Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχει σχεση τα ποσα euro σου δωσανε.

Αλλα ποια ειναι η σχεση τιμης ενος κινητου μεσω της επιδοτησης και αντιστοιχα της τιμης του κινητου μεσω νεου συμβολαιου στο ακριβως ιδιο προγραμμα :)

Kαι απο καρτες με νεα νουμερα, πλεον ολες οι εταιρειες τις μοιραζουν σαν κουφετα.. (αλλη πολιτικη και αυτη) :X

Dream big and dare to fail..

Και εγώ για τον ίδιο λόγο είχα σταματήσει πριν κανένα εξάμηνο την συνδρομή μου από την cosmote.

Μου έδιναν 105 € επιδότηση, ενώ άμα έπαιρνα συσκευή με καινούρια σύνδεση στο ίδιο πρόγραμμα, είχα πολύ περισσότερα.

Μάλιστα, όταν τους πήρα τηλέφωνο για να το κόψω, με ρώτησαν γιατί το σταματάω, και τους είπα ότι δεν μου δίνετε μεγάλη επιδότηση, και προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν.. :(

Πάντως δεν γίνεται να σταματήσεις τη σύνδεση, να το κάνεις κάρτα, και μετά ξανά σύνδεση?

Απλά θα χάσεις 2 βδομάδες χωρίς τηλέφωνο :p

παιδια στις 5 του μηνος εκανα αιτηση για φοιτητικη vodafone visa !!μεχρι και σημερα δεν εχει ερ8ει παρολο που μου ειχαν πει οτι σε 15 ημερες θα εχει ερθει.Τους πηρα τηλ και μου ειπαν ακομη δεν εχει καταχωρηθει στο συστημα.

Τι να κανω ? θα ερθει ?η να κανω ακυρωση ? :wacko:

Ουτε του γιού μου είρθε ακόμα παρόλο που έκανε αίτηση από τις 18 Ιουνίου .

Του είπαν πάντως πως εγκρίθηκε !!

Υπάρχει και μια έξυπνη λύση: Κάνεις μια νέα σύνδεση και κάνεις την παλιά καρτοκινητη(γίνεται αυτόματα σε όλες τις εταιρίες,αν θέλετε). Χρησιμοποιείς την υπηρεσία 2in1 και no problem....!!!

οι εταιριες δινουν μεγαλυτερες επιδοτησεις στις νεες συνδεσεις γιατι εχουν στοχο νεους πελατες και αρπαγη απο τις αντιπαλες ;) τωρα τους γαιδουροδεμενους παλιους με συμβολαιο δεν τους πονταρουν οτι θα την κανουν ετσι ευκολα :lol: [αλλος γιατι εχει βολευτει και δεν θελει να χασει το νουμερο του δεν ειναι και το πιο ευκολο η φορητοτητα :!: για αυτο και δεν τραβαει και τοσο και για πολλους αλλους λογους ο παλιος δεν αλλαζει ευκολα]καποια στιγμη πιστευω συντομα οι επιδοτησεις θα εξομοιωθουν σε παλιους και νεους :!: :worry:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Καταρχάς να μπώ κατευθείαν στο ψητό και να πώ πως ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που έκανα το μέγα λάθος να εμπιστευθώ την υπηρεσία του Live tv!Mου ύρθε χθές ο λογαριασμός έχοντας καταγράψει στισ 24/7 ωρα 16:42 μία χρεωση 1,5Ε gia live tv την ίδια ημέρα στις 16:43 1,5E για live tv και επίσης στις 16:43 ακόμα μία χρέωση 1,5Ε για live tv.Συμπέρασμα????Μας δουλεύουν!!!!!όταν λένε πως χρεώνεσαι μία φορά 1,5Ε για διάρκεια μιας ημέρας στο ζωντανό πρόγραμμα είναι υποχρεωμένοι να τηρούν αυτό και όχι να χρεώνουν εμένα ότι τους κατέβει ανά ένα λεπτό 1,5Ε επειδή είδα 5 λεπτά τηλεόραση.Πήρα τηλέφωνο και το αποτέλεσμα ήταν να πλακωθώ με την κυριούλα που μιλούσα διότι δεν ήθελε να καταλάβει τι της έλεγα.Το θέμα δεν είναι τα 3Ε που χρεώθηκα παραπάνω το θέμα είναι πως με τέτοιες μ*λ*κίες αυτοί χέζονται στο τάληρο,σκεφθήτε να το κάνουν αυτό στους 3G συνδρομητές τους τι έχουν να βγάλουν.
......

Προφανώς θα ισχύει αυτό που κάναν και στο Vodafone Live. Δηλαδή τέρμα μεν η ογκοχρέωση, χρεώνεσαι δε με 0,35€ το 24ωρο μόνο αλλά για πρόσεξε: Με την έναρξη κάθε νέας πλοήγησης. Δηλαδή αν εσύ μπεις καμιά 10αριά φορές θα χρεωθείς 10φορές το ποσό κι ας είσαι μέσα στο 24ωρο. Είναι από τις λεπτομέρειες εκείνες με τα μικρά γράμματα. Ακούμε 24ωρο μόνο 0,35 και λέμε ευχαριστώ. Μόλις το ξανακοιτάμε διαπιστώνουμε ότι τελικά είναι κοροιδία. Γιατί ποιος είναι συνεχόμενα 24ώρες στο Vodafone Live ή πόσο μάλλον να βλέπει 24ώρες στο κινητό του Live TV; :wacko: :blink: Θα μπεις, θα βγεις... Έλα όμως που θα χρεώνεσαι κάθε φορά που μπαίνεις.

Ολες το ιδιο Σκ@τ@ ειναι και κοιτανε πως θα μας τα αρπαξουν.

.

ontws etsi einai..alles sta trwne mprosta sou(cosmote) alles sta trwne me tropo(vodafone) kai alles........exoun ton tropo tous!

Never Give Up:!:

Join friend!

Partous tel sto Support kai vrise tous!!! kai mena eixe symbei kati antistoixo. Otan to 3G htan (kapou arxes marti an thimamai kala) moy esteilan logariasmo 1100 EURO (XORIS FPA). Trelathika. Telika me fones kai mpinelikia vrika akri... Zita na miliseis me to tmima SUPPORT gia to 3G kai oxi apla tin Exipiretisi pelaton. Telika vrikan to prob kai anagnorisan to lathos tous! Episis epeidh o dikos moy logariasmos plironotan meso pistotikis kartas ekanan tin m*l*ki* kai moy ta xreosan stin karta eno moy eixan pei oti htan lathos! phra anapodes kai me fobithikan kai se 2 meres mou eixan katathesei se trapeziko logariasmo to poso poy antistixouse stis lathos xreoseis tou 3G. PARE TEL .. MIN AFISEIS NA TOUS PERASEI !! APEILISE TOUS ME TO INSTITOUTO KATANALOTON! Xezontai pano tous! Episis pare kai ena tel sto institouto katanaloton apla gia na zitiseis tin gnomi tous!

3G :rocket:

Elpizo na breis akri.. oxi toso gia ta 3 euro poy se xreosan extra... alla giati prepei epitelous na arxisoun na mas antimetopizoun san pelates kai oxi san thimata!!!

ontws etsi einai..alles sta trwne mprosta sou(cosmote) alles sta trwne me tropo(vodafone) kai alles........exoun ton tropo tous!

Μην ξεχνάμε και την ΤΙΜ, έτσι;

Για του λόγου το αληθές, πηγαίνετε εδώ.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

fagothikes na me antiparatheteis! ma akoma den exeis katalavei ton tropo me ton opoio krinw kapoia pragmata!kai me kourazei ayto to thema.

Join friend!

fagothikes na me antiparatheteis! ma akoma den exeis katalavei ton tropo me ton opoio krinw kapoia pragmata!kai me kourazei ayto to thema.

Κάνεις ένα λάθος: παίρνεις προσωπικά την κριτική που ασκώ στην ΤΙΜ.

Αυτό όμως δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

oxi den tin pernw katholou prosopika!! dikia mou einai??

apla prospatheis sinexeia na rixneis tin tim..akoma kai mesa sto post tis vodafone! :)

oti oloi einai apatewnes to ksereis kai esi kai egw kai olos o kosmos..den xreiazontai kai polles apodeikseis..

kai skepsou ton eauto sou mesa se ena dwmatio gemato lefta...otan evgaines tha epernes mazi sou merika??

kai otan tha ta metrousan kai tha evlepan meion (-) esena den tha elegan??

etsi einai kai oi etairies kinitis kai oles oi alles pou exoun pare dwse me mas

Join friend!

Εγώ πάντως την μάνα μου που ήταν στο ΤΙΜ 130 και της έδιναν 83€ επιδότηση την πήγα με φορητότητα στο Vodafone A la Carte (ούτως ή άλλως το καλοκαίρι δεν παίρνει πολλά τηλέφωνα, το χειμώνα παίρνει εμένα και τον αδερφό μου) και μετά από ένα μήνα θα το μετατρέψει στο πρόγραμμα 120 και θα πάρει πλήρη επιδότηση (μείον τα 20€ της φορητότητας).

Αν μετά από ένα χρόνο η Βόδαφον μας δίνει πάλι μικρή επιδότηση θα κάνουμε το ίδιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

oxi den tin pernw katholou prosopika!! dikia mou einai??

apla prospatheis sinexeia na rixneis tin tim..akoma kai mesa sto post tis vodafone! :)

oti oloi einai apatewnes to ksereis kai esi kai egw kai olos o kosmos..den xreiazontai kai polles apodeikseis..

kai skepsou ton eauto sou mesa se ena dwmatio gemato lefta...otan evgaines tha epernes mazi sou merika??

kai otan tha ta metrousan kai tha evlepan meion (-) esena den tha elegan??

etsi einai kai oi etairies kinitis kai oles oi alles pou exoun pare dwse me mas

Eίπες μεγάλη κουβέντα: "Όλοι είναι απατεώνες".

Ωστόσο με όσα έγραφες προηγουμένως μόνο την Κοσμοτέ και την Βόδαφον παρουσίαζες ως απατεώνες, αφήνοντας απέξω τον κατά τεκμήριο μεγαλύτερο απατεώνα της αγοράς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

giati lew kapou oti i tim einai to aggelaki??

an to eipa pes mou na to svisw!

apla egw POTE DEN EIXA PROVLIMA ME TIN TIM OUTE STIN KARTA OYTE STO SIMVOLAIO.

PANTA I COSMOTE KAI I VODA MOU TA ETRWGE XONTRA STIS KARTES!!!!!

Join friend!

Εγώ πάντως την μάνα μου που ήταν στο ΤΙΜ 130 και της έδιναν 83€ επιδότηση την πήγα με φορητότητα στο Vodafone A la Carte (ούτως ή άλλως το καλοκαίρι δεν παίρνει πολλά τηλέφωνα, το χειμώνα παίρνει εμένα και τον αδερφό μου) και μετά από ένα μήνα θα το μετατρέψει στο πρόγραμμα 120 και θα πάρει πλήρη επιδότηση (μείον τα 20€ της φορητότητας).

Αν μετά από ένα χρόνο η Βόδαφον μας δίνει πάλι μικρή επιδότηση θα κάνουμε το ίδιο.

Oντως εξυπνη-πονηρη κινηση :!: ;) δεν ξερω ομως αν χαριν φορητοτητας επιτρεπεται να κανεις τον αριθμο μπαλακι του τενις :!: :lol: :worry:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Oντως εξυπνη-πονηρη κινηση :!: ;) δεν ξερω ομως αν χαριν φορητοτητας επιτρεπεται να κανεις τον αριθμο μπαλακι του τενις :!: :lol: :worry:

Επιτρέπεται.

Μετά από έναν χρόνο ελπίζω να δίνουν και επιδότηση αν κάνεις φορητότητα χωρίς να σε αναγκάσουν να περάσεις από το στάδιο του καρτοκινητού (όχι ότι αυτό θα με εμποδίσει).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προφανως σε αυτο πονταρουν. Δηλαδη στο οτι οι παλιοι χρηστες εχουν βολευτει με τον αριθμο τους και δεν προκειται να αλλαξει. Οταν τους ζητησα να γινει διακοπη του παλαιου ΑΛΛΑ να κρατησω το νουμερο μου ειπαν πως πρεπει να περιμενω ενα μηνα..

Ουτως η αλλιως ομως 1) θα εχανα τα 90 euros της επιδοτησης και 2) το μειωμενο παγιο που εχουμε στο 2ο χρονο συνδρομης...

Ξερουν τι κανουν δε λεω.. λεφτα βγαζουν. Απλα γινεται εις βαρος μας ως συνηθως.

Επειδη δεν εχω ορεξη καθε χρονο να αλλαζω νουμερο και να χανω τις επιδοτησεις, ευελπιστω να αλλαξει κατι. Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που εχει συνειδητοποιησει αυτο το παιχνιδι με τους νεους συνδρομητες.

Μερες,

-YpNoS

Dream big and dare to fail..

Καταρχάς να μπώ κατευθείαν στο ψητό και να πώ πως ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που έκανα το μέγα λάθος να εμπιστευθώ την υπηρεσία του Live tv!Mου ύρθε χθές ο λογαριασμός έχοντας καταγράψει στισ 24/7 ωρα 16:42 μία χρεωση 1,5Ε gia live tv την ίδια ημέρα στις 16:43 1,5E για live tv και επίσης στις 16:43 ακόμα μία χρέωση 1,5Ε για live tv.Συμπέρασμα????Μας δουλεύουν!!!!!όταν λένε πως χρεώνεσαι μία φορά 1,5Ε για διάρκεια μιας ημέρας στο ζωντανό πρόγραμμα είναι υποχρεωμένοι να τηρούν αυτό και όχι να χρεώνουν εμένα ότι τους κατέβει ανά ένα λεπτό 1,5Ε επειδή είδα 5 λεπτά τηλεόραση.Πήρα τηλέφωνο και το αποτέλεσμα ήταν να πλακωθώ με την κυριούλα που μιλούσα διότι δεν ήθελε να καταλάβει τι της έλεγα.Το θέμα δεν είναι τα 3Ε που χρεώθηκα παραπάνω το θέμα είναι πως με τέτοιες μ*λ*κίες αυτοί χέζονται στο τάληρο,σκεφθήτε να το κάνουν αυτό στους 3G συνδρομητές τους τι έχουν να βγάλουν.

FMIT WHERE ARE U? ou ou ou...

συμφωνώ με τους προλαλήσαντες :)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

και μετα μιλανε για απατεωνια και ανοργανωσια....τσ τσ τσ τσ

3 ευρω στον φιλο μας πιο πανω...5 ευρω στον αλλο 10 στον εταιρικο τους πελατακο...ε μετα λογικο ειναι να εχει καλα λεφτακια η βονταφον.

Join friend!

Να το λες αυτό, για μια αγορά κινητής σαν της Ελλάδας, που οι "γνωστοί" τρεις την έχουν μετατρέψει σε ολιγοπωλιακό καθεστώς, είναι άτοπο, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

Επίσης έχετε υπόψη σας ότι αν δεν συνεχίσετε με προσοχή θα κλειδωθεί το topic.

και μετα μιλανε για απατεωνια και ανοργανωσια....τσ τσ τσ τσ

3 ευρω στον φιλο μας πιο πανω...5 ευρω στον αλλο 10 στον εταιρικο τους πελατακο...ε μετα λογικο ειναι να εχει καλα λεφτακια η βονταφον.

Ρε Μπιλάκο, όλους θα τους κατηγορήσουμε όταν κάνουν λαμακίες. :O Και σε αυτή την περίπτωση η Βόνταφον ψιλοπαραπλανεί με τις χρεώσεις του Live και της Live TV. Είναι σειρά της να τα ακούσει. :)

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned