aektzhs 1 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Το έχουν διαλύσει εκεί στη Vodafone. Δεν βγάζει διαθεσιμότητα σε περιοχή που υπάρχει διαθεσιμότητα. Αναζητώντας προγράμματα χωρίς διεύθυνση ούτε καν τα βγάζει. Μάλλον ήρθε η ώρα να το διαλύσουν το μαγαζάκι Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα. Δεν ξέρω να το δουν επιτέλους σοβαρά,να αλλάξουν ιδιοκτησία δεν ξέρω. Σήμερα μπορεί να φαίνομαι απότομος σχετικά με την vf αλλά με κρέμασε. Ήθελα να δω κάτι οπωσδήποτε στο Viber και απολύτως τίποτα δεν άνοιγε. Το σημερινό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αν θέλουν να ξαναγίνουν σοβαρή εταιρεία και επενδύσουν πραγματικά εδώ θα είμαι και θα τους χειροκροτήσω. Αν πάλι όχι υπάρχει ο ανταγωνισμός που ήδη είναι μπροστά και ο ανταγωνισμός που τους πέρασε και όλο και κοντεύει να κλειδώσει με μεγάλη διαφορά την δεύτερη θέση 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα. Δεν ξέρω να το δουν επιτέλους σοβαρά,να αλλάξουν ιδιοκτησία δεν ξέρω. Σήμερα μπορεί να φαίνομαι απότομος σχετικά με την vf αλλά με κρέμασε. Ήθελα να δω κάτι οπωσδήποτε στο Viber και απολύτως τίποτα δεν άνοιγε. Το σημερινό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αν θέλουν να ξαναγίνουν σοβαρή εταιρεία και επενδύσουν πραγματικά εδώ θα είμαι και θα τους χειροκροτήσω. Αν πάλι όχι υπάρχει ο ανταγωνισμός που ήδη είναι μπροστά και ο ανταγωνισμός που τους πέρασε και όλο και κοντεύει να κλειδώσει με μεγάλη διαφορά την δεύτερη θέση Αυτή είναι η πραγματικότητα και πολλά τα παρόμοια σχόλια. Δεν μπορεί όλοι λοιπόν να κάνουν λάθος, εδώ κάτι δεν πάει καλά. 2 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 4 minutes ago, p_k said: Αυτή είναι η πραγματικότητα και πολλά τα παρόμοια σχόλια. Δεν μπορεί όλοι λοιπόν να κάνουν λάθος, εδώ κάτι δεν πάει καλά. Να μην μιλήσω πριν από χρόνια τι τρεχάματα είχα με το σταθερό. Είχα αποφασίσει να πάω από πράσινη κάπου φτηνά και λέω θα πάω στην τότε Hellas Online. Τι το ήθελα;Μια μέρα δεν ευχαριστήθηκα πρόσβαση στο διαδίκτυο. Να φανταστείς ο πατέρας μου(γιατί για το πατρικό μιλάω)που δεν ασχολείται μου λέει"που μπλέξαμε;". Τέλος πάντων μετά από μεγάλη ιστορία ξεμπλέξαμε και πήγαμε στην μαύρη όπου τέσσερα χρόνια είμαστε μια χαρά και φτηνά. Σταθερή ούτε να τους ακούσω πάλι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 13 ώρες πριν, Gv2008 said: Το έχουν διαλύσει εκεί στη Vodafone. Δεν βγάζει διαθεσιμότητα σε περιοχή που υπάρχει διαθεσιμότητα. Αναζητώντας προγράμματα χωρίς διεύθυνση ούτε καν τα βγάζει. Μάλλον ήρθε η ώρα να το διαλύσουν το μαγαζάκι Ανεξάρτητα από άλλα θέματα, τα πληροφοριακά συστήματα διαθεσιμότητας είναι διαβόητα για την αναξιοπιστία τους σε όλους τους παρόχους (σε κάποιους περισσότερο από άλλους 😉). Εάν θέλεις να εξυπηρετηθείς, δέχονται και γεωγραφικές συντεταγμένες ή και γειτονικό αριθμό του ίδιου παρόχου, εάν γνωρίζεις κάποιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Να κόψουμε αζιμούθιο Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 1 hour ago, minast said: Ανεξάρτητα από άλλα θέματα, τα πληροφοριακά συστήματα διαθεσιμότητας είναι διαβόητα για την αναξιοπιστία τους σε όλους τους παρόχους (σε κάποιους περισσότερο από άλλους 😉). Εάν θέλεις να εξυπηρετηθείς, δέχονται και γεωγραφικές συντεταγμένες ή και γειτονικό αριθμό του ίδιου παρόχου, εάν γνωρίζεις κάποιον. Δεν δείχνει τα πακέτα. Ακόμα και αν απλά μπω για να δω τα πακέτα και τις τιμές δεν τα εμφανίζει. Δεν τίθεται θέμα αναξιοπιστίας αυτή τη στιγμή. Πάντα έδειχνε τη διαθεσιμότητα στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Άλλος φωνάζει ότι επενδύει και άλλος επενδύει… https://www.capital.gr/epixeiriseis/3735545/vodafone-elladas-kataskeuazei-neo-stathmo-prosaigialosis-upothalassion-kalodion-optikon-inon-stin-kriti/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 23 minutes ago, TakeOverNet said: Άλλος φωνάζει ότι επενδύει και άλλος επενδύει… https://www.capital.gr/epixeiriseis/3735545/vodafone-elladas-kataskeuazei-neo-stathmo-prosaigialosis-upothalassion-kalodion-optikon-inon-stin-kriti/ Θετική εξέλιξη για τον τόπο. Το θέμα είναι να δείξει και την πρέπουσα σημασία στο δίκτυο της. Αν το κάνει θα πάει πολύ ψηλά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 22 minutes ago, TakeOverNet said: Άλλος φωνάζει ότι επενδύει και άλλος επενδύει… https://www.capital.gr/epixeiriseis/3735545/vodafone-elladas-kataskeuazei-neo-stathmo-prosaigialosis-upothalassion-kalodion-optikon-inon-stin-kriti/ Σίγουρα σημαντική επένδυση και αναβαθμίζει τηλεπικοινωνιακά και την Ελλάδα και ειδικά την Κρήτη, αλλά δεν έχει μεγάλη επίδραση στις εσωτερικές συσχετίσεις των παρόχων. Είναι γραμμή διασύνδεσης με εξωτερικό που μπορούν να αξιοποιήσουν εάν θέλουν όλοι οι πάροχοι (θα είναι "ουδέτερη"). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Να αρχίσει να αναβαθμίζει και Αθήνα και Θεσσαλονίκη και δεν θα χάσει.... 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 3 μέρα βροχών και καταστροφών στη μαγνησια κ η βοντα (και η νόβα) ακλόνητη. Η κοσμοτε έπεσε χθες το πρωί. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 1 hour ago, hercoulis said: 3 μέρα βροχών και καταστροφών στη μαγνησια κ η βοντα (και η νόβα) ακλόνητη. Η κοσμοτε έπεσε χθες το πρωί. Στον Βόλο δεν δουλεύουν. Καμία δεν δουλεύει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Καλά λες, εγώ το γενίκευσα πολύ. Στο Πήλιο έγιναν καταστροφές. τι να μείνει; Επίσης όταν δεν έχεις φτιάξει ένα δίκτυο σωστό, γίνονται τα παρακάτω https://www.zougla.gr/parapolitiki/apaxionoun-monoi-tous-ton-kodiko-112/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Καλά λες, εγώ το γενίκευσα πολύ. Στο Πήλιο έγιναν καταστροφές. τι να μείνει; Επίσης όταν δεν έχεις φτιάξει ένα δίκτυο σωστό, γίνονται τα παρακάτω https://www.zougla.gr/parapolitiki/apaxionoun-monoi-tous-ton-kodiko-112/σύμβαση για τα sms ποιος την έχει κάνει και με τί κόστος;Sent from my iPad using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Πάντως στην Θήβα χτες που έστειλαν το προειδοποιητικό μήνυμα έβρεξε πάρα πολύ για ένα εικοσάλεπτο μόνο και μετά δύο φορές ψιχάλες. Σήμερα που δεν έστειλαν ο κακός χαμός. Μόνο ένα διάλλειμα έκανε 13:00-15:00 και μετά φουλ παρά πολλή βροχή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) Σήμερα στα Γιάννενα έστειλαν 3 μηνύματα 112. ΝΑΙ ΤΡΙΑ. Και μαντέψτε, ψιλόβροχο έχει που μια σταματάει μια ξεκινάει. Το ένα μήνυμα ήταν για το ότι ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας στα Τρίκαλα (καλά έκαναν και το έστειλαν αυτό) και τα αλλά δυο που ήρθαν απανωτά ελεγαν πως είναι σε ισχύ απαγορεύσεις κυκλοφορίας που έχουν εκδοθεί στην περιοχή μας λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Αν ήταν να είχαμε απαγόρευση κυκλοφορίας στα Γιάννενα με τέτοιο καιρό, θα ημασταν τουλάχιστον 3 μηνες το χρόνο κλεισμενοι στα σπίτια! Edited September 6, 2023 by panos.k2 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) 1 hour ago, panos.k2 said: Σήμερα στα Γιάννενα έστειλαν 3 μηνύματα 112. ΝΑΙ ΤΡΙΑ. Και μαντέψτε, ψιλόβροχο έχει που μια σταματάει μια ξεκινάει. Το ένα μήνυμα ήταν για το ότι ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας στα Τρίκαλα (καλά έκαναν και το έστειλαν αυτό) και τα αλλά δυο που ήρθαν απανωτά ελεγαν πως είναι σε ισχύ απαγορεύσεις κυκλοφορίας που έχουν εκδοθεί στην περιοχή μας λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Αν ήταν να είχαμε απαγόρευση κυκλοφορίας στα Γιάννενα με τέτοιο καιρό, θα ημασταν τουλάχιστον 3 μηνες το χρόνο κλεισμενοι στα σπίτια! Στο τέλος θα ανησυχούμε αν δεν έρθει 112.. Edited September 6, 2023 by kalitexnis_g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 Εδώ και 2-3 μέρες δεν μπαίνει στο my vodafone app? Αντιμετωπίζει και άλλος θέμα σε iOS ?Μόνο αυτό βλέπω και σταματάει εκεί…Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 1 minute ago, zerokill said: Εδώ και 2-3 μέρες δεν μπαίνει στο my vodafone app? Αντιμετωπίζει και άλλος θέμα σε iOS ? Μόνο αυτό βλέπω και σταματάει εκεί… Sent from my iPhone using Tapatalk Έχει φτάσει στα αυτιά μου πως υπάρχει ένα θεματάκι μετά την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής. Προτείνω να την διαγράψεις και να την περάσεις εκ νέου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 12 minutes ago, zerokill said: Εδώ και 2-3 μέρες δεν μπαίνει στο my vodafone app? Αντιμετωπίζει και άλλος θέμα σε iOS ? Πρωτα συνδεσου στο My Vodafone Web, ενεργοποίησε το OTP και μετά αν δεν ζητήσει κωδικό εκ νέου σβήσε κ κατέβασε ξανά την εφαρμογή. Σιγα σιγά ενεργοποιούν τον υποχρεωτικό OTP και το ξεκλείδωμα της εφαρμογής με δακτυλικό/προσωπο/PIN 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 Μπήκα μια φορά με wifi και ξεκόλλησε. Το otp το εχω ενεργοποιήσει πριν 10 μέρες.Τωρα που έκλεισα το wifi εκλεισα και ξανα άνοιξα το app μπαίνει κανονικά.Αν το ξανακάνει θα την σβήσω και θα την ξανα κατεβάσω,πιστεύω οτι θα το διορθώσουν σύντομα αν παίζει κάποιο bugSent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μετα την εγκριση φορητοτητας σε ποσες μερες ενεργοποιουμεστε στο νεο δυκτιο?Στάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 2 minutes ago, vasilhs_lamia said: καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μετα την εγκριση φορητοτητας σε ποσες μερες ενεργοποιουμεστε στο νεο δυκτιο? Στάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε 1-2 εργάσιμες μέρες. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί και καμιά μέρα παραπάνω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Σε 1-2 εργάσιμες μέρες. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί και καμιά μέρα παραπάνωεχω παρει εγκριση απο χθες!αλλα ακομη δεν αλλαξε...αλαζει κ μεσα στο σκ η παμε απο δευτερα?Στάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 27 minutes ago, vasilhs_lamia said: εχω παρει εγκριση απο χθες!αλλα ακομη δεν αλλαξε...αλαζει κ μεσα στο σκ η παμε απο δευτερα? Στάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως έγραψα και παραπάνω σε εργάσιμες μέρες,άρα πιθανότατα από Δευτέρα-Τρίτη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts