδια επίπεδα με παλιά, δείχνει πολλά υποσχόμενο. Θα ξαναποσταρω όταν φτάσει η μπαταρία στο 15% , μετά θα βάλω την δεύτερη sim και βλέπουμε. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aυτο που λέω είναι ότι μπορεί με volte Kai vowifi να καταναλωνει πολύ περισσότερη ενεργεια σε σχέση με GSM. Μπορεί να μην πέφτει σε deep sleep το κινητό και έτσι να έχεις περισσότερη κατανάλωση. Λέω, δεν ξέρω, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είναι το ίδιο με το 6Τ που είχες σε GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Εγώ πάντως έβγαλα σε 2 περίπου μέρες 9.30 ώρες SOT! Να ρωτήσω μόνο χθες το βράδυ πριν κοιμηθώ το άφησα περίπου στο 8-7 % και το πρωί το βρήκα κλειστό, είναι φυσιολογικό; Ειναι καινούργιο το τηλέφωνο είναι η πρώτη του φόρτιση . Θέλω να πιστεύω ότι θα καλυμπραριστει σιγά σιγά η μπαταρία με τις επόμενες φορτησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Εγώ πάντως έβγαλα σε 2 περίπου μέρες 9.30 ώρες SOT! Να ρωτήσω μόνο χθες το βράδυ πριν κοιμηθώ το άφησα περίπου στο 8-7 % και το πρωί το βρήκα κλειστό, είναι φυσιολογικό; Ειναι καινούργιο το τηλέφωνο είναι η πρώτη του φόρτιση . Θέλω να πιστεύω ότι θα καλυμπραριστει σιγά σιγά η μπαταρία με τις επόμενες φορτησεις. και μένα το βράδυ μου χάνει 5% κυψέλη μου τρώει εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 For the record, ομοίως χθες βράδυ κ εμένα από 61% σε 55% κ το είχα σε aeroplane mode&ultra εξοικονόμηση μπαταρίας. Τώρα βρίσκομαι στο 51% με SOT 3hr53min. Βέβαια μετά την 3η χθεσινή πλήρη φόρτιση κατέβασα κ εγκατέστησα την 161. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Η 9αρα για το P20 Pro C432 L09 έρχεται 22.12.2018 και για το P20 Pro C432 L29 Dual Sim έρχεται 08.02.2019 σύμφωνα με την Huawei Croatia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Οσοι εχετε να σας εμφανιζει τις ειδοποιήσεις με τελιτσα στις εφαρμογες και σας εχει μονιμα την τελιτσα ενω τα εχετε διαβάσει ολα τα μυνηματα ας πουμε απλα πατηστε παρατεταμενα το εικονιδιο της εφαρμογης και θα φυγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Aυτο που λέω είναι ότι μπορεί με volte Kai vowifi να καταναλωνει πολύ περισσότερη ενεργεια σε σχέση με GSM. Μπορεί να μην πέφτει σε deep sleep το κινητό και έτσι να έχεις περισσότερη κατανάλωση. Λέω, δεν ξέρω, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είναι το ίδιο με το 6Τ που είχες σε GSM.Μα σε volte έχω και το OnePlus Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Πώς σας φαίνεται αυτή η θήκη ; https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F163241620895 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Παιδιά καλησπέρα μετά από 5 χρόνια σε xiaomi ξανά επέστρεψα σε huawei (είχα το13 το ideos x5) καλός σας βρήκα λοιπόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλώς ήρθες φίλε μου να το χαρείς το τηλέφωνο είναι δυναμίτης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diathan96 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλησπερα παιδια! Αγορασα το κινητο την παρασκευη. Τοσο ομορφο κινητο και τοσο ομορφη καμερα, πραγματικα! Εχω ομως ενα σημαντικο παραπονο. Ρε παιδια γενικα ενα μικρο lag το εχει. Συγκεκριμενα, εχω παρατηρησει lag στο playstore. Ειναι ενα αντιληπτο lag στην αρχη μεχρι να φορτωσει τις εφαρμογες. Επισης, ενα μικρο εχω παρατηρησει και στο μεσσεντζερ και λιγο απο δω και απο κει. Στο instagram και στο facebook, βεβαια, το scrolling ειναι μια χαρα! Αλλα ειναι λιγο ενοχλητικο αυτο το μικροlag για το ολο experience. Θεωρειτε πως θα βελτιωθει με καποιο μελλοντικο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλοδούλευτο φίλε μου. Δούλεψε το καμία βδομάδα για να δει το Ai τι χρήση κάνεις κτλ μήπως στρώσει. Να σημειώσω και εγώ όταν είχα το Mate 10 pro είχα τα ίδια κολληματακια.. Είχε lag ακόμη και στο bubble του messenger.. The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diathan96 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Ναι ακριβως αυτο. Εχει ενα μικροlag ακομα και στο bubble που και που. Εσενα κομπλε; Εστρωσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts