doganos Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Oxi den ali8evei.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Σε καμια περιπτωση με 2G. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 δεν μπορει να γινει κατι τετοιο τη στιγμη που δεν εχεις 3G ...με τιποτα δηλαδη.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Η ΤΙΜ πάντως δίνει τηλεόραση και με κάποιες συσκευές δεύτερης γενιάς... Από το site της ΤΙΜ για το mobile TV Προϋποθέσεις για την χρήση της υπηρεσίας Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία θα πρέπει: 1) να έχετε GPRS στα 24 kbps ή 3G σύνδεση στα 85 kbps 2) να διαθέτετε ένα από τα παρακάτω κινητά: *Nokia 3650, 3660, 6230, 6260, 6600, 6670, 7600, 7610, N-GAGE, N-GAGE QD, 6170, 7280, 7710, 6680, 6630, 3230, N70 new , Siemens SX1 Sony Ericsson K300i, K500i, K700i, K750i, S700i, Samsung Z105U, LG U8210new, Motorola E1070 new . http://www.tim.com.gr/02_01_01.cfm?PageID=910 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 αρα απ'οτι βλεπω και απο το αβαταρ και το νικ του -K700i_maniakos- μαλλον θα μπορει να δει τηλεορασουλα..αντε τυχερεε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Η ΤΙΜ πάντως δίνει τηλεόραση και με κάποιες συσκευές δεύτερης γενιάς... Από το site της ΤΙΜ για το mobile TV Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία θα πρέπει: 1) να έχετε GPRS στα 24 kbps ή 3G σύνδεση στα 85 kbps Στο 1/3 της ταχυτητας του 3G δυσκολο μου φαινεται δυσκολο να δει κανεις τηλεοραση με καλη ποιοτητα ... μαλλον το GPRS θα δυσκολευτει πολυ. Αν οντως μπορουσε η ΤΙΜ να δωσει τηλεοραση μεσω gprs γιατι δεν το εκανε πιο νωρις; Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Στο 1/3 της ταχυτητας του 3G δυσκολο μου φαινεται δυσκολο να δει κανεις τηλεοραση με καλη ποιοτητα ... μαλλον το GPRS θα δυσκολευτει πολυ. Αν οντως μπορουσε η ΤΙΜ να δωσει τηλεοραση μεσω gprs γιατι δεν το εκανε πιο νωρις; Μα δίνει εδώ και μήνες η ΤΙΜ τηλεόραση μέσω GPRS! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Η αλήθεια είναι (από μαρτυρίες άλλων μελών του φόρουμ, γιατί εγώ δεν το έχω δοκιμάσει) ότι η τηλεόραση μέσω GPRS της ΤΙΜ έχει κάκιστη ποιότητα και πρόκειται ουσιαστικά στην καλύτερη περίπτωση για εναλλασόμενες στατικές εικόνες τίγκα στο τετραγωνάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Ρε παιδιά έχω δοκιμάσει με την ΤΙΜ (άθλια είναι η ποιότητα, τι να λέμε τώρα...). Απλά το είχα ακούσει και για τη Vodafone, αλλά απ'ότι κατάλαβα απ'τα λεγόμενά σας δεν υποστηρίζεται. Ευχαριστώ για την πληροφορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Η αληθεια ειναι οτι το 1268 δε δουλευει ουτε σε εμενα οταν ειμαι στην Αγγλια. Ανεξαρτητα απο το εαν εχω υπολοιπο στην καρτα η οχι. bezoss, με μπερδεψες λιγο με την περιγραφη σου! giati se mperdepsa? ipotithetai pws prepei na mporw na valw karta apo tin agglia right? yes it is...so pairnw mia karta vodafone pay as u go...kai meta prepei na tin valw apo to 1268..to opoio den doulevei..ara den mporw na valw tin karta!!! ti den katalaves agori? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Εισαι σιγουρος οτι κανεις περιαγωγη με την Vodafone οταν βρισκεσαι Αγγλια; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Εισαι σιγουρος οτι κανεις περιαγωγη με την Vodafone οταν βρισκεσαι Αγγλια; malista malista eimai sigouros:) vodafone uk leei ! tespa to vradi fevgw..girnw ellada so epitelous na steilw kati minimata pou thelw.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Ααα, ωραια. Εσυ ερχεσαι, εγω φευγω! Πηρα στο cc για να τους πω οτι δε δουλευει το 1268 οσο ειμαι στο εξωτερικο και με διαβεβαιωσαν οτι τωρα που θα παω θα δουλευει. Ιδωμεν. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Aσε που αν χρεώνουν την υπηρεσία ανά kb το βλέπω να έρχεται ο λογαριασμός στα ύψη :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Η υπηρεσια αυτη στην ΤΙΜ λειτουργει με αλλο προτυπο μεταδοσης. Εχει μεγαλη συμπίεση και έτσι "περναει" μέσω του GPRS [2.5G] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Η υπηρεσια αυτη στην ΤΙΜ λειτουργει με αλλο προτυπο μεταδοσης. Εχει μεγαλη συμπίεση και έτσι "περναει" μέσω του GPRS [2.5G] Σε ποιο προτυπο μεταδοσης και σε τι συμπιεση αναφερεσαι; Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Η υπηρεσια αυτη στην ΤΙΜ λειτουργει με αλλο προτυπο μεταδοσης. Εχει μεγαλη συμπίεση και έτσι "περναει" μέσω του GPRS [2.5G] Ναι, αλλα μεγαλύτερη συμπίεση συνήθως σημαίνει και μεγαλύτερη απώλεια ποιότητας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dakoz Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 παιδια θελω να φυγω απο το προγραμμα 240 και να κανω φορητοτητα στην cosmote, είμαι 7 μήνες συνδρομητής στην αρχη στην Vodafone τα τσακαλια μου είπανε οτι πρεπει να πληρώσω τους υπολοιπους μήνες μπροστά για να ακυρώσω την συνδρομή, λιγο που το έψαξα το θέμα είδα οτι για να αποδεσμευτείς είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις την επιχορήγηση (ή ενα μέρος απο αυτη) και είσαι free 2 go, και όντος τελικά έτσι είναι (απλά μου είπαν οτι στο κατάστημα που πήγα δεν ήταν ενημερωμένοι..το ακουσα και αυτο! :X ) εγω είχα πάρει επιχορήγηση 150 ευρώ για μια συσκευή, ξέρει κανείς ποιό είναι το ποσό που πρέπει να πληρώσω για να αποδεσμευτώ απο το συμβόλαιο? υποθέτω οτι θα πληρώσω αναλογικά σχεδόν το μισό ποσό μιας και είμαι συνδρομητης 7 μήνες στην Vodafone...η λάθος υποθέτω? Ρωτάω γιατί πολλά ακούγονται οτι η απόσβεση της συσκευής αρχίζει απο τον 7 μήνα... δηλαδή μπορεί να πληρώσω γυρω στα 130ευρω?? προσπάθησα να βρώ το συμβόλαιο μου να διαβάσω τους όρους αλλα δεν το βρήκα... αν κάποιος ξέρει ή ακόμα καλύτερα έχει κάνει κάτι παρομοιο ας μου πει τι παίζει. thank u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στο 13830 να σου πούνε ακριβώς το ποσό που θα πρέπει να πληρώσεις; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Οντως, αυτοι θα σου πουν με σιγουρια το ποσο που πρεπει να πληρωσεις. Εαν δεις ομως το συμβολαιο που υπεγραψες, εχει πινακακι με τα ποσοστα αποσβεσης καθε μηνα. Θα δεις δηλαδη, στον 7ο μηνα που βρισκεσαι, τι ποσοσο επιδοτησης καλεισαι να πληρωσεις. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dakoz Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 pira tha mou poun se 4 ergasimes... me sms! xe xe... otan einai na kaneis sindesi se 10 leptakia eisai etoimos kai otan einai na tin akyrwseis se skizoun!! tsts tha sas pw poso tha mou vgei entos ton imeron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Λοιπόν ή κατάσταση έχει ως εξής (δες και το συμβόλαιό σου για να το επιβεβαιώσεις). Για τους πρώτους έξι μήνες, πρέπει να επιστρέψεις το 100% της επιδότησης. Τον έβδομο μήνα επιστρέφεις τα 5/6, τον όγδοο τα 4/6, τον ένατο 3/6, τον δέκατο 2/6 και τον ενδέκατο 1/6 της επιδότησης. Συνεπώς εσύ θα πρέπει να επιστρέψεις 5/6*150=125 Ευρώ περίπου. Το ακριβές ποσό θα σου το πει βέβαια η vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θέμα διότι όπως φαίνεται η Vodafone mobile connect έχει πολλά προβλήματα και το καλύτερο που κάνει είναι να μας ταλαιπωρεί . Έτσι λοιπόν αν αντιμετωπίζετε κάποιο τεχνικό σφάλμα της κάρτας καλό είναι να παραθέσετε την εμπειρία σας. Όμως και εσείς που αντιμετοπησατε στο παρελθόν προβληματική χρήση και έχετε επιλύσει πια τα τεχνικά της προβλήματα θα ήταν σπουδαίο να μας βοηθήσετε ,αφού το ανάλογο τμήμα της Vodafone δεν επαρκεί. Λοιπόν έχουμε και (κ)λέμε 1) αρκετές φορές όταν πάω να συνδεθώ στο internet μου βγάζει την μπλε οθόνη και κάνει restart ο υπολογιστής μου . 2) μέσα από το menu της κάρτας ,στα ''εργαλεία'' επικυρώνω τον ''έλεγχο για ενημερώσεις'' και μου βγάζει ότι υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις μετά με βάζει σε μια σελίδα updates που μου λέει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ UPDATES 3) τις τελευταίες μέρες δεν μου στέλνει το υπόλοιπο μου ,ούτε αν ο κωδικός ανανέωσης που έστειλα αν έχει γίνει δεκτός η όχι. Δηλαδή τα απαντητικά μηνύματα από το δίκτυο της Vodafone ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 1) Ο υπολογιστής σου θα έχει πρόβλημα κι όχι η κάρτα. 2) Μπορεί όντως να μην υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Κάλεσε το 1399 για περισσότερες πληροφορίες. 3) Αυτό σημαίνει ότι έχει πρόβλημα το κέντρο μηνυμάτων κι όχι η κάρτα Vodafone Mobile Connect. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 3) τις τελευταίες μέρες δεν μου στέλνει το υπόλοιπο μου ,ούτε αν ο κωδικός ανανέωσης που έστειλα αν έχει γίνει δεκτός η όχι. Δηλαδή τα απαντητικά μηνύματα από το δίκτυο της Vodafone ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! 3) Αυτό σημαίνει ότι έχει πρόβλημα το κέντρο μηνυμάτων κι όχι η κάρτα Vodafone Mobile Connect. Αν ειχε προβλημα το κεντρο μηνυματων τοτε, περα απο τα γενικοτερα παραπονα, δεν θα μπορουσε να στειλει ή να λαβει μηνυματα απο αλλους συνδρομητες vodafone Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts