johnny_htc Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Οχι θα κατσω να μετραω μην μου τελειωσουν τα gb... (εκει πηγαινε το ψυχολογικο). Όπως τα είπες, η κοσμοτε μπορεί ενω οι αλλοι 2 δεν μπορούν. Και εαν ηθελε θα εδινε και εκείνη 20gb, αλλά εδωσε απεριόριστα. Η φτηνότερη ενέργεια ειναι η πυρηνική, αλλά δεν συμφέρει τους υπόλοιπους παρόχους ενέργειας. Τις προάλλες διάβασα οτι μια σκανδιναβική χώρα θα ξαναβάλει μπρος πυρηνικο εργοστάσιο Το θέμα πυρηνική ενέργεια για Ελλάδα πάει, πετάξει το πουλάκι. Με φυσικό αέριο και λιγνίτη κάναμε πολύ καλό ενεργειακό μείγμα. Μόνο η Μεγαλόπολη μπορούσε να παράξει όσο δεν ξέρω πόσα αιολικά πάρκα μαζί. Μπορεί και όλης της χώρας αυτή τη στιγμή. Αλλά εντάξει, μη βγαίνουμε τελείως off topic γιατί το θέμα ενέργεια μπορεί να πάρει πολλές σελίδες.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Συμφωνώ, όμως η προσφορά της κοσμοτέ είναι πιο τίμια και ψυχολογικά πιο σεβαστή. Οτιδήποτε απεριόριστο δείχνει περισσότερο σεβασμό. Το θετικό όμως είναι πως έδωσαν κ οι 3 γιατί όταν είχε εδώ πυρκαγιά μόνο η μία έδωσε 😅 Δεν χρειάζεται να συνεχίσει βγήκαμε νομίζω off topic γενικά, δεν το λέω συγκεκριμένα για εσένα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου Οταν όμως φτάνεις σε μια τέτοια τιμή, δε χάνεται το νόημα; Καλύτερα κάνε μια δεύτερη σύνδεση απεριόριστα που ξέρεις ότι επειδή έχεις και το συμβόλαιο δε σε κουνάει κανένας μέχρι να λήξει… 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου https://gr.pcmag.com/networking/48597/e-vodafone-kai-alloi-parokhoi-apeiloun-me-menuse-ten-kupseloeide-uperesia-starlink-tes-spacex 3 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, MIKU said: https://gr.pcmag.com/networking/48597/e-vodafone-kai-alloi-parokhoi-apeiloun-me-menuse-ten-kupseloeide-uperesia-starlink-tes-spacex Ζηλεύουν την Ντόιτσε Τέλεκομ, Τε Μομπάιλ και Κοσμοτέ που θα συνεργαστούν με το Στάρλινκ του Έλονα του Μασκ... 2 5 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου (edited) Ήρθε και το περιβόητο μήνυμα...... Όταν πατήσεις το link αναφέρει τα 4mbps. Όπως κατάντησαν το δίκτυο λογικό. ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO 17/11/2024 ΘA EΦAPMOΣTOYN METABOΛEΣ ΣTHN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING. EIΔIKOTEPA, H XPEΩΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ ΘA ΔIAMOPΦΩΘEI ΣTA 5,04€ ME Φ.Π.A./MHNA KAI H ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΣTA 40GB/MHNA. ΓIA THN ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΔEITE ΠEPIΣΣOTEPA EΔΩ https://bit.ly/internet4sharing_pox MΠOPEITE NA ΔIAKOΨETE ATEΛΩΣ THN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING OΠOTEΔHΠOTE. ΓIA ΔIAKOΠH THΣ YΠHPEΣIAΣ ME SMS, ΣTEIΛTE TO ΓPAMMA X ΣTO 1235 MEXPI 15/10/2024 Edited 8 Οκτωβρίου by cmvr 5 1 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 15 minutes ago, cmvr said: Ήρθε και το περιβόητο μήνυμα...... Όταν πατήσεις το link αναφέρει τα 4mbps. Όπως κατάντησαν το δίκτυο λογικό. ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO 17/11/2024 ΘA EΦAPMOΣTOYN METABOΛEΣ ΣTHN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING. EIΔIKOTEPA, H XPEΩΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ ΘA ΔIAMOPΦΩΘEI ΣTA 5,04€ ME Φ.Π.A./MHNA KAI H ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΣTA 40GB/MHNA. ΓIA THN ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΔEITE ΠEPIΣΣOTEPA EΔΩ https://bit.ly/internet4sharing_pox MΠOPEITE NA ΔIAKOΨETE ATEΛΩΣ THN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING OΠOTEΔHΠOTE. ΓIA ΔIAKOΠH THΣ YΠHPEΣIAΣ ME SMS, ΣTEIΛTE TO ΓPAMMA X ΣTO 1235 MEXPI 15/10/2024 Τουλάχιστον σου δίνει μετά και μια ελάχιστη ταχύτητα για να συνεχίσεις, αλλά το θεωρώ προσωπικά απαράδεκτο αυτό που έκαναν 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, cmvr said: Ήρθε και το περιβόητο μήνυμα...... Όταν πατήσεις το link αναφέρει τα 4mbps. Όπως κατάντησαν το δίκτυο λογικό. ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO 17/11/2024 ΘA EΦAPMOΣTOYN METABOΛEΣ ΣTHN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING. EIΔIKOTEPA, H XPEΩΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ ΘA ΔIAMOPΦΩΘEI ΣTA 5,04€ ME Φ.Π.A./MHNA KAI H ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΣTA 40GB/MHNA. ΓIA THN ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΔEITE ΠEPIΣΣOTEPA EΔΩ https://bit.ly/internet4sharing_pox MΠOPEITE NA ΔIAKOΨETE ATEΛΩΣ THN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING OΠOTEΔHΠOTE. ΓIA ΔIAKOΠH THΣ YΠHPEΣIAΣ ME SMS, ΣTEIΛTE TO ΓPAMMA X ΣTO 1235 MEXPI 15/10/2024 Από την άλλη, αν σκεφτείς ότι αντίστοιχα στην cosmote μετά το πέρας του ορίου, διακόπτονται τα δεδομένα, καλά είναι. 7 1 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου On 9/10/2024 at 1:02 ΠΜ, memoriesradio said: Από την άλλη, αν σκεφτείς ότι αντίστοιχα στην cosmote μετά το πέρας του ορίου, διακόπτονται τα δεδομένα, καλά είναι. Στην αρχή λες καλά είναι, μετά αρχίζεις να κάνεις λίγο browsing και σε 5 λεπτά μέσα με τέτοια ταχύτητα λες σκ@τ@ είναι. Απαράδεκτες απλά και οι δύο. On 7/10/2024 at 7:24 ΜΜ, VIPdriver said: Ζηλεύουν την Ντόιτσε Τέλεκομ, Τε Μομπάιλ και Κοσμοτέ που θα συνεργαστούν με το Στάρλινκ του Έλονα του Μασκ... Sounds strange.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, johnny_htc said: Στην αρχή λες καλά είναι, μετά αρχίζεις να κάνεις λίγο browsing και σε 5 λεπτά μέσα με τέτοια ταχύτητα λες σκ@τ@ είναι. Απαράδεκτες απλά και οι δύο. Sounds strange.. Ακριβώς για να να βλέπεις μόνο κάμερες από μακρυά θα είναι και αυτές μια μια. 7 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Υπάρχουν τηλ για τμήμα προσφορών σταθερού / κινητού; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου https://www.infocom.gr/2024/10/09/stratigiki-synergasia-vodafone-google-deal-ano-tou-1-disekatommyriou-dolarion/86075/ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, katsiletra said: https://www.infocom.gr/2024/10/09/stratigiki-synergasia-vodafone-google-deal-ano-tou-1-disekatommyriou-dolarion/86075/ Πολύ θετική εξέλιξη. Ειδικά το Vodafone TV την χρειάζεται μία ανανέωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου (edited) Καλησπέρα σας. Ό προσωπικός μου αριθμός είναι συμβόλαιο Vodafone unlimited business δεν έχω επιχείρηση ιδιώτης είμαι απλά μου το έδωσαν πέρυσι στα 22€ και δώρο ένα παγιο. Στο αφμ μου έχω άλλες 4 συνδέσεις vodafone σήμερα έκανα αίτηση να καταργηθεί η μία σύνδεση για προσωπικούς λόγους ασφαλείας. Με κάλεσαν αμέσως με πολύ ευγένεια και με ρώτησαν μήπως δεν είμαι ικανοποιημένος μήπως θέλω μια πιο καλή τιμή κτλ Για μένα κέρδισαν πόντους, για άλλη μια φορά στην εξυπηρέτηση, τους βγάζω το καπέλο. Να μην λέμε μόνο τα άσχημα!! Edited 24 Οκτωβρίου by Antonio21 8 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 1 hour ago, Antonio21 said: Καλησπέρα σας. Ό προσωπικός μου αριθμός είναι συμβόλαιο Vodafone unlimited business δεν έχω επιχείρηση ιδιώτης είμαι απλά μου το έδωσαν πέρυσι στα 22€ και δώρο ένα παγιο. Στο αφμ μου έχω άλλες 4 συνδέσεις vodafone σήμερα έκανα αίτηση να καταργηθεί η μία σύνδεση για προσωπικούς λόγους ασφαλείας. Με κάλεσαν αμέσως με πολύ ευγένεια και με ρώτησαν μήπως δεν είμαι ικανοποιημένος μήπως θέλω μια πιο καλή τιμή κτλ Για μένα κέρδισαν πόντους, για άλλη μια φορά στην εξυπηρέτηση, τους βγάζω το καπέλο. Να μην λέμε μόνο τα άσχημα!! Είναι πολύ τυπικοί και σωστοί σε κάτι τέτοια 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 15 minutes ago, Gv2008 said: Είναι πολύ τυπικοί και σωστοί σε κάτι τέτοια Το τμήμα αποσυνδέσεων δουλεύει ακόμη, δεν φαίνεται το ιδιο και στο cc δυστυχώς. 5 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) Επιτέλους ξεκίνησε η αναβάθμιση στο ταλαίπωρο ι εν μπι 2899 αλλάξανε πάνελ είδα και γενικά κάναν πραγματακια. Οι επόμενες μέρες η εβδομάδες θα δείξουν .θετικό είναι όποτε και αν εξελιχθεί. Edited 29 Οκτωβρίου by Nickchris36 7 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Τρίτη στις 06:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:46 μμ 24 minutes ago, Nickchris36 said: Επιτέλους ξεκίνησε η αναβάθμιση στο ταλαίπωρο ι εν μπι 2899 αλλάξανε πάνελ είδα και γενικά κάναν πραγματακια. Οι επόμενες μέρες η εβδομάδες θα δείξουν .θετικό είναι όποτε και αν εξελιχθεί. Φωτογραφίες αναμένουμε... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 06:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:55 μμ 32 minutes ago, Nickchris36 said: Επιτέλους ξεκίνησε η αναβάθμιση στο ταλαίπωρο ι εν μπι 2899 αλλάξανε πάνελ είδα και γενικά κάναν πραγματακια. Οι επόμενες μέρες η εβδομάδες θα δείξουν .θετικό είναι όποτε και αν εξελιχθεί. Σα να ήρθαν τα Χριστούγεννα νωρίτερα, μακάρι να δεις μεγάλη βελτίωση και όχι μικροπράγματα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 06:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:58 μμ Το γεγονός ότι και οι 3 πάροχοι τα θυμήθηκαν σε πολλές περιοχές να κάνουν αναβαθμίσεις και να βάλουν άδειες για νέες κεραίες απότομα 2 μήνες πριν το τέλος του έτους με ξεπερνάει.. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Τρίτη στις 07:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:24 μμ 37 minutes ago, Chrischal1908 said: Φωτογραφίες αναμένουμε... ,είναι μακρυά τράβηξα κάποιες αλλά δεν φαίνονται καλά και δεν μπορώ ν πάω εκεί είναι δύσβατα. 29 minutes ago, Arinos said: Σα να ήρθαν τα Χριστούγεννα νωρίτερα, μακάρι να δεις μεγάλη βελτίωση και όχι μικροπράγματα. Μακάρι,αναμονή να δούμε τι έβαλαν... 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τρίτη στις 08:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:50 μμ 1 hour ago, Nickchris36 said: ,είναι μακρυά τράβηξα κάποιες αλλά δεν φαίνονται καλά και δεν μπορώ ν πάω εκεί είναι δύσβατα. Μακάρι,αναμονή να δούμε τι έβαλαν... Εγώ νομίζω η Νόβα αναβάθμισε κάνεις λάθος 😂 1 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Τρίτη στις 08:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:51 μμ (edited) 1 minute ago, cmvr said: Εγώ νομίζω η Νόβα αναβάθμισε κάνεις λάθος 😂 Σε ετζ σα;;;🎉😂🥳 Edited Τρίτη στις 08:51 μμ by Nickchris36 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τρίτη στις 09:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:05 μμ 13 minutes ago, Nickchris36 said: Σε ετζ σα;;;🎉😂🥳 Σε Edge sa +++ 😂😂😂😂😂 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. Τετάρτη στις 03:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:48 μμ 20 ώρες πριν, elkons said: Το γεγονός ότι και οι 3 πάροχοι τα θυμήθηκαν σε πολλές περιοχές να κάνουν αναβαθμίσεις και να βάλουν άδειες για νέες κεραίες απότομα 2 μήνες πριν το τέλος του έτους με ξεπερνάει.. Μα ποιος σου είπε ότι έκαναν τώρα την αίτηση; Τώρα την επεξεργάστηκε η ΕΕΤΤ. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts