PapaDarxon Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Τελικά έχει βάλει κανείς επίσημα την 9 με ελληνικο τηλέφωνο; Επισημα μεσω OTA νομιζω κανεις εκτος αν την πηρε καποιος και δεν το ανεφερε. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Τελικά έχει βάλει κανείς επίσημα την 9 με ελληνικο τηλέφωνο; Ν;ι φίλε μου με 163 εγώ από προχτές το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Ν;ι φίλε μου με 163 εγώ από προχτές το βραδυΜε ποια έκδοση το έχεις?Τα περισσότερα νομίζω εδώ είναι με C432 Ελληνικά! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Ναι αυτό λέω. Με c432. Παράθεση Keep wallking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Clt-l09 λέει εμένα κ μετά c432e5 κ κάτι αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Παιδιά μια ερώτηση.Απο την ώρα που πέρασα την 161 και έκανα αναβάθμιση τη διαχείριση αρχείων όταν πηγαίνω σε ένα φάκελο που έχω αρχεία μουσικής,.apκ και αλλά και προσπαθώ να στείλω συγκεκριμένα ένα .αpk στο τηλέφωνο της γυναίκας μου δε μου βγάζει πλέον την επιλογή κοινής χρήσης.Σε αλλά αρχεία μουσικής, φωτό και έγγραφα μου βγάζει. Τι bug είναι πάλι τούτο? Τα φώτα σας παίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Η ανάλυση από tab s3 κ για να την ανεβάσω από tapatalk έγινε χάλια αλλά φαίνεται η 9 Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Η ανάλυση από tab s3 κ για να την ανεβάσω από tapatalk έγινε χάλια αλλά φαίνεται η 9 Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλή φάση. Ωραίος!! Παράθεση Keep wallking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Η ανάλυση από tab s3 κ για να την ανεβάσω από tapatalk έγινε χάλια αλλά φαίνεται η 9 Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜονοκαρτο να φανταστώ? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Μονοκαρτο να φανταστώ? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι το L09 είναι ο κωδικός του μονόκαρτου Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 @dimi_1982 πες μας για την μπαταρια..... εμενα πλέον κρατάει μονο 5 ώρες οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 @dimi_1982 πες μας για την μπαταρια..... εμενα πλέον κρατάει μονο 5 ώρες οθόνη...Κάθε μέρα περίπου 3 ώρες sot και 50% υπολοιπο μπαταρίας! Το φορτίζω κάθε βραδυ(κακές συνήθειες). Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Τα συγχρονίζεις στον υπολογιστή με τον οδηγό και μετά πας στο κινητό και τα κάνεις import εγώ τα έχω όλα με αυτόν τον τρόπο στο κινητό μου Ok το δοκίμασα και τους εχω στον samsung Internet τους σελιδοδείκτες, ομως με χαλασε που δεν περασαν και οι κωδικοί που ειχα, και αντε τωρα να θυμαμαι σε τόσα site.... :( Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Παιδιά γειά σας!! Αγορασα σήμερα την κίνητρα μας. Ερχόμενος από το p9. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι. Πως ενεργοποιουμε το premium service. Με το p9 δεν θυμάμαι να είχα συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Δεν νομίζω να μπορείς γιατί κ εγώ προσπάθησα και με έβγαζε σε σελίδα που δεν είχε τίποτε. Κινέζοι Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Παιδιά γειά σας!! Αγορασα σήμερα την κίνητρα μας. Ερχόμενος από το p9. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι. Πως ενεργοποιουμε το premium service. Με το p9 δεν θυμάμαι να είχα συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Δεν νομίζω να μπορείς γιατί κ εγώ προσπάθησα και με έβγαζε σε σελίδα που δεν είχε τίποτε. ΚινέζοιΑν αναφέρεστε στο premium service για την 3μηνη ασφάλιση οθόνης εδώ είστε. Απλά Συμπληρώνετε τα στοιχεία που ζητάει και θα ενεργοποιηθεί https://consumer.huawei.com/gr/support/screen-guarantee/ Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Κάθε μέρα περίπου 3 ώρες sot και 50% υπολοιπο μπαταρίας! Το φορτίζω κάθε βραδυ(κακές συνήθειες). Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα συνήθως στο 50% πιάνει 4ωρο SOT σε 1,5 μέρα (περίπου). Οπότε μάπα το καρπούζι. Υπενθυμίζω είμαι στην 161 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Εμένα συνήθως στο 50% πιάνει 4ωρο SOT σε 1,5 μέρα (περίπου). Οπότε μάπα το καρπούζι. Υπενθυμίζω είμαι στην 161Κι εγώ με την 161 είμαι με την διαφορά ότι τα έχω όλα ανοιχτά gps bluetooth 4g και στις δύο κάρτες και data στο φουλ! Νομίζω με τη χρήση που του κάνω είμαι μια χαρά! Στην αρχή χωρίς όλα να είναι ανοιχτά με την 161 έβγαζα 8 ώρες sot με υπόλοιπο 15-20%. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς με την 9 την λειτουργία desktop σε μεγαλη οθόνη ; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Zananiro σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Τι γινεται με αυτη τη pie? Καννενας ακομα με ελληνικη συσκευη? Ιταλια αγγλια και europe εκδοση την εχει δωσει. Εμεις ακομα στο περιμενε! Μεσω firmware finder ξερει κανεις τη διαδικασια αν γινεται να γινει sideload με κλειδωμενο bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Τι γινεται με αυτη τη pie? Καννενας ακομα με ελληνικη συσκευη? Ιταλια αγγλια και europe εκδοση την εχει δωσει. Εμεις ακομα στο περιμενε! Μεσω firmware finder ξερει κανεις τη διαδικασια αν γινεται να γινει sideload με κλειδωμενο bootloader? 24/12 δεν εχουν πει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Παιδιά γειά σας!! Αγορασα σήμερα την κίνητρα μας. Ερχόμενος από το p9. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι. Πως ενεργοποιουμε το premium service. Με το p9 δεν θυμάμαι να είχα συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν εννοείς την τρίμηνη εγγύηση οθόνης μπαίνεις στο HiCare και κάνεις μια εγγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 24/12 δεν εχουν πει ? Ποιοι το έχουν πει; Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Τιιιι έγινε ρε παιδιά πολύ ησυχία επικρατεί, πότε παίρνουμε pie, από αύριο. Του ήρθε κανενός με ελληνικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts