Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ γενικά είμαι κατά αυτών των διαγωνισμών.. Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι γίνετε...

Χώρο πάντως βρήκα για τη "μερσεντέ"!!!:p

Με εχουν ταραξει στα μηνυματα ελεος.... ποτε θα τελειωσει αυτος ο διαγωνισμος??

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Φίλε bored, αυτό που γνωρίζω μέσα από την vodafone, είναι πως η κεραία στην Βασ. Σοφίας (Κοντά στον Ευαγγελισμό) είναι 21Mbps και έχει και ενεργοποιημένο το ΜΙΜΟ (πιλοτικά βάβαια...) Εσύ σε εκείνη την περιοχή του κολώνακίου έπιασες

5-6Mbps?

Kατ'αρχάς το iPhone υποστηρίζει έως 7,2 Mbps. Επίσης όλο το Κολωνάκι δεν καλύπτεται προφανώς από μια κεραία στη Βασ. Σοφίας οπότε στη περιοχή μου μπορεί να υποστηρίζεται έως 14.4 ή 7.2 Mbps. Eγώ μένω προς Λυκαβητό (Φωκυλίδου).

@Kotsianis: Μητροπόλεως.

@Kotsianis: Μητροπόλεως.

Να υποθέσω σε εξωτερικούς χώρους,ε? Γιατί σε εσωτερικούς είναι σχετικά αδύναμο το 3g και είναι κρίμα για μια τόσο καλή και κεντρικότατη περιοχή.

Φίλε bored, αυτό που γνωρίζω μέσα από την vodafone, είναι πως η κεραία στην Βασ. Σοφίας (Κοντά στον Ευαγγελισμό) είναι 21Mbps και έχει και ενεργοποιημένο το ΜΙΜΟ (πιλοτικά βάβαια...)

5-6Mbps?

Έχεις εξοπλισμό ΜΙΜΟ;;;;

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Όχι βέβαια... Αλλά από την vodafone ένας γνωστός που έχω μου έχει πει ότι έχει ενεργοποιηθεί ΜΙΜΟ σε εκείνο τον σταθμό.

Επίσεις, μου έχει πει ότι όταν δωθεί κανονικά το ΜΙΜΟ στο κοινό, με ένα software update το Huawei K4505 θα γίνει ΜΙΜΟ! καλο?

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Τις μεγαλυτερες ταχυτητες τις πιανει το κ4505.

Σε σταθμο 7,2 με το Ε172 (που ειναι 7,2) κατεβαζω γύρω στο 400KB/S

Με το κ4504 εχω αγγιξει και το διπλασιο.

Πράγματι... το Κ4505 φαίνεται πως είναι διαμάντι!!

Το ίδιο ισχύει και σε εμένα με το E170 (δεν το έφερνε η βονταφόν, και είναι 7,2)

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Να υποθέσω σε εξωτερικούς χώρους,ε? Γιατί σε εσωτερικούς είναι σχετικά αδύναμο το 3g και είναι κρίμα για μια τόσο καλή και κεντρικότατη περιοχή.

Όχι, σε εσωτερικό. Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς ύψος γιατι από Θεσσαλονίκη είμαι λίγο άσχετος. Μπορεί να έτυχε στο συγκεκριμένο σημείο που είχα 5/5 σήμα, γιατι πράγματι σε άλλο γραφείο που πήγα στον ίδιο δρόμο είχε 2-3/5 σήμα 3G οπότε μάλλον έχεις δίκιο.

Πράγματι... το Κ4505 φαίνεται πως είναι διαμάντι!!

Το ίδιο ισχύει και σε εμένα με το E170 (δεν το έφερνε η βονταφόν, και είναι 7,2)

Το Ε172 ειναι το branded E170.

Nokia N900 (ως modem 10Mbps)

Σπάρτη

Σπάρτη (κέντρο) - 5,5Mbps

Νότια Προάστια Αθήνας

(Άνω) Ελληνικό - 8,7Mbps

Edited by kostas_pav

Καλησπερα.Εχω παρει μια συσκευει απο ενα εξουσιοδοτημενο καταστημα της vodafone απο αλλο μερος..Ξερει κανεις αν την εγγυηση θα την καλυπτει η vodafone η θα πρεπει να πηγαινω στο εξουσιοδοτημενο?

Ευχαριστω πολυ!

Καλησπερα.Εχω παρει μια συσκευει απο ενα εξουσιοδοτημενο καταστημα της vodafone απο αλλο μερος..Ξερει κανεις αν την εγγυηση θα την καλυπτει η vodafone η θα πρεπει να πηγαινω στο εξουσιοδοτημενο?

Ευχαριστω πολυ!

η εγγυηση δεν ισχυει μονο για το καταστημα που αγορασες το προιον. ισχυει παντου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για την ακριβεια πηρα μια συσκευει απο το e-alexandros στην θεσσαλονικη αλλα τωρα δεν βρισκομαι θεσσ μπορω να παω κανονικα vodafone και να με καλυψει η εγγυηση του κινητου παροτι ειναι απο αλλο καταστημα?

Ευχαριστω!

Προφανώς θα σου έχει δοθεί απόδειξη η οποία επέχει και θέση εγγύησης. Μπορείς να πας σε οποιο κατάστημα θέλεις ή για ακόμη πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σε ένα εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της μάρκας του κινητού σου εφόσον υπάρχει στην περιοχή που βρίσκεσαι.

Αθήνα

Huawei K4505 - 21Mbps

Αιγάλεω (ΤΕΙ) - 6Mbps

Αθήνα

Dell Inspiron mini10 - 7,2Mbps

The Mall Athens - 6,5Mbps

στο mall η vodafone δεν εχει σημα ουτε για να μιλησεις και εχεις 3g εσυ?και 6,5?μας δουλευετε?

στο mall η vodafone δεν εχει σημα ουτε για να μιλησεις και εχεις 3g εσυ?και 6,5?μας δουλευετε?

Δεν ευσταθεί σε καμμία περίπτωση αυτό που λές! Πηγαίνω συνέχεια στο Mall και είναι τέρμα τόσο σε 2G όσο και σε 3G.

Την ταχύτητα του Mall για τα 6,5Mbps την επιβεβαιώνω κι εγώ.

Είναι κάποια σημεία όπου η vf έχει ελάχιστο σήμα π.χ. μέσα στα fnac. Γενικά όμως πιάνει μια χαρά στο themall!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Κάποια μηνύματα έφυγαν. Παρακαλώ να συνεχίσετε σε αυτό που αναφέρει ο τίτλος του θέματος και όχι να γίνει flame και σύγκριση κάλυψης με άλλες εταιρίες.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Την συγκεκριμένη ταχύτητα την έπιασα στο κατάστημα της Vodafone και μάλιστα με το Dell που έχουν για έκθεμα...

Αν δεν με πιστεύεις, πήγαινε κι εσύ να δεις και μόνος σου!

Καλησπερα!

Στα περισσότερα καταστηματα Vodafone ΚΑΙ ΜΟΝΟ σ' αυτα (για αυτο και ανοιξα το θεμα αυτο σε αυτο το thread), υπαρχει μια συσκευη Bluetooth HandsFree που κανει τα παντα:

Ραδιο, αναγνωριση και εμφανιση αριθμου καλουντως, Pairing με 2 συσκευες ταυτοχρονα και ολα αυτα με 60 ευρω. Ειναι μια μαυρη συσκευασια με χρυσα γραμματα.

Την εχει παρει κανεις; τι λεει ως συσκευη; ειναι καλη;

Σας ευχαριστω!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Επίσης, σε ποιες συσκευές δουλεύει αν ξέρει κάποιος να μας πει και τι μάρκα είναι?? Είναι αξιόπιστη?

Και μενα με εχουν πρηξει στα μηνυματα καθημερινα παροτι εστειλα μονο στην αρχη,τις πρωτες μερες του διαγωνισμου.
-

Επειδή διαβάζω ότι αρκετοί ενοχλήστε με τα μηνύματα σχετικά με το διαγωνισμό, κι επειδή το ίδιο πρόβλημα είχα σε δικό μου κινητό. Προτείνω να στείλετε ένα mail στην εταιρεία και να ζητάτε να μη σας στείλουν ξανά τέτοιου είδους ενημερωτικά μηνύματα. Το έκανα και από τότε τα μηνύματα αυτά σταμάτησαν και μάλιστα άμεσα.

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned