kekropas Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Η εστίαση είναι αισθητά πιο αργή από τον ανταγωνισμό.. Το OIS σε κινούμενα θέματα δεν θα σου προσφέρει κάτι.. Αν έχεις σχετικά σταθερό χέρι είσαι οκ από αυτό το θέμα.. Όταν φωτογραφίζω κάτι ακίνητο σε χαμηλό φωτισμό, εκεί έχω δει ότι μου λείπει το OIS. Αλλά σε πρόσωπα κτλ μου φαίνεται πιο καθαρό το xz2 από τα Samsung αλλά και με περισσότερο θόρυβο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Πιο λιγο θορυβο εως καθολου θα ελεγα οτι εχει το xz2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Εγώ την πάτησα σαν αρχάριος γιατί υπέθεσα ότι το WiFi Calling θα δουλεύει αλλά τελικά δουλεύει μόνο στο dual sim.. Κατά τα άλλα άψογη συσκευή, η πιο πλήρης που είχα, αλλά αν έβρισκα το dual sim σε λογικά τιμή θα το κυνηγούσα.. πλακα κανεις:!!!!!?? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Γιατί σου κάνει εντύπωση; Εγώ στη δουλειά μου που δεν έχει καλό σήμα έχω συνέχεια χαμένες κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Φλασαρατε το δικαρτο firmware της κοσμοτε στο μονοκαρτο? δεν το πιστευω οτι το μονοκαρτο δεν παιζει με wificalling και μονο το δικαρτο (σχημα λογου το δεν πιστευω) Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Φλασαρατε το δικαρτο firmware της κοσμοτε στο μονοκαρτο? δεν το πιστευω οτι το μονοκαρτο δεν παιζει με wificalling και μονο το δικαρτο (σχημα λογου το δεν πιστευω) Έχω δοκιμάσει 3-4 ROM πάντα από το μονόκαρτο βέβαια και δεν παίζει με καμία. ROM από δίκαρτο δεν δοκίμασα αλλά πιστεύω θα το μπρικάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 ROM από δίκαρτο δεν δοκίμασα αλλά πιστεύω θα το μπρικάρει Σωστά πιστεύεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Ξερουμε ποτε θα παρει αναβαθμιση ασφαλειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Oσο το εχω τοσο φαινεται ποσο ανωτερο τηλεφωνο ειναι απο πολλες ναυαρχιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Ακομα και η μπαταρια του ειναι παρα πολυ καλη! ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακομα και η μπαταρια του ειναι παρα πολυ καλη!Φανταστειτε να το εβαζα και σε εξοικονομηση ενεργειας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Ακομα και βραδυνες φωτογραφιες τις βγαζει φωτεινες και καθαρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Ανέβασε κάποιο δείγμα να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Aras εχεις και το v30; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Στο κουτι υπαρχουν ακουστικα και αναπτορας απο usb σε κλασικα ακουστικα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Σε αυτο που δινει ο κοτσωοβολος ναι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Καμία πρόταση για θήκη; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Ναι.Το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Τι λενε σε σύγκριση γενικά; Γιατι και αυτο πολύ δυνατό και πλήρες για τα λεφτά που ζητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerogiannis1984 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Καλησπέρα στο φόρουμ είμαι κι εγώ κάτοχος του τηλεφώνου εδώ και περίπου μια βδομάδα. Το κινητό είναι απίστευτο προερχόμενος από το xz1 μπορώ να πω πως βρήκα άξιο αντικατάσταση. Ένα μο ο με προβληματίζει και θα ήθελα την γνώμη σας. Συγκριτικά με το xz1 που έχω ακόμα βλέπω στην ανταπόκριση της οθόνης ένα μικρό λαγκ σαν να μην ανταποκρίνεται όπως πρέπει μερικές φορές και επίσης μερικές φορές κολλάει και η δόνηση στο Navigation bar και δεν λειτουργεί. Έχω κάνει επαναφορα και φορματ μέσω PC companion και δεν είδα βελτίωση. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;; είναι πρόβλημα ή ετσι δουλεύει;; αν είναι να το στείλω πίσω όσο ακόμα με παίρνει για doa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Απο χθες ειμαι κι εγω κατοχος. Ακομη δεν το εχω στησει. Περιμενω να μου ερθει η θηκη και ισως παω να του περασω ζελατινα της zagg στα media markt. Στιβαρο πολυτελες και πολυ πολυ ομορφο. Αυτο που με "φοβιζει" λιγο ειναι το sim tray, μου φαινεται καπως ευθραυστο ετσι που ειναι με αυτα τα πριτσινακια και δεν ειναι μονοκοματο ενα σωμα. Θα δειξει..... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 καλοριζικο και καλα νεα μεσα απο αυτο. ρωτα οτι θες αν χρειαστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 (edited) Εχει ελαστικοτητα το sim tray οποτε ειναι μια χαρα,μη το φοβασαι.zagg εχω κι εγω μπρος πισω συο ΧΖ3 που εχει κυρτες ακρες ωστοσο δεν ξεκολλησε ποτε.τελος οι θηκες κι απολαμβανω τη συσκευη οπως ειναι. Λιγο πλαστικη αισθηση αλλα προφυλασσει και αυτοεπουλωνεται σε μικρα σημαδια. Εχει 6 μηνες εγγυηση. Καλοριζικο! ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα στο φόρουμ είμαι κι εγώ κάτοχος του τηλεφώνου εδώ και περίπου μια βδομάδα. Το κινητό είναι απίστευτο προερχόμενος από το xz1 μπορώ να πω πως βρήκα άξιο αντικατάσταση. Ένα μο ο με προβληματίζει και θα ήθελα την γνώμη σας. Συγκριτικά με το xz1 που έχω ακόμα βλέπω στην ανταπόκριση της οθόνης ένα μικρό λαγκ σαν να μην ανταποκρίνεται όπως πρέπει μερικές φορές και επίσης μερικές φορές κολλάει και η δόνηση στο Navigation bar και δεν λειτουργεί. Έχω κάνει επαναφορα και φορματ μέσω PC companion και δεν είδα βελτίωση. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;; είναι πρόβλημα ή ετσι δουλεύει;; αν είναι να το στείλω πίσω όσο ακόμα με παίρνει για doa. Δοκιμασε καποιον αλλον launcher και δες αν κολλαει ακομα.Καλοριζικο! ΥΓ:Αν βγαζετε και φωτογραφιες,καντε ενα κοπο να εμπλουτισετε το σχετικο νημα. Edited May 24, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 (edited) καλοριζικο και καλα νεα μεσα απο αυτο. ρωτα οτι θες αν χρειαστει. Ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει ελαστικοτητα το sim tray οποτε ειναι μια χαρα,μη το φοβασαι.zagg εχω κι εγω μπρος πισω συο ΧΖ3 που εχει κυρτες ακρες ωστοσο δεν ξεκολλησε ποτε.τελος οι θηκες κι απολαμβανω τη συσκευη οπως ειναι. Λιγο πλαστικη αισθηση αλλα προφυλασσει και αυτοεπουλωνεται σε μικρα σημαδια. Εχει 6 μηνες εγγυηση. Καλοριζικο! ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασε καποιον αλλον launcher και δες αν κολλαει ακομα.Καλοριζικο! ΥΓ:Αν βγαζετε και φωτογραφιες,καντε ενα κοπο να εμπλουτισετε το σχετικο νημα. Ποια ποιότητα έβαλες; πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως έχουν τρεις διαφορετικές με το ανάλογο κόστος. Στο XZ2 έτσι που κάνει καμπύλη όλη η πλάτη δεν ξέρω αν μπορεί να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος. Θα μου άρεσε για να το έχω και γυμνό που και που. Edited May 24, 2019 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Iδια πλατη εχουμε.μια χαρα κολλαει.εμενα μου ειπαν δυο ποιοτητες κι εβαλα την πιο χοντρη. Επιτοπου πες να στα δειξουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Iδια πλατη εχουμε.μια χαρα κολλαει.εμενα μου ειπαν δυο ποιοτητες κι εβαλα την πιο χοντρη. Επιτοπου πες να στα δειξουνε Η εφαρμογή είναι καλή; άφησε τίποτα φυσαλίδες; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts