GraveDigger Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 3G? :lol: Έεεελλλα Αλλλλέεεεεκο!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα οτι προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της τη δυνατότητα να διατηρούν αντίγραφο του τηλεφωνικού καταλόγου του κινητού τους τηλεφώνου σε ασφαλές δίκτυο της Vodafone, με την υπηρεσία Vodafone Address Book. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν στους συνδρομητές της εταιρίας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2005. Η νέα αυτή εφαρμογή έρχεται να καλύψει την ανάγκη διατήρησης των επαφών τηλεφωνικού καταλόγου των συνδρομητών της Vodafone σε μια σταθερή βάση δεδομένων, η οποία δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί από την αρχή κάθε φορά που ο συνδρομητής αποφασίζει να αλλάξει συσκευή κινητού τηλεφώνου. Αντιθέτως, κάθε φορά που κάποιος αποφασίζει να αλλάξει συσκευή, μπορεί εύκολα να ανακτήσει τον τηλεφωνικό του κατάλογο στο νέο του κινητό! Η βάση δεδομένων, που βρίσκεται στο URL: http://www.myvodafone.gr/sso/HABlogin μπορεί να ανανεώνεται όσο συχνά επιθυμεί ο κάθε χρήστης, συγχρονίζοντας το κινητό του τηλέφωνο με το δίκτυο, προκειμένου να έχει τον κατάλογό του πάντοτε ενημερωμένο. Επίσης, η υπηρεσία Vodafone Address Book παρέχει μια σειρά άλλων πλεονεκτημάτων, όπως: - συγχρονισμό του καταλόγου με εφαρμογές e-mail (πχ Microsoft Outlook, Microsoft Express και Lotus Notes) - δωρεάν αποστολή στοιχείων επαφών σε άλλο κινητό μέσω γραπτού μηνύματος - δωρεάν λήψη υπενθυμιστικών γραπτών μηνυμάτων για γενέθλια επαφών που είναι καταχωρημένα στον τηλεφωνικό κατάλογο - δυνατότητα χρήσης του καταλόγου των επαφών από περισσότερα από ένα τηλέφωνα του χρήστη Οι συσκευές κινητών τηλεφώνου που είναι συμβατές με τη συγκεκριμένη υπηρεσία διευρύνονται και ανανεώνονται συνεχώς, ενώ στην παρούσα φάση, με το Address Book μπορούν να συγχρονιστούν οι: :: Nokia 6220, Nokia 5140, Siemens CV65 :: Nokia 6820, Nokia 3660, Siemens CXV65 :: Nokia 6630, Nokia 3220, Siemens CXV65 :: Nokia 3220, Nokia 7610, Sony Ericsson V800 :: Nokia 6600, Siemens S65v, Sony Ericsson S700i :: Nokia 6230, Siemens CV65, Sony Ericsson K700i :: Sony Ericsson Z600 Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας πραγματοποιείται επιλέγοντας την εντολή «Συγχρονισμός» στο μενού του κινητού τηλεφώνου. Αρχικά, θα πρέπει ο συνδρομητής είτε μέσω της εξυπηρέτησης συνδρομητών είτε μέσα από το site της εταιρίας να εγκαταστήσει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο κινητό του τηλέφωνο και η υπηρεσία Vodafone Address Book είναι έτοιμη για χρήση. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΧΡΙ 30/9 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30/9 0,50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Πολυ καλη υπηρεσια αλλα θα ηταν καλυτερα αν σου εστελναν και τον αναλυτικο στο σπιτι.! Στο CC παντως ειναι ασχετοι γιατι τους ζητησα να με ενημερωσουν και μου εδωσαν το τμημα εταιρικων πελατων! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Vodafone: Ανακοίνωσε το «Vodafone Address Book» ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Πηγα σημερα (παλι!) σε καταστημα VODA και μου ειπε ο υπευθυνος εκει οτι κανονικα λειτουργει σε κινητο. θα μπορουσες εσυ να το δοκιμαζες και σε καποιο αλλο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Αν θέλω να αγοράσω ένα smartphone που δεν το φέρνει κάποιο κατάστημα της vodafone, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση της voda και να κάνω ανανέωση σε κάποιο dealer της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Kαλησπερα!:) Με πηραν το απογευμα απο τη vodafone για να με ενημερωσουν για μια νεα προσφορα.Μου ειπε η υπαλληλος,λοιπον,οτι μου προσφερουν δωρεαν μια καρτα με την οποια αν φτασω πχ τα 88 ευρω (πληρωνοντας ειτε σε βενζιναδικα,ειτε σε σουπερμαρκετ κτλ) θα εχω εκπτωση 2 % στο λογαριασμο μου.Η αποκτηση της καρτας αυτης ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.Δεν εχει συνδρομες. Τελικα,ειπα στην υπαλληλο να με ξαναπαρει τη Δευτερα γιατι μολις ειχα ξυπνησει και δεν πολυκαταλαβαινα...:O Βεβαια,τη ρωτησα αν μπορω να βρω πληροφοριες στο Διαδυκτιο και μου ειπε ''ναι μεν,αλλα...''... Ξερετε εσεις κατι παραπανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001060000&vars=0000000000 σε αυτά αναφέρεσαι? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Vodafone - Citibank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 έχει βάλει δυνατά μπροστά η citibank να πάρει μερίδιο στις πιστωτικές!! Το χωρίς πάγιο είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, ιδίως αν σκοπεύεις να κάνεις ορθολογική χρήση - δηλαδή να τη χρησιμοποιείς για όλες τις πληρωμές που θα έκανες με μετρητά αλλά να πληρώνεις πάντα on time, γιατί συνήθως μαζί με δωρεάν συνδρομή υπάρχουν και υψηλότερα επιτόκια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARMAGEDDON Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Και εμένα με κάλεσαν κάποτε , για τον ίδιο ακριβώς λόγο! Όλα ωραία και καλά , συμφώνησα να πάρω την κάρτα, και ενώ ήρθε στο σπίτι μου ο τύπος με την αίτηση και του έδωσα τα στοιχεία μου, η απάντηση που πήρα μετά από 5-6 ημέρες ήταν η εξής: "Λάβαμε την αίτησή σας που αφορά τη εγγραφή σας ως μέλος της πιστωτικής μας κάρτας και σας ευχαριστούμε για την προτίμηση που δείξατε στην τράπεζά μας". Ωραία μέχρι εδώ!! :) Και συνεχίζει : " Έχοντας ολοκληρώσει την επεξεργασία των στοιχέιων που μας δώσατε, επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην έκδοση της κάρτας". :blink: :cry: :lol: Παράθεση H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Και εμένα με κάλεσαν κάποτε , για τον ίδιο ακριβώς λόγο! Όλα ωραία και καλά , συμφώνησα να πάρω την κάρτα, και ενώ ήρθε στο σπίτι μου ο τύπος με την αίτηση και του έδωσα τα στοιχεία μου, η απάντηση που πήρα μετά από 5-6 ημέρες ήταν η εξής: "Λάβαμε την αίτησή σας που αφορά τη εγγραφή σας ως μέλος της πιστωτικής μας κάρτας και σας ευχαριστούμε για την προτίμηση που δείξατε στην τράπεζά μας". Ωραία μέχρι εδώ!! :) Και συνεχίζει : " Έχοντας ολοκληρώσει την επεξεργασία των στοιχέιων που μας δώσατε, επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην έκδοση της κάρτας". :blink: :cry: :lol: xa xa xaxa ότι καλύτερο έχω ακούσει!!! :rolleyes: :lol: :lol: :lol: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Τι προσπαθούν να κερδίσουν από αυτό ?? :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Λεφτα; Διαφημιση; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodite Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Σας παραθετω τον παρακατω πινακα που υπαρχει στο site του Πλαισιου http://www.plaisio.gr/images/v5_Mobiles/MobilePrices.pdf και οπως το διαβαζα διαπιστωσα τα εξης ( όχι πως δεν το ηξερα δηλαδη...) τα εξτρα προγραμματα που εχουν και οι 2 εταιρειες σχετικα με τα "ΔΩΡΕΑΝ" Μηνυματα καθε μηνα ειναι εντελως παντελως μουφα. Οχι μονο δεν ειναι δωρεαν αλλα καταληγουν να τα πληρωνουν το ιδιο και παραπανω οσοι τα επιλεγουν. Για να μην μακρυγορω παραθετω το παραδειγμα απο τη Vodafone η οποια σκεφτηκε οπως γραφει ο πινακας, το απλο μηνυμα κοστιζει 0,085 ευρω χωρις το φπα. Συνολικα κοστιζει 0,1 με το φπα. Κι εχουμε και λεμε...αν καποιος χωρις το εξτρα προγραμμα sms στειλει 50 sms το μηνα θα πληρωσει 5 ευρω μαζι με το φπα, κι αν επιλεξει το προγραμμα sms 50 θα πληρωσει αντιστοιχως 4,64 ευρω μαζι με το φπα. Γλυτωνουν δηλαδη οι χρηστες το αστρονομικο ποσο των 0,36 ευρω!!! Αυτο κι αν ειναι γενναιοδωρια!!! Και ρωταω λοιπον, τι δωρεαν και π@π@ριες μα λενε αφου τα πληρωνουμε κανονικα και με το νομο????? Αντιστοιχες χρεωσεις εχει και η cosmote φυσικα.... και το ιδιο παιχνιδι παιζει και με τους χρονους ομιλιας... τελικα οτι πληρωνεις παιρνεις...και σε πολλες περιπτωσεις πληρωνεις αλλα δεν παιρνεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 πεστα κοπελα μου μας παραμυθιαζουν με τα δωρεαν τους και μαςτα χρεωνουν διπλα και τριδιπλα αλλα εσυ μεινε ησυχη οτι ειναι "ΔΩΡΕΑΝ" Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 nai re c gia 0,34?? kseftila! ti na tin kanw tin ipiresia? na plirwnw kai kalo fpa?? protimw oti stelnw na plirwnw.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Vodafone + Cosmote + ΤΙΜ = η χαρά της κλίκας Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Όλοι τους είναι μια σκέτη κοροϊδία. Εγώ εχθές γύρισα το καρτοκινητό Κοσμοτέ σε σύνδεση στο 120 και θ' αρχισω να γλιτώνω SMS τύπου "που είσαι?" και ελπίζω μόλις προσαρμοστώ να με συμφέρει. Και το γελοίο είναι πως τολμούν να μιλούν για δωρεάν αφού πληρώνεις. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Η κάρτα αυτή υπάρχει εδώ και καιρό (πάνω από χρόνο) Όσο για τον φίλο ARMAGEDDON, μήπως δεν είχες δώσει όλα τα χαρτιά; (πχ εκκαθαριστικό). Αλλιώς ίσως είσαι γραμμένος στον Τειρεσία. Η ίδια κάρτα υπάρχει και σε φοιτητική, με μόνο δικαιολογητικό ταυτότητα και πάσο. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roborge Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 paidia h karta yparxei apo thn epoxi ths Panafon! kai einai treli fasi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Μια απλή, όσο και χρήσιμη σημείωση: Η έκπτωση 2% των αγορών με πιστωτική κάρτα γίνεται μόνο για το πέραν του παγίου χρόνο και όχι στον λογαριασμό. :!: Δηλαδή μόνο αν ξεπεράσεις το πάγιό σου θα έχεις την έκπτωση. Και αν θυμάμαι καλά η έκπτωση γίνεται αν κάνεις αγορές για πάνω από 50000δρχ ή 147 ευρώ... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 με αυτά τα πακέτα βασικά προπληρώνεις τα sms σε φθηνότερη τιμή απλά! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 με αυτά τα πακέτα βασικά προπληρώνεις τα sms σε φθηνότερη τιμή απλά!μα λεμε οτι ειναι το ιδιο!!!!δεν γλυτωνεις τιποτα,απλα τα προπληρωνεις!!!που ειδες την φθηνοτερη τιμη? :confused: :confused:το 0,36 στα 50 μηνυματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Μια απλή, όσο και χρήσιμη σημείωση: Η έκπτωση 2% των αγορών με πιστωτική κάρτα γίνεται μόνο για το πέραν του παγίου χρόνο και όχι στον λογαριασμό. :!: Δηλαδή μόνο αν ξεπεράσεις το πάγιό σου θα έχεις την έκπτωση. Και αν θυμάμαι καλά η έκπτωση γίνεται αν κάνεις αγορές για πάνω από 50000δρχ ή 147 ευρώ... :worry: Το όριο είναι 88.00 ευρώ όπως έχει αναφερθεί παραπάνω ;) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts