poison21 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Καλημερα στην παρεα και παλι,σημερα παρελαβα την θηκη που περιμενα πως και πως και τελικα ειχα δικιο.Ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι τωρα σε συνδιασμο με το whitestone dome glass με κοστος 5 ευρω και χρωμα διαφανο smoked.Πραγματικα δενει σαν να μην εχεις θηκη επανω και δεν γλιστραει ουτε κατα διανοια,ειναι πολυ λεπτη και στις γωνιες εχει τρεις φουσκαλιτσες εσωτερικα με αερα για να το προστετευει απλα προτιμηστε την smoked γιατι η τελειως διαφανη θα κιτρινισει μετα απο λιγο καιρο(τουλαχιστον σε εμενα ολες οι διαφανες κιτρινιζουν). https://www.banggood.com/Baseus-Shockproof-Transparent-Soft-TPU-Case-for-Samsung-Galaxy-S9-p-1273802.html?rmmds=myorder&ID=46107&cur_warehouse=CN Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Για s9 απλό καμία δοκιμασμένη ultra thin θήκη; φοράω μεμβράνη screen knight οτι πιο slim υπάρχει και με απίστευτο grip στα πλαινά. https://www.ebay.co.uk/itm/For-Samusng-Galaxy-S9-S9-Plus-NILLKIN-Nature-TPU-Silicone-Gel-Rubber-Soft-Cover/273169840355?hash=item3f9a30f8e3%3Am%3AmhkQEFnogfSzUPLe-ef4VXA&var=572436588920 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 οτι πιο slim υπάρχει και με απίστευτο grip στα πλαινά. https://www.ebay.co.uk/itm/For-Samusng-Galaxy-S9-S9-Plus-NILLKIN-Nature-TPU-Silicone-Gel-Rubber-Soft-Cover/273169840355?hash=item3f9a30f8e3%3Am%3AmhkQEFnogfSzUPLe-ef4VXA&var=572436588920 Μειονέκτημά της ότι κιτρινίζει και σκληραίνει μέσα στο 3μηνο. Το κιτρίνισμα φαίνεται λιγότερο στις "έγχρωμες". Πάρτε περισσότερες από μία, για άμεση αντικατάσταση όταν χρειαστεί. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Μειονέκτημά της ότι κιτρινίζει και σκληραίνει μέσα στο 3μηνο. Το κιτρίνισμα φαίνεται λιγότερο στις "έγχρωμες". Πάρτε περισσότερες από μία, για άμεση αντικατάσταση όταν χρειαστεί. Την γκρι που έχω πάρει και την έχω 3 μήνες, δεν έχει κιτρινίσει καθόλου. επίσης την καφέ την είχα στο s8 είναι by default κίτρινη. Για την λευκή δεν έχω γνώμη. Πιθανόν και να κιτρινίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 οτι πιο slim υπάρχει και με απίστευτο grip στα πλαινά. https://www.ebay.co.uk/itm/For-Samusng-Galaxy-S9-S9-Plus-NILLKIN-Nature-TPU-Silicone-Gel-Rubber-Soft-Cover/273169840355?hash=item3f9a30f8e3%3Am%3AmhkQEFnogfSzUPLe-ef4VXA&var=572436588920 Την φοράω αυτή θα ήθελα και τίποτα άλλο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Την φοράω αυτή θα ήθελα και τίποτα άλλο!! Δες αυτή που ποστάρω πιο πάνω Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Έχετε να προτείνεται κανένα καλό screen protector τζαμακι για το S9 το απλό? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Έχετε να προτείνεται κανένα καλό screen protector τζαμακι για το S9 το απλό? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μονο το whitestone dome ολα τα αλλα πεταμενα λεφτα,καλυτερα κανε ασφαλεια και αστο χωρις καθολου αλλιως το 50αρικο ειναι μονοδρομος(τοσο κοστιζει το τζαμακι) Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Εσείς που είστε κάθετοι για το Dome Glass έχετε δοκιμάσει όλα τα τζαμακια της αγοράς και έχετε αυτή την άποψη ή επειδή το έχετε βάλει το υποστηρίζετε τόσο σθεναρά;;; Εγώ άκουσα πχ άκουσα κάποια παιδιά εδώ μέσα, πάλι καλά, και πήγα στο extreme mobile όπου μου τοποθέτησαν άψογο full glue τζαμακι στα 29€. Και χωρίς δηλαδή το άγχος της τοποθέτησης που έχουν οι περισσότεροι, και φθηνότερα. Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλες τέτοιες λύσεις και σε άλλες πόλεις εκτός Αθηνών γι'αυτό καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Εγώ screen knight φοράω Μία χαρά είμαι !!! Ούτε το άγχος μη χαλάσω τζαμακι αξίας 30 40 50 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Εσείς που είστε κάθετοι για το Dome Glass έχετε δοκιμάσει όλα τα τζαμακια της αγοράς και έχετε αυτή την άποψη ή επειδή το έχετε βάλει το υποστηρίζετε τόσο σθεναρά;;; Εγώ άκουσα πχ άκουσα κάποια παιδιά εδώ μέσα, πάλι καλά, και πήγα στο extreme mobile όπου μου τοποθέτησαν άψογο full glue τζαμακι στα 29€. Και χωρίς δηλαδή το άγχος της τοποθέτησης που έχουν οι περισσότεροι, και φθηνότερα. Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλες τέτοιες λύσεις και σε άλλες πόλεις εκτός Αθηνών γι'αυτό καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι. Δεν ειμαστε απολυτοι απλα οταν εχεις ξοδεψει 10 απο δω 10 απο κει,θεωρω οτι τα σκας και τελειωνεις.Aπλα προσπαθουμε να γλιτωσουμε σε κανενα παιδι που ρωταει 20-30 πεταμενα ευρω.Σαν ποιοτητα γυαλιου παντως δεν ξερω αν υπαρχει αλλο σαν αυτο και γενικα εγω σε οτι κινητο ειχα μεχρι τωρα δεν εχω ξαναδει γυαλι με τετοια εφαρμογη χωρις αλοιωση οθονης και να μην αφηνει δαχτυλιες.Τωρα για την τοποθετηση δεν υπαρχει πιθανοτητα λαθους γιατι μπαινει σε οδηγο και δεν το κουνας δεξια αριστερα πανω κατω.Αλλα παλι σου λεω αν το ηξερα θα εδινα 35 και θα εκανα ασφαλεια 1 ετους και δεν θα εβαζα καθολου γυαλι τουλαχιστον για ενα χρονο. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Δεν ειμαστε απολυτοι απλα οταν εχεις ξοδεψει 10 απο δω 10 απο κει,θεωρω οτι τα σκας και τελειωνεις.Aπλα προσπαθουμε να γλιτωσουμε σε κανενα παιδι που ρωταει 20-30 πεταμενα ευρω.Σαν ποιοτητα γυαλιου παντως δεν ξερω αν υπαρχει αλλο σαν αυτο και γενικα εγω σε οτι κινητο ειχα μεχρι τωρα δεν εχω ξαναδει γυαλι με τετοια εφαρμογη χωρις αλοιωση οθονης και να μην αφηνει δαχτυλιες.Τωρα για την τοποθετηση δεν υπαρχει πιθανοτητα λαθους γιατι μπαινει σε οδηγο και δεν το κουνας δεξια αριστερα πανω κατω.Αλλα παλι σου λεω αν το ηξερα θα εδινα 35 και θα εκανα ασφαλεια 1 ετους και δεν θα εβαζα καθολου γυαλι τουλαχιστον για ενα χρονο. Για να το ξεκαθαρίσω, δεν αμφισβητώ αν είναι καλό το dome glass. Αλλά σχόλια το τύπου ''όλα τα άλλα είναι σκουπίδια, είναι για πέταμα...''κτλ, τα θεωρώ λίγο, ως πολύ, υπερβολικά. Όσο για τη τοποθέτηση, μπορεί για εσένα, εμένα και κάποια άλλα παιδιά να φαίνεται παιχνιδάκι, αλλά αυτό δεν ισχύει για τους περισσότερους. Anyway για να μη το πλατιάζουμε, σούπερ το Dome Glass, δεν αντιλέγω, αλλά υπάρχουν κι άλλες λύσεις που ΔΕΝ είναι για πέταμα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Δεν θα διαφωνησω με τα λεγομενα σου ,απλα κοιταω απο την πλευρα μου πως να γλιτωσει κανενα παιδι τα ευρω που χαλασα εγω τσαμπα εφοσον και αυτο που εχεις βαλει ειναι λειτουργικο 100% τοτε ειμαι μαζι σου,αρα εχουμε 2 πολυ καλες λυσεις για τζαμακια μεχρι τωρα.:):) Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Περιμένω εντυπώσεις από τη fitbag. Για το skin άμα ακολουθήσεις τις οδηγίες είναι πολύ εύκολο. Στη χειρότερη το ξεκολάς και το ξανακολάς άμα δεν σου κάτσει. Δεν παθαίνει τίποτα. Πήρα μόνο για την πλάτη ναι.Τούμπανο είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι λαλακιες έγραφαν ότι είναι πολύ σφιχτή κλπ. Επίσης είναι όμορφη. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Τούμπανο είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι λαλακιες έγραφαν ότι είναι πολύ σφιχτή κλπ. Επίσης είναι όμορφη. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχει πολύ καλή ποιότητα. Και μέσα το μαλακό ύφασμα προστατεύει και καθαρίζει την οθόνη. Και να ξέρεις ότι πρέπει λενεται και γίνεται σαν καινούργια. Ποια πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 παρήγγειλα και εγώ whitestone dome glass αυτό που είχα πάρει τελικά, ενώ καθόταν ωραία, ενώ είχε μια χαρά ανταπόκριση κτλ κτλ. μάζευε τρελές δαχτυλιές! κρίμα. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01LYV4VH4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 μετά είπα να βρώ ένα αντίστοιχο που θα είναι και oleophobic, και σκέφτηκα ότι θα μπρω στο τριπάκι να φευγουν πάλι 15ευρα. οπότε whitestone dome glass και ελπίζω να μην ξαναασχοληθώ. επίσης όπως ειπε και ένα παλικάρι, δε νοείται να σκάμε 800-1000 για κινητό και να κάνουμε οικονομία στα 50 που κάνει ένα γυαλί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Τη jive blue. Μπλε είναι και η συσκευή μου. Μοιάζει με τζιν στην εμφάνιση (όχι στην υφή). Σε ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες γιατί δεν χρησιμοποιούσα ποτέ θήκη στα κινητά μου και 3,5 μήνες τώρα με το s9 στη θήκη ήταν too much :p Τώρα προσπαθώ να το συνηθίσω χωρίς τη θήκη της Samsung. Μου φαίνεται πολύ λεπτό και πολύ στενό!! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Echepolus Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Εσείς που είστε κάθετοι για το Dome Glass έχετε δοκιμάσει όλα τα τζαμακια της αγοράς και έχετε αυτή την άποψη ή επειδή το έχετε βάλει το υποστηρίζετε τόσο σθεναρά;;; Εγώ άκουσα πχ άκουσα κάποια παιδιά εδώ μέσα, πάλι καλά, και πήγα στο extreme mobile όπου μου τοποθέτησαν άψογο full glue τζαμακι στα 29€. Και χωρίς δηλαδή το άγχος της τοποθέτησης που έχουν οι περισσότεροι, και φθηνότερα. Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλες τέτοιες λύσεις και σε άλλες πόλεις εκτός Αθηνών γι'αυτό καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι. Εγω παντως πηγα σε ενα καταστημα στην αιολου μου τοποθετησαν ενα τζαμακι με κολλα 30Ε και απλα πεταξα 30Ε ... μεσα στην βδομαδα ξεκολαγε .... Παράθεση CASE:BitfenixNeos PSU:CoolerMaster G650M MotherBoard:AsRockH97Anniversary CPU:i5 4460 GPU:R9 380 MSI 2GΒ RAM:Kingstone HyperX (4x4) 16Gb DDR3 1866MHz HD:1TBSamsung7200RPM SSD: Samsung850evo 250GB CPU COOLER: Raijintek Aidos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Δυστυχώς μετά από 1 μέρα με whitestone dome και την Spigen Ultra Hybrid S πήρα το γυαλί στο χέρι. Το πέταξε η θήκη ενω υποτίθεται ότι είναι συμβατή. Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Αυτό είναι και το μονο που με απωθεί για πάρω το s9 το μικρο. Το γουσταρω με χίλια γιατί είναι compact αλλά και λόγω δουλειάς φοβάμαι να το αφήσω χωρίς τζαμακι. 50 ευρώ και να ξεκολλαει παραπαει. Ξέρω οτι θεωρειται απο τα καλυτερα και πιο αξιόπιστα αλλά υπαρχουν επίσης και πολλά παράπονα. Τι θα γινει ρε παιδιά να το τσιμπησω η όχι? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Τσιμπα το και κανε ασφαλεια με 35 ευρακια Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Γίνεται και για 2 χρόνια η μονο για 1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Γίνεται και για 2 χρόνια η μονο για 1?Δυστυχώς, μόνο για έναν χρόνο... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Κακό αυτό..οκ σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλησπέρες στην παρέα. Μάλλον την επόμενη βδομάδα με βλέπω να παίρνω και εγώ το απλό. Είχα το htc u ultra αλλά ήταν πολύ μεγάλο για το χέρι μου και με ενοχλούσε αφάνταστα. Ήθελα να πάω σε s8+ αλλά μου την σπάει το δακτυλικό εκεί που είναι, οπότε λέω για το s9. Αξίζει να δώσω 530-540 που έχει η να περιμένω κ άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts