Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

22 minutes ago, VIPdriver said:

Εντωμεταξύ όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες περνάμε το τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών στο my data, όχι την απόδειξη. Το ινστιτούτο καλώς κάνει, το techmaniacs άλλη μια φορά μεγαλοποιεί το θέμα.

Ρε παιδια ο επομενος λογαριασμος που αναφερει την πληρωμη του προηγουμενου δεν αποτελει αποδειξη πληρωμης; 😇

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

3 ώρες πριν, stathis123 said:

Ρε παιδια ο επομενος λογαριασμος που αναφερει την πληρωμη του προηγουμενου δεν αποτελει αποδειξη πληρωμης; 😇

Εν γένει τεκμαίρει ότι δεν χρωστάς, ναι. Από την άλλη, αξιόπιστη απόδειξη πληρωμής είναι και η τραπεζική συναλλαγή.

Κομβική χρονιά το 2026 για την Vodafone Ελλάδας. Ανάπτυξη νέων προγραμμάτων και υπηρεσιών,στροφή σε άλλες δραστηριότητες όπως η πληροφορική και η άμυνα καθώς ολοκληρώνεται το ταμείο ανάπτυξης και ανθεκτικότητας,συνεργασία με ενεργειακό παίκτη ακολουθώντας ουσιαστικά έτσι το βήμα των υπολοίπων τηλεπικοινωνιακών παροχών,ανάπτυξη της οπτικής ίνας και του δικτύου 5G το οποίο αναμένεται τον Μάρτιο να φτάσει το 96 τοις εκατό σε πληθυσμιακή κάλυψη με την ενεργοποίηση και του 5G Standalone δικτύου της μέχρι την άνοιξη αφού πρώτα περάσει και μόλις ολοκληρωθούν τα τεστ που είναι ήδη σε εξέλιξη,περαιτέρω αξιοποίηση της υπηρεσίας Vodafone flex η οποία έβαλε και πάλι στον χαρτί του λιανεμπορίου την εταιρεία,αναβάθμιση των καταστημάτων της εκ των οποίων ήδη πενήντα έχουν ήδη ανακαινιστει και τέλος την περαιτέρω αναβάθμιση της πλατφόρμας του Vodafone TV και νέες εμπορικές συμφωνίες περιεχομένου για αυτή

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3964096/vodafone-ellados-exetazei-exagora-stin-pliroforiki-kai-etoimazei-kiniseis-se-amuna-kai-energeia/

https://www.techpress.gr/index.php/archives/199653

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2330613/vodafone-elladas-optikh-ina-kai-5g-sa-stis-protera.html

https://www.businessnews.gr/epixeiriseis/texnologia/item/325925-2025-12-19-07-15-34

Έχει καινούργια διοικητική ομάδα η οποία θα είχε μπροστά της έναν ολόκληρο χρόνο,δηλαδή 365 ημέρες,να τα κάνει πράξη αυτά που λέει στην πρώτη ολόκληρη χρονιά της καινούργιας διοίκησης. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και θέλω να το τονίσω είναι πως πλέον λέει από τα επίσημα χείλη της η εταιρεία τον στόχο που έχει για μείωση των καρτοκινητων και αύξηση της συνδρομητικής βάσης των συμβολαίων,καθώς λέει πως ισχυροποιειται ως εταιρεία στην κινητή τηλεφωνία λόγω της φθίνουσας πορείας των καρτοκινητων και την αύξηση των συμβολαίων

Προς την άνοιξη του πήγαν το SA ενώ έλεγαν αρχές του νέου έτους. Τόσες παρατάσεις ούτε η Cosmote δεν είχε πάρει..

Και η νοβα ηθελε να σπρώξει τους καρτοκινητους προς συμβόλαια και τελικά κερδισμένη η κοσμοτέ βγηκε.

Το μέλλον ειναι στα προπληρωμένα καρτοκινητά και όποια εταιρία δεν ακολουθήσει θα χάσει. 

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Και η νοβα ηθελε να σπρώξει τους καρτοκινητους προς συμβόλαια και τελικά κερδισμένη η κοσμοτέ βγηκε.

Το μέλλον ειναι στα προπληρωμένα καρτοκινητά και όποια εταιρία δεν ακολουθήσει θα χάσει. 

Εγώ δεν συμφωνώ. Εάν είχε δώσει ανταγωνιστικά πακέτα συμβολαίων με καλές τιμές θα μπορούσε να τραβήξει περισσότερο κόσμο. 

Καλά η Cosmote χαμένη είναι, απαράδεκτες οι τιμές των συμβολαίων, μόνο η καρτοκινητή αξίζει και το Neo.

On 20/12/2025 at 2:41 ΜΜ, VIPdriver said:

Με τη γήρανση του πληθυσμού, αυτό είναι άκυρο. Επισης καμία εταιρία δεν θέλει συνδρομητές χωρίς δέσμευση. 

59 minutes ago, TakeOverNet said:

Με τη γήρανση του πληθυσμού, αυτό είναι άκυρο. Επισης καμία εταιρία δεν θέλει συνδρομητές χωρίς δέσμευση. 

Δεν εχει επιλογη. Γι'αυτό σκαρφιστηκαν τα προπληρωμενα καρτοκινητά. 

On 20/12/2025 at 5:21 ΜΜ, elkons said:

Εγώ δεν συμφωνώ. Εάν είχε δώσει ανταγωνιστικά πακέτα συμβολαίων με καλές τιμές θα μπορούσε να τραβήξει περισσότερο κόσμο. 

Καλά η Cosmote χαμένη είναι, απαράδεκτες οι τιμές των συμβολαίων, μόνο η καρτοκινητή αξίζει και το Neo.

Αρκετοί δεν πάνε σε συμβόλαιο γιατί έχει ρήτρα αποδέσμευσης και τα έχουν κάνει στα δύο χρόνια και εγώ παλιά είχα συμβόλαιο καρτοσυμβόλαιο αλλά τώρα δεν ξαναπάω όσο φτηνά και να είναι....προτιμώ την ελευθερία μου!!

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

Καλημέρα σας! Έχω το ZXHN H268Q V7.0 και αργούν γενικώς να πάρουν ip οι συσκευές στο WiFi. Ανοίγω δλδ το WiFi στο κινητό και περιμένω ίσως και 30 δευτερόλεπτα ως που να συνδεθώ.

Έχει βρει κανείς κάποια λύση;

23 minutes ago, cu2goup said:

Καλημέρα σας! Έχω το ZXHN H268Q V7.0 και αργούν γενικώς να πάρουν ip οι συσκευές στο WiFi. Ανοίγω δλδ το WiFi στο κινητό και περιμένω ίσως και 30 δευτερόλεπτα ως που να συνδεθώ.

Καλησπέρα . 

Δεν μου κάνει εντύπωση είναι πολύ παλιό .

έχετε δοκιμάσει χειροκίνητη ip

58 minutes ago, Harry636 said:

Καλησπέρα . 

Δεν μου κάνει εντύπωση είναι πολύ παλιό .

έχετε δοκιμάσει χειροκίνητη ip

Θα δοκιμάσω και θα σου πω. Ευχαριστώ!

Edit: @Harry636δεν δούλεψε τελικά. Ουσιαστικά για κάποιον λόγο δεν βλέπουν οι συσκευές "εύκολα" το δίκτυο.

Δεν είναι δλδ απλώς θέμα ip.

Δεν βλέπει το δίκτυο για πολλή ώρα ως που τελικά το βλέπει και μπαίνει.

Edited by cu2goup

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Εχει κάπου επιλογή πόσο δυνατό είναι το  wifi του;Πχ εγώ έχω ένα ZTE 5GB και έχει επιλογές :

• Wi-Fi Coverage:
    • Short Wi-Fi Coverage: Minimum power consumption and coverage.
    • Medium Wi-Fi Coverage: 50% of device power consumption and coverage.
    • Long Wi-Fi Coverage: Maximum power consumption and coverage.

20 minutes ago, bill33 said:

Εχει κάπου επιλογή πόσο δυνατό είναι το  wifi του;Πχ εγώ έχω ένα ZTE 5GB και έχει επιλογές :

• Wi-Fi Coverage:
    • Short Wi-Fi Coverage: Minimum power consumption and coverage.
    • Medium Wi-Fi Coverage: 50% of device power consumption and coverage.
    • Long Wi-Fi Coverage: Maximum power consumption and coverage.

Δεν είναι θέμα δύναμης σήματος.. έχει πολύ καλό σήμα. Δίπλα στο ρούτερ είμαι και κάνει ώρα να μπει.

Νομίζω πως είναι θέμα διαχείρισης του dhcp.

Θα δοκιμάσω να βγάλω το wifi από άλλο ρούτερ και θα σας πω.

4 ώρες πριν, cu2goup said:

Θα δοκιμάσω και θα σου πω. Ευχαριστώ!

Edit: @Harry636δεν δούλεψε τελικά. Ουσιαστικά για κάποιον λόγο δεν βλέπουν οι συσκευές "εύκολα" το δίκτυο.

Δεν είναι δλδ απλώς θέμα ip.

Δεν βλέπει το δίκτυο για πολλή ώρα ως που τελικά το βλέπει και μπαίνει.

Καλησπέρα 

μήπως να δοκιμάσετε άλλο κανάλι στο WiFi 

μήπως είναι πολλά στο ίδιο κανάλι και δημιουργεί παρεμβολές .

και τη συχνότητας έχετε ; Ξεχωριστά 2.4g με 5g ?

4 minutes ago, Harry636 said:

Καλησπέρα 

μήπως να δοκιμάσετε άλλο κανάλι στο WiFi 

μήπως είναι πολλά στο ίδιο κανάλι και δημιουργεί παρεμβολές .

και τη συχνότητας έχετε ; Ξεχωριστά 2.4g με 5g ?

Έχω μόνο το 5g. Η αλήθεια είναι πως μένω σε πολυκατοικία και έχει αρκετά δίκτυα. Θα το τσεκάρω όμως και αυτό με τα κανάλια μπας και φτιαχτεί. Ευχαριστώ!

Υ.Γ. μην Μ μιλάς στον πληθυντικό σε παρακαλώ.. μία πάρεα είμαστε εδώ μέσα. 🙂

4 minutes ago, cu2goup said:

Έχω μόνο το 5g. Η αλήθεια είναι πως μένω σε πολυκατοικία και έχει αρκετά δίκτυα. Θα το τσεκάρω όμως και αυτό με τα κανάλια μπας και φτιαχτεί. Ευχαριστώ!

Υ.Γ. μην Μ μιλάς στον πληθυντικό σε παρακαλώ.. μία πάρεα είμαστε εδώ μέσα. 🙂

Α ναι ξέχασα 

κανάλι από 36 - 64 200 mw

100 -140   1000 mw 

155 + 4000 mw 

καλή συνέχεια 

Νέος στην κινητή Vodafone και έχω το γνωστό πρόβλημα με την αδυναμία ενεργοποίησης του RCS.

Μπήκα στη σελίδα της Google από την οποία μπορείς να το απενεργοποιήσεις στον αριθμό σου σε περίπτωση που δεν το έκανες πριν αλλάξεις πάροχο, το απενεργοποίησα, και προσπαθώ την επόμενη μέρα να το ενεργοποιήσω στο κινητό.

Η ενεργοποίηση όμως δεν ολοκληρώνεται. Παραμένει στο στάδιο trying to verify.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Είμαι Κύπρο, οι τραγικοί έχουν κόψει την συνεργασία με Cyta (πρώην δίκτυο Vodafone) και σε αφήνει να συνδεθείς μόνο σε Primetel. Στην εξυπηρέτηση λένε ότι αφήνει και Epic αλλά δεν το καταφέρνω. Τρομερό downgrade 

57 minutes ago, paanos said:

Είμαι Κύπρο, οι τραγικοί έχουν κόψει την συνεργασία με Cyta (πρώην δίκτυο Vodafone) και σε αφήνει να συνδεθείς μόνο σε Primetel. Στην εξυπηρέτηση λένε ότι αφήνει και Epic αλλά δεν το καταφέρνω. Τρομερό downgrade 

Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος και διόρθωσε με αν κάνω η Prime έχει 5G,θέλεις να αλλάξεις λόγω κάλυψης;;;;Η Cyta πλέον δεν συνεργάζεται γενικώς με Vodafone;;;;Αν δεν κάνω πάλι λάθος είχες πει πως στην Ελλάδα αυτή σε συνδέει με τους άλλους δύο αυτόματα

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος και διόρθωσε με αν κάνω η Prime έχει 5G,θέλεις να αλλάξεις λόγω κάλυψης;;;

Έχει 5G / VoLTE αλλά γενικά έξω από πόλεις έχει θέμα. 
Η Cyta στην Ελλάδα συνεχίζει να συνδέεται με Vodafone GR αλλά προτιμητέο έχει την Cosmote. Έχω αναφέρει ξανά ότι οι συμφωνίες δεν είναι πάντα αμφίδρομες.

Η Cyta έχει σταματήσει την συνεργασία με τη Vodafone από το 2024 και τα προϊόντα κινητής δεν λέγονται πια Cytamobile-Vodafone, αλλά σκέτο Cyta.