Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από 3g, άστα! Πέραν των τεχνολογιών όπου είναι πολύ πίσω από Cosmote και Vodafone, η 3g κάλυψη της Wind επίσης είναι πολύ πιο περιορισμένη(πλην εξαιρέσεων φυσικά, οι οποίες υπάρχουν πάντα σε όλα τα δίκτυα)

Παιδιά ξέρετε τι παίζει από πλευράς ακτινοβολίας/υγείας με αυτόν τον ενισχυτή vodafone gsm/2g?

Pigs have flown!

http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg

Εμένα μου έχουν στείλει τρια κομάτια το ένα μετά το άλλο και προκοπή δεν είδα ακόμη.

ένω ξεκινούν να δουλευουν καλά και όντος ενισχύουν το σήμα σε ένα χώρο μετά από 15 λεπτά χάνουν το σήμα και πάλι από την αρχή.

και τα τρία το ίδιο αποτέλεσμα Περιμένω ακόμη απαντήσεις από την vodafone για το τί θα γίνει τελικά.

γιατί δεν δοκιμάζεις εκείνο που σου δίνει σήμα 3g με adsl σύνδεση στο ίντερνετ;. Πιστεύω ότι θα σε καλύψει.

Είναι ένας "μικρός" αναμεταδότης/ενισχυτής σήματος που ενισχύει το σήμα από τη κοντινότερη από κεραία που καλύπτει τη περιοχή σου.

Δες εδώ! Φαντάζομαι θα είναι κάποια παραλλαγή του παρακάτω εξοπλισμού.

http://www.1800mobiles.com/wilson-cell-phone-signal.html

http://www.mycellularsolutions.com/images/In_building_signal_booster_system.gif

καλησπέρα στην δεύτερη φωτογραφία που έχεις επισημάνει. Την κεραία αυτή την εχω δει σε μερικά σπίτια και σε εργοτάξια. Δεν μπορεί να είναι κεραία; κινητής τηλεφωνίας; είναι σίγουρα αναμεταδότης;. Σε μερικά σπίτια η κεραία αυτή που έχει τοποθετηθεί δίπλα ακριβώς είναι ένα λινκ ή αλλιώς ένα λινκ με την μορφη σωλήνα σε ευθεία μορφή. Όταν εχω πρόσβαση από η/υ θα περάσω και φωτογραφία.

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!

Συνδρομητής από το 2002 μέχρι σήμερα, η 02/11/2010 είναι η τελευταία μου μέρα στο δίκτυο της Vodafone. Το δίκτυο καλό, τα data μια χαρά, αλλά τα προγράμματα ομιλίας τους απλά ακριβά και χωρίς SMS. Το unlimited δε είναι άχρηστο σε εμένα, οι περισσότεροι γνωστοί μου είναι απο Wind και Cosmote μεριά.

Πλέον περνάω στην Cosmote με το πρόγραμμα i20, 50 min ομιλίας και 50 SMS για όλα τα δίκτυα συν 250Mb internet. Η Voda δε δίνει πρόγραμμα προς όλα τα δίκτυα με λιγότερα από 100 λεπτά, που όμως εμένα μου είναι περιττά, γιατί να τα πληρώνω? Αντίθετα χρησιμοποιώ ποιο πολύ το Internet από το smartphone μου, η cosmote συμφέρει ποιο πολυ για την χρήση που κάνω. Καλώς η κακώς, fail για το τμήμα marketing και σχεδιασμού τον προγραμμάτων της Voda.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

και εμενα οι πιο πολλοι ειναι κοσμο και γουιντ.παντως αυτο που εχω δει ειναι οτι πολυς κοσμος φευγει απο βοντα.εχω αριθμο βονταφον και περνοντας 1286 για ενημερωση αριθμου αν ανημει σε βοντα χωρις πλακα τα μισα νουμερα (απο 694**)που τσεκαρω εχουν φυγει!

Πολύ καλό δίκτυο, απίστευτη χωρητικότητα και ιντερνετ αλλά κοιτάνε να στα φάνε απροκάλυπτα. Είχα vodafone από το 2002 ως το 2007. Απόλυτα ευχαριστημένος αλλα ........

Πολύ καλό δίκτυο, απίστευτη χωρητικότητα και ιντερνετ αλλά κοιτάνε να στα φάνε απροκάλυπτα. Είχα vodafone από το 2002 ως το 2007. Απόλυτα ευχαριστημένος αλλα ........

Μα όλες οι εταιρίες αυτό κοιτάνε.

Μόνο που η συγκεκριμένη έχει άλλη πολιτική. Είχα ένα πρόγραμμα το 2007 που δεν τους άρεσε προφανώς επειδή ήταν παλιό και μου είπαν να κάνω μια αλλαγή σε ένα άλλο δοκιμαστικά κι αν δεν μ άρεσε είχα το δικαίωμα να γυρίσω πίσω μετά από ένα μήνα. Δεν γύρισα ποτέ γιατί το πρώην πρόγραμμα μου το είχαν ήδη καταργήσει πριν καν αλλάξω. Ε κι έτσι έφυγα. Αν αυτό δεν είναι κλέψιμο τότε τι είναι . (Εννοείται πως το δεύτερο πρόγραμμα ήταν πιο ακριβό) ;)

Μα όλες οι εταιρίες αυτό κοιτάνε.

Απόλυτα σωστό, επαφίεται στον καθένα μας να κάνει οτι νομίζει για να προστατέψει το πορτοφόλι του. Μπορεί η εταιρία Χ να έχει καλύτερο δίκτυο, καλύτερη ποιότητα φωνής αλλά η εταιρία Ψ φτηνότερο πρόγραμμα χωρίς να υστερεί δραματικά στην φωνή και δίκτυο. Με το εισόδημα μας να μειώνεται συνεχώς τελευταία, φυσικά θα προτιμήσω την εταιρία Ψ κι ας κάνω κάποιες παραχωρήσεις στην ποιότητα.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Όντως η VF είναι φάουλ 100% στις παροχές των προγραμμάτων της.

Απουσία προπληρωμένων μηνυμάτων στα unlimited προγράμματα(ναι ok, έχει απ'τα 100+ ευρώ, αλλά να πληρώσω 100+ ευρώ για μερικά μηνύματα; :pNoway!!).

Κατάργηση ευέλικτων οικονομικών προγραμμάτων(τα myway της Cosmote υπάρχουν)

Κατάργηση surf and talk προγραμμάτων(τα προγράμματα i της Cosmote υπάρχουν)

Απουσία πακέτων προπληρωμένων μηνυμάτων στα συμβόλαια(Wind/Cosmote τα έχουν)

Και γω περιμένω να λήξει το συμβόλαιο και να πάω αλλού. Τη στιγμή που ο ανταγωνισμός παρέχει περισσότερα προνόμια στις ίδιες τιμές καλό θα είναι να αναπροσαρμόσουν τα προγράμματά τους.... :rolleyes:

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10266

Δεν ξέρω αν σας έχουν στείλει και εσάς sms για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.. Εμένα με χουν ταράξει κάθε μέρα.. Έχει συμμετάσχει μήπως κάποιος και να χει κερδίσει? Λέει ότι δίνει 1000 ευρώ κάθε 60 λεπτά kαι 1 σπίτι στο τέλος.

Ερώτηση επάνω στο θέμα: Χάθηκε κινητό και θέλω να μπλοκαριστεί. Χωρίς δήλωση στην αστυνομία δεν θα γίνει μπλοκάρισμα ?

Ερώτηση επάνω στο θέμα: Χάθηκε κινητό και θέλω να μπλοκαριστεί. Χωρίς δήλωση στην αστυνομία δεν θα γίνει μπλοκάρισμα ?

Αυτή τη δυνατότητα δεν την παρέχει πλέον ούτε η Vodafone, όπως έκανε παλαιότερα. Προφανώς μετά από τόσα χρόνια είδαν πως δεν έχει νόημα, εφόσον οι άλλες δύο δεν ακολούθησαν. Το μπλοκάρισμα αφορούσε πάντα κάρτες sim Vodafone, κάρτες των άλλων δικτύων έπαιζαν κανονικά. Το μόνο που προστατεύει πλέον--ως ένα βαθμό--τις συσκευές είναι ο κωδικός κλειδώματος συσκευής.

Κρίμα. Μόνο δηλαδή αν πάει στην αντιπροσωπεία. Τι να πω. Ελλάς.

Δυστυχώς τόσο το site της HOL όσο και το site της Vodafone είναι υπερβολικά μπερδεμένα από άποψη πληροφοριών για τις συνδυαστικές τους προσφορές. Η ερώτησή μου είναι τι θα πληρώνει κάποιος που θα δέσει τις 2 αυτές υπηρεσίες στο ίδιο ΑΦΜ;.

Σύμφωνα με αυτή την σελίδα www.HOL.gr , το HOL ADSL Plus για συνδρομητές Vodafone κοστίζει (15€*6) + (19,7€*6) = 208,2€ /χρόνο. Στο ποσό αυτό είναι περασμένη η έκπτωση που αναφέρεται εδώ :www.Vodafone.gr ή όχι ;;;

:confused: Πολύ μπέρδεμα η κατάσταση.

Το έχει ψάξει κανείς;

Αντιγραφή κατά κάποιον τρόπο του διαγωνισμού στην Cosmote...

Κατά το ρητό : " Τα λεφτά υπάρχουν" ....

lalista.gr

Τα μηνύματα σταματάνε στέλνοντας "στοπ" στο 19541.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

γιατί δεν δοκιμάζεις εκείνο που σου δίνει σήμα 3g με adsl σύνδεση στο ίντερνετ;. Πιστεύω ότι θα σε καλύψει.

καλησπέρα στην δεύτερη φωτογραφία που έχεις επισημάνει. Την κεραία αυτή την εχω δει σε μερικά σπίτια και σε εργοτάξια. Δεν μπορεί να είναι κεραία; κινητής τηλεφωνίας; είναι σίγουρα αναμεταδότης;. Σε μερικά σπίτια η κεραία αυτή που έχει τοποθετηθεί δίπλα ακριβώς είναι ένα λινκ ή αλλιώς ένα λινκ με την μορφη σωλήνα σε ευθεία μορφή. Όταν εχω πρόσβαση από η/υ θα περάσω και φωτογραφία.

η φωτογραφια που γραφω παραπανω για το εαν ειναι καεραια κινητης τηλεφωνιας ή οχι ειναι η παρακατω : τωρα μπορεσα να την επισυναψω. εχω δει παρα πολλες τετοιες κεραιες σε κτηρια στο δρομο αυτη ειναι σιγουρα κεραια;. ή μικροκυψελη εαν οχι τι μπορει να ειναι ?. ευχαριστω εκ των προτερων

Edited by JOHNMEGARYTHMOS
διορθωση

Εχω ξεχάσει το κινητό μου σε άλλη πόλη (θα μου το στείλουν σε καμια βδομάδα περίπου).Μέχρι τότε τι κάνουμε?(εχω μια κάρτα vodafone αλλα δεν ξερω πως ενεργοποιείται - είναι από την προσφορά που είχε κάνει το ram 10 ημέρες δωρεάν internet απο τη vodafone - την οποία τη βάζω σε μια άλλη συσκευή αλλά δε δουλεύει).

Ευχαριστώ.

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

η φωτογραφια που γραφω παραπανω για το εαν ειναι καεραια κινητης τηλεφωνιας ή οχι ειναι η παρακατω : τωρα μπορεσα να την επισυναψω. εχω δει παρα πολλες τετοιες κεραιες σε κτηρια στο δρομο αυτη ειναι σιγουρα κεραια;. ή μικροκυψελη εαν οχι τι μπορει να ειναι ?. ευχαριστω εκ των προτερων

Repeater ειναι.

Αυτές είναι μονο για κλήσεις δεδομένων, δεν χρησιμοποιούνται σίγουρα για ομιλία και αμφιβάλω αν μπορείς να στείλεις/λάβεις sms.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα της αρεσκίας σου και πάρε ένα πακέτο καρτοκινητής, δήλωσε το κιολας και είσαι έτοιμος.

Εχω ξεχάσει το κινητό μου σε άλλη πόλη (θα μου το στείλουν σε καμια βδομάδα περίπου).Μέχρι τότε τι κάνουμε?(εχω μια κάρτα vodafone αλλα δεν ξερω πως ενεργοποιείται - είναι από την προσφορά που είχε κάνει το ram 10 ημέρες δωρεάν internet απο τη vodafone - την οποία τη βάζω σε μια άλλη συσκευή αλλά δε δουλεύει).

Ευχαριστώ.

αυτες ηταν για καρτοιντερνετ..δεν μπαινουν σε κινητο...το ειχα προσπαθησει και μπλοκαρα την καρτα και μετα πηγα να την φτιαξω...η μονη λυση ειναι να πας να παρεις αφου εισαι vodafone κανενα cu...και μετα θα σου περισεψει και για ωρες αναγκες...μπορεις να πας φυσικα και σε αλλες εταιριες

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Repeater ειναι.

οκ σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου. το συγκεκριμενο το εχω δει σε ψηλα κτηρια που ειναι κεντρικα σε δρομους. αλλα οχι με την ραβδο αυτη αλλα με κανονικο λινκ που ειναι ασπρο (τυμπανο). αυτο ειναι παλι αναμεταδοτης;? . προφανως το βαζουνε στο ψηλο κτηριο για να εχει σημα προς το υπογειο;. γενικα αυτο δεν εκπεμπει; οπως μια κεραια; ετσι δεν ειναι ;. αρα υπαρχει πιθανοτητα να θελουνε να το κατεβασουνε οι γειτονες; της περιοχης;.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned