Geodou91 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Παρατηρώ τώρα τελευταία πως το βράδυ όταν το κινητό "κοιμάται".......το πρωί στα αναλυτικά στοιχεία χρήσης της μπαταρίας βλέπω πως είτε το πληκτρολόγιο SwiftKey.....ειτε η συλλογή....είτε το playstore η ταυτόχρονα και τα 3 μαζί κάνουν ελάχιστη χρήση της μπαταριας(1mah) διάφορες ώρες "το ξυπνάνε" ενώ δεν γίνεται κάποια χρήση τους εκείνες τις ώρες..... Γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν έχω ούτε συγχρονισμους ανοιχτούς ούτε WiFi...ουτε κάποια εφαρμογή ανοιχτή να παιζει σε παρασκήνιο με την θέληση μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 παρατηρήσατε καποιες βελτιώσεις με την 195 σε σχεση με την 163 (9.0) ?? Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekAnubis Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 (edited) Εγω ακομα περιμενω την 9 με cosmote.Δοκιμασα και μεσω hisuite,τζιφος. Εdit: Μέσω hicare μου εβγαλε ενημέρωση για 195! Edited February 1, 2019 by GreekAnubis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Καινούργιο patch από την cosmote Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΉρθε και σε εμένα η αναβάθμιση στην προσαρμοσμένη έκδοση. Στην προηγούμενη έκδοση είχα παρατηρήσει ότι το vowifi είχε κάποια θέματα όταν έβαζα flight mode. Πιο συγκεκριμένα αργούσε να μπει σε λειτουργία ή δεν έμπαινε καθόλου. Με την αναβάθμιση μέχρι τώρα δουλεύει κομπλέ, θα το παρακολουθήσω. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Πάντως εγώ και με funky huawei που δοκίμασα, έχω package failed. Τι μπορεί να παίζει?? Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekAnubis Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Δοκιμασες μεσω hicare; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Ναι ναι. Και μέσω hicare κάι με κάρτα Vodafone. Τίποτα απολύτως. Χεχεχε Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Επιτέλους.. Σήμερα ήρθε με hicare.. Απ τους τελευταίους όπως πάντα cosmote. Οπότε λίγη υπομονή σε όσους δεν έχουν πάρει.. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Ολες οι 9 για τα C432 τουλαχιστον ειναι εκδοσεις αναβαθμισης κι οχι ενημερωσης. Αν ειστε ηδη σε 9 (163) δεν θα ερθει ενημερωση για νεα εκδοση μεχρι να αρχισουν να βγαζουν ενημερωσεις. Γι'αυτο ολες ειναι μονο FULL-OTA και ολες λενε το ιδιο κειμενο για το EMUI 9. Ο μονος τροπος για να πατε απο 9 (163) σε νεοτερη 9 (195) ειναι να κανετε rollback στην 8 και απο εκει μεσω HiCare να κανετε αιτηση για την τελευταια 9 (195). Υπαρχουν και οι πλαγιοι τροποι αλλα δεν ξερω κατα ποσο δουλευουν. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Ολες οι 9 για τα C432 τουλαχιστον ειναι εκδοσεις αναβαθμισης κι οχι ενημερωσης. Αν ειστε ηδη σε 9 (163) δεν θα ερθει ενημερωση για νεα εκδοση μεχρι να αρχισουν να βγαζουν ενημερωσεις. Γι'αυτο ολες ειναι μονο FULL-OTA και ολες λενε το ιδιο κειμενο για το EMUI 9. Ο μονος τροπος για να πατε απο 9 (163) σε νεοτερη 9 (195) ειναι να κανετε rollback στην 8 και απο εκει μεσω HiCare να κανετε αιτηση για την τελευταια 9 (195). Υπαρχουν και οι πλαγιοι τροποι αλλα δεν ξερω κατα ποσο δουλευουν. Εγώ ήμουν στην 163 κ μου ήρθε κανονικά η 195 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Εγώ ήμουν στην 163 κ μου ήρθε κανονικά η 195 Παίζει να'σαι ο μόνος. Βασικά ήταν full 3GB+ η απλή 400MB~; Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 (edited) Παίζει να'σαι ο μόνος. Βασικά ήταν full 3GB+ η απλή 400MB~; Μπορώ κ τώρα να το δω αυτό? Ούτε που κοίταξα πόσο ήταν? Μάλλον δεν γίνεται να δω τώρα αν ήταν η φουλ.. Μόνο αυτό βλεπω. Πάντως άργησε αρκετά να κάνει την εγκατάσταση.. Edited February 2, 2019 by Chriskap11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Μπορώ κ τώρα να το δω αυτό? Ούτε που κοίταξα πόσο ήταν? Το change log στο ενημέρωση λογισμικού το δείχνει εκτός αν έκανες επαναφορά όπου σβήνει (το change log). Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Το change log στο ενημέρωση λογισμικού το δείχνει εκτός αν έκανες επαναφορά όπου σβήνει (το change log). Έγινε επαναφορά πριν έρθει η 195 καθώς είχε το τηλέφωνο ή γυναίκα μου( με την 163). Μετά την επαναφορά μόλις έβαλα τη σιμ 1 (vodafon) μου ήρθε η ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Έγινε επαναφορά πριν έρθει η 195 καθώς είχε το τηλέφωνο ή γυναίκα μου( με την 163). Μετά την επαναφορά μόλις έβαλα τη σιμ 1 (vodafon) μου ήρθε η ενημερωση Πήγαινε στην ενημέρωση λογισμικού και πάτα πάνω στην τρέχουσα έκδοση που έχεις (195), εκεί θα δεις το change log και θα σου λέει πάνω το μέγεθος. Αυτό το κείμενο σβήνεται αν κάνεις επαναφορά μετά την ενημέρωση. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Πήγαινε στην ενημέρωση λογισμικού και πάτα πάνω στην τρέχουσα έκδοση που έχεις (195), εκεί θα δεις το change log και θα σου λέει πάνω το μέγεθος. Αυτό το κείμενο σβήνεται αν κάνεις επαναφορά μετά την ενημέρωση. 606mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 606mb Ωραίος, αυτό δείχνει ότι το firmware Finder σταματάει να είναι αξιόπιστο γιατί δεν δείχνει απλό OTA για την 195. Ευχαριστώ Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 παιδια θα προτείνατε επαναφορά μετα από την συγκεκριμενη αναβαθμιση ?? ευχαριστω :) Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Αναρωτιέμαι γιατί τόση αδημονία για τη μετάβαση απο 163 σε 195. Προσφέρει η νέα έκδοση κάποιο τόσο ουσιαστικό και απαραίτητο έξτρα χαρακτηριστικό ώστε να σπεύσουμε να την εγκαταστήσουμε το ταχύτερο δυνατό ; Προσωπικά πάντως είμαι στην 9-163 και όλα λειτουργούν στην πούδρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Αναρωτιέμαι γιατί τόση αδημονία για τη μετάβαση απο 163 σε 195. Προσφέρει η νέα έκδοση κάποιο τόσο ουσιαστικό και απαραίτητο έξτρα χαρακτηριστικό ώστε να σπεύσουμε να την εγκαταστήσουμε το ταχύτερο δυνατό ; Προσωπικά πάντως είμαι στην 9-163 και όλα λειτουργούν στην πούδρα. Η πρώτη έκδοση της 9 έχει κάποια θέματα και γιαυτό θέλουν να περάσουν την νέα εκδοση μήπως τα λύσει. Στο Mate 10 η νέα έκδοση πρόσθεσε το Huawei wallet. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Τι θέματα έχει ρε παιδιά? Ούτε ένας δεν έχει αναφέρει κάποιο πρόβλημα εδώ μέσα τόσο καιρό. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Όταν πατάω το εικονιδιο της διαγραφής για να σβήσει, τερματίσει τις εφαρμογές που τρέχουν, δεν το κάνει, πρέπει να τις σβήσω μια μια. Είναι bug? Το έχει προσεξει κάποιος άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Η μαζική διαγραφή λειτουργει κανονικά σε μένα. Στην 9 δεν έχω παρατηρησει τίποτε απολύτως που να δυσλειτουργεί, δεν καταλαβαινω ποια ειναι τα θέματα .. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Όταν πατάω το εικονιδιο της διαγραφής για να σβήσει, τερματίσει τις εφαρμογές που τρέχουν, δεν το κάνει, πρέπει να τις σβήσω μια μια. Είναι bug? Το έχει προσεξει κάποιος άλλος? Οταν ανοιγεις τις recent εφαρμογες αν κανεις σε καποια απο αυτες swipe down τοτε την κλειδωνει και ο καδος δεν την κλεινει, θα το καταλαβεις απο το λουκετο που θα ειναι κλειστο με τελιτσα, εσυ θα πρεπει να κανεις swipe down ωστε να την ξεκλειδωσεις. Το παθαινα κι εγω συχνα στην αρχη μεχρι να συνηθισω τα gestures. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Παίζει να'σαι ο μόνος. Βασικά ήταν full 3GB+ η απλή 400MB~; Όχι δεν είναι ο μόνος. Έχωήδη αναφέρει ότι την έλαβα πριν από μερικές μέρες που μαζί με κάποιες βελτιώσεις περιέχει και το security patch Ιανουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts