thodor_teo Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 πως μπορω να συνδεθω απο το κινητο μου και να έχω ιντερνέτ στον υπολογιστή με συνδεση blyetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ke_Nal Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 πως μπορω να συνδεθω απο το κινητο μου και να έχω ιντερνέτ στον υπολογιστή με συνδεση blyetooth Μήπως θα μπορούσες να μας πείς τι κινητό έχεις(Iphone,Nokia,Android,Palm)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Έχω άλλη μια ερώτηση. Έχω έναν αριθμό συμβολαίου και προσπαθώ να μπω με το κινητό σαν modem μέσω του Vodafone Mobile Connect. Σαν APN βάζω "internet" και σαν τύπο λογαριασμού συμβόλαιο, αλλά δεν λέει να συνδεθεί. Ξέρει κανένας τι παίζει; Τελικά το βρήκα. Αν έχεις Συμβόλαιο ομιλίας Vodafone, το APN είναι: internet.vodafone.gr Άν έχεις Συμβόλαιο πρόσβασης στο internet χωρίς ομιλία, το APN είναι: internet Αν έχεις καρτοκινητό, το ΑPN είναι: webkarta.vodafone.gr Αν έχεις καρτοιντερνετ, το APN είναι το web.session Ελπίζω μέσα από τη δική μου απορία να ξεκαθάρισα και απορίες άλλων φίλων!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής για σύνδεση στο Vodafone Mobile Broadband σε WINDOWS 7 64 bit και η εφαρμογή δεν ξεκινά κολλάει στο αρχικό flash με το λογότυπο της Vodafone, ξέρει κανείς μήπως τι μπορεί να συμβαίνει; Μέχρι και τον Αύγουστο στο ίδιο pc με την ίδια έκδοση δεν είχα κανένα πρόβλημα, ήδη έχω προσπαθήσει να κάνω απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής αλλά το πρόβλημα παραμένει. Αν ξέρει κάποιος να δώσει κάποια λύση ας με βοηθήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής για σύνδεση στο Vodafone Mobile Broadband σε WINDOWS 7 64 bit και η εφαρμογή δεν ξεκινά κολλάει στο αρχικό flash με το λογότυπο της Vodafone, ξέρει κανείς μήπως τι μπορεί να συμβαίνει; Μέχρι και τον Αύγουστο στο ίδιο pc με την ίδια έκδοση δεν είχα κανένα πρόβλημα, ήδη έχω προσπαθήσει να κάνω απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής αλλά το πρόβλημα παραμένει. Αν ξέρει κάποιος να δώσει κάποια λύση ας με βοηθήσει. Δοκίμασε διαφορετική θύρα για το usb modem. (usb Δεν έχεις; ) Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Έχεις ξαναρωτήσει και σου απαντήσανε εδώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Δοκίμασε διαφορετική θύρα για το usb modem. (usb Δεν έχεις; ) Η εφαρμογή έπρεπε να ανοίγει και χωρίς το USB modem κάτι που δε συμβαίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Πιστευω οτι πρεπει καποιος να πει στην βονταφον οτι μιλαμε-γραφουμε ελληνικα.Eχει παραγινει αυτο το πραγμα με τα greeklish.Oτι ανακοινωση -μηνυμα μου στειλει στο cu στα greeklish ειναι.Eιμαι περιεργος δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Πιστευω οτι πρεπει καποιος να πει στην βονταφον οτι μιλαμε-γραφουμε ελληνικα.Eχει παραγινει αυτο το πραγμα με τα greeklish.Oτι ανακοινωση -μηνυμα μου στειλει στο cu στα greeklish ειναι.Eιμαι περιεργος δηλαδη; Όχι, δεν είσαι.Κι εγώ κάθε φορά που βλέπω διαφημίσεις και οποιαδήποτε άλλη προωθητική ενέργεια σε αυτό το εκτρωματικό υβρίδιο γλώσσας, εκνευρίζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Η εφαρμογή έπρεπε να ανοίγει και χωρίς το USB modem κάτι που δε συμβαίνει. κανε δεξι - κλικ -> αντιμετωπιση προβληματων συμβατοτητας και τρεξτο σαν windows xp (καμια φορα πιανει). Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Τι εγινε ρε παιδια? Φευγω για Πασχα και πηγα να προμηθευτω καρτα για το stick και μου λεει η τυπισα οτι ειναι για 10 μερες 1Gb απο 3Gb που ηταν (αυτη με τα 20€). Δε πανε καλα μου φαινεται. Αν ξερει κανεις πως να κανω unlock το stick ωστε να βαλω sim της Cosmote ας στειλει κανα pm. Απατεωνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 κανε δεξι - κλικ -> αντιμετωπιση προβληματων συμβατοτητας και τρεξτο σαν windows xp (καμια φορα πιανει). Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι έκανε conflict με κάποια άλλη εφαρμογή και δε το άφηνε να ανοίξει. Πιο συγκεκριμένα έφταιγε το SAMSUNG Kies απενεργοποιώντας όλες τις διεργασίες του SAMSUNG Kies από το task manager, το πρόγραμμα της VODAFONE δούλεψε μία χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Για κάποιον που θέλει Internet με προπληρωμένο όγκο δεδομένων, υπάρχει κάτι; Δηλαδή πληρώνω 1-2 GB και άμα τελειώσουν STOP. Το θέλω για τα ταξίδια και μόνο. Για αυτά τα 3ωρα - 9ωρα που βαριέσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Για κάποιον που θέλει Internet με προπληρωμένο όγκο δεδομένων, υπάρχει κάτι; Δηλαδή πληρώνω 1-2 GB και άμα τελειώσουν STOP. Το θέλω για τα ταξίδια και μόνο. Για αυτά τα 3ωρα - 9ωρα που βαριέσαι... Απο οτι ξερω οχει.Ο προπληρωμενος ογκος συνδιαζεται και με μερες που αν ξεκινησεις δεν μπορεις να διακοψεις. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Εμένα με ενοχλούν οι πολιτικές του Vodafone Group που κληρονομούνται και από την Ελληνική Vf. Π.χ. VoIP filtering. Αν δεν καταλάβουν στα ανώτερα κλιμάκια ότι δεν μπορούν να καταπίνουν αμάσητες τις αποφάσεις του group θα μείνουν μόνοι τους στο τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Tι ειναι voip filtering; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Tι ειναι voip filtering; Κόβουν εφαρμογές σαν το skype από το δίκτυό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Συγνωμη αλλα skype voip λειτουργουν μεσω ιντερνετ.Δεν εχουν σχεση με το δικτυο της βονταφον.Πως γινεται να τα μπολοκαρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Κόβουν εφαρμογές σαν το skype από το δίκτυό τους. Εγώ δηλαδή από το iPhone πώς μιλάω με skype μέσω 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laplace Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Έχουν αλλάξει πλέον οι διαθέσιμοι χρόνοι ανανέωσης και είναι: 30 λεπτά με 2€ και 300ΜΒ 1 μέρα με 5€ και 1GB 15 μέρες με 20€ και 1GB αγορασα 20ρα καρτα για 10 μερες κ 3gb κ οπως μου ειπαν μετα τις γιορτες θα γινει αυτο που γραφεις. παντως οσοι εχουν καρτες των 20e/10μερες/3gb ισχυουν κανονικα μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων. καλα αυτο με το 15μερες/1gb ειναι απλα τραγικο... Edited April 21, 2011 by laplace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Κόβουν εφαρμογές σαν το skype από το δίκτυό τους. Τίποτα δεν κόβουν, μια χαρά παίζει το Skype. Δες και το screenshot (iPhone iOS 4.3.1, Skype σε σταθερό Αθήνας με σβησμενο τον αριθμό).[ATTACH]19710[/ATTACH] Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Λαθος.αν σκεφτονταν ολοι ετσι δε θα εκλειναν τα μαγαζια σωρηδον. Μην ειστε κοροιδα. Με τοσα λεφτα κανετε πολυ πιο προσοδοφορα πραγματα. Τα μαγαζια κινητης ειναι η πιο τελευταια λυση αυτη τη στιγμη. Οποιος ειναι εντελως ανιδεικευτος τετοιο ανοιγει. Sent from my Milestone Είμαι Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ και έδωσα €30.000 για να ανοίξω το μαγαζί. Άλλοι φίλοι μου επίσης "ανειδίκευτοι" ψάχνουν για δουλειά τώρα ενώ εγώ, για την εποχή που είμαστε τουλάχιστον, είμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Εσυ μας ελεγες οτι εχεις κοτζαμ μαγαζι και βγαζεις 800€,αμα είναι έτσι το καλά καηκαμε.Τους κακούς μήνες δηλαδή ποσά σου μένουν,300€; Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 με 350 ευρώ για το Iphone δεν έπαθες εγκεφαλικό . Ήρθε 30 ευρώ χρέωση και έπαθες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Ενημερωτικά μπορεί να ζητήσει κάποιος απενεργοποίηση του internet από την εξυπηρέτηση πελατών. Απλώς τότε δεν λειτουργούν και τα mms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts