Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απατη σκετη ειναι, η κορη μου εχει ενα και καθε φορα που παταει κατα λαθος το πανω δεξι πληκτρο μπαινει στο VF Live και την χρεωνουν 40 λεπτα, και ασφαλως το πληκτρο ειναι κλειδωμενο. Ειναι αναγκασμενη σωνει και καλα να το βλεπει μπροστα της και ασ μην εχει καμια απολυτως διαθεση η ενδιαφερον για την υπηρεσια αυτη. Θα παει να αλλαξη λογισμικο τωρα (αν υπαρχει για το μοντελο αυτο)

Απατη σκετη ειναι, η κορη μου εχει ενα και καθε φορα που παταει κατα λαθος το πανω δεξι πληκτρο μπαινει στο VF Live και την χρεωνουν 40 λεπτα, και ασφαλως το πληκτρο ειναι κλειδωμενο. Ειναι αναγκασμενη σωνει και καλα να το βλεπει μπροστα της και ασ μην εχει καμια απολυτως διαθεση η ενδιαφερον για την υπηρεσια αυτη. Θα παει να αλλαξη λογισμικο τωρα (αν υπαρχει για το μοντελο αυτο)

Μπορεί απλώς να αλλάξει προφίλ ρυθμίσεων ώστε να μη μπορεί να συνδεθεί στο live ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Μπορεί απλώς να αλλάξει προφίλ ρυθμίσεων ώστε να μη μπορεί να συνδεθεί στο live ;)

Δοκιμασαμε να το κανουμε και... δεν ξερω πως, αλλα παλι μπαινει στην υπηρεσια. Δεν μπορουμε να βγαλουμε εντελως τις ρυθμισεις γιατι που και που χρειαζεται να μπενει στο ιντερνετ λογο εργασιας

Μετά το κράξιμο... Μάλλον διαβάζουν myphone !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

To ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και γω τις τελευταίες μέρες!Με παίρνουν τηλ και μετά από πολλές προσπάθειες θα βγάλουν γραμμή.Από μόνη μου άλλαξα σε απλό δίκτυο , στο οποίο έγιναν χειρότερα τα πράγματα...μήνυμα έκανε να έρθει 1:30 ώρα :confused: :X

Πήρα την Παρασκευή στην voda , σήμερα με πήραν τηλ από την τεχνική υπηρεσία.Με πήραν 2-3 φορές τηλ να δουν και οι ίδιοι.Την πρώτη φορά έβγαλαν κανονικά γραμμή , την δεύτερη τους έδειχνε ότι μίλαγα,ενώ βέβαια δεν .Μέχρι τέλος βδομάδας θα έχω κάποια απάντηση...( αν θα έχω ).Μου πρότειναν να το έχω στο gms.

Η κάρτα σιμ δεν είναι παλιά, από τον ιανουάριο την έχω που την άλλαξα σε 3G.

Δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με την συσκευή μου , διότι το ίδιο πρόβλημα έχω και με ένα άλλο νούμερο vodafone σε άλλο κινητό.

sou einai eukolo na mas peis se poia perioxh ginetai auto?
δεν είναι σε μια περιοχή μόνο...κινούμε αρκετά και καθημερινά αθήνα και πειραιά!

http://www.ubergizmo.com/15/archives/2006/07/vodafone_to_offer_18mbps_3g_modem.html

http://www.0gravity.co.uk/mobile/vodafone-3ghsdpa-usb-modem/

Παιδια, η vodafone ετοιμαζεται μαλλον να γδαρει κοσμο με τις τιμες της...

Εδω:

http://www.apcstart.com/site/dwarne/2006/07/682/vodafones-sexy-new-18mbits-3g-modem

καποιος λεει για μια πατεντα, αλλα δεν την καταλαβα. Χρησιμοποιει λεει ενα linksys router σε συνδυασμο με υπαρχουσα vodafone mobile connect?

Αν καταλαβει κανεις τι εννοει ας πει.

δεν είναι σε μια περιοχή μόνο...κινούμε αρκετά και καθημερινά αθήνα και πειραιά!

Περίεργο. Και εγώ λόγω δουλειάς μετακινούμαι αρκετά σε Αθήνα και Πειραιά και χρησιμοποιώ συνεχώς το κινητό. Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα... :wacko:

Περίεργο. Και εγώ λόγω δουλειάς μετακινούμαι αρκετά σε Αθήνα και Πειραιά και χρησιμοποιώ συνεχώς το κινητό. Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα... :wacko:
δεν ξέρω τι να υποθέσω.Το προβλημα εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα...άντε να δούμε...

δεν ξέρω τι να υποθέσω.Το προβλημα εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα...άντε να δούμε...

η μόνη λύση το 1251 αν και πιστεύω ότι δεν θα σου βρουν τίποτα...αλλά δεν χάνεις τίποτα.

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

παιδιά, κι εγώ με το Nokia 6680 είχα αυτό το πρόβλημα, έχοντας κάρτα USIM, και είτε ήμουν στο GSM είτε στο USIM. Μετά, μου ερχόταν ειδοποίηση κλήσεων. Η περιοχή που το συναντούσα πιο πολύ αυτό το πρόβλημα, ήταν η Άνω Κυψέλη. Είχα επικοινωνήσει πάρα πολλές φορές με το cc της voda, όμως η απάντησή τους ήταν ΠΑΝΤΑ ότι φταίει η συσκευή μου. Βέβαια, ήταν τόσο σίγουροι για το δίκτυό τους, που ακόμα και όταν τους έλεγα ότι με την ίδια συσκευή όταν δουλεύει σε cosmote, δεν χάνω καμία κλήση είτε σε 3G είτε σε GSM, η απάντησή τους ήταν ότι οι συσκευές είναι ηλεκτρονικά και μπορούν να χαλάσουν από τη μια μέρα στην άλλη...

Με λίγα λόγια, αφού το πρόβλημα έγινε τόσο μεγάλο ώστε να χάνω γύρω στο 80-85% των ημερήσιων κλήσεων, έκανα φορητότητα στην cosmote και από τότε δεν έχω χάσει ούτε μια κλήση... (τώρα, η ερώτηση είναι πως το κινητό μου χαλάει μόνο όταν πιάνει vodafone... αυτό θα μας το εξηγήσουν τα τζιμάνια της εταιρίας!)

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

παιδιά, κι εγώ με το Nokia 6680 είχα αυτό το πρόβλημα, έχοντας κάρτα USIM, και είτε ήμουν στο GSM είτε στο USIM. Μετά, μου ερχόταν ειδοποίηση κλήσεων. Η περιοχή που το συναντούσα πιο πολύ αυτό το πρόβλημα, ήταν η Άνω Κυψέλη. Είχα επικοινωνήσει πάρα πολλές φορές με το cc της voda, όμως η απάντησή τους ήταν ΠΑΝΤΑ ότι φταίει η συσκευή μου. Βέβαια, ήταν τόσο σίγουροι για το δίκτυό τους, που ακόμα και όταν τους έλεγα ότι με την ίδια συσκευή όταν δουλεύει σε cosmote, δεν χάνω καμία κλήση είτε σε 3G είτε σε GSM, η απάντησή τους ήταν ότι οι συσκευές είναι ηλεκτρονικά και μπορούν να χαλάσουν από τη μια μέρα στην άλλη...

Με λίγα λόγια, αφού το πρόβλημα έγινε τόσο μεγάλο ώστε να χάνω γύρω στο 80-85% των ημερήσιων κλήσεων, έκανα φορητότητα στην cosmote και από τότε δεν έχω χάσει ούτε μια κλήση... (τώρα, η ερώτηση είναι πως το κινητό μου χαλάει μόνο όταν πιάνει vodafone... αυτό θα μας το εξηγήσουν τα τζιμάνια της εταιρίας!)

ayto mporei kai na exei na kanei genika me to oti h vodafone exei ginei sk@t@ twra teleytaia kai polles klhseis xanontai! aparadekth! ekei pu koroidevame thn telestet palia, twra exume th vodafone mias kai h tim exei anevei poly!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Σήμερα με ξαναπήραν από την βόντα....και τελικά αυτό που μου έιπαν ότι υπάρχει πρόβλημα με το 3G δίκτυο λόγω υπερφόρτωσης κτλ και ότι με το GSM δεν θα έχω πρόβλημα..."μα με το απλό είμαι αυτή την βδομάδα και εξακολουθώ να έχω πρόβλημα :worry: " "ε ξέρετε μας έχουν πάρει και 2 κεραίες από την περιοχή του Κερατσινίου και ίσως για αυτο υπάρχει μια αστάθεια στο σημα κτλ" ...."μα σήμα έχω ΦΟΥΛ:confused: " Είναι για γέλια....λύση ουσιαστικά δεν.Ακόμα το κοιτάνε βασικά και θα με ξαναπάρουν....:whistle: :hunter:

Σήμερα με ξαναπήραν από την βόντα....και τελικά αυτό που μου έιπαν ότι υπάρχει πρόβλημα με το 3G δίκτυο λόγω υπερφόρτωσης κτλ και ότι με το GMS δεν θα έχω πρόβλημα..."μα με το απλό είμαι αυτή την βδομάδα και εξακολουθώ να έχω πρόβλημα :worry: " "ε ξέρετε μας έχουν πάρει και 2 κεραίες από την περιοχή του Κερατσινίου και ίσως για αυτο υπάρχει μια αστάθεια στο σημα κτλ" ...."μα σήμα έχω ΦΟΥΛ:confused: " Είναι για γέλια....λύση ουσιαστικά δεν.Ακόμα το κοιτάνε βασικά και θα με ξαναπάρουν....:whistle: :hunter:

το οτι έχεις σήμα full δεν σημαίνει πάντα οτι δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί η συγκεκριμένη κεραία να υπερφορτώνεται και μάλιστα αν έχουν απενεργοποιηθεί και γειτονικές αυτην να σηκώνει όλο το βάρος και να υπάρχουν προβλήματα.

Αυτά περί υπερφόρτωσης στο 3G δίκτυο είναι αηδίες!

Η χωρητικότητα του 3G είναι πολλές φορές μεγαλύτερη του απλού 2GSM!

Αν αυτοί τώρα έχουν τα γνωστά προβλήματα με το στήσιμο του εξοπλισμού τους, να μην το ρίχνουν σε "προβλήματα χωρητικότητας" για να κοροϊδεύουν τους συνδρομητές!

Υπερφόρτωση;;; Μας δουλεύουν μάλλον! Άλλωστε κάθε εχέφρων χρήστης έχει κλειδώσει σε 2G !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

δύο περιπτώσεις υπάρχουν..

ή στο είπαν έτσι για να μην φωνάζεις που δεν σε πήραν τηλέφωνο ή φταίει η vodafone..

[sIGPIC][/sIGPIC]

που παω???

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned