Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καθιστε βρε..οταν παιρνεις στο 1252..σου λεει ποτε εβαλες τελευταια φορα καρτα συνδιαλεξεων ..:wacko:

Αν βάλεις κάρτα sms100/ a lot και όχι να το ενεργοποιήσεις μέσω μηνύματος σου λέει την ημερομηνία.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

ριξτε μια ματια εδω! Κ εγω αντιμετωπισα κατι τετοιο!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1328341#post1328341

Γιατι δεν συζητατε το θεμα στο θεμα της καρτοκινητης? :shifty:

petro..ζητημα να εχω κανει μια φορα ενεργοποιηση της καρτας με μηνυμα...

παντα μεσω 1252 την ενεργοποιω..

και σημερα που δοκιμασα..για να μου πει το υπολοιπο για τα μηνυματα..τιποτα..:what:

Wirelessly posted (Nokia6230i/2.0 (03.40) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

εγώ πάντος έβαλα κάρτα και δεν μου αφαίρεσε τα 5 ευρώ...

Me tin epilogi sms100 ti egine? Energopoiithike kai ayti? :)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Wirelessly posted (Nokia6230i/2.0 (03.40) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Me tin epilogi sms100 ti egine? Energopoiithike kai ayti? :)

οχι...α΄κομα:p :p :p

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Στόχος είναι μόνο το κέρδος , οπότε δύσκολο να μπεί μια τέτοια υπηρεσία. Όσοι έχουμε ζήσει στο εξωτερικό ξέρουμε καλά τη χρησιμότητά της
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήταν τόοοοοοοσο δύσκολο να το ενεργοποιούν αυτόματα? Αυτά παθαίνει όποιος βιάζεται με προχειροδουλειά να βγάλει μια υπηρεσία μονο και μόνο επειδή τους πρόλαβε ο ανταγωνισμός (βλέπε COSMOTE)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στόχος είναι μόνο το κέρδος , οπότε δύσκολο να μπεί μια τέτοια υπηρεσία. Όσοι έχουμε ζήσει στο εξωτερικό ξέρουμε καλά τη χρησιμότητά της

1) Μπορεί να διαφημίσει μέσω αυτού, που σημαίνει κέρδος.

2) Μπορεί να προσφέρει πληροφορίες για το σε ποια περιοχή είσαι και να ανταγωνιστή τις άλλες που δεν το έχουν.

Τα 2 παραπάνω δεν είναι σημαντικά;

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να βρω το PUΚ; Eχω χάσει τα χάρτια. Πηρα στη Vf αλλά μου είπαν οτι όταν είχε ενεργοποιηθεί η κάρτα είχα δωσει στοιχεία αλλα δεν ειχα δωσει αριθμο ταυτοτητας. Αν είχα δωσει τον Α.Τ. θα μπορούσα σε Vf shop να μου δωσουν το PUK με ταυτότητα....:mad: Αν υπάρχει καποιος τρόπος plz αναφέρετε τον!!! thnx:)

Πριν λίγο καιρό θα μπορούσα ίσως να σε βοηθήσω έμπρακτα αλλά δυστυχώς τώρα πια δεν γίνεται. Αν έκανες μεταβολή των στοιχείων σου και έδινες τον αριθμό της ταυτότητας δεν θα μπορούσαν να σου δώσουν το PUK;

Να προσθέσω ότι σε αυτήν την υπηρεσία ακολούθησαν οι 2(VODA-COTE) την ΤΙΜ μετά από 1 μήνα...

Θα πας με την ταυτότητα σε ένα vf shop και θα ζητήσεις να υπογράψεις μια υπεύθυνη δήλωση κυριότητας του αριθμού. Έτσι θα σου δώσουν το κωδικό χρήστη και μετά θα πάρεις το 1251 να σου πουν το PUK...

Αμα εχει δηλώσει στοιχεια και παει να κανει φορητοτητα πρεπει να δωσει τα στοιχεια *και* ταυτοτητα επισης...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Φίλος μου έχει συμβόλαιο με την vodafone, το οποίο μετά από δύο επιδοτήσεις και ετήσιες ανανεώσεις λήγει σε 2-3 εβδομάδες, και θέλει να μεταφέρει τον αριθμό σε συμβόλαιο cosmote. Ξέρω ότι δεν πρέπει να το διακόψει για να μην χάσει τον αριθμό αλλά το ερώτημα είναι πότε πρέπει να επικοινωνήσει με την cosmote για την φορητότητα, μόλις συμπληρωθεί έτος από την ανανέωση ή έναν μήνα πριν όπως απαιτούν για την διακοπή συμβολαίου;

Ευχαριστώ!

:bear:

Φίλος μου έχει συμβόλαιο με την vodafone, το οποίο μετά από δύο επιδοτήσεις και ετήσιες ανανεώσεις λήγει σε 2-3 εβδομάδες, και θέλει να μεταφέρει τον αριθμό σε συμβόλαιο cosmote. Ξέρω ότι δεν πρέπει να το διακόψει για να μην χάσει τον αριθμό αλλά το ερώτημα είναι πότε πρέπει να επικοινωνήσει με την cosmote για την φορητότητα, μόλις συμπληρωθεί έτος από την ανανέωση ή έναν μήνα πριν όπως απαιτούν για την διακοπή συμβολαίου;

Ευχαριστώ!

Μόλις συμπληρωθεί ένα έτος, έτσι ώστε να έχει αποσβεσθεί ολοκληρωτικά η επιδότηση και να μην του ζητήσουν επιστροφή κάποιου ποσοστού της.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Και τωρα μπορει να κανει την αιτηση καθως η φορητοτητα χρειαζεται περιπου 3 εβδομαδες, οποτε θα εχει περασει ο χρονος.

Και τωρα μπορει να κανει την αιτηση καθως η φορητοτητα χρειαζεται περιπου 3 εβδομαδες, οποτε θα εχει περασει ο χρονος.

Το θέμα δεν νομίζω να είναι πότε ολοκληρόνεται, αλλά πότε εγκρίνεται ;)

Το λογικο ειναι ποτε ολοκληρωνεται γιατι πες οτι απο την εγκριση μεχρι την ολοκληρωση της διαδικασιας παιρνει 3 μερες, αυτες τις 3 μερες δεν θα πληρωνει παγιο ?

Kαι λογικά θα δικαιούται συσκευή-επιδότηση και στη νέα εταιρία, έτσι?

Ναι κανονικα!

Μόλις συμπληρωθεί ένα έτος, έτσι ώστε να έχει αποσβεσθεί ολοκληρωτικά η επιδότηση και να μην του ζητήσουν επιστροφή κάποιου ποσοστού της.

Και δεν θα πουν τότε ότι η διακοπή θα γίνει μετά από έναν μήνα;

Και δεν θα πουν τότε ότι η διακοπή θα γίνει μετά από έναν μήνα;

Όχι. Μα δεν κάνεις αίτηση διακοπής, αίτηση φορητότητας κάνεις στην εταιρεία που θέλεις να πάς. Θα σταλεί η αίτησή σου κι αφού λάβει την έγκριση σε 15-20 ημέρες από την υποβολή της αίτησης θα απενεργοποιηθεί η παλιά κάρτα που είχες και θα τοποθετήσεις στο κινητό σου, αυτή που σου έδωσαν από την εταιρεία που πήγες.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Πολλά θέλουμε, λίγα έχουμε! Σκέφτηκα λοιπόν πως πρέπει κάπου κι εμείς (οι ονειροπόλοι) να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας! Εδώ λοιπόν μάλλον είναι ο καταλληλότερος τόπος για να το κάνουμε! Που ξέρετε μπορεί κάποιος να μας ακούει…

Ας κάνω εγώ την αρχή…

ΘΕΛΩ: νέο site στο Internet ή έστω να ανανεώνεται συχνότερα το υπάρχον

ΘΕΛΩ: πιο ανθρώπινα προγράμματα συμβολαίου!

ΘΕΛΩ: καλύτερη (ή μάλλον περισσότερη) κάλυψη 3G

ΘΕΛΩ: καλύτερο μενού στις Vodafone branded συσκευές (αυτό ας το ακούει η Vodafone World)

ΘΕΛΩ: να μην μας κοροϊδεύουν με την "μεταφορά χρόνου ομιλίας στον επόμενο μήνα"

Ενημέρωση: Το ίδιο θέμα άνοιξα τόσο σε Cosmote όσο και σε TIM. Επιλέξτε χρώμα και απλά… εκφραστείτε!!!

Ευχαριστώ πολύ! Θα απευθυνθούμε σε κατάστημα cosmote, όπου θα υποβάλλουμε αίτηση φορητότητας και παράλληλα θα υπογράψουμε συμβόλαιο. Χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο δικαιολογητικό π.χ. παλιό συμβόλαιο vodafone, ή μόνο τα γνωστά για την σύναψη του συμβολαίου;

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned